вторник, 20 септември 2011 г.

Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од наглашава од финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилне и дајемо пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела која омогућава видео, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 има 40 мегабајта интерне, које се могу конвертовати у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, али ће бити стандардна 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређаја мени нуди добра збирка икона које пружају директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

Хакери Пауза претраживача ССЛ / ТЛС енкрипција

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zQOJmzAizEw/Hackers-Break-Browser-SSLTLS-Encryption:
Први пут прихватио подносилац ЦаВп пише са чланак у Регистар о жртва пропуста за који изгледа да утичу на свим бровсерима и може да дешифрује активни ТЛС сесију. Од чланак: "Истраживачи су открили озбиљне слабости у скоро свим сајтовима заштићена Сецуре Соцкетс Лаиер протокол који омогућава нападачима да тихо дешифровање података који пролази између вебсервер и крајњег корисника претраживача." Потпуно обелодањивање заказан је за петак 23. септембра у Екопарти конференцији. Имајте на уму да то утиче само на ССЛ 2.0 и ТЛС 1.0; нажалост, већина веб сервера су лосе да се и даље прихватају ССЛ 2.0 и ТЛС 1.1 и 1.2 смо видели ограничене примене. Практичност напада остаје да се утврди (за један није веома брзо, али ако је намера само да дешифрује податке ради касније употребе који није сметња).

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Петина од куће раде мање од сат дневно

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WC8mKWT13WE/A-Fifth-of-Telecommuters-Work-Less-Than-An-Hour-Per-Day:
МрЦрассиц пише "Рад код куће није одмор ... или је то?" Позивајући се на чланак у регистар: "Скоро један од пет Американаца који раде од куће само сат за сат или мање дана, према истраживању, док је трећи боравак у пиџами Четрдесет одсто од куће кажу да раде између. четири и седам сати, 17 одсто чине минимум и само 35 процената раде осам или више сати, ЦареерБуилдер преглед 5,299 људи открива ... Останите-ат-хоме радника је такође рекао облачење за тај дан био. сувише напоран: 41 одсто жена и 22 одсто мушкараца - трећи укупно - остали у својим ПЈС ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт је изгубио 5,5 милијарди долара он Бинг Од 2009

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pQCkMK_6sLo/Microsoft-Has-Lost-55-Billion-On-Bing-Since-2009:
Слетања на то сласхдот по први пут, МигхтиМартиан пише "Према ЦНН Монеи, Мицрософт је изгубио 5,5 милијарди долара на Бинг од свог покретања у 2009. Али то је још боље. Ако су Мицрософт је друге онлајн понуда, па све назад до 2007, губици су негде у близини 9 милијарди долара, али не брините, аналитичари очекују да ће Бинг да постану профитабилне у. "три до четири године."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Интел Девелопер Форум (ИДФ) 2011 Врап-уп

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/intel-developer-forum-idf-2011-wrap-up/:
Дошли смо, видели смо, ми освојили - и тек тако, Интел-ов Девелопер Форум је завршен. Слично као ранијих година, Цхипзилла је поносно тукао своју бубањ: видели смо демо Бршљан моста и Хасвелл , здрав помагању Ултрабоокс и наравно њене велике брзине повезати ду јоур, Муња . Али то не значи да нисмо видели много других случајних , ума подстицање другост . Да ли сте ухвати сва блага нашли смо вреба дубоко у ходницима показују овогодишњи? Нажалост, не можемо рећи одавде, тако да можете боље-хоп прошлости паузе за пуну листинг и сазнати.

Наставити читање Интел Девелопер Форум (ИДФ) 2011 Врап-уп

Интел Девелопер Форум (ИДФ) 2011 Врап-уп првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 15:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Мицрософт да понуди са попустом хардвер, софтвер за студенте из породица с ниским примањима

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/microsoft-to-offer-discounted-hardware-software-to-students-fro/:
Не треба докторат из економије да се схвати да су времена прилично тешко у овом тренутку - нарочито за оне који су на доњем крају лествице прихода. Срећом, међутим, Мицрософт је најавио нову иницијативу чији је циљ пружање милион ученика из породица с ниским примањима са субвенцијом хардвера, софтвера и широкопојасних услуга. Овај трогодишњи дигитална инклузија програм је продужетак Облик Редмонда је будућност кампање, која је, током пет година, већ је ставио рачунара у рукама више од 10 милиона сиромашне деце широм света. У оквиру овог јавно-приватног партнерства, Мицрософт ће радити са различитим непрофитна, корпоративних и владиних организација да обезбеди јефтине рачунаре, едукативни софтвер, вештине обуку и хигх-спеед Интернет онима којима је то најпотребније. Крајњи циљ је, наравно, је да се премости јаз достигнуће поделе са студентима у кући интернета из њихових мање дигитално опремљен вршњака. Према Федералних резерви, деца која немају онлине приступ код куће постдипломске средњу школу по стопи која је шест до осам процентних поена ниже од оних који раде. Инфлатинг националне стопе сиромаштва и ширење прихода празнине вероватно неће много учинити да правни лек који неслагање, али ми свакако си у нади да Мицрософт направи разлику. Сазнајте више у пуном јавношћу, након паузе, или на извору линк испод.

Наставити читање Мицрософт нуди са попустом хардвер, софтвер за студенте из породица с ниским примањима

Мицрософт да понуди са попустом хардвер, софтвер за студенте из породица с ниским примањима првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 15:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Мицрософт | Емаил тхис | Цомментс

Самсунг Епска 4Г Тоуцх добија доле поцепана, потврђује епске црендентиалс

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/samsung-epic-4g-touch-gets-torn-down-confirms-its-epic-crendent/:

Самсунг Епска 4Г Тоуцх је тријумф инжењеринга, сметњи ох-тако-врло-много у ох-тако-мало рам. Шта бољи начин да прослави свој величанствена дизајн, него да га суза све до њених саставних делова, а затим поновно окупљање то? Хвала момци на иФикит, јер су већ то урадили - поново . Занимљиве тачке су само један ЕМИ Схиелд - за разлику од неких конкурената - што је сјајна вест за оне који траже да се угледа сузе низ своје Спринт специфичне ГСИИ . Још увек може показати као изазов, са обе стаклених панела и ЛЦД очигледно спајају на средини телефона, што значи замену за то раскошан 4,5-инчни Супер АМОЛЕД Плус екран могли да докажу скупо. Кликните испод за ликовно ударац по ударац за раскидање, хајде да задржи дроолинг на минимум, а ми ћемо?

Самсунг Епска 4Г Тоуцх добија доле поцепана, потврђује своју епску црендентиалс првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 15:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор иФикит | Емаил тхис | Цомментс

30.000 Цоре кластера на Амазон ЕЦ2

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XbaiJmAQCtA/30000-Core-Cluster-On-Amazon-EC2:
Придруживање редовима прихвата подносилаца, хоолигун пише са Арс Тецхница чланак у вези доста велики кластер гради на ЕЦ2. Од чланак: "Детаљи су импресивни:. 3.809 израчуна случајева, сваки са осам језгара и 7ГБ РАМ меморије, за укупно 30.472 језгара, 26.7ТБ РАМ-а и 2ПБ (петабајта) простора на диску безбедност је осигурана са ХТТПС ССХ и 256-битна АЕС енкрипција, а кластер наисао центрима података у три Амазона региона у Сједињеним Државама и Европи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Т-Мобиле корисници ће моћи да задржи планове стопа на АТ & Т, након истека рока уговора

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/t-mobile-customers-would-be-able-to-keep-rate-plans-on-atandt-afte/:
После спајања компаније АТ & Т & Т-свет је мистериозни један. Нико не зна како изгледа или шта правила ће бити, и то је сасвим вероватно нећемо знати све одговоре до стицања је завршена - ако чини се тако далеко . Ипак, најмање још један део је додат загонетке за сада; у складу са унутрашњим запосленом Питања послате да ТмоНевс, сваки купац у љубави са својим садашњим темпом план ће бити дозвољено да деда га у систем АТ & Т и држите га након њиховог уговора истекне. Занимљиво је да, не каже ништа о томе шта ће се десити ако желите да надоградите ваш телефон, што може бити сасвим друга прича. Најмање овај мали комад вести служи да би умирили нервозан душе забринути су били принуђени да високо цењени и скупљи план, који могу држати много људи из изненада скаче брода.

Т-Мобиле корисници ће моћи да задржи планове стопа на АТ & Т, након истека рока уговора првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 14:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ТмоНевс | Емаил тхис | Цомментс

Питајте Сласхдот: Опоравак Подаци из 20-годишњи дискете?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MoyQLM_uG34/Ask-Slashdot-Recovering-Data-From-20-Year-Old-Diskettes:
. Први пут прихватио подносилац Зилог пише "крај 3,5-инчни флопи и нестанак повезаних дискова показао ми је потребно да направите резервну копију на десетине дискетама које су пратиле моје младости брижљиво чува, ове дискете су се показале читљив за већину део - док су неки се приближавају 20 година Међутим, неке дискете. показале су површинска оштећења у подручјима са компресованим архивама (зип). Свака идеја о томе како да се опорави (што је више могуће)? те лоше секторе "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле + улази отворено бета

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_zQACvqmEUI/Google-Enters-Open-Beta:
Први пут прихватио подносилац моргосмаци нам шаље Гоогле блог пост о транзициона Гоогле + од затвореног "поље суђење" да отворено бета. Као део ажурирања Гоогле је бацио у низу побољшања Хангоутс функцију: Андроид клијент, по имену Хангоутс, интеграција са Гоогле Доцс и прелиминарни веб сервис АПИ-ја. И на крају да претражујете за кориснике, поруке и друге садржаје.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


МакерБот је корњача Рацерс Шел крстарење око наше канцеларије (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/makerbots-turtle-shell-racers-cruise-around-our-offices-video/:
Овог викенда кафу фаире у Њујорку је био лош са 3Д штампача . Сваки шатор у отвореном простору била је препуна капацитета са стварима, њихови власници стоји поред њих, показивање мале ситнице које би створили са уређајима. Судећи по њиховом присуству, изгледа мало сумње да је технологија је доказао успех са произвођач заједници. Међу јавности, међутим, они су много теже продати. Можда је то цена, или можда је то генерално досадна конотације речи "штампач", или је то само може да буде чињеница да није било право легендарног слику да помогне продају производа за јавност.

МакерБот је корњачевина Рацерс може бити само амбасадору да свет 3Д штампе потребе. Играчка фудбал величине РЦ аутомобили су доказ да може уређаје претворити било шта што можете да замислите у стварност. Постоје извесна ограничења, наравно, као и чињеница да предмети штампани не може бити већа од пет центиметара у пречнику. Творац Гранате 'заобићи који је признао пропуст од стране монтажа производа из мале комаде који пуцкање заједно. Погледајте више заснована на утисцима и видео са такмичарима, након скока.

Наставити читање МакерБот је корњача Рацерс Шел крстарење око наше канцеларије (видео запис)

МакерБот је корњача Рацерс Шел крстарење око наше канцеларије (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 13:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову |

Инстаграм иде 2.0, добија још више филтер срећан

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/instagram-goes-2-0-gets-even-more-filter-happy/:
Изузетно популарни иПхоне Апп фото Инстаграм слави велики (верзија), 2.0 са додатком броја нових карактеристика. На врху листе је уживо Филтери, који омогућавају вам да видите слике преко ефеката у реалном времену, пре снимања фотографије. Филтери су убрзао после слику, узимајући као добро, као што је тилт-СХИФТ функцију. Обновљено око такође уводи Амаро, Излазак, Хадсон и Валенсија филтери и високе резолуције фотографије у резолуцији до 1936 к 1936 на иПхоне 4. Апликација добија нову иконицу и неколико мањих туеакс као што је могућност да искључите граница. Тај дуго очекивани Андроид апликација је још увек упадљиво одсутна, међутим.

Инстаграм иде 2.0, добија још више филтер срећан првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 13:20:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Инстаграм | Емаил тхис | Цомментс

Т-Мобиле ЦМО: нема иПхоне-5 на нашу мрежу ове године

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/t-mobile-cmo-no-iphone-5-this-year/:
Наде и снове = пуцао. Имали смо кукавицама сумња све време да је Т-Мобиле ће вероватно бити једини велики мрежа не играју домаћин иПхоне-5 лансирање партија ове године, али ми и даље држали главе високо, јер нема званичних порицање је дато из Ц компаније нивоу. То је сада промењена, јер Т-Мобиле ЦМО Кол Бродман нас ударио назад у стварност, на састанку Товн Халл изјавивши: "нећемо добити иПхоне 5. ове године." То је тешко пилулу да прогута у тако кратком сумирање, али можда постоји трачак наде - технички Бродман само упућује једно специфично име. Пошто увек постоји могућност да ће Аппле изабрати другачији наслов за пети генерације уређаја (или чак и додати нижим ценама опција ), Т-Мобиле фанови и даље може да схвати на последњу Здраво Марија шансу, само не дефинишу се за више разочарење, у реду?

Т-Мобиле ЦМО: нема иПхоне-5 на нашој мрежи ове године првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 13:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ТмоНевс | Емаил тхис | Цомментс

Интел Приказује РеалВНЦ уграђен у БИОС-

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9StmmDe1hEA/Intel-Shows-RealVNC-Embedded-In-the-BIOS:
ЛВАТЦДР пише "У Интел Девелопер Форум, Интел и РеалВНЦ демонстрирао РеалВНЦ интегрисан у БИОС-ниво користећи ВНЦ., Може сада власт доле, снагом до, поново покрените рачунар, уђите у БИОС, па чак и монтирање слика диска на мрежи. Све ово је доступна за време коришћења ИПМИ али сада се то може урадити коришћењем отворен стандард ВНЦ је сада доступан на К57 и К67 матичних плоча Један могу да замислим колико је корисна ово може да буде у дата центру, школу, или било који други систем.. са великим бројем рачунара Надајмо се да АМД-придружује ин ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.