понеделник, 6 декември 2010 г.

За една нощ може да е генетично

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yEiPHJXs5MM/story01.htm:
Анонимен читател пише "И така, той или тя е изневерявал ви за кой ли път и единственото им оправдание е:". Аз просто не мога да помогна " Според изследователи от университета Binghamton, те могат да са прави. Склонността за изневярата може да бъде много добре в техните ДНК. В първата по рода си проучване на екип от следователи, водена от Джъстин Гарсия, един SUNY доктор разнообразие сътрудник в лабораторията на еволюционна антропология и здравето по време на Binghamton университет, Държавния университет на Ню Йорк, е предприела широка погледнете сексуално поведение, съответстващи избор с гени и излезе с нова теория за това какво прави "кърлежи" човека, когато става въпрос за сексуална дейност. най-големите виновници изглежда е допаминов рецептор D4 полиморфизъм, или DRD4 ген. Вече свързани с усещането за търсене на поведение, като употребата на алкохол и хазарта, DRD4 е известно влияние върху химията на мозъка и след това индивидуално поведение. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Hertz да започне отдаване под наем на изцяло електрически Smart Fortwo EDS през следващата седмица

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/hertz-to-start-renting-all-electric-smart-fortwo-eds-next-week/:
Тя не може все още в размер на голяма част от пробив в пълноценната му флота на компанията на превозни средства, но Hertz току-що обяви, че ще започне отдаване под наем на Smart Fortwo Electric Drive превозно средство на 15 декември, което следва последните съобщения, че скоро ще започне да предлага на изцяло електрически Coda Седан и Nissan Leaf на някои пазари. Както може да се очаква обаче, че Smart ED ще бъде донякъде ограничен в наличност, с Сан Франциско, Ню Йорк и Вашингтон са единствените места, включени в първоначалното въвеждане, и нито дума за всички допълнителни места за следване. Ръководителят на миналото на почивка за пълното съобщение за медиите.

Продължавам четене Hertz да започне отдаване под наем на изцяло електрически Smart Fortwo EDS през следващата седмица

Hertz да започне отдаване под наем на изцяло електрически Smart Fortwo EDS следващата седмица, първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти декември 2010 година 16:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Autoblog Зелени | Изпрати | Коментари

DOJ Ramping До Строги мерки за авторското право, нарушаващи сайтове

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7d4fVfwD8so/story01.htm:
Анонимен читател пише "Администрацията на Обама е само началото на мисията си за спиране на нелоялната уебсайтове, които незаконно акции защитени с авторски права съдържание, например филми и музика. Интелектуалната собственост на Белия дом цар, Виктория Espinel, заяви в понеделник, че интернет общност трябва" да се очаква повече от това "превантивна дейност, както на администрацията рампи усилията си за борба с онлайн нарушаване на авторското право -. особено на незаконното копиране и продажба на фармацевтични продукти"

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Софтуер клавиатурата се появи в WebOS 2.0, мечтае за шисти телефон Palm процъфтява

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/software-keyboard-pops-up-in-webos-2-0-dreams-of-a-palm-slate-p/:
А клавиатурата софтуер може да звучи анатема за Palm, с богатата си история прекрасни клавиатури QWERTY, но вие трябва да се чувства, че е смешен, това, което с приемането на свобода на потребителите на устройства и шисти, нали знаете, на икономиката в наши дни. Е, след кратка история на съвети в WebOS 2.0 "и код и дълга история на хакове , пълен на Palm развита софтуерна клавиатура е бил открит в корабоплаването WebOS 2.0 устройства. Нужен е малко по-рязка и рестартиране, и очевидно това е бъги, както и, о, и вие трябва да използвате физическа клавиатура за въвеждане на възможността за неучастие + Sym + K команда, която отваря виртуални бутони. Въпреки това, нито един от тези недостатъци ще ни пречи да се очертае гладък, тънък телефони шисти в нашите дневници, превода, че занижени елегантност на предприсъединителните 2 в един екран с преобладаващо форм-фактор с нашите необуздано въображение, напускащи Предварително е нечетлив хардуерна клавиатура в миналото, както ние спринт в славно бъдеще на материални WebOS 2.0 пазарен дял и може би с резба ап имейл или нещо такова. За съжаление, ние сме готови. Вижте видео на клавиатурата в действие, докато ние избършете лигавене на разстояние от нашата брадата.

Продължавам четене софтуерна клавиатура се появи в WebOS 2.0, мечтае за телефон Palm шисти процъфтява

Софтуер клавиатурата се появи в WebOS 2.0, мечтае за телефон Palm шисти процъфтява първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти Декември, 2010 14:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PreCentral.net | източник WebOS вътрешни (Twitter) | Изпрати | Коментари

Начало Blender

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iwZAcmzfbGg/story01.htm:
terrywallwork пише "Ланс Flavell и Apress са заети писмено друго Blender 2.5 базирани книга. Ланс Flavell (известни като Lancer в общността Blender) е много добре осведомен Blender потребител. Така че бях много заинтригуван, за да разберете за тази книга, когато Apress обяви наличност. Така че на разстояние отидох и осъжда версия Ebook на книгата във формат PDF формат. " Прочетете, за останалата част от прегледа на Тери.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Sprint Nextel постепенното премахване на идентичността мрежа, избира доставчик за $ 5б проект разширяване на мрежата

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/sprint-phasing-out-nextels-iden-network-selects-vendors-for-5/:
Изглежда, че Motorola i1 , определени Android (не на снимката горе) ще остане като най-висш клас телефон Nextel все по - Sprint обяви, че е постепенно премахване на идентичността на мрежата някъде през 2013 г., тъй като започва нов 4-5000000000 долара повишаване проекта мрежа наречен "Мрежа Vision". Ние се очаква това за известно време - на Sprint / Nextel сливането е обхваната от абонат загуби и слуховете за раздялата на години - но това е първият път, когато бях намерила една дата. Спринт на пускане в действие на бутон за разговор по своя собствена мрежа в подкрепа на 10,6 милиона Nextel клиенти, но ние не разполагат с график за които все още. Sprint също обяви за продавачите мрежа Vision: Alcatel-Lucent, Samsung и Ericsson ще се справи с всеки регион и да бъде натоварена с разширяване и подсилване на Sprint съществуващите 1900MHz 3G мрежата, докато закупуване на 800MHz, 1900MHz, и 2.5GHz спектър за използване в бъдеще. Интересното е, че Sprint определено хеджиращо своята WiMAX залози малко - то може да актуализира своите нови съоръжения към LTE със смяна в бейсбенд карта и издаване на софтуер парче, което със сигурност дава на някои 4G гъвкавост следва да Clearwire не дърпам неща заедно . Ще видим какво ще се случи - победен е заявила някои ходове.

Sprint Nextel постепенното премахване на идентичността мрежа, избира доставчик за $ 5б ъпгрейд проекта мрежа първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти Дек 2010 13:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник USA Today , Жестока Wireless | Изпрати | Коментари

IOS 4.2 казва, че блокирането IPAD камера комплект от подкрепа на някои USB устройства

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/ios-4-2-said-to-blocking-ipad-camera-kit-from-supporting-some-us/:
Изглежда, че надеждата за хора на Apple Camera Kit връзка за решаване на всичките си USB, свързани с IPAD проблеми, просто не мога да хванеш пауза. Първо комплекта е почти невъзможно да се намерят , а сега виждаме уби на потребителя доклади казват, че IOS 4.2 е направил част USB на камерата комплект почти безполезен за много устройства, USB, които са били подкрепени. По 9-5 доклади Mac, проблемът изглежда се свеждат до размера на сила, която може да се излъчва от-пинов конектор IPAD на 30, - тя да се използва 100 mA, но IOS 4,2 изглежда са намалили, че до само 20mA, вероятно в опит за запазване на живота на батерията. Големият въпрос тук, разбира се, е, че всичко от клавиатури USB към микрофони и камери, дори някои вече не работят, и няма много за потребители, остава само да освен да се надяваме, че Apple връща подкрепа в бъдещата актуализация. Чувствайте се свободни да сподели своите собствени истории за горко на коментари, или да споделите с нас, ако имате проблеми с IPAD комплект камера.

IOS 4.2 казва, че блокирането IPAD камера комплект от подкрепа на някои USB устройства, първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти декември 2010 година 12:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TiPb | източник 9-5 Mac | Изпрати | Коментари

John's Телефон преглед: "-простият телефон в света"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/johns-phone-review-the-worlds-simplest-cellphone/:
Това каза за "простите телефони в света." Това е смело твърдение от всеки, да не говорим предварително известна (в притурката кръгове все пак), холандски екип от реклами в продължение на Джон Доу Амстердам, който иска да изгради основен телефон - най-основните телефон някога - че не е толкова тъп и скучен и други достъпни телефонни апарати на пазара. Така е то? Е, това със сигурност е основна. В епохата на смартфони и евтини featurephones, телефон Джон е по-ясно определена от това, което липсва от това, което тя е: няма фантазия цветен сензорен дисплей, без камера, без 3G радио, Wi-Fi, Bluetooth или дори GPRS данни, без FM радио, без достъпна за потребителя за съхранение и не музикален плейър или приложения от всякакъв вид. Това е само четири-бандов GSM телефон с мастило писалка и хартия, хартия за писма сгушено удобно в своите обемисти не заседава. Точно така, писалка и хартия. Значи, това определено е основно, но дали е лесна за употреба? Прочетете, за да разберете.

Продължавам четене Джон Телефон преглед: "е-простият мобилен телефон в света

Намира в:

John's Телефон преглед: "е-простият телефон в света първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти дек 2010 11:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Един софтуер за лицензия с общо 774 651 пъти

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4Ob1rI-TQSU/story01.htm:
nk497 пише "един лиценз на Avast софтуер за сигурност е била използвана от 774 651 души, след като отиде вирусен на споделяне на файлове сайт. Avast забелязах, че разрешение за своите платени за софтуер за сигурност, които се продават с 14 потребител предприятие в Аризона, . е, се разпределят онлайн, отколкото спиране на пиратството, компанията реши да видите колко далеч на софтуера ще се разпространи - това е тъй като показа в 200 страни, включително и Ватикана Сега фирмата я превръща в една пазарна възможност, с. Ще се появи насърчаване на потребителите на пиратско копие да си изтеглите легално копие на безплатни или платени за версията. Avast не е сигурен колко пиратите са отишли законно, но каза, че някои са направили ключ. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Сайтове за виновен за отвличане История

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s26VJ4i2e-E/story01.htm:
Gunkerty Джеб пише "Едно неотдавнашно проучване, проведено от Калифорнийския университет Сан Диего Катедра по компютърни науки да се определи обхватът на неприкосновеността на личния живот нарушаване на информационните потоци в популярни сайтове показва, че популярните Web 2.0 приложения, като каша, агрегатори, и сложни за насочване са препълнени с различни вида на неприкосновеността на личния живот нарушаване потоци. В крайна сметка учените са установили, че подобни атаки не са адекватно защитава "против". "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.