петък, 7 октомври 2011 г.

КСБЛА ПЦ Орцс Муст Дие додаје трећем лицу акцију торањ одбрана

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YBHA43jSxqQ/xbla-pc-orcs-must-die-adds-third-person-action-to-tower-defense.ars:

Лако је изгубити стрпљење са већином торањ одбрана игре. Ви студија пејзажа, подесите одбрану, а затим гледати непријатеља или пад или преузети области коју покушавате да заштити. Када ствари почну да крену наопако, постоји врло мало можете да урадите о томе осим поново учитате игру, пробајте различите стратегије, а онда гледају пасивно као ниво сама игра се још једном. То је разлог зашто Орцс Муст Дие је таква дах свежег ваздуха: Игра вас ставља у стварну тамнице покушавате да брани, и даје вам шансу спортске борбе против назад.

Играте нешто Витлесс карактера чији је мајстор умре на почетку утакмице, тако да је на вама да преузме одбрану поделе са наредним ОРЦ хорда. Како напредујете кроз игру вас дати приступ одбране, као што су поду шиљака, опругом плочице које могу да Хитац оркова у киселину јаме, а вхирринг сечива која кап из зидова. Сваки трошкови одбране одређену количину да ставите и ви зарадите валуту убијањем оркова, тако да одржавање буџет је важан.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар