петък, 10 юни 2011 г.

Панасониц Тоугхбоок 19 бодова надоградити унутрашњим да одговарају својим моћни оклоп

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/10/panasonic-toughbook-19-scores-upgraded-internals-to-match-its-mi/:
Тоугхбоок 19
Ако није покварено, не то поправити - речи Панасониц је јасно узети к срцу са Тоугхбоок 19 . Време је за нераван, 10-инчни кабриолет __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ да свој годишњи освежи и није много видно променило. Уместо тога, компанија је дала унутрашњи подстицај са неким Санди Бридге доброте и ошамарио новог ТрансфлецтивеПлус екран у овој војно-разред машина за рачунање у директној сунчевој светлости. Импресивно, Интел Цоре и5 који се налази у није од УЛВ сорта, то је стандардни напон напајања 2520м ово потпуно затворен, без вентилатора дизајн. Поред тога, Тоугхбоок 19 сада стандардно долази са 4 ГБ РАМ-а и има пар ССД опција за додатну издржљивост. Моћи ћете да један покупи, и користе га као фризби, у септембру са почетком у $ 3,349. Док чекате, слободно проверите ПР после паузе.

Наставити читање Панасониц Тоугхбоок 19 бодова надоградити унутрашњим да одговарају својим моћни оклоп

Панасониц Тоугхбоок 19 бодова надоградити унутрашњим да одговарају својим моћним љуске првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Апр 2011 15:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Денвер Погледај 4Г покушава да неопажено кроз ФЦЦ, бива ухваћен

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/10/htc-evo-view-4g-tries-to-sneak-through-fcc-gets-caught/:
Ми смо само две недеље од Спринт лансирања Денвер Погледај 4Г , и били смо почели да се питају да ли бисмо видели ВиМак __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ лутају у Вашингтону, у скорије време. Данас је дан, пријатељима, као што смо управо ископао неке теста извештаје за ХТЦ ПГ41200 __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ са ВиМАКС подршку. Док документа не нуди се више сочне детаље, нећемо морати да чека ужасно много пре него што можемо да виљушком преко $ 400 за привилегију одржавања ове бебе у своје руке. Шеф прошлости паузе за више слика.

Наставити читање Денвер Погледај 4Г покушава да се увуку кроз ФЦЦ, бива ухваћен

Денвер Погледај 4Г покушава да неопажено кроз ФЦЦ, бива ухваћен првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Апр 2011 15:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

Судски спор да се тест Законитост снимање полиције са иоур Целл Пхоне

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DsK5O9wPqTE/Court-Case-To-Test-Legality-of-Recording-the-Police-With-Your-Cell-Phone:
сурај.сун шаље овај извод из Арс Тецхница: "Ако извучете свој мобилни телефон да би видео полицајаца ухапси осумњиченог, да ли сте 'тајно снимање' њих 'Не' изгледа као очигледан одговор, али то је управо? тврде да су три полицајца су да оправдају своје хапшење Бостона човека. У аргументе пред америчким судом за другостепени Првог кола у среду, град је такође порекао тврдње човека који је његов први или четврти амандман права нарушена случај. ће бити важан тест да ли Устав штити појединце "право на бележење полиције, док су на дужности Многе државе имају." једнопартијски обавештења "прислушкивање законе који дозвољавају да се било која странка разговор тајно га снимите. Али под строгом "двопартијски обавештење 'закони у Масачусетсу, то је кривично дело" тајно снимање "Аудио комуникације уколико" све странке да таква комуникација "дали своју сагласност полиција ухапсила је Глик за кршење овог закона. За добру меру, они су. такођер оптужен Глик -који су ништа више него стоји неколико метара са својим мобилним телефоном-са 'помагање бекства затвореника' и 'узнемирујуће мир. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Кинески Тианхе-1А суперкомпјутер Почиње сире науке

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ImVZy4Oc0lQ/Chinese-Tianhe-1A-Supercomputer-Starts-Churning-Out-the-Science:
гупг пише "Када Кина гради најбржи суперкомпјутер на свету заснована на Нвидиа ГПУ-ова прошле године, доста наисаиерс рекао да је ово само трик машина Па, погодите шта -. хере цомес наука раде на бољи материјал за соларне панеле и они РАН најбржи симулација икада на свету нВидиа (чији ГПУ убрзање ових апликација, као ко-процесор), на овој блог, а пре, где они говоре о томе како су САД заиста треба да се његове инвестиције у Хигх Перформанце Цомпутинг.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Кодер Препс 3ДС претраживача Хомебреу игре Библиотека

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y6tkV_HAeJE/Coder-Preps-3DS-Browser-Homebrew-Game-Library:
Анонимни читалац пише: "Нинтендо недавно упдате за 3ДС донео неке занимљиве нове функције, укључујући и нешто што друштво не може имати за циљ:. Капацитет за Хомебреу кодери да креирају сопствене програме на платформи"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јабука Олакшава Правила за упис Аппс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Va0mvSKx2hI/Apple-Eases-Rules-For-Subscription-Apps:
пјфонтиллас пише "Аппле је тихо обрнута своје одлуке које су захтевале издавачи који продају садржаја и претплата у иПхоне и ипад апликације да иде кроз иТунес са Аппле узимајући 30% смањи Није тако тихо на радном месту, међутим., јер ова вест прилично велики утицај на обим посла програмер овде. на Њујорк тајмс Наши програмери дисао уздах олакшања када смо схватили да немамо покушати и решили тај услов као што је "Финанциал Тимес" је Аппле-изгледа да су радили много боље са. њиховој заједници (корисници и програмери сл) недавно. " Читач имамац примећује да је Аппле је такође поднела предлог да интервенише у Лодсис патента тужбу против неколико ИОС апликација програмерима да смо следеће.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Три ухапшена због Сони / Египат хацкс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a7Rc8azldp0/Three-Arrested-For-SonyEgypt-Hacks:
јиммиј0770 пише "Три особе оптужене да стоји иза цибераттацкс на Сони ПлаиСтатион Сторе, египатска влада и друге мете су били ухапшени у Шпанији Цитирање." Шпански национални Полиција је саопштила хапшења у петак у саопштењу наводи да су три у притвору су лидери шпански делу анонимних, лабава повезано међународна група активиста која је тврдила напади на компанијама као што су Виса и МастерЦард и на сајтовима Владе Најмање једна портпарол за групу је негирао одговорност за нападе на Сони кроз блога АнонОпс... .. саопштењу полиција је почела истрагу у октобру 2010, након жалбе дениал оф сервице напада на шпанског Министарства културе Они су анализирали више од два милиона линије чет логове и веб странице које користе хакери у реду. пронаћи три људи који су ухапшени. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Енгадгет Примед: Шта је НФВ, и зашто ми бринемо?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/10/engadget-primed-what-is-nfc-and-why-do-we-care/:
Припремити иде у дубину на тецхнобаббле чујете на Енгадгет сваки дан - што копају дубље у тему историје сваког и како то користи наше животе. Тражите да предложи комад технологије за нас да се пробије? Кап нам линију на припремити на * * * Енгадгет давт * Ср.

Енгадгет припремити

Увођење Гоогле-новчаник осетили мало превише добро да буде истина, зар не? То је магично, попут технологије еквивалент извлачи зеца из шешира. У стварности, тек иза плаћање путем мобилног телефона је још од 2003 на знатно мањој мери користи у близини-Фиелд Цоммуницатионс , познатији као НФЦ. Идеја која стоји иза Новчаник (између других услуга, као што је ИСИС) је бесконтактно плаћање - користећи свој телефон као кредитна картица - и само један од много начина НФВ може бити корисно у свакодневном животу. У ствари, ми само стругањем површине оно што је теоретски могуће.

Гоогле је дефинитивно није прва компанија која је површно у НФЦ, али изгледа да се спремала и спреман да гура напред Тецх усвајање на брзим темпом са појавом новчаник и понуде . До сада су вруће угљевљу, али ако пожара ће почети, неко мора да баци монолитних неколико новина као дрво за потпалу - и Гоогле добровољно. Али оно што је добро НФЦ-ако је само акроним који узрокује наше очи да се глазура преко? Је Ел Гоог једини подстрекач? Након паузе ћемо се фокусирати на оно што НФЦ је способан, и зашто га желимо на наше телефоне чим јуче.

Наставити читање Енгадгет Примед: Шта је НФВ, и зашто ми бринемо?

Енгадгет Примед: Шта је НФВ, и зашто ми бринемо? првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Три осумњичених чланова анонимних ухапшени у Шпанији

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/10/three-suspected-members-of-anonymous-arrested-in-spain/:
Анонимни иза решетака Дуге руке закона може имати коначно ухваћен са неким од хакера иза недавног (и наизглед бескрајне ) ПСН прекид. Власти у Шпанији кажу да је ухапсила три члана колективног хацктивист анонимних и заробиле најмање један рачунар користе у нападима на Сони. Међу ухапшенима се верује да су важни у координирању активности групе у земљи и да се дистрибуира Лоиц ДДОС алата другима. Сада, наравно, Шпанска влада ће морати да буде на високој приправности - ако знамо једно о Анонимни, то је да се не активирају стидљив када је у питању изискује освете.

Три осумњичених чланова анонимних ухапшени у Шпанији првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Апр 2011 12:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Енгадгет шпански | Соурце Ел Мундо | Емаил тхис | Цомментс

СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Подаци преглед доноси велики неуспех у Хиггс бозон Хант

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/koIKYUhvQnk/Data-Review-Brings-Major-Setback-In-Higgs-Boson-Hunt:
Велцроман1 пише "потрази за неухватљивим Хиггс бозон изгледало преко у априлу, када је неочекивани резултат атома Смасхер изгледало да Хералд откриће познатих честица - последња недоказане део слагалице физике и један од великих мистерија научници суочавају данас Научници са Теватрон акцелератор честица на Фермилаб објекту Чикагу је управо пуштен на слободу. резултата Вишемесечна настојања најсјајнија лабораторије умове да потврди налаз. Шта су они пронашли ништа. 'Ми не видимо сигнала ", рекао је Дмитриј Денисов , особље научник у Фермилаб. "Ако је постојао, ми би га виде, али када погледамо наше податке, ми у суштини не виде ништа. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аппле датотеке предлог да се интервенише у Лодсис патента тужбу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/10/apple-files-motion-to-intervene-in-lodsys-patent-lawsuit/:
Аппле је већ направио свој став о целом Лодсис ситуација прилично јасна, а то је сада узети ствари један корак даље након што је власник патента ударио ИОС програмере са тужбом крајем прошлог месеца. Као што је наведено од стране Флоријан Милер из ФОСС патенти, Аппле је поднео предлог да интервенише у случају, и каже Аппле је "прилично вероватно" да буду примљени као посредник на бази преседана. У случају да се деси, Аппле је такође истовремено поднео свој одговор на тужбу и противтужбу, која не изненађује складу са својим ранијим став о питању: да је Аппле је већ лиценциран патената у питању, у име програмера, и да су су "право да користе ову технологију без кршења било ког потраживања Лодсис". Хит извор линк испод за комплетну подношење, заједно са анализом ФОСС-Патенти 'од њега.

Аппле датотеке предлог да се интервенише у Лодсис патента тужбу првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Апр 2011 11:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста , Аппле Инсидер | Соурце ФОСС Патенти | Емаил тхис | Цомментс

Десетине Технологија зверкама пријатеља на Фацебоок Спамбот

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y3KsfdyIyrI/Dozens-of-Tech-Bigwigs-Friend-Facebook-Spambot:
јфрухлингер пише "Ако сте користили Фацебоок или Туиттер, ти си готово сигурно упознат са 'бимботс" - рачуна који имате профил слике атрактивних жена, али изгледа да постоји само за слање слање спама везе са различитим степеном суптилности Хенри Цопеланд. , оснивач БлогАдс, прати друштвене мреже Фејсбук Бот једног таквог, и сматра да је она пријатељ са дугачак списак утицајних људи технологије и медија Копленд такође прати низ порекло фотографије која прати рачун.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле на суду због Цхромебоок Име

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ov5coDmd3HU/Google-Sued-Over-Chromebook-Name:
нк497 пише "ПЦ-Макер тужи Гоогле због имена Цхромебоок, рекавши да крши бренд на сопственом рачунару, ЦхромиумПЦ - која је првобитно намењен за покретање отвореног кода Цхроме Исис Технологије жели Гоогле-у и његовим партнерима да се заустави Цхромебоокс маркетингу. , па се нада да се одложи 15. јуна покретање Компанија такође тврди да је Гоогле је првобитно планирао да позове нетбоок рачунара налик уређајима. "Спеедбоокс. '"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.