неделя, 10 юли 2011 г.

Нови шеф ММФ-а каже САД морају да подигне лимит дуга, или ће се суочити "Насти последице '

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4-0hY7XOVGc/New-IMF-Head-Says-US-Must-Raise-Debt-Limit-or-Face-Nasty-Consequences:
фисдт пише са овим из чланка о АБЦ Невс "новог шефа Међународног монетарног фонда предвиђа" прави гадне последице "за САД и глобалну економију, ако САД не да подигне свој граница задуживања Кристин Лагард, прва жена на челу позајмљивања. институција, рекао је у интервјуу емитован у недељу да ће изазвати каматне стопе расту и берзе да пада То би угрозити важан ММФ-циљ, а то је очување стабилности у светској привреди., она је рекла САД позајмице граница је $ 14.3 билиона.. Обамина администрација званичници кажу да ће САД почети да се подразумевани без споразум 2. августа. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Европска свемирска агенција ствара једну милијарду пиксела камера, позиви њен ГАИА

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/10/european-space-agency-creates-one-billion-pixel-camera-calls-he/:
Када чујемо име Гаиа, наше сећање аутоматски зумира уназад да Вхоопи Голдберг-изразио Мајке Земље од Цаптаин Планет. Ово није да се Гаиа, али има везе са планетама. Назад на прелазу миленијума, Европске свемирске агенције осмислио амбициозну мисију сајта милијарду звезде у нашој галаксији Млечни пут - у 3Д (убаците Јоеи Лавренце "Вхоа!"). Да бисте то урадили, она оглашавања Великој Британији на основу е2в технологије и изградили огромну дигиталну камеру састоји се од 106 снугли-стане задужен заједно уређаји - највећа икада свемирског програма. Ове кредитне картице у облику, људска коса дебљине плоче од силицијум карбида делују као сићушне галактичка очи, свака складиштење долазних светло као један пиксел. Није довољно импресиониран? Онда размислите овако: звездане камера је толико све-виде, "може мерити сличице лица на Месецу" - од Земље. Иеах. Ће бити лансиран на Сојуз-Фрегат негде ове године, небески геометар ће свој петогодишњи кући Земља-Сунце Л2 Лагранж тренутку, усмерава своје оутерспаце открића радио јела у Шпанији и Аустралији - и повремено Пеепинг у суседа прозор.

Европска свемирска агенција ствара једну милијарду пиксела камера, позиви њен ГАИА првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Јул 2011 15:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сласхдот | извор Европска свемирска агенција | Емаил тхис | Цомментс

Гроупон за спорт? Гужва седишта доноси Дневни понуде модел за спорт Улазнице

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s0nD-Tl9M_Y/:

Дневни Деал сајтове, све у свему, изгледа као да овде да остану, много жалост Роки Агравал је, сигурно. Без обзира да ли се слажете са Роцки-а налет порука прошлог месеца о Гроупон и потплаћени аплаудер клонова, свакодневно се бави модел није савршен, и свакако је вредан подухват да бисте се уверили да су мала предузећа и трговци не присиљена на структурирање једностран везе са дневним бави сајтова. Јустин Ценер, оснивач и директор Гужва Седишта , слаже се да свакодневни посао модел није идеалан за све индустрије и трговаца не би требало да на снагу модел само зато што свакодневно бави су сви бес ових дана.

Имајући то у виду, Ценер мисли да је пронашао нишу која је погодна за свакодневни посао и група куповине модела: Спорт карата. Седишта Цровд оснивач ми је рекао да мисли предузећа са кварљива инвентар стоје да добије највише дневне модела се бави и да спортски карата су први пример: Ако карте за фудбалску утакмицу у недељу поподне идемо непродатих, те одређене карте не могу бити само продају у понедељак. Они карте се губе. За добро.

Шта више, предузећа која зарађују на комплементарне робе и да креирате куповине које чине новца који се изгубио у попуст поднесем да учини више него само прекид чак и на овакве договоре. Уопштено говорећи, када попуст излази да се 75 одсто или више, то је губљење предлог за трговца - у зависности наравно, на рез договор провајдера.

Свакодневно баве модел може бити успешна у тржишта, Ценер рекао, јер би у случају спортских карата (и, заиста, било која друга карта-продаја пословања - биоскопима ће бити још један), не може бити "загарантована вишак" прихода од комплементарне изворе, попут паркирања, концесије, пиво, сувенири, и тако даље.

Ниша фокус је такође нога за Гужва Седишта (посебно у светлу Гроупон мрзитељи тамо). Када корисник пријави за услугу покретање, они су потписивањем да купују спортске карте - и спортски карте само - у поређењу са Гроупон, где корисник може да буде заинтересован за масажу се бави, или ресторан се бави, или филм бави. Циљање ниша тржиште се такође баве питањем дугорочне вредности; Гроупон бави постају чувени под знаком питања, као средство за стварање лојалних купаца, али ниша тржиште, сматра да Ценер навијача су већ побеснелим по природи. Они су такође ћете бити охрабрени да постане поновне посетиоце, јер желе да подрже своје екипе и да се што већем броју утакмица могуће, нарочито када они могу да искористе високо попустом бави.

Још једна ствар: Дневни бави сајтове не обављају велики посао преношења додатну вредност трговци су партнер са, због чега Ценер се нада да ће, укључујући друштвених медија линкове ка тимова Фацебоок и Твиттер странице, као и подстицање својим корисницима да "као што су "и" пратите ", тимови могу да се повежу са својим навијачима под својим условима. Гужва Седишта такође пружа "најбоље праксе" за трговце, који нуди тимова савете о томе како да задрже нове купце, као што је охрабрујући их да се пријавите за е-маил листу, или укључујући маркетиншких материјала и летака на месту ваучер размене, или чак поздрављајући Гужва седишта корисника преко Јумботрон натписа.

Лос Анђелеса покретања, која је првобитно лансиран прошлог месеца, нуди попусте између 50 и 90 одсто ван номиналне вредности спорта карата. У овом тренутку, сервис је доступан у Лос Анђелесу, Сан Франциску, Њујорку, Чикагу и Бостону, али Ценер каже да жели да настави проширење на свим већим градовима у САД

Како то ради? Корисници се пријавите за Гужва седиштима и потврдити путем е-маила, ухе

Сапун за медије

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/c6mEuc7aXB0/:

Ох Господ неће да ми купи Мерцедес Бенз. То је како се осећам о чудном путу смо на наше друштвене науке. Је било да сам само могао да се опустите и жељу за Мики плашт Хоме Рун, и сигурно довољно, било би тамо. Моћан компактни јеку генерисање лук за разлику од било ког другог, и даље расте јер очистили терен зид.

На неком основном нивоу ми покушавамо да нађемо дом можемо инвестирати ин друштвено умрежавање пејзаж изгледа да уздрмана нову мрежу Гоогле производа, али на начин да је то постала више учврстила. Монолит, Фацебоок остаје неоштећено. Експеримент, Туиттер, ни мање ни више сигурни о томе шта је, али уверен његове вредности. Оно што је остало, Мицрософт.

То је начин рано да било шта хендикеп по скали од добитника и губитника, али многе ствари су већ очигледне. Плус је освојио медије, али шта од тога? За разлику од Аппле, који је променио медија иПад, Гоогле је ошамарио свеж слој боје на социјалне цхат собе која је била Фриендфеед и под условом разумно сигурна да ће се рад смо ставили у бити доступна за неке доста времена да дођу. Вреди улагати у поток обавештења као што смо преобразити наше графиконе још једном.

Без агрегације цитата, плус је интерактивни приручник за себе него ишта ремети. Гоогле је времена и мотивације да се сви у своја места пре почетка утакмице, а ми смо пријатно довољно чекао док не проверимо наше старе познате потока да видимо шта смо нестали. Овај пут, ми смо се баве платформу која неће пропасти при Стаза је укључен. Питање је када, а не ако.

Твиттер је већ гласао на ово питање затварају своје фирехосе у Гоогле у реалном времену претраге. У суштини, нема шансе да добијете Прати руке на вас на тањиру, баш као ни на који начин смо за продају. Доведен у питање: Твиттер-социјалне граф и како се може користити за персонализацију садржаја поток. Све приче о преклапају Кругови на плус говори исти проблем, како да изведемо сигнала на информације, осим како је кул Плус.

Да ли Твиттер има цену по којој је пећина? Не баш. Други такав цена је основана, укупна вредност целокупног тржишног сегмента руши. Рецимо Гоогле-стиче Пратите и омогућава нам везује наш садржај поток до плус идентитет са једним кликом. Изненада Фацебоок (и Мицрософт) су велики проблем, јер ми користимо кругова да застареле Фацебоок личне граф приликом продаје наше медије склоности ономе ко понуди највише.

Дакле, Фацебоок-шалтера са већим бројем, који би да буде одбијен због обима Фацебоок. Напред и назад, до тачке када број би био толико далеко од будала да само Мицрософт их приуште и са којим циљем? Ко затвара које се баве губи АОЛ / тимеварнер комад своје вредности. У ствари, Твиттер би стицање великог дела или компанија која ће испарити на близу. А шта би они урадили да се баве било све готово? Ништа се купити у, осим губитник аукције.

Још вероватније, Гоогле ће наставити да буде успешан у згради своје алтернативне идентитет граф, почев од (социјалне) медија и усељење у простор садржај агрегацију са брендовима. Занимљив тест ће бити шта се дешава са све моје деце / живота у живот уживо посао, где су два сапуна су преласка на иПад платформу. Како ће уновчите ово са пројектовањем 50 милиона долара у трошковима производње зависи само од врсте Трек или @ поменути циљање да је Аппле пре неколико дана најавио са, сачекајте га, Твитер у иОС 5.

Долази као што је случај баш на време за нову сезону јесен, сапун медији могу се испоставити да је разлог Твиттер остаје независна. Са Нетфлик као нови упфронтс, произвођачи ће покренути на иПад и гомила новца производњу са стриминг загробном животу. Није случајност да је абц задржао ИП

Чудна наука открива порасла боје пиво наочаре

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/O8wC-mtTF3U/weird-science-discovers-the-rose-colored-beer-goggle.ars:

Пропуст да се жалим "за жаљење сексуална ситуација": бонус Веирд Сциенце бодова за титулу ове листа ". руже боје пиво наочаре", која обухвата фраза Фраза изашао из анкете о пије навике студената и њихових негативних последица, "као што је мамурлук, туче и жаљења сексуалне ситуације." Ако се нешто заиста тешке догодило, већина људи који су искусили негативне последице их отписао као једнократна искуство које је мало вероватно да ће се поново јавити. Али студенти који су имали позитивне друштвене искуства док пијемо у великој мери изгледа да мисле добре ствари ће се поновити следеци пут погоде боци.

Жене су не изигравала (или бар не онолико често колико мушкарци): Они од нас који следе међународне фудбалске су такође имали прилику да постане делује критичара, као разрађују роњења и јасно следе из агоније најмањи од додирује. Испоставило се да, истраживачи су ту са нама, одређивањем стопа по којој играчи погодио земљу: 11.26 инцидената игру. Али, са Светског купа за жене у току, група истраживача из Северне Каролине су одлучили да имају поглед на своје игре , производњу папира под називом "Процена повреде симулације у Фудбал Међународни жена." За почетак, жене погодио земљу у само половина стопе мушкараца, са само 5,74 очигледне повреде игру. Дефинитивна повреда, које су дефинисане као крварење или довољно да куцам играча из игре, само чини 0,78 тих, међутим, указује постоји изигравала дешава. Са позитивне стране, ово питање повреде нису биле повезане са победом на терену.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Шатл Атлантис Пристаниште Са Међународне свемирске станице, по последњи пут

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6gwzvXPeJNY/Shuttle-Atlantis-Docks-With-International-Space-Station-For-the-Last-Time:
ББЦ извештаја, са видео, да шатл Атлантис "је купиран са Међународне свемирске станице за последњи пут шатл је донео снабдевање године хране и око две тоне других залиха и резервних делова за ИСС." Где шатл ће остати купиран најмање седам дана.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ХДМИ ™ група наводно заустављања Мини ДисплаиПорт-на-ХДМИ адаптера

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/10/hdmi-group-reportedly-putting-a-stop-to-mini-displayport-to-hdmi/:
Ако сте размишљали о куповини једног дела Мини ДисплаиПорт-на-ХДМИ кабл да би видс са вашег МацБоок-ХДТВ, можда ћете желети да га добијете сада. Према извештају из ТецхРадар, група иза ХДМИ је одлучила да не испуњавају услове и не може се тестирати или лиценцу за компатибилност. Њихов грех? Нема мушког ХДМИ ™ прикључка на сваком крају у складу са захтевима спецификације, који пропушта само за Донглес садржи све жене упаривање Мини ДисплаиПорт и ХДМИ да би се посао уради. Смо контактирали смо групу да сазнамо тачно шта се дешава, али док не чујемо поново може бити мудро да држи на оку изненада црном тржишту кабловске цене као што су бензински пред велики одмор.

ХДМИ ™ група наводно заустављања Мини ДисплаиПорт-на-ХДМИ адаптера првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Јул 2011 13:27:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар , ТУАВ | извор ТецхРадар | Емаил тхис | Цомментс

У Робот фудбал, амерички тим РоМеЛа Доминира Робоцуп 2011

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4BBHMvxaFNw/In-Robot-Soccer-US-Team-RoMeLa-Dominates-Robocup-2011:
Нармацил пише "УС Тим РоМеЛа је преплавио Робоцуп 2011, победивши прво место у оба клинца величине и Теен величину поделе (видео) Цхарли, америчка прва у пуној величини аутономне хуманоидни, успео је да се направи висока рекордни резултат за Теен величине дивизије.. Дарвин, дете величине робота, тукли Дармстадт Дрибблерс, претходни светски шампиона, и наставио на финалу да победи напоље. " Мора да постоји радост у Блацксбург данас.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле вуче цо.цц поддомена од претреса, доноси наше глобалне малваре-а ноћна мора за крај

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/10/google-pulls-co-cc-subdomains-from-search-brings-our-global-mal/:
Гоогле је на креативан суза у последње време, Покрећемо нови производи и обновило старијих . Али постоји разлог израз "тражи гигант" је синоним за Велики Г, и увек ради да се врати боље резултате . Понекад то значи подешавање њене алгоритам за спречавање СЕО игре , други пута, то значи одустајање преко 11 милиона сајтова из резултата претраге, као компанија управо је у блокирању цо.цц поддомена.. Гоогле га класификује као "фреехост" - припада Корејски компанија која пружа бесплатне или јефтине домена, често Булк-регистрованих - и после скенирања аутоматски открива висок проценат малваре-хостинг сајтова, одлучио је да рибање цео много од његове резултате. Наравно, ово је нешто попут коришћења нуклеарног оружја против бубашваба: она изазива много колатерална штета, док је ваш прави циљ сцурриес да своју следећу скровиште. Ипак, желимо Гоогле-добро у својој храбро донкихотовска мисија.

Гоогле вуче цо.цц поддомена од претреса, доноси наше глобалне малваре-а ноћна мора до краја првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Јул 2011 14:17:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЕктремеТецх | извор Региструј се , Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

Јустин.ТВ: Филм

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g_0GrQXYkdU/:


Док историјске тачности Фацебоок рећи-све Социал Нетворк је под знаком питања, филм је невероватно добро у биоскопима . И на награде Златни глобус и Оскара. Сада холивудски продуценти су у потрази за следећи велики причу око технолошка компанија. Следеће- Јустин.ТВ.

ЛА заснована производно предузеће Рицхе Производња је откупио права на причу иза развој и оснивање ливе видео стреаминг за покретање Јустин.ТВ. За позадину, покретање је основао Џастин Кан, Мајкл Сеибел, Кајл Фогт и Емметт смицање, који су сви били пријатељи са факултета (Фогт је отишао у МИТ-у, остали дипломирао на Иале).

Пре почетка Јустин.ТВ Кан и смицање основао онлајн календар програма Кико, па чак и добио финансијска средства од И. Цомбинатор. Нажалост производ није и пар продају пословања на еБаи-у за око 250.000 долара.

Јустин.ТВ добио свог оснивања давне 2007, као Кан ливецастед свог живота са камером прикључени на ранац који је учитан са батеријама и модеме, пуштајући на хиљаде гледалаца гледају сваки његов потез. То је у основи био почетак уживо ере. Чак и данас Прикажи су запазили трик Кан је.

Фласх напред четири године, И Цомбинатор подржава компанија је постала један од најпопуларнијих ливе стреаминг платформи на Интернету. И Јустин.ТВ је изазвао неколико фирми, укључујући и Инстаграм за видео , Социалцам, и уживо стримују игре портала. можете пратити наше ТК Црибс функцију Јустин.ТВ 'канцеларију овде.

Дакле, зашто Рицхе Производња, која је произвела Старски анд Хутцх, породичан човек Бриде Варс, као и многе друге хит филмови, одлучите да купите права на причу о Јустин.ТВ из хиљаде других успешних технологије новооснованих који су покренули од стране факултета деца? Петар Рицхе нам говори у ексклузивном интервјуу да у поређењу са неким претходним филмовима који су профилисано технологије стартупс (тј. Социал Нетворк), хтео је да пронађе причу где успех у предузетничке тецх света је помогла да донесе пријатељства оснивач ближе (за разлику од подстицање тужбе).

Тачно је, и поред компликација оснивања покретања, и који се баве свим изазовима које младе предузећа суочавају у Тецх простору; Кан, Сеибел, Фогт и смицање сви остали блиски пријатељи. И сви су и даље активно део компаније и учествују у његовом дан-данас активности и развоја.

Рицхе каже да још увек није сигуран шта ће имати смисла за Јустин.ТВ у погледу формата комад, а његова компанија процењује да ли филм или ТВ шоу смисла.

Иако је импресивно да су Јустин.ТВ момци били у стању да расте њихово пријатељство упркос томе што је на Роллер Цоастер за стварање и одржавање покретања, морам да питам да ли ће то учинити филм који ће имати исту жалбу као друштвене мреже. Ја нисам редитељ или сценариста, али драму и сукоб чини важан у развоју квалитета, димензија филма.

Као мој колега Алексија Тсотсис написао у свом разматрања од социјабилитета

ИТ-Кризе вс одмор: Понекад Није је прилично

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r_pkmnjxumk/IT-Crises-vs-Vacation-Sometimes-It-Isnt-Pretty:
ЦВмике пише "Тачно је да су ИТ системи постали од суштинског значаја за пословање, али успешно функционисање одељења ИТ не би требало да почива на раменима било једне особе. Све у свему, одмори служе као мини тестова да би се доказати ако одељење може да функционише када је кључ играчи су далеко То је теорија, у сваком случају.. У стварности, ИТ одељења понекад флунк. резултат може бити комично или се испостави да је озбиљан позив на буђење да се организације које треба бољи план Б. Да премијера ваше менталне пумпу пре него што сопствени одмор, Цомпутерворлд саставио анегдоте о добрим одмора Гоне Бад ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Снага За Људи

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vfJt5Y6UU0c/:

Као што сам писати ово, УПС-звучна бесно иза мене, преко режање од пола туцета дизел генератора на улици испред. Ја сам у Интернет кафеу у Леху, град смештен у Хималајима долини окружен 6.000 метара / 20.000 метра врхова, брзо расте престоница Индије најсевернијег територији Ладаку . Је јасно прерасла своје електричног капацитета; струје ударио неколико пута дневно.

Електричне енергије је дубоко унсеки али дубоко важна тема у развоју. Технологија је ужурбано трансформише животе широм света чак и да прочитате овај-али несташица струје и је масивна препрека чак иу већим градовима, а још мање далеким селима.

Људи наћи разни несавршен и генијалан начин да се носе. Једном сам био на Ривербоат у Гватемали чији капетан дистрибуира ново погон телефон батерије становницима разбацане дуж реке, а наплаћује своје старе да наплати када се вратио у цивилизацију. Наћи ћете продавница мале соларне енергетске опреме у удаљеним малим градовима широм Уганде, и повремено мицрохидро генератора на Хималајима, а људи свуда прогорети огромне (и токсичних) износи оскудних (и скупо) дизел агрегата на власт када су њихови светла угасе.

Али мора да постоји бољи начин, и, све више, ту је. Конкретно, ја сам имао на оку Феникс Међународни неко време сада. Њихова РеадиСет батерија има два упаљач и два УСБ излаза за пуњење радио, светла и батерије, и може се поново напунити преко соларне, бицикл, или зид моћ. Поред тога, оне недавно објавио универзални пуњач који може да снаге до скоро било који литијум-јонска батерија преко УСБ прикључак. (Волео сам знао ово пре него што сам зацртао на овом путовању, ја би оставили оба моја камера пуњачи батерија код куће.)

Што постане боље, и вацкиер. Ту је и ово БиоЛите шпорет да пуни ваш мобилни телефон и Бил и Мелинда Гејтс Фондација недавно добио 100.000 долара у пројекат који тежи да користе микроби земљишта до ћелија моћи горива, што је тврдио да, могао би да буде изграђен од нуле, у неколико минута, за пенији . Морам да признам сам помало скептичан, али ћу се гледа са каматом.

На дужи рок, наравно, локализовани мицроповер пројекти нису довољни за озбиљан привредни развој; ​​Потребан вам је значајан и стабилан електричну мрежу. Али, у међувремену, мало енергије је много боља него никаква, а може и чини велику разлику. Дакле, овде је у нади да су микроби су мегахит.


Убаците Новац: протетика ока дигитална камера (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/10/insert-coin-prosthetic-eye-digital-camera-video/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове тецх пројекат који захтева финансијска средства пре него што може да погоди производње. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете врх са "Убаците Новац" као наслов.


Нико са бинокуларни вид ће размотрити замени функционалну природног ока са дигиталног фотоапарата . Али, Тања Влашки визија је Монокуларан, након губитка једног од њених очију у саобраћајној несрећи. Матцхинг ока протеза пружа Сан Франциску матерњи нормалан изглед, али је у стању да пружи визију - у његовом текућем стању, најмање. Влашки обратио Кицкстартер за донације које би јој допусти да инсталирате јединствен, водоотпорни у оку камере, теоретски може да преноси ХД 720п видео бежичним путем мобилних апликација, као и зумирање и снимање статичних слика користећи Блинк-активира сензор. Карактеристике и на листу жеља: препознавање лица, дилатинг ученик који се мења на основу светлости, инфрацрвено / УВ за снимање и географско означавање , само да поменемо само неке.

Уграђене камере очигледно не може да замени природни око, али је свакако доноси више живота у иначе бескорисне козметичке љуске. Власи треба да подигне 15.000 долара од 3. августа, како би се остварила циљ финансирање и провизија инжењер за дизајн новог оптичког. Донације од мање од $ 5000 ће бити награђен са различитим малим карте артикала, а залог већи од тог износа ће нето донатор сопственог "камера сувенира оком" - ма шта то значило. Можете да скочи иза паузе за видео објашњење од Тања, који може врло добро бити на њеном путу да први човек употребу дигиталног псеудо Биониц ока.

Наставити читање Убаци новчић: протетика ока дигитална камера (видео запис)

Убаците Новац: протетика ока дигитална камера (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Јул 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Кицкстартер | Емаил тхис | Цомментс

Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од новина финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилни, а ми смо присутни пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 има 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 има 40 мегабајта интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, мада серије 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређај мени нуди добра збирка икона обезбеђују директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

Гоогле + понестане простора на диску, Мочваре корисника са Обавештења

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_T9XMRcI8Wk/Google-Runs-Out-of-Disk-Space-Swamps-Users-With-Notifications:
дкд903 пише "Јуче, многи корисници Гоогле + приметили Гоогле-спам своје пријемно поштанско сандуче са више е-маил обавештења у веома брза сукцесије Раније данас, Вик Гундотра, шеф социјалне код Гоогле-а, објаснио шта је то изазива -. Гоогле-понестало простора на диску на серверу који прати обавештења. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.