понеделник, 6 декември 2010 г.

Looxcie аут IOS съвместим Lifecasting камера, отрано се получи обувка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/looxcie-outs-ios-compatible-lifecasting-camera-early-adopters-g/:
Мисля си за захващане Looxcie е забележителен с Bluetooth-базирани Борг-камера за $ 200 отглеждане stuffer тази година? Задръж за завъртане, и не забравяйте да си плащат за това, което действително играе хубаво с любимия си смартфон марка. Виждате, компанията трябва да направи хардуера тази седмица на оригиналния Looxcie за да стане съвместима с IOS устройства, и докато това е пълна сега, вие ще искате да купите нови Looxcie LX1 ако си giftee притежава iPhone, IPAD или IPod Touch. В противен случай, ще бъде закупуване на устройство, което е Android-изключителни за същата цена. Имам един телефон Android да се започне? Очакваме кипи гняв от първите приложения Looxcie скоро ще можете да си позволят някои дълбоко отстъпки за сега по-малко активен оригинала. PR след почивката.

Продължавам четене Looxcie аут IOS съвместим Lifecasting камера, отрано се получи обувка

Looxcie аут IOS съвместим Lifecasting камера, отрано се получи обувка първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти Декември, 2010 03:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар