понеделник, 4 април 2011 г.

АТ & Т и Веризон придружи Национални Слободан флоте програм, палац нос на бензинским

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/atandt-and-verizon-join-national-clear-fleet-program-thumb-their/:
Мисао је през Јуст киддинг о онима алтернативно гориво иницијативе? Размислите поново. Само неколико сати након наводећи да америчка влада флота ће бити 100 одсто алтернативно гориво, хибрид или електрични возила до 2015, Обама је најавио је Национални Чистоћа флоте партнерство, иницијативу одељења Очистите Градови програма. То је прилично јединствено јавно-приватног партнерства, а то ће бити велика помоћ компаније да "смањи дизел и бензински користе у својим флотама укључивањем електричних возила, алтернативна горива и горива мера уштеде у своје пословање." Неколицина повеље цланови су направили сами зна, са АТ & Т, Веризон, ФедЕкс, Пепси-ко и УПС све обавезала да распоређивање више од 20.000 напредне технологије возила у годинама које долазе - напор који треба да сачувате више од седам милиона литара горива на године. Ма Бел посебно ће заменити вози преко 15.000 хибрида са 7.000 и 8.000 компримовани природни гас возила током наредне деценије, док је Веризон изгледа да користе сплав аутомобила (ЕР, комбија), које се ослањају на биодизел и етанол. Без обзира да ли или не такав програм води до инсталације више ЕВ станица за пуњење остаје да се види, али ако је довољно добро за Браун, сигурно да ће бити довољно добро за вашу будућност Тесли . Вид после паузе, киддос.

Наставити читање АТ & Т и Веризон придружи Национални Слободан флоте програм, палац нос на бензинским

АТ & Т и Веризон придружи Национални Слободан флоте програм, палац нос на бензинским првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 15:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДОЕ блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар