понеделник, 4 април 2011 г.

НАСА-одлагања подухват До 10 дана

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X-z8V5x9jME/NASA-To-Delay-Endeavour-By-10-Days:
габбо529 пише "НАСА је недавно најавио да ће се одлагање предстојеће лансирање Спаце Схуттле Ендеавоур - коначно један за добро путовао летелица" Ендевор је првобитно најављено да покрене 19. априла, али због распореда сукоб са руском снабдевање возила. НАСА је она одлаже Вероватно, НАСА ће то кашњење од 10 дана до 29. априла., али ништа још није званична ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Тосхиба П770 и П775 3Д Сателлите лаптоп рачунара не 120Хз у покрету

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/toshibas-p770-and-p775-3d-satellite-laptops-do-120hz-on-the-go/:
Тосхиба П770 и П775 3Д Сателлите лаптоп рачунара не 120Хз у покрету
Тосхиба 3Д Монокл може бити шала, али оно што тражите на горе није. То је један од најновијих додатке за свој 3Д Сателитски поставу , сада све да укључи П770 и П775 3Д. Обе су велике дијагонале 18,4 инча приказује да је сат у на 120Хз, што омогућава коришћење нВидиа активних наочарима - које ћете морати да пронађе место за у торбу од лаптопа. Двоструки веб камере у маски омогућавају вам да додате мало дубине за видео позиве, док ХДМИ излаз може управљати дубине омогућили превише. Ту је поново вритеабле Блу-раи уређај и оно што је сигурно да се велике цену да одговара, иако тај део тек треба да буде потврђена од стране компаније Тосхиба. Ми немамо датум издавања још увек било.

Тосхиба П770 и П775 3Д Сателлите лаптоп рачунара раде на 120Хз иду првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 15:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Лаптоп Италиа | Емаил тхис | Цомментс

АТ & Т и Веризон придружи Национални Слободан флоте програм, палац нос на бензинским

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/atandt-and-verizon-join-national-clear-fleet-program-thumb-their/:
Мисао је през Јуст киддинг о онима алтернативно гориво иницијативе? Размислите поново. Само неколико сати након наводећи да америчка влада флота ће бити 100 одсто алтернативно гориво, хибрид или електрични возила до 2015, Обама је најавио је Национални Чистоћа флоте партнерство, иницијативу одељења Очистите Градови програма. То је прилично јединствено јавно-приватног партнерства, а то ће бити велика помоћ компаније да "смањи дизел и бензински користе у својим флотама укључивањем електричних возила, алтернативна горива и горива мера уштеде у своје пословање." Неколицина повеље цланови су направили сами зна, са АТ & Т, Веризон, ФедЕкс, Пепси-ко и УПС све обавезала да распоређивање више од 20.000 напредне технологије возила у годинама које долазе - напор који треба да сачувате више од седам милиона литара горива на године. Ма Бел посебно ће заменити вози преко 15.000 хибрида са 7.000 и 8.000 компримовани природни гас возила током наредне деценије, док је Веризон изгледа да користе сплав аутомобила (ЕР, комбија), које се ослањају на биодизел и етанол. Без обзира да ли или не такав програм води до инсталације више ЕВ станица за пуњење остаје да се види, али ако је довољно добро за Браун, сигурно да ће бити довољно добро за вашу будућност Тесли . Вид после паузе, киддос.

Наставити читање АТ & Т и Веризон придружи Национални Слободан флоте програм, палац нос на бензинским

АТ & Т и Веризон придружи Национални Слободан флоте програм, палац нос на бензинским првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 15:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДОЕ блог | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле судски против андроид Фрагментација

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4v_q7_o2aa8/Google-Fights-Back-Against-Android-Fragmentation:
бонцх пише "Гоогле је затезање контролу над андроид у покушају да стандардизује платформу Лиценцирана мора да се сложи да се" не-фрагментације клаузула "која пружа Гоогле коначно одобрење преко оперативног система промене, наводно, што је изазвало притужбе да Министарство правде.. Ово следи Гоогле Недавна одлука да задржи извор саће из не-привилегованих партнера, што је потез који је изазвао критике од отворености адвоката Гоогле каже да саће ће бити отворена потиче када све буде спремно за друге уређаје.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: 15 минута Укључујући Питања и одговори

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4nuZL5E6_aI/Book-Review-15-Minutes-Including-QampA:
бротхке пише "Када сам на почетку прочитао 15 минута Укључујући П &: план спасавања света од Лоуси презентације, ја сам уживала и мислио да је добра књига је касније само неколико дана, седео кроз још један досадан продавац за новинаре, када. сам га поново прочитати и заиста цењен како Ауесоме књизи заиста јесте. " Читајте даље да видимо шта Бена има да каже о овој књизи.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц ВиевБоок 730 7-инчни Таблет Андроид хитова ФЦЦ, добија потпуно срушен лечење

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/viewsonic-viewbook-730-7-inch-android-tablet-hits-the-fcc-gets/:
ВиевСониц ВиевБоок 730, 7-инчни ВиФи таблета, хитова ФЦЦ, добија потпуно срушен лечење
То није ВиевПад 7 и сигурно је да не изгледа овако седам-инчни Вилд Цхилд било, па шта гледате је из неке друге ставке ВиевСониц, е-читача усмерена ВиевБоок 730. То је седам-инчни Таблет са ВИФИ спортским ХДМИ излаз и мицроСД унутра Знамо да је покренут Андроид и, док тачан укус остаје да се види, на основу блокаде екрану приказан у ручном уређају ИТ не гледа као ВиевБоок 730 е не следи Ицониа картица А100 као један од ретких седам инцхерс да се љуља саће. Андроид 2.Кс изгледа да се на Етикета за сада. Осим тога, то аутоматски говори о копирању датотека АПК у околини да се инсталира апликација, чинећи Андроид Маркет укључивање звука мало сумњиво, превише. Све што треба да изједначе на ниске ниске цене, али таква очекивања нису никад сигурне на овом свету.

ВиевСониц ВиевБоок 730 7-инчни Таблет Андроид хитова ФЦЦ, добија потпуно срушен третман првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 13:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Затз Нот фунни | Соурце ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

Захтевање алгебра ИИ У Висока школа добици замах

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/haZ7l0SGDcM/Requiring-Algebra-II-In-High-School-Gains-Momentum:
ЦхадХурлеи пише са овим цитатом из Вашингтон поста: "Од свих класа нуди у средњој школи, алгебра ИИ је водећи предиктор колеџа и рад успех, према истраживањима која је покренула национални покрет све то захтевају од дипломцима у. Последњих година, 20 држава и Дистрикта су се преселили у подизање захтева дипломирања да укључи алгебра ИИ, и његове сложености се тражили више и више студената напора је предводио постићи, група је организовала гувернери и пословни лидери и финансира. корпорација и њихових темеља, да побољшају вештине радне снаге Иако је америчка економска снага је приписан у делу до високог нивоа образовања, радна снага је заостајање у проценту од млађих радника са вишим образовањем. Према подацима те организације за економску сарадњу и развоја. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Асус тврди трансформатор је боље него генеричке таблета, је вероватно у праву

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/asus-claims-transformer-is-better-than-a-generic-tablet-is-prob/:
Асус, ви Наугхти таблета за кафу, ти. Незадовољан дајући свој Еее ПЦ писање трансформатора сопствене серији , сада долазите у САД са агресивним цену и неке прилично допадљив промо материјал да се покрене. Подсећајући да је већина света таблета долази без тастатуре и истицање своје мери решење је све добро и добри, али да ли сте да ваш "генеричка", шкриљац изгледају тако иПад-исх?

Асус тврди трансформатор је боље него генеричке таблета, је вероватно у праву првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 13:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пхандроид | Соурце Бест буи | Емаил тхис | Цомментс

СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена која су се појавили модели ће бити позван у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Епсилон Кршење утиче ЈПМорган Цхасе, капитал Један

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KAVShsO7jOE/Epsilon-Breach-Affects-JPMorgan-Chase-Capital-One:
Ороме1 пише "недавно Плаи.цом повреде је везан за напад који своје маркетиншке комуникације фирма Силверпоп - предузеће које услуге преко 105 купаца, међу којима су и Мекдоналдс Валгреенс -. Претрпео у децембру прошле године, али најновије повреде ће највероватније имати највећи утицај, јер је Епсилон Сервицес маркетинг услуга - највећи на свету - има обавестила своје клијенте о прекршаја који вероватно угрожен све њихове маилинг листе Међу Епсилон клијентима су америчке банке, ЈП Морган Чејс, ТиВо, капитал Један, Хоме Схоппинг Нетворк. , ЛЛ Беан Виса картица, Тхе Ритз-Царлтон награде, Бест Буи, Дизни Одредишта, Валгреенс, и још много тога. " Колико е-порука извињење сте до сада добили данас?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Улога за Гоогле $ 900 милиона долара за компаније Нортел патентним портфолио, да ли ће га користити као штит против патента тролови

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/google-bids-900-million-for-nortel-patent-portfolio-will-use-i/:
Гоогле и Нортел сагласили су се на кнежевски сума од $ 900 милиона за почетак "мамац" на аукцији - коме изван странке су још увек слободни да надмаши Гоогле понуду - за стицање патента, а велике компаније Нортел портфолио. Продаја долази као део друштва стечајног селлофф друго и обухвата око 6.000 патената и патентних пријава, које обухватају и жичне и бежичне комуникације, полупроводници, подаци умрежавања, глас и Интернет - иде толико далеко да чак и додир на веб претрагу и друштвено умрежавање. Ствар је, Гоогле није стварно заљубљени са овим ситнице интелектуалне својине у износу од скоро милијарду долара. Не господине, прилично горак блогу из компаније јутрос чини сасвим јасно да Гоогле делује у циљу да ојача своје интелектуалне својине библиотеку и да се "створи одвраћају другима да тужи . " Оба Андроид и хрома се косо помиње у саопштењу Гоогле, као користи од потез, који би требало да буде завршена до јуна ове године чека друге понуде и регулаторних одобрења.

Наставити читање улога за Гоогле $ 900 милиона долара за компаније Нортел патентним портфолио, да ли ће га користити као штит против патента тролови

Улога за Гоогле $ 900 милиона долара за компаније Нортел патентним портфолио, да ли ће га користити као штит против патента тролови првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 12:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЗДНет | Соурце Званични Гоогле блог | Емаил тхис | Цомментс

РИАА / МПАА: највећа претња Технологија иновације

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D4weXMvzecQ/RIAAMPAA-the-Greatest-Threat-To-Tech-Innovation:
ТАГмцларен пише "Харвард Бусинесс Ревиев је покренут чланак наводећи да то није Индија или Кина које су највећа претња технолошким иновацијама се дешава у Америци Уместо тога,. Је" велики садржај играча, посебно филм и музичку индустрију. Из члана .: 'Велики садржај играчи не разумеју технологију, а никада, уместо да га виде као могућност да се постигне нову публику, технологија је увек био претња за њих пример после обилује пример овог става, да ли је ВЦР који. био "амерички продуцент филма и америчке јавности, као Бостон Странглер је да се жени Хоме Алоне", као чувени лобиста филмске индустрије Џек Валенти је то рекао на Конгресу рочишту, или МП3 технологију, коју су покушали да туже из постојања. " "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Реафирмише став против софтверских патената

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r2DNSIcy-7E/Google-Reaffirms-Stance-Against-Software-Patents:
Анонимни читалац пише: "Гоогле је поново јавно потврдила свој став против софтверских патената у току најаве преко потенцијал одбрамбене стицање Ових дана, када Мицрософт, Аппле и други злоупотребљавају софтверски патенти, то је лепо видети једну велику компанија их позива нежељену.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЦОМОДО Пијук Мај Ресхапе безбедности претраживача

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kze6EqdswWo/Comodo-Hack-May-Reshape-Browser-Security:
сурај.сун пише "мајор претраживача произвођачи почињу да се преиспита како се рукује Веб аутентификацију после повреде прошлог месеца је то дозвољено да имитирате хакер сајтовима укључујући Гоогле, Иахоо и Скипе Тренутно, сви из Туниса владе да бежични превозника у Сједињеним. Арапских Емирата да имплантира спиваре на купце 'БлацкБерри уређаја и десетине немачких колеџа се верује да издаје дигиталне сертификате за највећи и најпопуларнијих сајтова на Интернету. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.