понеделник, 21 март 2011 г.

Тексас научници имају за циљ да реши бежични опсег уског грла, надам се пре СКССВ 2012

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/texas-researchers-aim-to-solve-wireless-bandwidth-bottleneck-ho/:
Као што неко покушава да ток висок квалитет видео на било велике метрополе метро вероватно је пронађен, Чинећи то често захтева стрпљење посла и спремност да се проведу "баферовање" више времена и мање времена "уживање". То је проблем који је посебно евидентно у претрпаним догађаје као што никада не завршава Соутх би Соутхвест, и то вероватно није случајно да је тим са Универзитета Тексас у Остину се сада проводе време буђења покушавају да реше помолу бежичну кризе пропусног опсега. Пет факултета у електричној и школске Цомпутер Енгинееринг одељења су одабрани да прими 900.000 $ поклон од Интела и компаније Цисцо да "развију иновативне и роман алгоритми који може да побољша способност бежичним мрежама за складиштење, поток и поделите видео снимке мобилним ефикасније." Њихов рад је део од пет универзитетских кравату-а, тражећи да реши недоумице, као што су кула сметње, селективни компресије (читај: пикелатинг области које не плаћају пажњу на како да постигнемо више од постојеће инфраструктуре), предајника мобилне обавештајних података и излаз редундантност. Тешко је рећи да ли било који од главних носача ће спроводити предложена решења у блиској будућности, али могу да се сетим бар једне фирме која је преко њене прсте у нади да ће управо исход.

Тексас научници имају за циљ да реши бежични опсег уског грла, надам се пре него што СКССВ 2012 првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 16:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Универзитету Тексас у Остину | Емаил тхис | Цомментс

ЛГ Т-Мобиле Г2к шпијунирала на ЦТИА

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/lgs-t-mobile-g2x-spied-at-ctia/:
Добродошли на ЦТИА 2011 показују поду где штандовима су чували и сви производи се чувају под кључем! Ох да, то је прилично немогуће видети шта ће бити представљен сутра, када се овде врата званично отворена, али ми је место овој дивној дигиталне знак на штанду компаније ЛГ на Т-Мобиле Г2к. Ово не долази као велико изненађење, јер смо чули бави њиме прошлог месеца да ће Оптимус 2Кс би се у континенталном делу Америке на челу под Г2к надимак, али свакако изгледа као лансирање је неминовна сада. Имамо још један метак за вас, након паузе, али Стаи тунед за много више сутра.

Наставити читање ЛГ Т-Мобиле Г2к шпијунирала на ЦТИА

ЛГ Т-Мобиле Г2к шпијунирала на ЦТИА првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 16:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Аппле ОС Кс 10.6.7 са фик за МацБоок Про Проблеми са приказивањем

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/apple-releases-os-x-10-6-7-with-fix-for-macbook-display-issues/:
То може бити мањи упдате за већину, али оне са потпуно нови МацБоок Про ће без сумње пронаћи управо објавио ОС Кс 10.6.7 надоградња посебно добродошли. Поред разних мања побољшања за све Мац рачунаре, она укључује поправити за почетак 2011 МацБоок Про који обећава да "поправи графика стабилност и компатибилност спољни екран." То звучи као да заиста може да реши и проблем замрзавања смо известили су раније данас и треперење питање које је било који оптерећују Тхундерболт опремљене МацБоок Про Од првог дана, иако смо још увек смо да потврди ни себе. Дозволите нам да знамо како ствари функционишу за вас у коментарима.

Аппле ОС Кс 10.6.7 са фик за МацБоок Про Проблеми са приказивањем првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 21 Мар 2011 16:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк 9 до 5 Мац | | Емаил тхис | Цомментс

Мицрософт и даље Андроид Правни Напад

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sfJdPhvJjKc/Microsoft-Continues-Android-Legal-Assault:
схмлцо пише "Према чланак о АллТхингсД, Мицрософт наставља своју законску напад на Андроид у понедељак компанија тужила Барнес & Нобле, Фокцонн Интернатионал и Инвентец преко кутак компаније е-читач. тврдећи повреда патента Да цитирам програма Мицрософт заменик генералног адвоката. Хорацио Гутиеррез, "Андроид платформи крши неколико патената Мицрософт, и предузећа за производњу и отпрему Андроид уређаји морају поштовати наше интелектуалне својине Њихово одбијање да се дозволи нам не остављају избора него да донесе законске мере. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Лист испоруке касне јапански земљотрес, али за Ниссан и Сони већ понављање фабрике

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/leaf-deliveries-delayed-by-japanese-quake-but-nissan-and-sony-a/:
Није јоллиест вести ако сте чекали на нове и свеже лишће ЕВ да дува у скорије време, као Ниссан је морао да одложи испоруке разумљиво, као последица природних катастрофа која је задесила Јапану. Ажурирања када клијенти могу очекивати њихова наређења да се заврши биће предстојећег чим доступне. Постоје срећније дешавања на острву Јапана себе, међутим, где је Ниссан је ограничен наставак операција у пет постројења за данас и да очекује да се за производњу возила поново до четвртка, који ће трајати онолико дуго колико то за пољопривреду. Сони је такође испадања неке од ефеката недавних земљотреса и каже да ће поново производњу литијум-јонске батерије у свом Тоцхиги Префектура сутра постројења. Дакле, охрабрујући знаци напред за индустрију Јапана, надајмо се сви остали опоравак показује се као брз.

Лист испоруке касне јапански земљотрес, али за Ниссан и Сони већ поновно отварање фабрике првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 15:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Аутоблог Греен , Ројтерс (Вести Иахоо!) | Емаил тхис | Цомментс

Зашто АТ & Т и Т-Мобиле спајање је лош за потрошаче

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_gVSulam8MI/Why-the-ATampT-and-T-Mobile-Merger-Is-Bad-For-Consumers:
адееларсхад82 пише "АТ & Т је недавно објавила да ће купити Т-Мобиле за 39 милијарди долара ако се трансакција добија одобрен од стране владе и затвара у години као што је планирано, она ће створити највећу нације бежичне превозник далеко.. Иако је ово одлична вест за обе компаније, аналитичари сматрају да је то ужасно идеја за крајњих потрошача за више различитих разлога -. оних из очигледних, као што је пораст стопе због мање конкуренције, оне суптилније, као што је више селективна телефон избора за потрошаче "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Коначно почиње снимање <em>Хобита</em>

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VMNYxeddY50/emThe-Hobbitem-Finally-Starts-Shooting:
Тигер4 пише "Варнер Брос је саопштио да је званично почела производња у филму адаптација Питера Џексона из Хобит Џексон. Послали чак и неколико слика за себе на једном од скупова упркос штрајкови, стечајеви, уговор спорова., И правне радње које су свармед Џексон и пројекат од свог Господара прстенова дана Признајте, тајно сте умире да види ово десити. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нинтендо 3ДС батерија се брзо умрети и споро пуњење

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0CXE4kpK_Os/Nintendo-3DS-Battery-Is-Quick-To-Die-and-Slow-To-Charge:
Анонимоус реадер пише овај извод из блога може супротставити Знак: "батерију у 3ДС Нинтендо је као лош као што смо страховали, и то је главна препрека да уживају у систем ... Са екрана по разумној осветљења, 3Д. и бежични искључен, када игра је дозвољено, и нема звука, ми смо о томе требало да се на нешто више од 4,5 сати играња Ако желите светлију екрана. Кееп 3Д укључен, или ако имате да иде звучник, то време само да идем доле ... Користећи колевка кад год се систем не игра. је навика ћете желети да покупи, нарочито у време пуњења од око три и по сата. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нинтендо 3ДС преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/nintendo-3ds-review/:
Нинтендо 3ДС преглед
Видите да је зеленкасто-плава ствар тамо горе? То би могло да изгледа овако зеленкасто плава ствар овамо да смо прегледали неколико недеља уназад, али заправо они нису исти. Не, господине. Ово горе је оригиналан, гарантовано, храбар америчкој верзији, спреман да покида $ 250 рупу у вашем буџету играње и да идете све гоогли очију за 3Д. Наравно, не постоји страшно много различитих овде у односу на јапанској верзији смо већ гледали, али смо имали прилику да проведу мало више доброг квалитетно време са једним него са другу. Поред тога, у стању да прочита све приручнике не боли.

Шта ћете наћи у наставку је пуну ревизију америчког конзоле, укључујући више игра приказа, више у дубину животу тестова батерије, блистав демо је увећао стварности ствар игре, а неки сурпринг перформансе са добрим резултатима "Ол ДС- колица. Дакле, придружите нам се, ако би, на прилично више у дубину истраживања овог, следећи димензија у ручни конзоли игре.

Галерија: Нинтендо 3ДС

Наставити читање Нинтендо 3ДС преглед

Нинтендо 3ДС преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 14:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Самсунг Ксоом ВиФи ударање Канада следећег месеца

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/motorola-xoom-wifi-hitting-canada-next-month/:
још увек не постоји реч на цена или тачан датум изласка, али Моторола је управо потврдио да је ВиФи само верзију свог Ксоом таблета саће ће бити доступан у Канади, негде у априлу - или "почетком априла," у складу са финансијским Пост. 3Г верзија ће пратити у неком тренутку "средина године", иако детаљи на њему су, нажалост, чак и лакши и даље, без назнака носиоца подршке још увек. Шеф у прошлости пауза за пуну саопштењу.

Наставити читање Самсунг Ксоом бежични ударање Канада следећег месеца

Самсунг Ксоом ВиФи ударање Канади следећег месеца првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 14:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

СОНИ открива цене и величине на &quot;Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Холандски радио монструм праћење Либијска бомбардовања

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ydl2S6Zwric/Dutch-Radio-Geek-Tracking-Libyan-Airstrikes:
јфрухлингер пише "дана када грађани су могли само да уче о далекој рата од владе или институционални штампе су дуги преко Холандски бивши војни Геек ексемплифиес нови начин информација излази, праћење напад летове на Либију, па чак и Твеетинг поруке. САД команду која је одговорна за нападе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле-ов нови хрома Икона: Мање Сајмон-Као, Више урагана слично; лакше Цртање

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/gnrljLR3bFA/:
Арраи

Бокее 1.5 доноси &quot;велики прегледачу ажурирај&quot; до краја марта

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/boxee-1-5-bringing-huge-browser-update-by-end-of-march/:
још увек постоји не тоне специфичности на ово само још, али Бокее је потпредседник за маркетинг, Ендрју Киппен, потврдио је на ТецхВебцаст подкаст да Бокее 1.5 упдате ће бити ваљање од стране до краја марта - која је, прошле проверили смо , није била далеко. Велика новост је да ће похвалити "велики упдате претраживача", који не само што ће знатно убрзати прегледачу, али додајте цомпатибли са много више видео-оријентисаних веб сајтова. Киппен се осврнуо и на иПад апликација смо први пут видела назад на ЦЕС-у, који вам омогућава да садржај са свог тока иПад на Бокее Бокс, и додаје неке друштвене функције као што је могућност да видите шта су ваши пријатељи гледају. Још увек нема речи на тачан датум изласка за то, али очигледно ће бити компатибилан са иПад 2 непознатих разлога.

Бокее 1.5 доноси "велики прегледачу ажурирај" до краја марта првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21. Мар 2011 13:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце тецхАУ | Емаил тхис | Цомментс

ЦС проф Децриес &#39;Унутрашња одлива мозгова &quot;Америке

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L_c0eogZ0ZU/CS-Prof-Decries-Americas-Internal-Brain-Drain:
валтербирд пише "Др Норман Матлофф на Универзитету Калифорнија Дејвис информатике одељење тврди да су амерички грађани избегавају 'науку технологије Инжењеринг Матх,' (стем) каријере, јер је амерички грађани виде та поља као упропастио масивним оффсхоре и инсхоринг". Упркос широко објављено тврди да су страни радници технологије и научници представљају изузетну способност и тако су од виталног значаја за америчке иновацијама, Матлофф зове тај аргумент само "добар звук бајт за лобиста" пратеће индустрије предлоге за високо виза капе подаци (ПДФ), на. С друге стране, указују да они који су признали више нема могућности, продуктивним, или иновативне него домаћи таленат Америке, рекао је он. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Воице екипе са Спринт

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-Kl8Q3-rrYk/Google-Voice-Teams-Up-With-Sprint:
бхагвад пише "Гоогле најавио је данас да је тимски рад са Спринт, која ће омогућити корисницима да без проблема користе супротно својим Спринт мобилног телефона као Гоогле Воице број и обрнуто Ово је прилично велики корак за спринт и показује доста храбрости., јер носиоци су увек били опрезни о одустајању од контроле Иако ГВ дозвољава корисницима да своје луке бројеве телефона пре неког времена, овај застој олакшава и коначно могли покренути у масовну свест ГВ јавности.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.