сряда, 21 септември 2011 г.

Фроио на бази компаније ВиевСониц В430 паметни телефон се појављује у Русији, анонимност скоро гарантовано

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/21/froyo-based-viewsonic-v430-smartphone-appears-in-russia-anonymi/:

ВиевСониц је открио свој најновији Андроид телефон, В430 - иако ћеш бити тешко да каже ко га прави од изгледа сами. Остављајући по страни инкогнито дизајн, виталне статистике укључују меснати ВВГА екраном од 4,3 инча и резолуције 5 мегапиксела примарна камера упарени са ВГА испред камера, а све заједно цхуггинг на 1ГХз Снапдрагон процесор. ВиевСониц је смањена на само три тастера испод екрана, прелазак са четири дугмета за подешавање које смо видели на претходној Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с и телефоне. Нажалост, Андроид верзија број је смањен на сличан начин - В430 је очигледно ради Андроид 2.2, а не Андроид 2.3 __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ делициоуснесс смо навикли да очекујемо од Гоогле-а погон смарт телефона у 2011. В430 изгледа да о покретању прво у Русији, али још нема речи о томе да ли ће одбор Транс-Сибериан преко Европи и шире. Цена је такође руски тајна.

Фроио на бази компаније ВиевСониц В430 паметни телефон се појављује у Русији, анонимност готово гарантовано је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Оцт 2011 15:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Унвиред Погледај | | Емаил тхис | Цомментс

Пакистан настоји да Блок Фацебоок-Опет

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fMJ9eo38EIw/Pakistan-Seeks-To-Block-Facebook-Again:
Мигхтее пише "Пакистан, који је у вестима прошле године за блокирање Фацебоок-у односу на конкуренте" Жреб Мухамед дан ", тражи да се забрани социјалне мреже опет због другог круга истом такмичењу, извештаји Пакистану Данас правде шеик Саид Азмат. , председава Лахор Вишег суда, наложио Министарству информација и технологије да блокирају приступ Фацебооку земље под оптужбом за "ширење верске мржње на Интернету." Суд је такође режирао министарства, како Интернет и блокирају све остале веб сајтове који су проглашени кривим за исте оптужбе, али је поштедео претраживача попут Гоогле-а (који је циљање из других разлога). "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јулиан Ассанге је Неовлашћено Аутобиографија

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0l3agajElJ8/Julian-Assanges-Unauthorized-Autobiography:
мацвхизкид пише "Након потписивања велики књигу посао за своју аутобиографију, Јулиан Ассанге подлогом (наводно брину о самооптуживања), али није успео да врати своју £ 500.000 аванс издавач је разумљиво незадовољан овим исходом, и. намерава да објави" први светски неовлашћено аутобиографију "из раног нацрт Асанж поднети Књига ће бити у продавницама сутра, али. ја и даље надам да ће бити објављен на почетку Викиликс ..."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Дизајнер ствара "Еутаназија Роллер Цоастер"

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9CoLW-O22Lk/Designer-Creates-Euthanasia-Roller-Coaster:
дисцо_траци пише "Литвански забавни парк радник и садашњи докторант у лондонском Краљевском колеџу за уметност дизајн интеракције одељења, Јулијонас Урбонас, направио дизајн за хипотетички жељезница која би могла бити будућност хумано еутаназију. Урбонас каже да је пројектован да Особа начин да се умре са "са елеганцијом и еуфорија." Од чланак: "три минута вожње подразумева дуг, спор, попети - скоро трећина километара дуге - да је један подиже до висине од преко 1.600 метара, а затим обарањем и седам стратешки величине . и ставио петље коначни силазак и низ петље предузети све од једног минута, али гравитациона сила - 10 ГС - са окреће петље на 223 миља на сат у том једном минуту је смртоносан "..

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Твиттер отвара дељење фотографија путем текстуалне поруке на неки превозници

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/21/twitter-opens-up-photo-sharing-via-text-message-on-some-carriers/:
Нисмо баш недостаје на начин да поделим фотографије на Туиттер ових дана, али кључна област која је оставио иза себе је часни текстуалне поруке - што је прилично важно за милионе људи који немају паметних телефона. Док Туеетс путем текстуалних било могуће од првог дана, Твиттер је тек сада отворио могућност да објави фотографију путем СМС-а. Тог сервиса је доступна само на неким носачима на почетку - АТ & Т, Веризон и мобилни Југ у САД, Водафон, О2 и Оранге у Великој Британији, и Роџерс у Канади, као и Водафон Италији, ВИВА Бахреин и ТИМ Бразила - али каже да Твиттер то ради да би функцију додатних носача. Заправо слање фотографија путем текста једноставно као што бисте очекивали (само га прикључити на вашу поруку и пошаљите је на одговарајући број за вашу земљу то), али ћете наравно морају да буду свесни додатне трошкове свог мобилног оператера може намећу.

Твиттер отвара дељење фотографија путем текстуалне поруке на неки превозници првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Оцт 2011 15:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Следећа Веб | извор Твиттер | Емаил тхис | Цомментс

Цомцаст представио Програм за породица с ниским примањима

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sCPWivazV7s/Comcast-Launches-Program-For-Low-Income-Families:
васимкадак пише "Цомцаст ваљано своју Основе Интернета програма на националном нивоу данас, нудећи породица с ниским примањима у својој служби територији $ 10/монтх Интернет конекција и приступ 150 рачунара Свака породица са најмање једним дететом, који квалификује за бесплатан ручак програму у јавним школама. може да се претплатите на мале брзине (1.5Мбпс) Цомцаст Интернет конекција за $ 9.95 месечно. Цомцаст гарантује да неће подићи цену и нуди план без изнајмљивање опреме или активирање такси Претплатници такође не могу да имају 'касни Цомцаст рачун или. унретурнед опреме, и они не могу да имају Цомцаст Интернет у последњих 90 дана. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Амазон Да понуди Ебоокс Киндле Преко јавних библиотека

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/adjw5P3wFNY/Amazon-To-Offer-Kindle-ebooks-Via-Public-Libraries:
дестиниланд пише "Амазона најавио јутрос да правите запалити ебоокс доступан бесплатно у Америци преко 11.000 локалних јавних библиотека" Ми смо одушевљени да је Амазон нуди такав нови приступ библиотеци ебоок ... '. рекао је један библиотекар Сијетлу, а један запалити блогу наведена из врха зашто је добро имати их на располагању у библиотекама. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛигхтСкуаред предлаже 'једноставно, приступачно решење да те досадне ГПС-мешање питање

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/21/lightsquared-proposes-simple-affordable-solution-to-that-pesk/:
То није први " решење "које ЛигхтСкуаред је предложила за ГПС мешање питање које је добио на путу њене ЛТЕ мреже изградње мреже, али компаније сада нудио нови "једноставно, приступачно решење" проблема. То заправо не укључује било какве промене на самој мрежи, већ промене на високо-прецизности ГПС хардвер који се омета. У том циљу, компанија је објавила да је потписала уговор са Џавад ГПС, који каже да је био у стању да реконфигурише филтере и линеарног појачала користе на постојеће пријемнике и да их "у потпуности компатибилан са дна ЛигхтСкуаред је 10 МХз, спектра." Према Џавад, ове промене се не очекује да повећа продајне цене нових реконфигурацију уређаја за потрошаче, иако вероватно не би било неких трошкова адаптацију постојећих уређаја (прва јединица за тестирање се очекује да буду доступни следећег месеца). Дакле, то може бити "једноставан" и "повољним", али не изгледа као да је нужно "лако" решење. ЛигхтСкуаред Саопштење је после паузе.

Наставити читање ЛигхтСкуаред предлаже 'једноставно, приступачно решење да те досадне ГПС-мешање питање

ЛигхтСкуаред предлаже 'једноставно, приступачно решење да те досадне ГПС-мешање питање је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Оцт 2011 14:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Нови ЦРВЕНА Скарлет да бити објављени 3. новембра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/21/new-red-scarlet-to-be-announced-november-3rd/:
Па, изгледа као Цанон-неће бити једина компанија која велику камеру најаву 3. новембра. ЦРВЕНА директор Џим Јаннард је, такође, сада потврдио да ће такође бити званично најављује свој "нови" ЦРВЕНА Скарлет камеру истог дана (није слуцајно, изгледа), након чега ће се детаљ "све промене" фирма је направила на њега. На жалост, то је о свим компанији говори управо сада, мада Јаннард обећава да "кад смо објавити промене, ми ћемо бити спремни да брод."

[Хвала, Луцарио]

Нови ЦРВЕНА Скарлет да буду објављени 3. новембра првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Оцт 2011 14:56:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Црвена корисника | Емаил тхис | Цомментс

Иахоо Блокирани Емаил О Волстрит протести

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AZfAoyVyHMs/Yahoo-Blocked-Emails-About-Wall-Street-Protests:
итвбеннетт пише "Људи покушавају на е-маил информације о Валл Стреет протесте у понедељак користећи Иахоо Маил, нашли на пријемном крају порука од Иахоо тврди" сумњиве активности "ТхинкПрогресс.орг је ИоуТубе видео од корисника покушава да пошаље е-поруке које помињу. "ОццупиВаллСт.орг" веб сајт, који као да се магија фразом да бисте добили е-маил блокиран. виа Твиттер, МСН најавио блокаду сада фиксне, али "може бити остатак одлагања."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Са 4Б СМС-Туеетс Обрађено Месечно, Туиттер сада омогућава корисницима да Поделите Фотографије путем текстуалних

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dAkGbXDm4n8/:
photo

Они од нас који живимо у свету пренасељене са паметним телефонима често заборављају да карактеристика телефона тренутно доминирају глобалном тржишту мобилних телефона. У главом према својим корисницима који нису на иПхоне или Андроидс или било који други телефон који у основи функционише као мини рачунару, Твиттер је сада омогућава својим корисницима да пошаљу фотографије ВА текстуалну поруку.

Корисници који желе да пошаљете фотографију на Твиттер-у путем СМС-а може само да отпремите фотографије у текстуалну поруку као што би урадио на телефону и послати на Твиттер-у као да ће послати нормалан цвркут текста - да 404-04 у САД, на пример, . Нажалост карактеристика још увек не ради за ДМС (и узимајући у обзир поједине кориснике склоност ка марака не, можда то је добра ствар).

СМС Уплоад функција је сада доступна у САД на АТ & Т, Веризон Вирелесс, и ћелијска Југ, у Великој Британији на Водафон, О2 и Оранге, у Италији на Водафон, у Канади на Роџерс комуникације, у Бахреину на ВИВА-и у Бразилу на ТИМ Бразила .

Твиттер нас подсећа на блогу који су преко 4 милијарде СМС-твеет-послатих и примљених СМС порука сваког месеца и Твеетинг је доступан у 80 земаља и девет језика. Она такође открива да је и даље да додате опције које побољшавају искуство као што је Твиттер СМС-Брзо Пратите (која вам омогућава да примате СМС поруке без Твиттер налог), СМС-команди и даље носилац покривеност.

Ово је мали вест у недељи пуна Фацебоок и Гоогле егзибиције сигурно, али је вероватно много цењен од стране милиона корисника са сада побољшање функционалности.


Компанија: Твиттер
Финансирање: $ 1.16б

Твиттер, коју је основао Џек Дорси, биз камен, а Еван Вилијамс у марту 2006 (покренут јавно у јулу 2006), је друштвено умрежавање и микро-блоггинг сервис који омогућава корисницима да поруке своје најновије исправке. Ажурирање ограничен 140 карактера и могу бити постављени кроз три методе: Веб форми, текстуалну поруку, или инстант поруку. Компанија је био заузет и додао функције производа као што су Гмаил увоз и претрагу. Недавно су покренули нови сајт одељак под именом "Истраживање" за ...

ИРЛ: ВилдБлуе Сателитски интернет, међународне пуњење, трепери навика и није успео да се рад на иПад

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/21/irl-wildblue-satellite-internet-international-charging-a-flas/:
Добродошли у ИРЛ , у току карактеристика где се говори о гаџетима, апликације и играчке користимо у стварном животу и да други поглед на производе који су већ добили формални преглед третман.

Прошло је вихор две недеље да седи унутра концепт аутомобила, упијајући детаље о Плаистатион вита и упознавање са оперативним системима Виндовс 8, а сада да је доле све ране, ми смо поново добија на пословање спопадање о гаџета смо већ поседујете. Ове недеље, Дарен хаљине доле сателитски сервис који смо користили да удари поруке у пустињи Тим узима предах после годину дана џет-подешавања, Јосиф носи на својој трепери низ и као и за Џо, добро, хајде само да кажем свој медени месец са иПад је дошло до изненадног, непродуктивне крај.

Наставити читање ИРЛ: ВилдБлуе Сателитски интернет, међународне пуњење, трепери навика и није успео да се рад на иПад

ИРЛ: ВилдБлуе Сателитски интернет, међународне пуњење, трепери навика и није успео да се рад на иПад првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Оцт 2011 13:06:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Анкета: Спотифи врховима два милиона претплатника премија - ви сте један?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/21/poll-spotify-tops-two-million-premium-subscribers-are-you-on/:
Конкуренције може да се наббинг већина наслова ових дана , али Спотифи је добио неке добре вести о своје да пријављују. Управо смо чули да је стриминг музички сервис је међународно прошло два милиона премије претплатника. Трудили смо се да би добили неке појашњење колико многи од оних који се налазе у САД, али компанија не разлажу што су бројеви од земље до земље. Ипак, то је позитивно за компаније које покушавају да уновчите такве услуге у лице повећања слободне понуде. Дакле, ви сте један у два милиона? Узми анкети и да нам кажете зашто - или зашто не - у коментарима испод.

Виев Полл

Анкета: Спотифи врховима два милиона претплатника премија - Да ли сте један? првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Оцт 2011 13:31:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Постојеће Виндовс Телефони да се манго ажурирање у току наредне две недеље

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/21/existing-windows-phones-to-get-mango-update-within-the-next-two/:
Већ смо сведоци лансирања за Виндовс телефон са манго и видели неколико других најавио , тако да када је ажурирање Покрећемо са уређајима и даље раде на НоДо ? Према Мицрософт-ов званични Виндовс Пхоне блог, треба нам само чекати још једну недељу или две пре ажурирање почне Покрећемо. Виндовс тим указује да неће бити гурнут на ваш телефон ОТА када за то дође време, тако да ћете желите да се уверите да имате право софтвер ( Зуне за ПЦ , Виндовс Пхоне 7 Конектор за Мац) инсталиран на вашем рачунару пре него што све ово иде доле. Сада, реч упозорења: ми бисмо да се потпуно затечени када сваки телефон добио ажурирање истог дана - на крају крајева, НоДо роллоут трајала неколико недеља пре него што је свуда испоручена - тако да је најбоље ако се вежба степен стрпљења ако је ваш телефон се није спремна првог дана, за сваки случај.

[Хвала свима који су послали ово у]

Постојеће Виндовс Телефони да се манго ажурирање у току наредне две недеље првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Оцт 2011 13:51:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Виндовс телефон блог | Емаил ову | Коментари

НАСА је објавила простор Аппс изазов

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Xnktu8jHxdE/NASA-Announces-Space-Apps-Challenge:
цоондоггие пише са чланак у мрежу светског о развоју изазов изнео НАСА. Из чланка: ". НАСА је саопштила да ће домаћин отвореног кода заснован на конкуренцији апликација која се нада да ће испоручити нову генерацију софтвер који може да адресног простора, времена и економска питања НАСА је рекао да ће координирати са другим заинтересованим свемирске агенције широм света на Међународном апликације простор изазов који ће охрабрити научнике и забринутих грађана из свих седам континената - и у свемиру -. за креирање, изградњу, и измислити нове апликације које се могу обратити светске класе питања "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ХП-Почиње отпуштање ВебОС Програмери, Потенцијално печење директор

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/P-Frxoh0XZ8/HP-Begins-Laying-Off-WebOS-Developers-Potentially-Firing-CEO:
МрЦрассиц пише "Изгледа да то може бити почетак краја за вебОС присуство у ХП, као Региструј најавио да су отпуштени 525 вебОС програмера." Од чланак: "ХП је отпуштање до 525 запослених из своје глобалне вебОС хардвер Биз, према извештајима технологије Титан потврдила је прошлог месеца да је зграда јединица која је произвела Кобног тоуцхпад и Пре3 уређаја" Као саопштено на.. 18. августа, ХП ће прекинути развој вебОС уређаја у оквиру четвртог квартала фискалне године 2011, која се завршава 31. Окт 2011, "ХП-портпарол рекао АллТхингсД у САД." До сада изгледа само хардвер дизајнери су пустили. ХП одбор се дешава да се данашњем састанку, вероватно да разговарају пуца тренутни директор за неуспех да се побољша финансијска компаније перспективе.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.