петък, 10 юни 2011 г.

Нетфликс, Фоурскуаре, и ЛинкедИн андроид апликације изложи лозинку

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/09/netflix-foursquare-and-linkedin-android-apps-expose-your-passw/:

Фаилскуаре

Ево мало савета за око програмере: шифрујете све , посебно лозинке. Безбедност фирме виаФоренсицс хранио неким популарним иПхоне и Андроид апликације преко својих аппВатцхдог алата и открили да Нетфликс, ЛинкедИн, и Фоурскуаре све сачуване лозинке налога нешифровану. Пошто резултати су први пут објављени на 6. Фоурскуаре унапредила је своје апликације за опскурне лозинке корисника, али и друге податке (као што су историје претраживања) је још увек рањиве. Иако су три су најгоре преступнике, друге апликације и зарадио велики масти "не", као што су ИОС издање трга који складишти потписа, трансакција износи, а последње четири цифре броја картице бројеве кредитних нешифровану. Већина ових података би неки напор да се краду, али није немогуће да гомила никада-не-бунара за стварање малваре-дело које може да жетву. Надамо Нетфликс и ЛинкедИн закрпе брзо овој рупи - последња ствар која нам треба је неко открива наше тајне опсесије са Мег Рајан филмове.

Нетфликс, Фоурскуаре, и ЛинкедИн андроид апликације изложи лозинку првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 09 Апр 2011 19:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Уалл Стреет Јоурнал | Соурце виаФоренсицс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар