понеделник, 6 декември 2010 г.

Apple Mac ястия App Store насоки, вие ще се надява, код по празниците

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/apple-dishes-mac-app-store-guidelines-hopes-youll-code-over-th/:
Трудно е да се каже дали на Apple Mac App Store действително ще се стартира в седмицата от днес, но това е доста очевидно, че чакането се свива. През уикенда в секта на царете в Купертино осъвременяване и съобщения страницата на компанията New за разработчици, с три по-специално отбелязва, сочещи към пояснения за предстоящото App Store за OS X. Разбира се, Apple е съвсем ясно, създава файла изискване система за да "насърчава по-последователна работата на потребителя." Това диктува, че Mac приложения записва файлове с "подходящи локации", освобождаване на крайните потребители от губи моменти от живота блатни чрез скрит йерархии. Противно на поведение, разрешени в мобилни App Store, Apple е недопускане на подаване на демонстрации, опити или бета версии за Mac App Store, вместо да насърчава програмисти ще бъде домакин на тези видове файлове на своите собствени сайтове преди това. И накрая, Apple позволява на разработчиците да създават свои собствени проверки по поръчка при условие, че елементът или поведение ", подкрепя принципите на Apple интерфейс дизайн." Хит на източник за пълния списък на заповеди и не забравяйте да се ги до сърцето - има, че бунтовниците?

Apple Mac ястия App Store насоки, вие ще се надява, код по празниците първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти Декември 2010 год 10:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PC World | източник Ябълка | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар