вторник, 8 март 2011 г.

$ 39,5 милиона Хи-тецх библиотека се отвара у Илиноису

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yA8OPqOmOng/395-Million-Hi-Tech-Library-Opens-In-Illinois:
Ново $ 39,5 милиона долара Фоунтаиндале Јавна библиотека карактеристике: са равним екраном, видео игре, само-каси станица, разне читача е-књига, као и кафе. Библиотека званичници кажу да нови објекат је нацрт за библиотеке будућности, и фокусираће се на коришћењу нових технологија. Од чланак: "Фоунтаиндале Јавна библиотека, са државно-оф-тхе-арт, Уи-Фи опремљеном простору, је у оштром разликује од претходног застарелих библиотеку, у близини једна прича цигла структура изграђена у 1975 да чека рушење лопту Званичници се надају нови објекат привлачи демографске библиотеке нису видели у неколико година -.. млади професионалци "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Андроид уређаји се хивес лиценце кршења

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IgQtZAAZYBs/Android-Devices-Are-Hives-of-License-Violations:
инксцапее пише "Андроид Девелоперс плаћају мало пажње на Фрее / Опен Соурце софтверских лиценци и имају 71% повреда стопа Хајде људи, ФОСС лиценцама. лако да се придржавају, сигурно лакше него власнички софтвер лиценци, казнене и мање. Али изгледа чак и мале Хоопс које ФОСС-захтева се превише намењено желе да уновчите ин "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Прегледачи - играчка платформа будућности?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PSJmT-_hBq0/Browsers-mdash-the-Gaming-Platform-of-the-Future:
Путовања Хокинс, оснивач Елецтрониц Артс је говорио на недавном Гаме Девелоперс конференцији о томе како он очекује игру платформе да се развија у будућности. Хокинс мисли улогу веб бровсер као платформа ће значајно повећати, као експлозија мобилних уређаја усвајања наставља. "За све велике медијске компаније, у овој фази поремећаја је драматична и дешава брзо Где је заиста дешава да води где је функција прегледача иде ... прегледач је преузела 2 милијарде комада -.. То ће бити узимајући преко милијарду таблета током неколико наредних година, милијарде мобилних уређаја ће се завршити. у мом мишљењу, веома јак на телевизији. претраживач је платформа за будућност. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Анонимни демаскирање Е-маил пошиљалаца

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IrfbfcAXkMQ/Unmasking-Anonymous-Email-Senders:
алпхадогг пише "Само зато што пошаљете е-маил анонимно не значи људи не могу да схватим ко си више су нову технику развили истраживачи са Универзитета Конкордија у Квебеку се може користити за демаскирати би-бити анонимни емаилерс стране њушка се обрасци. у стил писања из употребе сва мала слова на заједничке грешака у куцању својих истраживања, објављени у часопису Дигитални истраге, описује техника које се могу користити да служи се доказе на суду, давање закона детаљније информације од једноставног ИП адреса може да произведе. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


"Већина слична Земљи" Екопланет добија мајор назадовања

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UhCDcAVRH-w/Most-Earth-Like-Exoplanet-Gets-Major-Demotion:
аудиовидеодисцо пише "Прошлог месеца, тим иза Кеплеров НАСА планета мисију за утврђивање објавио откриће највише слична Земљи планетарне кандидат икада приметили: КОИ 326,01, око Земље величине планете круже у насељива зони своје звезде много тамо. узбуђење, један астрофизичар чак и израчуната вредност нове планете као тацно $ 223,099.93 Али када невино чињеница контролор питање је послао један од истраживача Назад на поглед на неке личности, она је приметио да звезде осветљење је нетачно наведен у референцу каталогу. бацање особине планете у сумњу Након јиггеринг прорачуне. Кеплер тим сада каже да КОИ 326.01 није ни Земља величине ни у зони становање, и може заправо бити кружи око звезде другачији Кеплер истраживач каже '. Видимо научни метод играју у реалном времену. " Иако је ова вест помало Даунер, Кеплер је само добија иде, и да је очекује да ће пронаћи много, много више планетама сличним Земљи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Добијање Рачунари препознати фацијалне експресије

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Go827jWz3o/Getting-Computers-To-Recognize-Facial-Expressions:
Зотхецула пише "Бингхамтон Университи информатичар Лијун јин сматра да користите рачунар треба да буде удобан и интуитиван доживљај, као разговор са пријатељем Као што свако ко је икада дрекнуо." Зашто сте ишли и то да урадиш? " на свом ПЦ или Мац ће знати, међутим, користећи рачунар је тренутно понекад и више као да причамо да превише буквално влада-бирократа који само не добијате Захваљујући раду јин са стварима као што су емоције признање. Међутим, да би се на путу да постане ствар прошлости. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Откријте фосфор сат практичног (и одавање!)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/phosphor-reveal-wristwatch-hands-on-and-giveaway/:
Обично је потребно врло одређени тип личности за куповину кристално стврднути објекта било које врсте, а још мање нешто што би сте огрнути преко изложени део тела као што је ваш зглоб. То је рекао, чиста новина покрета у Фосфор је открива линија сатова може бити довољно да се предомислите: користи неки од патентиране црне магије да окренете између две различите боје кристала да формирају цифре које означавају време.

Ми смо имали неколико сатова у нашем поседу ове недеље, тако да смо у могућности да лично потврди Цоол фактор. Шта нас изненадило помало је количина времена које је потребно за цифре за промену: у зависности од тога колико кристале треба да окренете, ми бисмо процењују да може да потраје и четвртина другог или тако, јер кристали флип у низу, а не све одједном (можда да се ограничи Цуррент Драв). Као и Е Инк - још један од специјалитета Фосфор је - то "екран" је бистабилни, што значи да ће остати ту без потрошње енергије када време се подешава. Наравно, ми не знамо тачно колико енергије је потребно да се окренете све ове кристале сваког минута, тако да је отворено питање колико често ћете морати да се замени новчић ћелије. стил највише потцењене мушкараца је - у нашем скромном мишљењу - довољно једноставна да чак и носити ако не могу да поднесу помисао доннинг десетина од Сваровски кристала, делимично захваљујући чињеници да је маски чисто тамно метала; од Наравно, ако вам не смета кристале, Фосфор је драго да вам помогне Блинг га. Пратите паузе за неке видео од сатова у акцији!

Ох, скоро смо заборавили: Ми смо давање далеко два од ових сада. Десно. Ево шта треба да знате!

Правила:
  • Оставите коментар испод уради. Сваки коментар ће.
  • Можете унети само овог специфичног одавање једном. Уколико унесете овај одавање више пута аутоматски ћете бити дисквалификован, итд (Да, имамо роботе који подробно проверите да обезбеди правичност.)
  • Уколико унесете више од једном, само једном активирате коментар објашњења. Ово је прилично себе. Само будите опрезни, а ви ћете бити у реду.
  • Конкурс је отворен за све становнике од 50 држава, Дистрикт Колумбија, и Канада (Квебек без), 18 или старији ми! Жао нам је, не би ово правило (мрзимо без било кога), па се љут на наше правнике и Конкурс закона ако имате да се љути.
  • Победници ће бити насумице одабрани. Два победника ће добити по један Фосфор открива ручни сат. Бирамо који стил добијате. Ми не можемо част захтеве - Жао ми је!
  • Ако сте одабрали, бићете обавештени путем е-поште. Победници мора одговорити у року од три дана од дана завршетка конкурса. Ако не одговори у том року, још један победник ће бити изабран.
  • Радови се могу слати до петка, 11. март 2011 у 11:59 ам ЕТ среће. Добро!
  • Пуна правила можете наћи овде.

Наставити читање Фосфор открива сат практичног (и одавање!)

Откријте фосфор сат практичног (и одавање!) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Бубрег за штампање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nafKVZOgbv8/Kidney-Printer:
смитти777 пише "Др Ентони Атала и Вејк Форест Института регенеративне медицине показао своју технику за штампу нови бубрег раној фази технологија подразумева скенирање Тренутни органа пацијента, и заправо штампање органа директно у пацијента.. Он је известио побија тврдње да То је само бубрег у облику калупа, према извештајима неких људи, док још увек у раној фази., она не држи обећање да ћемо бити у могућности да користе ову технологију за актуелни трансплантација у будућности. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


<em>Драгон Аге ИИ</em> Објављен

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bQmEob0eenY/emDragon-Age-IIem-Released:
Данас обележава САД лансирање Драгон Аге ИИ, наставак БиоВаре популарног РПГ-2009 Драгон Аге: Оригинс. Као и његов претходник и других БиоВаре РПГ, Драгон Аге ИИ је нелинеарна и има велико дијалога, мада овог пута прича се фокусира на одређени знак, Хок, чији идентитет расе и не можете да промените. Демо игре је на располагању, и почетком мишљења приметио како импресиван Арт Дирецтион, а мање кажњавање подешавања тежине. БиоВаре је такође објавио опциони ~ 1ГБ Тектуре Пацк за ПЦ верзију која удараца до нивоа детаља за власнике врхунских рачунара. Они су објаснили неке технолошке промене које је у пар постова на блогу. То је доступан за Виндовс, ОС Кс, ПС3 и Ксбок 360.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нинтендо 3ДС преглед (Јапански)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/nintendo-3ds-review-japanese/:
Нинтендо 3ДС преглед (Јапански)
Прошло је скоро годину дана од Нинтендо је открио 3ДС на свету, троттед га на Е3 одржаној поносно је флотила од генетски клониране и идентично обучене даме. Наравно да смо знали о томе дуго пре тога , али када је у питању чаша без 3Д екрани Видети значи веровати. Након тога први поглед смо били оставили заинтригирани технологије, али не бих рекао да су управо верници. Сада, након што је провео око недељу дана живи са једним од $ 250 Нинтендо конзолама, рад са једним, играње са једним, а практиковање Кана са једном, видели смо светлост. Фанци-панталоне екран ради, али то само ради тако да са доста упозорења.

Наставити читање Нинтендо 3ДС преглед (Јапански)

Нинтендо 3ДС преглед (јапански) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 12:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Хром добија побољшање перформанси, поједностављени интерфејс подешавања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/chrome-gets-a-performance-boost-simplified-settings-interface/:
То је само месец дана да је Гоогле довео Цхроме до верзије 9 са различитим перформансама надоградње и друга побољшања, али сада је већ вратио са верзијом 10, који је тек изашао данас агенцији Бета. То може да се похвали још више надоградње у брзини - укључују 66% побољшања у ЈаваСцрипт перформансама на В8 бенцхмарк пакета - уз комплетно измењена подешавања интерфејс који замењује уобичајено прозор картицу у прегледачу. Такође, сада може да синхронизујете сачуване лозинке на различитим рачунарима, и Гоогле је проширила своју сандбокинг технологије блицем играч у Цхроме-у, који обећава да боље заштите од злонамерних сајтова. Као и обично, Гоогле је такође објаснио све побољшања у неким корисна Видео - погледајте оне после паузе.

Наставити читање Цхроме добија побољшање перформанси, поједностављени интерфејс подешавања

Хром добија побољшање перформанси, поједностављени интерфејс подешавања првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 12:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле Цхроме блог | Емаил тхис | Цомментс

АМД водећег модела ХД 6990 тестиран

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L3xZyal9xy4/AMDs-New-Flagship-HD-6990-Tested:
ИМОГ пише "Данас АМД званично представио своју најновију водећи ГПУ-а, Радеон ХД 6990 Циљна да се супротстави Нвидиа тренутни ГТКС580 генерација брод., За АМД ово је следити своје претходне 2кГПУ генерације на једном ПЦБ дизајн, Радеон ХД 5970 представља. најјачи унос АМД ће у оквиру своје издање 6000 серију графичких постави иницијалног тестирања и оверцлоцкинг резултате објављују на први слој преглед сајтова сада.. Као што речито наводи Твеактовн је Ентони Гарреффа, 6990 "ударци све остале ГПУ у орахе."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.