неделя, 31 юли 2011 г.

Рови хитови ИоуТубе са повреде патента тужбом

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/31/rovi-hits-hulu-with-patent-infringement-lawsuit/:
Мо новац, Мо проблема, зар не ИоуТубе ? Чини се да је, с обзиром на ново -за-продају чвориште садржај је управо ошамарио са одело повреде патента. Овај најновији мало интелектуалне својине говедине центара о наводним онлине садржаја провајдера нелиценциране употребе електронског програма Рови Водич за технологије. Према Ројтерсу, фирма која тренутно овлашћења стриминг попут Блокбастер на захтев и ЦинемаНов, тражи финансијску надокнаду за потенцијалне "изгубио лиценцу прихода и високих тонова штете," потенцијално троструко било које будуће решење награду. Иако је ИоуТубе тек треба да изда изјаву о том питању, ми би били спремни да се кладе оне преузимање разговори су узимајући задњем седишту док се ово добија сортиране.

Рови хитови ИоуТубе са повреде патента тужбом првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 31 Апр 2011 16:38:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк БГР | извор Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Чудна наука ставља електронике у ранчеви дивљих животиња

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/bVZjh0cGPIQ/weird-science-puts-electronics-in-the-backpacks-of-wild-animals.ars:

Ранац-носи цолугос показују идеје о змајевима су за птице: број сисара, као што су летеће веверице, су еволуирали способност да клизе на велике удаљености. Неки истраживачи су предложили ово је начин да штеде енергију, јер лепо клизе дуго траје много мање енергије него пењање доле са једне локације и пењање назад до други. Али то је идеја која је тешко за тестирање до сада, када су минијатуризованим електронике дозвољено истраживачима да одговара цулогос са осетљивим на покрет ранчеви .

Систем за праћење показује да, да клизе на нову локацију у надстрешнице, цолугос имају да троше фер мало енергије да се попне горе пре покретања у авио-бази на Биомеханика свега тога, они обично могао да урадим боље кретање по хоризонтали кроз лишће на њихове коначну локацију. И који год начин они иду о стварима, ни један од тих покрета на крају додао да се много енергије буџета животиње. Дакле, аутори сугеришу да клизи само питање добијања негде брзо, пре него начин да се сачува енергију.

Мешање ГПС праћење и повраћања пута: "Семе растурања је од кључног значаја за динамику разумевање шума", почиње овог рада , разумно довољно. Али, убрзо, аутори су исхрану семена заробљене тоуцанс и мерење колико је времена потребно пре него што сте поново повраћао горе (у просеку нешто више од 25 минута, у случају да су радознали).

Тада, баш као и код цулогос, минијатурне ранчеви појави, привезан на дивље животиње, у овом случају, ГПС систем на Тоуцан. С обзиром на удаљеност травллед и време који су укључени, аутори могу да процене колико далеко Тоуцан је вероватно да се семе пре него што пукинг резервну копију. Скоро половина семе се више од 100 мил од свог сајта порекла.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


ОМГ / ЈК: Човек у Иеллов Јацкет

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zSjsT0i3rhs/:

Вратили смо се за нову епизоду Омг / ЈК - карактерише и својих домаћина поново у студију ТЦХК (сам се вратио у СФ за наше Мобилни Први ЦрунцхУп ). Ох, и ову епизоду такође укључује камеја од стране човека у великом Иеллов Јацкет. Нећу га покварити.

Смо кицк офф епизода ове недеље од стране роњење у нову огласну Твиттер-формат, који омогућава брендова на место Промовисан Туеетс на врху потока својих следбеника ". Твиттер је дуго поигравање са различитим форматима огласа - да ли ће ова молимо Вас да кориснике, или само да их нервирам?

До следећег имамо Фацебоок-тајна иПад апликација, која су цурили као део званичне упдате за свој иПхоне апликација. МГ је добио руке на апликацију и тестирао га пре него што Фацебоок-одсечен приступ, и његов први утисци су добри - подесите да се детаљима.

Коначно смо разговарали Аирбнб недавно фијаско, где домаћин је имао свој дом уништен гостију, и како покретање је одговорила на питање. Имајте на уму да ову епизоду убијен пре неколико дана, тако да не разговара наш највећи последњих порука о ситуацији.

Овде су неке поруке које су релевантне за епизоде ​​ове недеље:

Претплатите се на нас на иТунес!


Мицрософт круна 20 победника у такмичењу око манго, губитници кући бесплодни

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/31/microsoft-crowns-20-winners-in-mango-app-contest-losers-go-home/:
Мицрософт круна 20 победника у такмичењу око манго, губитници кући бесплодни Мислили смо да манго је нектар је већ прилично проклето слатко, али група младих програмера је недавно преузео изазов да се на следећу генерацију Виндовс Пхоне 7 искуство још више укусно. Након горе на прошлогодишњој "Роцкстар" конкуренцију, Мицрософт је замолили су двадесетак студенткиња да поднесе манго прототипова апликација путем Твиттер-а, уз обећање програмера телефона за врх уноса. Међу првих 20 # ВПАппИтУп поднеске су програм који помаже Цолорблинд схватити шта хладу Пуце они Пеепинг и садистички алармни сат који захтева од корисника да решите загонетке пре удара одлагања дугме. Очигледно, Мицрософт и даље има 30 Виндовс телефони да предају, па је у потрази за младим девс да понуде Америке Нект Топ апликација манго. Подношење смернице можете наћи на извору линк испод.

[Хвала, е-Ден]

Мицрософт круна 20 победника у такмичењу око манго, губитника иду кући бесплодно првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 31 Апр 2011 15:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Прозора Блог тима | Емаил тхис | Цомментс

Убунту Један Посета милиона корисника Марко

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9arOcJArufQ/Ubuntu-One-Hits-the-Million-Users-Mark:
дкд903 пише "Роберта Нилеруд од Цаноницал је најавио да ће њихово складиштење облак услуге - Убунту-РС један - је погодила једног милиона корисника знак Убунту-Један је облак складиштење сервис из Цаноницал-који је врло тесно интегрисан у Убунту Иако Убунту-Један је подразумевано инсталиран.. у Убунту, такође је доступна на Виндовс и Андроид ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Студија Пореди ИК бровсер избор

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C41IXEVFhhc/Study-Compares-IQ-With-Browser-Choice:
реннерик пише "Недавна студија о 100.000 људи који узимају ИК тестови поређењу резултате са којима претраживача особа користи на редовној основи У просеку, корисници Интернет Екплорера прошао најгоре, са ИЕ6 корисника на дну гомиле и ИЕ8 корисници обављају благо. бољи Фирефок, Цхроме и Сафари пао у средини. са мало разлике између њих. ИЕ са Цхроме Фраме и Цамино слетео на врху, заједно са Опера, чији корисници постигао највиши "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сада квадрат Обрада 4 милиона долара Мобилни плаћања по дану

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ub-iSmYR3QE/:

Равни са 100 милиона долара у нова средства, Трг наставља да расте као коров у мобилном простору плаћања. Након положеног $ 3 милиона знак крајем маја, Трг је сада обрада свакодневно $ 4 милиона мобилних плаћања, као и на путу је да достигне 100 милиона долара у трансакцијама у јулу. И ЦОО Кит Рабоис нам говори да очекује да ће компанија да удвостручи овој књизи до октобра.

Крајем јуна, Трг подигао масивне круг финансирања које вредности компанија преко $ 1 милијарду. У време објављивања, откривено је да је Трг обрада скоро 4 милиона долара у исплате по дану, али компанија је превазишао тај знак месец дана касније. Рабоис нам говори међународна експанзија је део следећој фази раста. Он очекује да ће почетна плаћања покретање могућности изван САД у 2012.

И иПад коришћење Трга је у порасту, нарочито после компанија покренула ремети нову иПад апликација да замени касе и лоиалти картица. Квар у смислу употребе су иПад (21%), иПхоне (45%), иПод-(3%) и Андроид (31%).

У протеклој години, Трг је продао више од 500.000 кредитних картица читача , обрађује више од милион трансакција месечно. И Трг уређаји су сада продају у Аппле продавнице .

У суштини, ако није требало Тргу озбиљно, можда би требало да размотри.



Логитецх званично капи Ревија цени до $ 99 и данас, објашњава "више враћа него што продаје 'примедба

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/31/logitech-drops-revue-price-to-99/:
Гоогле ТВ не вреди 300 костију да те? Како се о кул Бенџамин? Као обећано , Логитецх је срезао цену његових Ревија сет-топ бок од $ 299 до $ 99 на свој сајт и на продаваца као што су Бест Буи, дајући потенцијалним купцима нешто страшно искушење да се размотри заједно са изгледима покретања __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ на свом ТВ- одмах . Ох, и много пријављених грумен из добити за око "враћа прелази продаје"? Би вероватно требало да, треба напоменути да није било о повратку од крајњих корисника, за који компанија тврди "су у просеку макар могле поредити са другим Логитецх производа", али од дистрибутера и трговаца га продаје већину својих хардвера за. Дакле, ви, или сте још увек држе се за 90 одсто ван продаје, која може или не може никада материјализовати?

Наставити читање Логитецх званично капи Ревија цени до $ 99 и данас, објашњава "више враћа него што продаје 'примедба

Логитецх званично капи Ревија цени до $ 99 и данас, објашњава "више враћа него што продаје 'примедбу првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 31 Апр 2011 13:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроид Централни | извор Логитецх , Бест Буи | Емаил тхис | Цомментс

ЛГ Оптимус 3Д преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/31/lg-optimus-3d-review/:
Цилантро може бити највише поларизује ствар на овој планети. Неки људи не могу да једу рибу Тацо без њега, други плачу површан сузе дисхсоап на свом помен. Исто може бити тачно за ЛГ Оптимус 3Д (познат као Узбуђење 4Г у САД). Ми смо већ осетили мало поцепана о уређају када смо први пут добили наше руке на то још у фебруару. Наравно, то пакује неке екстра Хефт и, хм, Андроид 2.2.2. Али је његова ступор које изазивају, 3Д приказ (у комбинацији са неким заиста дирљив маркетинга) је био само довољно да подстаћи наше апетите. Плус, након што је већ сцарфед доле чинију ХТЦ ЕВО 3Д , били смо више него мало љут на дегустацију ЛГ преузму наочаре без 3Д рецепт - млади и занимљив смартпхоне жанра. Сада када коначно имамо, ми смо спремни да се позабаве питање за векове: дисхсоап или посластица?

Наставити читање ЛГ Оптимус 3Д преглед

ЛГ Оптимус 3Д преглед првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 31 Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Оперативног система Виндовс КСП рачунарима Раса Рооткит инфекција

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QOFnlv4bt50/Windows-XP-PCs-Breed-Rootkit-Infections:
ЦВмике пише "машине које имају десет година стар оперативни систем Виндовс КСП чине велики резервоар заражених рачунара који се може проширити малваре-са другим системима, Чешка антивирусне компаније рекао је оперативни систем Виндовс КСП рачунари су заражени рооткит из сразмерно тржишни удео оперативног система. према подацима које је објавила у четвртак Аваст Софтвер који испитане више од 600.000 Виндовс рачунара. Док је КСП сада учествује са око 58% свих Виндовс система у употреби, 74% од рооткит инфекције пронашао аваст био на КСП машине аваст приписао инфекције. диспаритет између КСП и Виндовс 7 за пар фактора:. широкој употреби пиратских копија бившег и бољу безбедност доцнијим Влчек претпоставља да су многи од људи ради КСП СП2, који је Мицрософт престао да подржава са безбедносним закрпама пре годину дана, имају одбио да упдате даље подржава СП3 зато што се приказују фалсификата ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


(Оснивач прича) Бен Лерер: Тхриллист Хоће ли "40 милиона долара прихода ове године"

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/71DLjnKYsqE/:

У овој епизоди Оснивач приче , Крис Диксон седне са Тхриллист ко-оснивач и ЦЕО, Бен Лерер (који је такође партнер са оцем Кена Лерер у Лерер подухватима). Циљане према младићима, Тхриллист је "платформа за момке", који нуди "и локалне и национални садржај и трговине смоосхед на једном месту", каже Лерер.

Инспирисан Дневни Кенди Боба Питман је (Питман је рано инвеститор у Тхриллист), Лерер основао Тхриллист неколико година из колеџа. Пре него што је схватио да жели да створи водич град момци, он и његов саоснивач је прошао кроз много "за брзо богаћење шема" са заједничка нит да не зна ништа о било којој од њих. Једино што они заиста знали је "неозбиљна забава и куповине глупо срање." И тако Тхриллист је рођен. Водич за момке са гласом часописа националног мушкараца, али локални фокус.

Данас сајт има верне следеће између 3 и 4 милиона мушкараца претплатника, који су веома атрактивни за бренд оглашивача, али и врло тешко да се постигне. Лерер изграђена реклама и садржаја пословне угледне 8-фигура у годишњим приходима, али онда је погледао око себе на друштвеним трговина компанија као што су Гроупон и позлаћена и мисли да може да зграби комад да је формирање паралелне коморе предузећима и цросс-продаје његов демографски. Тако је прошле године он је купио ЈацкТхреадс , група купује сајт за теме мушкараца. У јануару, он је слојевита на посао бави Тхриллист Награде .

Приходи пуцао кроз кров. Лерер пројеката Тхриллист достићи "око 40 милиона долара прихода ове године, скоро троструко у односу на прошлу годину." Он је сада запошљава 115 људи, у односу на 45 прошле године. Није лоше за бизнис заснован на неозбиљним срање.

Погледајте претходне епизоде ​​овде Оснивач приче .


Куповина Елецтриц Цар

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/L2pvDowaaw0/:

Овај пост је гост аутора подухват капиталиста Дејвид Цован . Дејвид је недавно купила Ниссан лист после одласка ауто-мање за две године.

После 3,5 година, коначно сам сам поново придружио заједници власници аутомобила.

У периоду од фебруара 2008, а прошле недеље, био сам ауто-мање . Позајмио и ја изнајмљеним аутомобилима, узео такси и Зип аутомобила, а повремено бикед. Такође сам буммед много вожњи (хвала вам пуно - ви знате ко сте). Он је почео када је гарантни на мом фенси немачког гаса шљемало и кркало истекао; сам продао ствар, а никада није нашао времена да купују око за замену - Ко има времена за ово ?

Осећао сам се много више узбуђени због могућност вожње електричних лимузина, који би требало да буде зеленија, потенцијално бржи, једноставнији за рад, и јефтиније гориво. Што је најважније, никада не бих да убије десет минута заустављање за гас - Ко има времена за ово? Па сам ставио моје име доле на листама за Теслу Модел С, Фискер карма, Ниссан лист и Цхеви Волт, одлучују да чекају за један да се гради. Три године касније, добио сам позиве из Фискер, Ниссан и Цхеви, и било је време да се одлучите.

Након разматрања опција и вожње аутомобила, било је прилично лака одлука да купи лист за ових осам разлога:

1. У поређењу са другима, Лист добија два пута у распону од батерије: 100 миља, или 85 миља са АЦ окретања. (Прикључивање ауто и излазе додаје око 15 секунди дневно на свакодневну рутину, или 5 минута месечно -. Око пола времена проведемо на пумпи)

2. Са чисто електрични мотор (не хибридни бензински мотор) Лист је нимблер, мање крхка, и правна за вожњу у Царпоол траке Калифорнији, тако да може да заобиђе аутопут 101 саобраћајне гужве - ВХТФТ?

3. Вожња у електричном модусу (без помоћи хибридни бензински мотор) је предивно миран и глатка (без преноса). Чак и на 80 миља на сат убрзање је тренутан и импресиван.

4.. Лист усмерава тако глатко као Лекус, а мали точкови укључите Диме.

5. Само лист има отворене, удобна седишта са довољно простора испред главе и простор за ноге позади (мора ако имате децу)

6.. Само лишће носи 5 путника (мора ако имате троје деце!)

7. Лист има највећи пртљажник, и задња седишта спустите за више пртљажни простор.

8. Лист кошта 3 / 4 колико волти, а 1 / 3 колико карме. Добијате најмање $ 7500 у порески кредити, офсет од $ 2,000 рачун куће 220 волти станицу за пуњење.

Ови разлози објашњавају зашто Ниссан лист данас оутселлс пакет. Ја могу да се сетим само три добрих разлога зашто би желите да купите један од другог возила:

1. Лист је чиста електромотор није проблем за два аутомобила породице - на један од ретких дана једном месечно када возите више од 100 миља, увек можете узети шљемало и кркало гаса уместо (Хонда Одиссеис су страшан). Али, без тога пребацивање, једна кола домаћинства ће наћи Волт више практичних (мада скупо и скученим).

2. Ако волите вожњу огроман, тешко спортских аутомобила који седе ниско на земљу и имате $ 100к да гори (као ови момци ), онда можда ћете желети предиван дизајн карме. Она има изглед аутомобила луксуз мишића са рика мотора, кофа седишта, и лепо дрво / кожни ентеријер. (Лист је све од пластике.) Пошто је рекао да, карма обавља као спортски аутомобил при мањим брзинама, али на аутопуту установио сам да је стварно спор у односу на лист. Карма рукује аутопута убрзање неарл