неделя, 12 юни 2011 г.

Гем, сет, иМатцх

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOwmjRd44M4/:
Арраи

Зашто Јапана ГРЕЕ Потраживања за више плаћен за Мобилни социјални ОпенФеинт Игре за покретање

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/T5ilOfXlR9s/:
Арраи

Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Француска Да бисте покренули Национална Трол патент

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i6n1C2VaXfs/France-To-Launch-a-National-Patent-Troll:
зообаб пише "Француска је стварање државе под покровитељством патентном фонду, ФранцеБреветс, која примарни фокус ће бити спонзор, стиче и лиценцу патената у ИЦТ-а (Прочитано софтверских патената) сектору патентном фонду је на иницијативу министра за истраживање, Валерие. Пецрессе, Министарство индустрије, енергетике и дигиталне економије, Ерик Бесон Примарни циљ фонда. је прикупљање дозвола на патенте, који је већ виђен у Француској као највећи патента трол земље Француска је такође подржава. европским унитарне за патенте, који многи виде на финалном покушају да потврди софтверских патената у Европи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Уради сам иПад Пхото Боотх снима тренутака можда бити сувише пијан да се сетите

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/diy-ipad-photo-booth-captures-the-moments-you-might-be-too-drunk/:
Уради сам иПад Пхото Боотх снима тренутака можда бити сувише пијан да се сетите
Уморни сте од истог старог рачунара-скрипта Пхото Боотх ничу на сваком венчању, бар Мицва и секретара прослави Дана похађате? Па, нисте једини - немачки фотограф по имену Роко има одвод и његову наводну фрустрација због конвенционалне бушење Пхото Боотх да створи своју сопствену иПад повезан подешавање. Роко је аранжман има Никон ДСЛР , бежични блиц окидач, и иПад , користећи СхуттерСнитцх апликацију, пуњена у малу црну кутију и прикључен на ножну педалу која омогућава да партиерс погодио прекидач када то сматрају потребним. Једном заробљен, фотографије се преносе на екран иПад, омогућавајући предмета за претраживање и е-маил своје омиљене изгледа-како-Вацки-ја-сам снимке. Ако сте у потрази за надоградите свој штанд подешавање фотографију за следећи Усхићење ББК или Светски дан ИПВ6 славље, пратите линк извор упутства.

[Хвала, Крис]

Уради сам иПад Пхото Боотх снима тренутака можда бити сувише пијан да се сети првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 12 Јун 2011 15:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ифун | Емаил тхис | Цомментс

Уеирд Сциенце једе сјајне овсена каша за доручак

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jO1xAd9RYmA/weird-science-eats-glowing-oatmeal-for-breakfast.ars:

Овсена каша једнако добро као јаја-за испоруку радиоактивност: То може изгледати чудно да заиста покушају да се радиоактивност у храну, али је стандардни начин за мерење транзитног пута желуца подразумева спикинг неке јаја са изотоп Тц. Али, ако су јаја није ваш ствар, неки људи из Нортвестерн Мемориал Хоспитал има добру вест за вас: забада радиоактивности у зобена каша функционише исто као и . И, још боље, без глутена овсена каша је такође сасвим у реду. Трик је да увек ставите радиоактивних изотопа у зобена каша пре кључалој води се додаје да се припреми. Сада знате.

Ако је овсена каша или седативе, муља калупа ће седатива: Истраживачи су проучавали неке облике муља калупа, јер су у стању да створи разраде мрежа међу изворима хране, уз овсене пахуљице су храна избора. Оно што није раније урађено (по мојим сазнањима, најмање), је студија о томе да ли муља калупа стварно волео овсене пахуљице. Без очигледних разлога, неко је сада поставили то питање . Одговор: они воле седативе боље. Калупа ће очигледно прескочи пахуљице зоб (или чак и укусније мед) ако биљних екстракта са седативним својства је на истом јело. Дакле, ако сте вођење муља калуп као кућног љубимца, можда ћете желети да га удаљите од вашег Амбиен.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Аппле оптужен за крађу "Употреба иЦлоуд Име

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NvFEQiliRb4/Apple-Sued-Over-Use-of-iCloud-Name:
текгоблин пише "иЦлоуд комуникације је тужио Аппле за употребу иЦлоуд име које они имају право да се према тужби:" добра и услуге са којима Аппле планира да користи. "иЦлоуд" знак су идентичне или уско повезана са роба и услуга које су понуђене од стране иЦлоуд комуникације под иЦлоуд марака од свог оснивања 2005, међутим, због светске медијима дато и које генерише најава Аппле своје "иЦлоуд" услуга и уследила засићења рекламној кампањи коју води. јабука, медија и шире јавности су брзо дошли до сарадника марке "иЦлоуд" са компанијом Аппле, пре него иЦлоуд комуникације. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Соундцаст је изгнаник 3,4 вишесобне звучник је толико свеже и тако чиста, чист

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/soundcasts-outcast-3-4-multi-room-speaker-is-so-fresh-and-so-cl/:
Тешко је рећи да ли има неке стварне везе између ствар коју видите добијате пере се на слици изнад и Дирти Соутх , али да ли је заиста битно? Изгнаник 3,4 више соба, више извора Бежични звучник можда неће бити најсексипилнију возач у шупи, али с обзиром да то иде, где иде странка, ми смо спремни да приме опроштење. Рекли су нам да је способна да проливање на неким количину воде (очигледно), а сама јединица наглашава интегрисаним субвоофер, интерне батерије (добро за 10 до 20 сати) и позадинским осветљењем горњем панелу тастатуру. Мама је реч о ценама, али остатак мршава уграђен непосредно после паузе. Ја чуо?

Наставити читање Соундцаст је изгнаник 3,4 вишесобне звучник је толико свеже и тако чиста, чист

Соундцаст је изгнаник 3,4 вишесобне звучник је толико свеже и тако чиста, чист је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 12 Апр 2011 14:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Соундцаст | Емаил тхис | Цомментс

Домаћинство Клима уређај служи као Грејач воде

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pf3A5HRsaIk/:
Арраи

Математика за ТецхЦрунцх, Део 1: Да ли ТецхЦрунцх још око Стартупс?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cqwWeileP5U/:
Арраи

(Оснивач приче) Како Мајк МцЦуе смислио Флипбоард: "Шта ако смо случајно избрисане Интернет"

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yDwHNA-71YM/:
Арраи

САД Финансирање Стеалтх интернетс да заобиђе режима Репресивне

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/974gOdUhwjQ/US-Funding-Stealth-Internets-to-Circumvent-Repressive-Regimes:
снидек пише "Обамина администрација је водећи глобални напор да се распореди Интернету" сенци "и мобилни телефон системе који дисиденти могу да користе за подривање власти које покушавају да репресивним тишина им цензурисања или гашењем телекомуникационих мрежа Према извештају из ЦБС Невс.: '... до краја године, Стејт департмент ће имати потрошио 70 милиона долара за напоре да обезбеди алтернативне путеве за дисиденте за приступ Интернет и телекомуникационих услуга. Једна група је добила 2 милиона долара за развој "Интернет у кофер", која би могла се лако преносе и поставили у страној земљи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ХТЦ Флајер капи од ФЦЦ поново, овај пут са Т пријатељском ГСМ мобилни бендова

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/htc-flyer-drops-by-the-fcc-again-this-time-with-t-mobile-friend/:
ВиФи-само ХТЦ Флајер __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ слетео прошлог месеца без провирити из Карли и другаре, али они магента-затамњена маркетиншких планова траже много чешће сада - ГСМ заснива Флајер само притисните ФЦЦ са подршком за Т-Мобиле 3Г бендови. Визуелно и функционално, изгледа да исто укусан шкриљац видели смо тестирали у априлу , осим са свим важним 1700МХз фреквенцији често користе од стране Т-Мобиле за ХСПА мобилне података. још увек нема информација о ценама и доступности, али смо чули Спринт ЕВО Погледај 4Г варијанта везана за 24. јун , а гласине је да би Т-Мобиле издање Флајер на шестом следећег месеца.

ХТЦ Флајер капи од ФЦЦ поново, овај пут са Т-Мобиле пријатељски ГСМ опсега првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 12 Апр 2011 13:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

Разноврсна скуп патцх уторак закрпа за јун

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/VAaeNmvuHzQ/varied-set-of-patch-tuesday-patches-for-june.ars:

Много билтени која обухвата различите необично скуп производа овог месеца. Мицрософт ће брод 16 билтени у целини, а не само крпљење позната лица оперативног система Виндовс, Оффице и Интернет Екплорер, али и Силверлигхт Висуал Студио, СКЛ Сервер и компоненте у првом плану опсегу. Укупно 34 различитих безбедносних питања ће бити фиксна.

Девет билтени су критични, седам важно. Критичне грешке су даљинско извршавање кода грешке, важно паузе доле је једна даљинско извршавање кода, два објављивање информација, две ускраћивање услуга, и два подизање привилегија. Иако није сваки Патцх треба поново покренути, довољно је рестартовати захтевним закрпе које нико није вероватно да побегне мало застоја.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Зашто се "Гоогле Дечија постоји?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rP_mmGUS8a4/Why-Doesnt-Google-Kids-Exist:
тхеодп пише "Шкриљац Мајкл Агер жеља постојала је сајт његов 6-годишњи син могао да посете своје да гледа аматерски Стар Варс лего филмове и друге ствари он је знатижељан о" Али ја га не остави на миру на ИоуТубе-у ". жали се он, "јер никад не знам да ли ће неке чудне-Асс Видео појављују у" Релатед Видеос "секцији." Агер сугерише да би требало да Гоогле-направите Гоогле-децу, претраживач који филтрира Веб за децу. "Размислите поново када сте били дете и твоји родитељи ти оставили у библиотеци", објашњава Агер 'у одељку за децу. Само "неприкладне" ствари могу наћи је Џуди Блум је Форевер ", који је неко старија сестра је обично већ одјављена ионако Слично томе, Гоогле-децу. би врста секције за децу од Веб-а, фокусира на пружање високо-квалитетних резултата на основу старости." "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


САД фондови сенка мрежа, гради 'Интернет у кофер' за потиснуто демонстраната

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/us-funds-shadow-networks-builds-internet-in-a-suitcase-for-re/:
Да ли репресивне владе , луд ДНС сервера или мало стара дама је иза Интернет испада, не може бити много забаве, али америчка влада саосећа са невољама ако сте се баве са бројем један од разлога. Њујорк тајмс извештава да је амерички Стејт департмент ће провели горе од $ 70 милиона долара на "сенци мреже" који ће омогућити демонстранте да комуницирају чак и када моћи да се повуците традиционални додатак - До сада је потрошио најмање 50 милиона долара на независне мобилни телефон мрежа за Авганистан, и дао 2 милиона долара донација за чланове Нев Америца Фоундатион стварање "Интернет у коферу", на слици горе. То је серија од мреже мрежне опреме дизајнирани да буду духовити у земљу и поставили приватне мреже. Прошле смо чуо, америчка државна секретарка Хилари Клинтон је обећала 25 милиона долара само за ову врсту интернета слободе, а Нев Америца Фоундатион су конкурисали за неки од тих долара - погледајте наше линкови покривеност испод - али то звучи као новац је брзо тече, и у више праваца сада.

САД фондови сенка мрежа, гради 'Интернет у коферу "за потиснутих демонстраната првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 12 Апр 2011 12:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Њујорк тајмс | Емаил тхис | Цомментс

Пост-ит величине рачунар се двоструки ХД декодирање (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/post-it-sized-computer-does-dual-hd-decoding-video/:
Хабеи сом-6670 видели смо неке мале рачунаре , али (дубоко) Хабеи сом-6670 Е6КСКС Тунел цреек КСевен рачунара модул (фуј ...) успела је да чак и импресионирају ова екипа изнурен технологије блогера. Мали, Пост-ит величине одбора носи уграђени Е600 серије Атом процесор који поседује ГМА600 интегрисани ГПУ - исти ХД видео декодирање језгра на раду у Бокее оквир и Логитецх Ревуе. Овај малиша је способан за руковање не један, већ два 1080п видео снимака одједном. Не верујете ми? Цхецк оут видео након паузе - онда извини Хабеи за њих сумња. Са друге стране, да стварно ставити неке портове на ову ствар и повежите га на екран, хард диск, тастатура и миш морате одбор превозник који додаје доста расутих. Се не тичу се са њом превише Међутим, СОМ6670 није баш циљ потрошача. ПР након паузе.

[Хвала, бин]

Наставити читање Пост-ит величине рачунар се двоструки ХД декодирање (видео)

Пост-ит величине рачунар се двоструки ХД декодирање (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 12 Апр 2011 11:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Да ли се ПаиПал-а у продавници опције?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FDfIZ2-mjqo/Could-PayPal-Be-an-In-Store-Option:
дариа42 пише "ПаиПал-а је већ дуго један од највише коришћених исплата опције на интернету; њене историје служећи милионе еБаи корисника сада проширила на шири надлежности у многим е-комерц сајтова, али ће компанија икада постати важећи опцију за. продајно место уплате на стварне физичке продавнице Да, у складу са ПаиПал-ове глобалне Скот председник Томпсон -?. и ПаиПал ради на томе управо сада, са једном опцијом по мобилним телефонима на начин и друга два у развоју То ће бити интересантно погледајте колико компанија добија са својим плановима;. лично нисам сигуран колико је удобан бих користе такав систем "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Интернет убија локалним вестима, каже ФЦЦ

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5PRbqZ1wQYE/The-Internet-Is-Killing-Local-News-Says-the-FCC:
Арт3к пише "Успон Интернета довела је до" несташице локалних, професионалних, одговорност извјештавања '(Ево АП верзије) каже да АА 475-страницу извештај ФЦЦ, а последице могу бити' више владе отпада, више локалних корупције "," мање ефикасни школа и других проблема. Иако постоји више избора медија данас него икада, новине су отпуштање новинара, остављајући празнину која је још да се напуни. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.