понеделник, 6 декември 2010 г.

IOS 4.2 казва, че блокирането IPAD камера комплект от подкрепа на някои USB устройства

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/ios-4-2-said-to-blocking-ipad-camera-kit-from-supporting-some-us/:
Изглежда, че надеждата за хора на Apple Camera Kit връзка за решаване на всичките си USB, свързани с IPAD проблеми, просто не мога да хванеш пауза. Първо комплекта е почти невъзможно да се намерят , а сега виждаме уби на потребителя доклади казват, че IOS 4.2 е направил част USB на камерата комплект почти безполезен за много устройства, USB, които са били подкрепени. По 9-5 доклади Mac, проблемът изглежда се свеждат до размера на сила, която може да се излъчва от-пинов конектор IPAD на 30, - тя да се използва 100 mA, но IOS 4,2 изглежда са намалили, че до само 20mA, вероятно в опит за запазване на живота на батерията. Големият въпрос тук, разбира се, е, че всичко от клавиатури USB към микрофони и камери, дори някои вече не работят, и няма много за потребители, остава само да освен да се надяваме, че Apple връща подкрепа в бъдещата актуализация. Чувствайте се свободни да сподели своите собствени истории за горко на коментари, или да споделите с нас, ако имате проблеми с IPAD комплект камера.

IOS 4.2 казва, че блокирането IPAD камера комплект от подкрепа на някои USB устройства, първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти декември 2010 година 12:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TiPb | източник 9-5 Mac | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар