петък, 7 октомври 2011 г.

Захваљујући целом Деал храна, ЛивингСоциал Одрасла пет пута брже него Гроупон У септембру

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rTpnk12xeFA/:
September_Daily Deal Sites Gross Revenue

ЛивингСоциал је још увек мање од половине величине Гроупон у смислу бруто прихода, али у септембру је порасла пет пута брзи у великој мери захваљујући једном се баве: Вхоле Фоодс. Према новим подацима из дневне баве трацкер- Иипит , ЛивингСоциал је бруто прихода за послове у Северној Америци порасла 32 одсто у септембру, у поређењу са 6 процената раста Гроупон. (Обе фигуре су месечни раст у односу на август, 2011).

Иипит процењује да ЛивингСоциал продао $ 59.3 милиона евра бави у септембру, месец дана преко месеца раст од 14,6 милиона долара. Колико $ 10 милиона тог износа односила се на веома успешан Ухоле Фоодс договор који је понудио $ 10 офф 20 $ куповину. Који само показује како се један популаран национални посао заиста може померати иглу за дневни посао сајтова. Гроупон видео сличан успех са Јаз договор прошле године.

Чак и ако се вратите из утицај Цела договор храна, ЛивингСоциал још увек би показали 10 одсто раста у току месеца. То је и даље брже од Гроупон, али ван мању базу. Гроупон продао око $ 143.4 милиона евра бави у Северној Америци у истом периоду. Гроупон одржава 54 одсто тржишног удела дневног бави у Северној Америци, у односу на 22 одсто за ЛивингСоциал-број је био око лебди од јула . Али обе су веома добро радиш, са 3,2 милијарде УСД годишње бруто приход трци стопа за Гроупон и 1,7 милијарди долара уочи стопа за ЛивингСоциал, на основу септембарском броју.

Дневни Деал индустрије укупне порастао 12 одсто у септембру на око $ 266.6 милиона долара у бруто прихода, брже него 9 стопа раста одсто у августу. Индустрији као целини је на 3,2 милијарде УСД годишње круг стопа, на основу септембарском броју (са Гроупон представљају 1,7 милијарди долара и ЛивингСоциал $ 712 милиона да је укупан). Имајте на уму да су то бруто прихода бави представљају, а не изворне приходе сваког компанија добија да би након што дели вредност сваке баве трговцима.

Гроупон и ЛивингСоциал заједно чине 76 одсто дневних индустрије бави, али купола од новијих, мање играча расту још брже (опет, искључен мању базу). У септембру, број 3 плејер ТравелЗоо порастао 37 одсто. АмазонЛоцал порасла 177 одсто, а Гоогле нуди порасла 236 одсто. Нешто ми говори да број 3 место ће променити релативно ускоро.


Готово Деал: ЕУ одобрава Мицрософт 8,5 милијарди долара Стицање Скипе

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uiBi4aX3pN4/:
microsoft

Европска комисија је очишћено Мицрософт-ов 8,5 милијарди долара предложила стицање Скипе-а. Како је најављено у мају, Мицрософт је ушао уговор о преузимању Скипе за 8,5 милијарди долара у готовини. Са овим сагласност, стицање сада могу да се одвијају.

Договор је добио амерички регулаторно одобрење од ФТЦ-у јуну. У време куповине, Мицрософт и МСН су рекли да "се надају да ће добити све потребне дозволе регулаторних току ове календарске године". Јасно је да је њихова жеља обистинила.

Скипе ће постати нови бизнис подела у Мицрософт и његов садашњи извршни директор Тони Бејтс ће преузети титулу председника Мицрософт Скипе-дивизије, извештавање директно извршни директор Мицрософта Стив Балмер. Многи су веровали да је Мицрософт више плаћен за Скипе, посебно имајући у виду да је Фацебоок и Гоогле су такође њушка око ВоИП-компаније. И то је Мицрософт-ов највећи аквизицију до сада.

Ево ЕУ изјаву о стицању:

Европска комисија је очишћено под ЕУ спајању Уредбе предложио стицање интернет гласовну и видео комуникацију провајдер Скипе-а од стране Мицрософт корпорације, јер посао не би битно отежао ефикасне конкуренције у Европској економског простора (ЕЕА) 1 или било који значајан део тога.

У области заштите потрошача комуникација, истрага утврдила да активности странака углавном преклапају за видео комуникацију, где је Мицрософт активан преко својих програма Виндовс Ливе Мессенгер. Међутим, Комисија сматра да нема конкуренције забринутост у овом растућем тржишту где бројне играче, укључујући Гоогле, су присутни.

За Ентерприсе Цоммуницатионс, истрага потврдила да Скипе има ограничено присуство на тржишту за ове производе, а не такмичити директно са Мицрософт-Ентерприсе Цоммуницатион производ Линц, који се углавном користе велика предузећа.

Комисије Истрага усмерена и на могуће последице конгломерат, јер Скипе и Мицрософт су активне у суседним тржиштима.

Трансакција је обавештен да се Комисији за регулаторне царињења у ЕЕА, 2. септембра 2011.



Стив Џобс 'Стенфорд Почетак Адреса је гледало 8 милиона пута јуче

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8Y1SN74HVHg/:
Steve Jobs-1

Вов. У освит тужна вест доношења Аппле суоснивач Стив Џобс, видео карактерише његов инспиративним говорима и презентацијама су видели вилице падају износ погледа . Један од најпознатијих и новије говори Послови ", почетак говор на Универзитету Станфорд 2005 у просеку 2.000 дневни приказ у септембру. Јуче, говор је преко 8 милиона прегледа, у складу са Видљива мера.

Његов много презентације производа Аппле догађајима у просеку 24.000 дневно погледа у септембру (ево ране један од 1997). Јуче, ових снимака генерисана преко 6,8 милиона прегледа. Његов интервју уз Била Гејтса на Алл Тхингс Дигитал у просеку 11.000 дневно погледа у септембру. Јуче, ових снимака генерисана преко 850.000 прегледа. Дакле, укупно више од 15 милиона погледа само у једном дану.

То никакве сумње да све ове видео снимци су сада део нашег колективног памћења Стив Џобс.


Особа: Стив Џобс
Сајт:
Компаније: Пикар , НеКСТ , Аппле

Стив Џобс је био ко-оснивач и ЦЕО компаније Аппле и раније Пикар. Стив Џобс је рођен у Греен Баи, Висконсин на Џоан Симпсона и сиријски оца. Павла и Клара Послови у Маунтин Вју, Калифорнија онда га је усвојила. Године 1972, Џобс је дипломирао Хоместеад гимназији у Цупертино, Калифорнија и уписани у Рид колеџа у Портланду, Орегон. Касније једног семестра, он је одустао, а касније заузимају студије филозофије и страних култура. Стив Џобс је унутра дубоко укорењен интереса ..

Спринт ЛТЕ планови детаљне: телефони, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с и модеми долазе до 2012

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/07/sprints-lte-plans-detailed-phones-tablets-and-modems-coming-b/:
Ако сте држали се надам да у уторак Аппле Анноунцемент би монтиране стране ексклузивни иПхоне-5 на Спринт, припремите се да будете разочарани. Компаније је потврдио да ће без нових телефона бити приказан ван у свом Стратегије догађај данас . Уместо тога, превозник се фокусира на то како намерава да сноп све те посебне радио - ЦДМА, ЛТЕ, ВиМАКС - у будућност уређај се построје. Наглашавајући потребу за побољшане корисничко искуство преко маркетинга 4Г технологију, оператер је нагласио посвећеност да подржи постојеће ВиМАКС-подморнице. Дуал-моде ЦДМА / ЛТЕ производа требало би да се покрене у средином следеће године, а __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с, паметних телефона и модема преко оба хигх-енд и мид-ранге да буде у понуди. Моторола Сања Јах појавио у снимљених сегменту да потврди учешће његове фирме у производњи ових производа 3Г/4Г. Наравно, Спринт планира да подржи тренутне ЦДМА и ВиМАКС производе, нудећи им за продају у целом 2012. Што се тиче Дирецт Цоннецт, три од ових Пусх-то-талк телефона ће се појавити превозника у последњем кварталу 2011, са додатним уређајима планираним за 2012.

Спринт ЛТЕ планови детаљне: телефони, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с и модеми долазе до 2012 првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 07 Окт 2011 11:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Цомцаст обећања Ксфинити ВОД стриминг на више уређаја, нови Ксцалибур за употребу у 2012

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/07/comcast-promises-xfinity-vod-streaming-on-more-devices-new-xcal/:
Не очекујте Цомцаст да заустави своје ВОД-Ксфинити стриминг на роллоут дневну собу са само Ксбок 360 овог Божића , као извршни Сем Шварц обећао током ЦТАМ панел који планира да развије апликације за ПС3, Вии року, и других ТВ апарата повезаних платформе Мултиканални. вестима не планирају да избаце стриминг што већем броју платформи Нетфлик, тако да ћемо морати да сачекамо и видимо где се то почетни упустим у Дуал престаје. Мисли великих кабл плаши више од врхунске услуге? Можда још није, јер Цомцаст тврди Нетфлик корисници имају тенденцију да се највише прождрљив корисницима његових вод. Такође, у будућности Цомцаст је њена потпуно обновљена Ксцалибур водич софтвер са Интернета и друштвених медија кравату-ин-ова (погледајте наше ране Завирите ушуњао овде ), који је поновио Шварц ће бити доступан широм земље у неком тренутку следеће године.

Цомцаст обећања Ксфинити ВОД стриминг на више уређаја, нови Ксцалибур за употребу у 2012 првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 07 Окт 2011 11:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Вишеканалним Вести | Емаил тхис | Цомментс

Трошкови преласка на ЛТЕ? Спринт да потроши 10 милијарди долара у наредне две године

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/07/the-cost-of-switching-to-lte-sprint-to-spend-10-billion-over-t/:
Питам колико кошта постепено иДЕН и ВиМАКС мреже и стави све своје јаја у једној ЦДМА / ЛТЕ са укусом корпе? Па, Џо Еутенеуер, Спринт је финансијски директор, само понудио искрен одговор овде на свом " Стратегија Упдате "догађај: 10 милијарди долара у наредне две године. На крају, он уверава све одговара-а финансијски аналитичари у соби, компанија би требало да спасе 10 милијарди долара на 11 милијарди долара кроз 2017 (као да је згодна слајд горе доле паузе), са $ 4 милијарде тог проистичу из не морате да одржи ' ол лопту и више ланцу иДЕН мреже. Сада је то истина, ми смо мањина на овом састанку индустрије аналитичари, али не треба да буду банкара да схвате да је један каже слици: јасно, компаније клађење будућност не само на (ЦДМА!) иПхоне али ЛТЕ бренда 4Г.

Трошкови преласка на ЛТЕ? Спринт да потроши 10 милијарди долара у наредне две године првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 07 Окт 2011 12:17:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

ДХС иде напред са Детекција Пројекат "пре-криминала

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XAYzD3LQExM/DHS-Goes-Ahead-With-Pre-Crime-Detection-Project:
сурај.сун савети вест да америчко Министарство за унутрашњу безбедност је почела тестирање свог пројекта да предвиди будуће злочине на припаднике јавности. Будућност атрибута Скрининг Технологија (ФАСТ) пројекта је "дизајниран да прати и прати, између осталих инпута, покрете тела, промене терена глас, интонације промене (промене у ритму и интонација говора), покрети очију, промене топлоте тела и дисање обрасце. " Тестирање на терену је извршена на велике сале раније ове године, и документе недавно добијени Слобода захтева информацијама указују на то да тестирање је у току на друге чланове јавности. "Није јасно да ли су ти људи обавештени да они учествују у ФАСТ студији."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


КСБЛА ПЦ Орцс Муст Дие додаје трећем лицу акцију торањ одбрана

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YBHA43jSxqQ/xbla-pc-orcs-must-die-adds-third-person-action-to-tower-defense.ars:

Лако је изгубити стрпљење са већином торањ одбрана игре. Ви студија пејзажа, подесите одбрану, а затим гледати непријатеља или пад или преузети области коју покушавате да заштити. Када ствари почну да крену наопако, постоји врло мало можете да урадите о томе осим поново учитате игру, пробајте различите стратегије, а онда гледају пасивно као ниво сама игра се још једном. То је разлог зашто Орцс Муст Дие је таква дах свежег ваздуха: Игра вас ставља у стварну тамнице покушавате да брани, и даје вам шансу спортске борбе против назад.

Играте нешто Витлесс карактера чији је мајстор умре на почетку утакмице, тако да је на вама да преузме одбрану поделе са наредним ОРЦ хорда. Како напредујете кроз игру вас дати приступ одбране, као што су поду шиљака, опругом плочице које могу да Хитац оркова у киселину јаме, а вхирринг сечива која кап из зидова. Сваки трошкови одбране одређену количину да ставите и ви зарадите валуту убијањем оркова, тако да одржавање буџет је важан.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Гоогле ставља МиСКЛ Апп Енгине цлоуд са Гоогле цлоуд СКЛ

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KtPSgD0l-fI/google-puts-mysql-in-app-engine-cloud.ars:

Гоогле је испуњен главни рупу у својој платформи-као-услуга (Паас) нуди са увођењем Гоогле цлоуд СКЛ релациона база података услуге за програмере креирање апликација у Јава и Питхон на Апп Енгине Гоогле платформу. Цлоуд СКЛ, на основу опен-соурце МиСКЛ базу података, најављено је на Апп Енгине Гоогле блог јуче, а већ примењује на изабране програмерима у ограниченом суђења бесплатно.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


ЦЕАТЕЦ 2011: Панасониц робот за помоћ и страшан РоботицБед у акцији (Видео)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/I7_vAjfZ9_g/:
HOSPI-Rimo

Већ смо вам показали ПАНАСОНИЦ с кул косе прање робота на видео, али компанија је тренутно показујући још два робота на ЦЕАТЕЦ 2011 тецх изложбе у Јапану: један је тзв болница, ставови Римо (робот за помоћ које смо покривен пре две недеље), а други модел је пригодно названог РоботицБед.

Видео испод показује болница, ставови Римо (даљински интелигенција и мобилност / на слици горе) у акцији на ЦЕАТЕЦ 2011. Да подсетимо, ова медицинска, мобилни робот требало да олакша непокретних пацијената да ступите у контакт са лекарима или члановима породице који живе далеко ("виртуелне посете"):

Такозвани РоботицБед, која је свој деби у 2009, је заправо прилично страшан.

То у суштини је кревет који може да се трансформише у електрични колица, и обрнуто. ПАНАСОНИЦ каже најновију верзију шоу на ЦЕАТЕЦ 2011 је "практичније" и сигурнији од претходног модела:

Преко Робонабле [ЈП]



ЗипПаи за лансирање нових Мобилна Наплата услуга јефтинији од Трга

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0zdLPp2U1I/:
zippay-logo

Најлакши начин да се опише нечујно мобилно плаћање покретања ЗипПаи ће рећи то је као тргу и Венмо имала беба, а ово је резултат. Као трг, покретање има за циљ да одговори на потребе појединаца и власницима малих предузећа који не могу приуштити високе накнаде у вези са имају своје трговачке рачуне дозвољавајући им да прихвате плаћање кредитним картицама преко својих телефона. У међувремену, као што Венмо, решење ће обезбедити начин да се изврши са човека на човека плаћања.

Али постоје неке кључне разлике. За почетак, за разлику од трг, ЗипПаи неће користити донгле. Он такође обећава стопа нижа од 2,75% трга по украсти.

Како ће то бити урађено, међутим, још увек је нејасно.

Уместо адаптери који придају слушалице телефона прикључак, као што је случај са трга, ЗипПаи ће понудити мобилно решење новчанику који користи неки неоткривени патентирану технологију.

Да бисте учитали картица у новчанику, ЗипПаи је усклађивање Цард.ио , нови софтвер Девелопмент Кит (СДК) за мобилне програмерима који користи комбинацију визију рачунара и машина интелигенције да "прочита" картица одржан до камером мобилног телефона. Ова технологија омогућава бржи улазак информације о кредитној картици у мобилне апликације, у поређењу са ручно куцате у бројеве на малим тастатуре.

За разлику од Трга новчаник попут картице случаја , који предвиђа дигиталне "картице" за локалне трговце, ЗипПаи новчаник подржава све главне кредитне картице, укључујући Виса, МастерЦард, Дисцовер и Америцан Екпресс. Продавница картице, попуст картице и чланске карте ће бити подржана у будућности.

Картица подаци се чувају директно на уређај у шифрованом формату, међутим, то није НФЦ-омогућени мобилни новчаник система. Постоји обавезна 4-цифрени ПИН код за ЗипПаи апликацију, али како картица подаци шаљу између купца и трговца или два ЗипПаи корисници остаје мистерија.

Компанија директор Рајан Стивенс каже да је спреман да открије овај део система за конкурентну разлога, али могуће је да апликација користи неки начин смарт телефона сензоре за повезивање два уређаја, сваки који треба да покрене ЗипПаи апликација. Можда нешто као рељефне ?

На страни трговца, као трг, ЗипПаи ће омогућити убрзани пријаве, тако да нови корисници могу почети одмах прихватање кредитних картица. Компанија ради основну проверу на лицу места, а ако не постоје очигледне црвене заставе, рачун буде одобрен. Трговци могу да наплаћују и до 1.000 долара тог првог дана (исто као и ручни унос трга / картица није присутна граница). Касније, када је потпуно у позадини провере пролази кроз, граница је пао.

ЗипПаи је банкарски партнер на позадини (неименовани за сада) и исплате се депонује на рачун трговца у року од 1 до 3 дана, што значи АЦХ систем је укључен.

Други део ЗипПаи система је функција која укључује пеер-то-пеер плаћања, нешто веома слично покретању Венмо . У том случају би оба народа морају да имају ЗипПаи апликација на својим уређајима и онда, поново користећи неоткривених технологија, исплате се могу одмах послати између уређаја.

Јер компанија није спремна да детаљно своју технологију, то је х

Енгадгет Роцк 259 - 10.07.2011

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/07/engadget-podcast-259-10-07-2011/:
Помало суморна двојац адресе доношење човека чији изум је родила Подцастинг себе. Они такође говоре о __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с и аутомобила, тако да не брините о ствар. То је Енгадгет Поп ... још увек гладна, уз поштовање и понизност.

Домаћини: Тим Стивенс, Брајан Грејач
Продуцент: Трент Волбе
Музика: Бакер Стреет


00:00:30 - Стив Џобс, један од оснивача компаније Аппле, је преминуо на 56
00:16:15 - Сећање Стив Џобс: сви ми платити данак
00:36:00 - Аппле Кеиноте Ливеблог "Хајде да причамо иПхоне!
00:38:45 - иПхоне 4С хандс-он!
00:42:00 - иПхоне 4С званично најавио: земље 14. октобра са почетком у $ 199 у димензијама до 64ГБ, долазе у Спринт
00:47:58 - Грид10 преглед
00:59:00 - Амазон Киндле преглед (2011)
01:05:10 - Тесла Модел С тест вожњу и обилазак фабрике (видео запис)



Чуј подкаст

Пријавите се на подкаст

[ иТунес ] Пријавите се на Подцаст директно у иТунес-у (појачани ААЦ).
[ мп3 РСС ] Додај Енгадгет Поп хране (у МП3) на РСС агрегатор и да покаже испоручене аутоматски.
[ РСС ААЦ ] Додај Енгадгет Поп хране (у појачани ААЦ) на РСС агрегатор.
[ Зуне ] Пријавите се на Подцаст директно у Зуне Маркетплаце

Преузмите подцаст

Листен (МП3)
Листен (ААЦ)

Контакт подкаст


Пошаљите питања на @ тим_стевенс .
Питајте нас говорне поште: (423) 438-3005 (Гадгет-3005)
Пишите нам: подкаст на Енгадгет дот Цом
Твиттер: @ бхеатер , @ тимстевенс

Подастрт под:

Енгадгет Роцк 259 - 10.07.2011 првобитно појавио на

Леново ИдеаПад А1 сада у продаји: парче __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ за мање од $ 200

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/07/lenovos-ideapad-a1-now-on-sale-a-slice-of-gingerbread-for-unde/:

Је забринуто чека Леново 7-инчни __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ Откад смо га први пут дотакао још у септембру? Да ли имате. Па, можда имате. Ако је тако, зграбите је новац који је гори рупу у вашем џепу, тако да можете имати ИдеаПад А1 до позовете ваш сопствени. 2ГБ модел ће вас коштати $ 199, и још један грант ће вас 16ГБ верзију, оба су планирани за брод пре него што Ноћ вештица. Хит везу извор да уплаше једног за себе.

Леново ИдеаПад А1 сада у продаји: парче __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ за мање од $ 200 је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 07 Окт 2011 10:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Леново | Емаил тхис | Цомментс

Амазон запалити додаје пожара специфичне детаље Програмер Портала, твоја Питања

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/07/amazon-adds-kindle-fire-specific-details-to-developer-portal-a/:
Запалио огањ не може бити ударање тржишту до новембра, али Амазон је већ ажурирала своју Програмер ФАК странице са целог одељак посвећен свом наредном Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__. На нову страницу, наћи ћете у великој мери стандардне информације о стварима као што је процес аплицирања и како да подесите Андроид СДК-емулатор, иако постоји још неколико најбитнијих ситнице, као добро. На пример, Амазон каже да ће прегледати сваку апликацију у АппСторе за гашење компатибилност, као део аутоматизованог процеса. Одбијени апликације, Амазон нас информише, обухватиће и оне које се ослањају на жироскопа, камера, ВАН модул, Блуетоотх микрофон, ГПС-а или мицро СД. Апликације су такође забрањено да користе Гоогле-ов мобилни Услуге (и у око наплате), које, ако су, мораће да се "достојанствено" уклоњена. У погледу стварног садржаја, Амазон ван закона све апликације које мењају интерфејс __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ је на било који начин (укључујући и тема-десктоп позадину на бази алата), као и било које захтевају роот приступ (остаје да се види како ће компанија третирати корен зависи од апликације већ у продавници). Заинтересовани девс можете наћи више информација на извору линка испод.

Амазон запалити додаје пожара специфичне детаље Програмер Портала, твоја Питања првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 07 Окт 2011 11:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроид Централни | извор Амазон | Емаил тхис | Цомментс

ФЦЦ жели да пребаце Средства Телефон субвенција за широкопојасни

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HxfdpHAIwxk/FCC-Wants-To-Shift-Phone-Subsidy-Funds-To-Broadband:
Анонимни читалац пише "ФЦЦ председник Џулијус Генацховски открио планове јуче ремонт телефона у САД програма субвенција и пребаци фокус на пружање широкопојасног приступа Он је рекао," Широкопојасни је отишао од тога луксуз да се потребе за пуно учешће у нашој привреди и друштву. Ако желимо да САД буду водеће тржиште на свету, ми. морати да прихвати основни циљ универзалне широкопојасне и реформа застарелих програма. " Према БусинессВеек, програм тренутно подржава телефонске услуге у школама, библиотекама, сиромашне и високим трошковима областима. " Прошле године је потрошила 4,3 милијарде да пружи подршку преко 1.700 превозника у скупе области Генацховски нада промена ће ставити САД. "На путу ка универзалног сервиса широкопојасног до краја деценије."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Сласхдот: Да ли Бити 'Веран' Плати Као програмер?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mtj0uY4QhwE/Ask-Slashdot-Does-Being-Loyal-Pay-As-a-Developer:
Анонимни читалац пише "Као виши програмер за мала ИТ компанија са седиштем у Великој Британији који је о томе да објави своје пројекте водећи, знам да када бих сада напусте предузеће, да би их изазвати неке веома велике проблеме сам. м тренутно обучавају друге две "Јуниор" програмерима, покушавајући да их доведе до брзине са нашим производима, нажалост, и даље су далеко од схватања технологија користи - да не помињемо "занимљив" посао спољне програмери успели да направе. кодекса Обично, никада не бих сматрао остављајући у таквом кључном тренутку, а ја сам био у компанији за неколико година и сматрају многе моје колеге, укључујући и веће управљање, да се пријатељи, међутим, сам пришао.. друге фирме који је много већи, и они су ми понудили повећање плата од £ 7к да исти посао, као и њихова канцеларија је практично ван моје предња врата (за разлику од моје садашње 45 минута путују сваки начин). Ово би .. масивна разлику у мом животу које је рекао, не могу а да не осећам да да напусти би сада био издао своје пријатеље и колеге Неки пријатељи су ми рекли да ја само се "меки" - али мислим да сам се лојални. Сваки савет? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.