понеделник, 12 септември 2011 г.

ХП ЛасерЈет Про М275 ТопСхот скенира 3Д објеката, али само отиске у 2Д (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/11/hp-topshot-laserjet-pro-m275-scans-3d-objects-but-only-prints-in/:
Из неког разлога, ХП сматра да свом малом предузећу заиста треба могућност скенирања 3Д објеката - због чега је ослобађајући ТопСхот ЛасерЈет Про. "ТопСхот" је фенси назив за све-у-једном се надноси руку са камеру високе резолуције, који комбинује шест слика (три са трепери из различитих углова, а три у амбијенталног осветљења условима са различитим нивоима изложености) да опонашају Студио- као што је пуцао производ. Шта више, захваљујући биз картицу апликација, ТопСхот може да скенира и увоз истовремено више визиткарти. Такође, укључени су Гоогле Документи интеграције и облак апликацијама, као и обично еПринт и АирПринт карактеристике, које можете покренути без рачунара на 3,5 инча осетљив на додир. Циљ компаније ХП је не говоримо о ценама и доступности, али можете видети проход од ТопСхот после паузе.

Наставити читање ХП ЛасерЈет Про М275 ТопСхот скенира 3Д објеката, али само отиске у 2Д ​​(видео запис)

ХП ЛасерЈет Про М275 ТопСхот скенира 3Д објеката, али само отиске у 2Д ​​(видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11 Сеп 2011 23:59:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мацворлд | извор Кс (ПДФ) | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар