понеделник, 12 септември 2011 г.

Ангелбирд је ПЦИе заснована ССД: то је прави, то је испоруке, то је 800МБ / с

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/12/angelbirds-pcie-based-ssd-its-real-its-shipping-its-800mb/:
Запамтите да 1 ГБ / с ПЦИе ССД систем Ангелбирд смо покривени пре годину дана? Па, компанија само нека нам је коначно на располагању. Перформансе тврдње су више него скромни смо видели у бета фази, али нисмо пометен: нови стандард је 800МБ / с чита и 750МБ / с пише, постиже $ 3000 за подешавање, укључујући четири 240ГБ ССД-модула монтирана на крилима ПЦИ -Е картица са 32ГБ ССД уграђени. Треба да одржи нешто заузврат за намирнице? Не можете да смањи број ССД без успоравања све доле, али четири 60ГБ дискове на најјефтинији Крила Лите ПЦИе картица би требало да задовољи већину траже узбуђење за нешто мање од гранд. Надамо се Паметно Модуларна је обраћао пажњу.

Наставити читање Ангелбирд је ПЦИ-базиран ССД: то је прави, то је испоруке, то је 800МБ / с

Ангелбирд је ПЦИе заснована ССД: то је прави, то је испоруке, то је 800МБ / с првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Оцт 2011 16:32:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Ангелбирд | Емаил тхис | Цомментс

50 Нови егзопланета Пронађено Милијарде Више Аваит

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BBGCpyFyMSQ/50-New-Exoplanets-Found-Billions-More-Await:
Лоше Астроном пише "су Астрономи користе осетљиве спектрографа пре неколико дана најавио постојање још 50 планета које круже у близини Сунца као звезде важне ствари на уму: 1) Шеснаест од њих су супер Земље, и 2) 40% свих Сунца. звезда налик изгледа да су бар једне планете са мање масе него Сатурн ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Потражња за Прилагођено Датацентер Сервер Расте

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h4NpGiF2tHg/Demand-For-Custom-Datacenter-Servers-Rising:
Са својом првом послали поднеску СпацеЦрацкер пише "По овом Блумберг члана, су хардверски гиганти као што су ХП и Делл губи се на Интел и друге који су прилагођени брже да се тренд преласка са традиционалног, офф-тхе-полица сервере обичају -прилагођене за машине Купци кажу обичај сервери обезбеђују јефтинији, ефикаснији начин састанку бум потражње за личним подацима поделити са другима преко Веб доста тога захтева могу испунити мање скупе машине шиша компоненти, надоградње и резервне копије.. услуге које серверу произвођачи традиционално нуде велике корпорације. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Форд електрични е-бицикла концепт паковања ИИ Галаки на решетке, мотора точка

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/12/ford-electric-e-bike-concept-packs-a-galaxy-s-ii-on-the-bars-mo/:
Форд е-бицикла концепт
Форд нас већ одушевио са Евос концепт , али слинкиест хибридне које смо видели до сада овде у Франкфурту није четири точка, већ две. То је концепт бицикл од Форд зове - сачекајте - Е-Бике концепт. Он поседује електрични мотор уграђен у предњи точак да власт га до максималне брзине од 25 км / х, вођени 9.2Ах батерије. Или можете власт је конвенционални начин окрећете педале, обртног момента пренео задњих точкова преко угљеника појас. (Масна ланци су тако прошлог века.)

Можда још занимљивије је оно што почива горе на ручица. Не, то није иДевице - освежавајуће је Галаки ИИ . Кроз неке прилагођени софтвер, возачи ће моћи да промените режим обуставе и наравно пуњење батерија прати, да не помињемо се мало помоц од Гоогле навигацију и можда пумпе неке Пандорину превише. Реч "концепт" у наслову овде и вретенасто оквир дизајн би требало да вам дају представу о томе када је ова ствар ће видети производње - вероватно никада. Али, ми ћемо поново бити са упдате ако то икада промени.

Форд електрични е-бицикла концепт паковања ИИ Галаки на решетке, мотор у точак првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Оцт 2011 15:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Асус Еее Пад Клизач за унапред наручити на Амазону, почев од $ 480

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/12/asus-eee-pad-slider-up-for-pre-order-at-amazon-starting-at-480/:
Још увек нема званичних лансирања датум за смешно изгледа Асус 10.1-инчни хибридни, али смо већ видели доказе о септембру издања, а сада постоји цео бубањ-ролна унапред наручити странице горе на Амазону. Гледате $ 580 за 32ГБ модел у белој или мока, или $ 100 мање ако се задовоље 16ГБ варијанту и стрпати остатак вашег дигиталног ствари на мицроСД или - да индееди - неке УСБ 2.0 екстерни складиштење. Непотребно је рећи, све нијансе долазе са истим Тегра 2 процесор, __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ 3.2, 1ГБ РАМ-а, мини ХДМИ излаз, 5МП камеру позади и 1.2МП напред-ударац у лице. У овом тренутку, све ове клизаче треба да урадите је окренути горе.

[Хвала, Питер]

Асус Еее Пад Клизач за унапред наручити на Амазону, почев од $ 480 је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Оцт 2011 15:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Амазон [1] , Амазон [2] , Амазон [3] , Амазон [4] | Емаил тхис | Цомментс

ПостгреСКЛ 9.1 Релеасед

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Uc8UWxGLyLE/PostgreSQL-91-Released:
Са својом првом послали поднеску сега_саи пише "Нова верзија опен соурце база података ПостгреСКЛ је изашао Ова верзија омогућава многе важне и занимљиве функције као што су синхрони репликацију, Сериализабле снимак изолација, подршку по колони цоллатионс, К-најближи сусед индексирање. страних подаци омотача, подршка СЕЛинук дозволу контроле и многе друге. комплетну листу промена је доступна овде "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фузија Гаража Одлазак после нижег Цена __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ тржишта

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KQjl0Ri8wXs/Fusion-Garage-Going-After-Lower-Price-Tablet-Market:
нк497 пише "Фузија Гаража пала цена својих наставак ЈооЈоо __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, сечење цена Грид10 тако што $ 200 до $ 299 у САД-у и £ 259 у Великој Британији отворени директор Цхандрасекар Ратхакрисхнан је јасно прати ХП-ТоуцхПад ватру продају. , а приметио значај цену када је у питању преузимање иПад Аппле Он је рекао да није поента у куповини "лоше угљеника копију" Еплове __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ за исту цену "по цени од $ 499, зашто би ти купити -. то је као да идете. у Кину и куповине [лажни] Луј Витон торба, по истој цени као прави Лоуис Вуиттон кесе не. смисла, када знате да је то превара производа ", рекао је он."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт-ов миш без граница: КВМ која је убила КВМ (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/12/microsofts-mouse-without-borders-the-kvm-that-killed-the-kvm/:
До сада, се користи више рачунара са једном тастатуром и мишем има тенденцију да захтевају КВМс или црвоточине , али Мицрософт Девелопер Труонг Да ли има бољу идеју. Рад у Гаража Мицрософт - Редмонду након радног времена за кућне љубимце пројекат програма - градио Миш без граница: софтвер који вам омогућава контролу рачунара на истој бежичној мрежи са једног скупа улаза као да је то била једна машина са више приказа. До четири системи могу бити заједно везали и софтвер такође предвиђа беспрекорну драг-анд-дроп трансфер фајлова. Мицрософт је отпуштањем бесплатно на извору везу, као што можете видети Труонг Не говори свој стварању после паузе.

Наставити читање Мицрософт-ов миш без граница: КВМ која је убила КВМ (видео запис)

Мицрософт-ов миш без граница: КВМ која је убила КВМ (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Оцт 2011 14:33:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Геек.цом | извор Мицрософт ТецхНет , миш без граница (Довнлоад) | Емаил тхис | Цомментс

Издвајања Бил прети будућности Спаце Сциенце мисије

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D_V8R_rDDyo/Appropriations-Bill-Threatens-Future-Space-Science-Missions:
ЦолдВетДог пише "кратка прича у Атлантику напомиње да је Сенат САД енергетски издвајања рачун није успела да снабдевање средства да настави Плутонијум-238 производње, потребни за радиоизотопом генератори за НАСА програма међупланетарна сонда Нема НУ-238 значи да нема више мисија слично. Цассини- Хајгенс, или оне који иду тамо где соларних ћелија неће произвести довољно енергије чланку примећује да је једини други извор НУ-238 је Русија -. било кроз владу или преко троллинг кроз Сибир и руски обале у потрази за старим совјетске ере светионике и електране ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Енгадгет прегледе Ферари будућност хиперцарс на такмичењу Светског дизајн (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/12/engadget-previews-ferraris-future-hypercars-at-the-world-design/:
Ферари је био један од најцењенијих произвођача аутомобила у свету од 1940-их, али није баш добио је тако што су крварење-ивица. У раним 60-тих, када су задњи мотором аутомобила бришући графиконе у Формули један, Ил Цоммендаторе - Ензо Феррари - одбио да преузме једну трка, чувени говорећи: "коња не гурају корпу заједно са носа." Било би потребно много понижавајуће поразе пре него што ће његова компанија коначно се тај коњ, где и припада. Бити рано усвојилац, очигледно, није био приоритет. То је само у последњих неколико година, са аутомобилима као што су Енцо и 458 Италије, да је Феррари је истински пригрлили модерне идеје зујање-прасак технологије како би своје аутомобиле заиста брже - не само лакше да возе.

То је само почетак. Аутомобилска технологија је коначно почиње да се убрза пут персоналне рачунаре уређаји за последњих неколико деценија. Нове начине погон су у комбинацији са све већим интегрисаних система и то је лако видети ово као нас води ка генерацију аутомобила брже и још ефикасније од било чега што смо још видели на путевима. Феррари назива четири точка сингуларности "хиперцар", и да добију идеју о шта тај ауто у будућности може да изгледа као да позивају 50 тимова дизајнера из великих универзитета широм света да се такмиче. Придружите нам се како смо погледати неке од најбољих остварења.

Наставити читање Енгадгет прегледе Ферари будућност хиперцарс на такмичењу Светског дизајн (видео запис)

Енгадгет прегледе Ферари будућност хиперцарс на такмичењу Светског дизајн (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Оцт 2011 13:15:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову |

Енгадгет је смарт телефона купца Водич: јесен 2011 издање

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/12/engadgets-smartphone-buyers-guide-fall-2011-edition/:
Куповину новог смартпхоне апарата је узбудљив и напоран искуство. Он држи обећање нешто боље и страх од две године посвећености. За гаџет ентузијасти, она такође укључује и сипа преко спецификације и критике, а трење над оним што предстоји у блиској будућности. Као што смо објавити упутство за овог купца, суочавамо потенцијал преокрета у мобилној простору. Самсунг Галаки ИИ линији ће стићи на три велике америчке носиоци , следећи иПхоне стално назире у даљини , и нову генерацију оперативног система Виндовс Телефон телефона је близу пред нама. Можеш се запитати: "Зашто би ико купити смарт телефона данас, када се нешто боље долази сутра?" Пријатељи, то је благослов и проклетство мобилни свет - увек постоји нешто боље долази. Не можете да заувек чекати, међутим, и ако желите да купите паметни телефон данас, ми смо ту да би се процес лакше и да вам помогне да донесу исправну одлуку.

Док наши избори су понекад спорно, они су подржали са искуством које можете поуздати. Ако сте у потрази да брза одлука, без много напора, можете да будите уверени да је наша селекција неће управљати да нисте у праву. Ипак, саветујемо вам да се образују пре него што се одлучите за смарт телефон који најбоље одговара вашим потребама. Наши Примед серија је одлично место за почетак, где можете сазнати о дуал-цоре процесора и мобилних приказује . Као и увек, ви сте охрабрени да делите ваше сопствено искуство у коментарима, и надамо се да забавите списак сопствене фаворите, превише. Само запамтите да имамо 80 плафон за наш буџет селекције. У односу на наш водич претходну купца , Самсунг је почео да губи тло, и док Андроид одржава доминацију, то је наћи неке неочекиване конкуренције. Радознали да виде како се то одиграва? Читате, као што смо заокружити најбољу смарт телефона у току дана.

Наставити читање водич Енгадгет је смарт телефона купца: јесен 2011 издање

Енгадгет је смарт телефона купца Водич: јесен 2011 издање првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Оцт 2011 12:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

ЕУ, Проширује ауторских музичких права на 70 година

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q8uvn_GXkJY/EU-Extends-Music-Copyright-to-70-Years:
МрСтевеСД пише "ауторска права на звучне записе од стране Битлса, Ролингстонса и других познатих бендова је због истиче у наредних неколико година, међутим, Савет ЕУ је сада сцуттлед такве наде.. Ауторских рок је продужен са 50 до 70 године са старењем рокери изражавајући своје задовољство ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.