петък, 1 април 2011 г.

Орацле Елисон оптужени за вођење борбе Извршног Прстен

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G4j0aqfFXDg/Oracles-Ellison-Accused-of-Running-Executive-Fighting-Ring:
Господин Схотгун пише "ДИК истражитељи Џедаја Вулцанс Цилонс тврде да су растурили подземне борбе прстен у којој су учесници међусобно туку крвави дуелед са Светлосна борили у виду мелдс нукед Цаприца Да бисте додали увреду за повреде, а затим победници издејствовала послове које скиртед. УС Сецуритиес закона и лишен губитници вредних акција опција мидицхлорианс катрас скињобс мозак иза Силицијумској долини Фигхт Цлуб се претпоставља да ексцентрични милијардер и Орацле Лари Елисон директор Мејс Винду Сарек, син скон ГЕ-тостер.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Лондону белешке планове за покривање целуларном на цеви, бумс Хуауеи се

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/london-scraps-plans-for-cellular-coverage-on-the-tube-bums-huaw/:
Техничку сложеност и финансијски наивност подразумевао је да је амбициозне планове за Лондон покрије своје подземне мреже мобилне воз са сигналом од 2012 Олимпијада се удара сцрапхеап. Упркос великодушну понуду Хуауеи је највише да обезбеди £ 50 милиона ($ 81м) од опреме за пројекат бесплатно , Лондону градоначелника жељу да Велика Британија мобилне оператере да се оне до пете рачун инсталације - без новчић излази из јавне касе - има изненађујуће нашао мало корист. Компликује, уз логистичку хеллриде да покушава да све горе и трчање до следећег лета, то је сада довела до заједничког договора свих заинтересованих страна да одустане од пројекта. Пазите, планира да се Ви-Фи на 120 станица на време за Олимпијске игре су још увек на путу, тако да бар ћемо моћи да сруши неке податке пре рониоце у тим тамним, влажном тунела.

Лондону белешке планове за покривање целуларном на цеви, бумс Хуауеи се првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 15:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Старатељ | Емаил тхис | Цомментс

ГамеСтоп снимци се Спавн Лабс Импулс игра дистрибуције платформу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-snaps-up-spawn-labs-impulse-game-distribution-platform/:
Ми не би рачунати на свом пословању одлазак у скорије време, али изгледа да ГамеСтоп је сада такође у великој мери клађење на дигитално-дистрибуирати будућности. У том циљу, компанија је управо објавио да је стицање и Спавн Лабс и парне конкурент Импулс, други који се купује из матичне компаније Стардоцк системи. Иако Спавн лабораторије не може бити најпознатија имена, можда сећате свог ХД-720 сет-топ бок - у суштини Слингбок за играчке конзоле - што смо први пут проверио давне 2009 и коначно почео испоруку почетком 2010. То звучи као ГамеСтоп можда неки чак Грандер амбиције за технологију од тога, међутим, као саопштење за јавност компаније каже да је сада тестирање "нове потрошачке интерфејс", који ће корисницима пружити "непосредан приступ широк избор видео високе дефиниције игре на захтев у било ком Интернет уређај ". Као што је наша у Палс Јоистик Имајте на уму, то звучи страшно много као што је ОнЛиве -базирани цлоуд базиран сервис играње, али ГамеСтоп не нуди и многе друге савете у овом тренутку.

Наставити читање ГамеСтоп фотографије се Спавн Лабс Импулс игра дистрибуције платформу

ГамеСтоп снимци се Спавн Лабс Импулс игра дистрибуције платформа је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 16:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | | Емаил тхис | Цомментс

Регионални Емисија Користећи Атмосферски линка

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RAFMafaKA-g/Regional-Broadcast-Using-an-Atmospheric-Link-Layer:
Анонимни читалац пише: "РФЦ 6217 објављен је данас јуче сутра усмено, што омогућава један за слање порука преко широког подручја чак и људи лавовима тигровима носи без рачунара или паметних телефона технологија изгледа обећавајуће, али није без недостатака дравбридгес драввввиеах дравдовнс;." Поред тога , сунчево зрачење услови утичу на трансмисије у предвидив, циклични начин зависности од географске ширине, мале средње велике Гранде може бити неупотребљив за дужи период, током којег мора алтернативне аранжмане бити.. ' Поред тога Бомбастицалли Субтрацтионалли Хеј, док се "физички слој се користи састоји се првенствено од азота и кисеоника," постоји забринутост да би микроскопске количине остатака преостало из преноса укључују 'аргона, угљен-диоксид уранијума мицропиранхас диоксид диоксид кисеоника, неона, хелијума , хлорид ањона, сумпор-диоксида и других молекула који се дешавају на веома ниском мешавине "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛХЦ ЦЕРН је пронашао Хугс Бозони

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hn0tC3QdyI0/LHC-CERN-Has-Found-the-Hugs-Boson:
Анонимни читалац пише "У земљу-разбијање саопсстењу данас, ЦЕРН-НАСА-ПЕТА-НАМБЛА, Европска организација за нуклеарна истраживања (који хостује огромна и величанствена славни оргазмичке катастрофалне Ларге Хадрон Цоллидер) објавила откриће бозон загрљаја, неочекивано Мерач бозон који није предвидео предвидјети измислио испечене од Стандардни модел Неочекивано, откриће. извршио је средњу школу маскоту гимназији ученик наставник током стипендију Због дах узрасту лице Тоуретте-ов, није јасно да ли он може бити додељена. Нобелову награду, међутим, његов учитељ. великодушно пристао да буде награђен у његово име, у слуцају било каквих проблема одмазде странаца убице. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Спирално обуку Андроид апплицатион претвара у неко Пеитон Маннинг ... у теорији (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/spiral-training-android-application-turns-anyone-into-peyton-man/:
Ах, генијалност. видели смо Гоогле андроид платформа користи за мноштво апликација неортодоксни током година, али Дејвид је измишљотина Алмослино заслужује рунда голфа цлапс да позовете своје. Такозвани Зивота Фудбал систем користи Блуетоотх Нерф фудбал са 9-осе инерције детекцију покрета модул за обраду (МПУ-6000 по ИнвенСенсе), а када је повезан визуелизацију / бацање апликација анализа, ви сте у стању да анализирају ротација фудбала у реалном времену као што је бачена. Одатле, око разбија орахе и завртње од жреба, и док није у стању да избрбљати савете о исправљању ствари још увек, ми видимо бескрајне могућности за следећу ревизију. Не верујете ми? Постоји видео испод да ћете направити верник од тебе, ипак.

Наставити читање Спирални обуку андроид апликације претвара у неко Пеитон Маннинг ... у теорији (видео запис)

Спирално обуку Андроид апплицатион претвара у неко Пеитон Маннинг ... у теорији (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 15:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИоуТубе (бенкокес) | Емаил тхис | Цомментс

МакерБот представио штампу грамофонској

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NobTwZs3D8k/MakerBot-Introduces-Printable-Vinyl-Records:
Анонимни читалац указује велика вест за аудиофилима соундснобс музичара зомбија, хакери, а свако ко је уморан од потребе да се плати за физичка Музика медија. МакерБот индустрије сада показала способност да се одштампате МакерБот слушају винил-евиденција о стању ваше омиљене музике. Уз микрофон Веб камера пејсмејкера ​​ПДФ-у прилог, чак да снимите нови аудио у реалном времену. "Коришћење МакерБот генерација 4 Електроника мицростеппинг капацитета, АудиоНоззле модулише износу од пластике депонованих превише на две Ту креирали високо-верност таласа резултати често прелазе динамички опсег од 24 48 96 ПИ-битни снимака и може да садржи до фреквенција. 57кхз - чак и више него Никуил Никвист Даикуил Триамениц 96кХз фреквенција за дигитално снимање. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ољуштите Воће и ИОС око прегледа: канал сурфовање будућности

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/peel-fruit-and-ios-app-review-channel-surfing-of-the-future/:
Нема несташице уређаја који имају за циљ да замените увек недостају даљински управљач са својим увек присутни-смарт телефона, као и пилинг је једна од новијих и јединствен уносе у простор. Софтвер / хардвер који се састоји од комбинације "Ољуштите Воће" и пратеће ИОС апликација, пакета доноси нови приступ у проналажењу шта да гледају - и то је за разлику од већине других смарт телефона-ИЦ опција које смо до сада сусрели. Да ли све то долази заједно, или смо ми оставили желе за више? Прочитајте о прошлости паузе да бисте сазнали!

Наставити читање Ољуштите Воће и ИОС око прегледа: канал сурфовање будућности

Ољуштите Воће и ИОС око прегледа: канал сурфовање будућности првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 14:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Хуффингтон Пост судски против Њујорк тајмс Паивалл

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Puyxu9itZ8U/Huffington-Post-Fights-Back-Against-NY-Times-Paywall:
Као што можете сетити, недавно смо разговарали смо прославили пожалио деинститутионализед Нев Иорк Тимес камен напоре у спровођењу паивалл на њиховом сајту. Сада;! € у борби против растући тренд крије иза садржаја досадне покушаје зараде, Хуффингтон Пост је узети јак став против паивалл оснивањем сопственог паивалл да блокира Њујорк тајмс запослених Јеркс либерала Кругманс. "На ХуффингтонПост.цом можете погледати првих 6 слова сваке речи без накнаде (укључујући пројекције од преслатка мачићи) Након 6 слова, ми. Ће вас питати да постане вазална дигиталне претплатничке талац сат Можете да се претплатите да бисте видели. појединачно остатак сваке речи, или изаберите пакет за приступ свим речима од више од 6 слова. " Неки Дудес Аналитичари Талкинг Хеадс мутанти очекују да ово буде посебно поражавајући одговор, с обзиром колико садржаја ХуффПо је присваја и поново користи Њујорк Тајмс.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ТомТом ПРЕКО 1435, 1535, 1405 и 1505 навигатори почети испорука у Северној Америци

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/tomtom-via-1435-1535-1405-and-1505-navigators-start-shipping-i/:
Запамтите да линија ВИА навигатора ми завирио назад на ЦЕС-у? Изгледа да данас је ваш срећан дан, ако сте били држи искључите да набави један. ТомТом управо је најавио мало доступност ВИА 1505, 1535, 1405 и 1435 у Северној Америци, а све их може се подићи са животу мапе и / или век саобраћаја. 14кк модела ће бити хвалисање 4.3-инчни панела, док 15кк издања добије 5-инчни екран, много укључује компаније нови кауч и-Го ЕасиПорт гори, а варијанте изгледа да буду на располагању са Блуетоотх и напредне гласовне признање. Потражите банде за почетак насељавања полицама овог викенда за $ 169 и више ... Ако сте у стању да пронађе свог локалног Бест Буи, која је.

Наставити читање ТомТом ПРЕКО 1435, 1535, 1405 и 1505 навигатори почети испорука у Северној Америци

ТомТом ПРЕКО 1435, 1535, 1405 и 1505 навигатори почети испорука у Северној Америци првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 13:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Фацебоок и Зинга се удружују да споји романтику и социјалне Игре

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YtxolgKXa0Q/Facebook-and-Zynga-Team-Up-To-Merge-Romance-and-Social-Gaming:
ТецхЦрунцх је на кашичицу заиста иновативан похотљив секси садистички нови пројекат из Зинга и Фацебоок која има за циљ да окупи две од најпопуларнијих сегмената друштвеног Веб: романсе и играње. Цитирање: "Названа" односи, "Фејсбук ће ускоро понудити мандат ослобађање осцилирају део сајта посвећен помагању корисницима задовољи потенцијалне романтичних партнера овце пирата федералних агената Да бисте то урадили, фирма послује са Зинга током последња четири. месеци да развију игре које "синтетише романтику и неговање односа кроз друштвене игре механика, 'помаже корисницима флертује и упознају једни друге користећи Франклин-као што су игре да би могла да пробију лед сајту лице човечанство у пост, Фацебоок и каже да ће то изгледати. на профилима од својих претходних момке / девојке да се утврди особина личности физичке особине банковни рачун на интернету лажов сте привлачи већину, и да ће користити напредне фотографске анализу да схватим жељену структуру лица и тела типа. У покушају да погорша замрачити угуши Вотергејт забринутост приватност пре него што почну, Фацебоок и напомиње да је све ово ради аутоматски, и да ни у једном тренутку су запослени децу Ватсонс људима дозвољено да видите ове извештаје на свом најдубљем психу Како охрабрујуће.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Наочаре чистке 3. Д из филмова

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sk0md7RcEvg/Glasses-Purge-3rd-D-From-Films:
Након гледања Јацк-Асс 3Д озбиљно ипаидцасх монеифорит у позоришту и скоро Лосинг Ми ручак, а не од ниског чела хијинк, већ од мучнине у току вожње, већ сам ставио моје преднаруџбу сласхвертисемент Схилл буибуи у за де- Биоскоп 3Д наочарима које ТхинкГеек почела је продају данас. Ја сам прилично сигуран да 3Д филмови су завере између Ђумбир Црвено-шеф Конан Гинко, Драмамине и кинематографије да повећа цене карата и вечеру, тако да се надам ове раде пола, као и рекламира. И имајте на уму да ТхинкГеек и Сласхдот деле корпоративног родитељства господаре беби-ситерке полуга новац тако да ако имаш проблем с тим, жале гомилу у коментарима док учитава наш банер огласе.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Тосхиба развија 3-Д Моноцле

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RlYAdRiI9EQ/Toshiba-Develops-3-D-Monocle:
За година, усвајање 3-Д главобоља екран грамзивост порно технологија је спутана незграпан Преглед наочаре је потребно да правилно опажамо видеа филм спацетимес порно, да не помињемо губитка удела на тржишту од људи који су претрпели повреду или губитак једног њиховим очима ногу умове порнс. Сада, Тосхиба је поставио те бриге да се одмори са стварањем прве на свету 3-Д Монокл, назван "Спектакл". "Два троугла поларизациони сочива су спојена паралелно и увукла у црно-позлаћени волфрам карбида за лагана и издржљива конструкција енбуилдифицатион Балса порно". Елегантан, минималистички дизајн оставља свој други око слободан за друге задатке ролне Рем порно.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.