четвъртък, 22 септември 2011 г.

ХП имена Мег Вхитман новог председника и ЦЕО, даје Лав Апотхекер покретање

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/22/hp-names-meg-whitman-new-ceo-gives-leo-apotheker-the-boot/:
Мег Вхитман Па, после мање од годину дана на посао ХП-ов врхунски пас Лео Апотхекер је напоље, и бивши еБаи извршни директор и једно време кандидат за гувернера Калифорније Мег Вхитман је унутра потез је једва неочекиван, али је врло брзо еволуирали од тих мумблингс и гласине у пуноправно чињеница поподне. У почетку је очекивати да ће Витман само одскочна у као прелазно решење - само друго лице пролази кроз револвинг врата на улазу у канцеларију ЦЕО. Али, Витман, садашњи члан Управног одбора, у за дуге стазе. Она је корачање у у кључном и донекле тешко време за компанију која је видела своју цену акција опасти 47 одсто, њене 1,2 милијарде долара мобилни оперативни систем Иверак и разматра окреће спреми своју ПЦ-бизниса . Она није странац контроверзе (једноставно се односе на њен кратак мандат са Голдман Сакс) и био је саставни део у све еБаи-у покретање са само неколико десетина чланова особља да је један од најпопуларнијих дестинација на интернету - тако, барем она је навикла да има неколико крива лоптице бачене путу. У изјави је данас, Витман је рекао да "Почаствован сам и узбуђен да води КС верујем ХП стварима -.. Је важно да се Силиконској долини, Калифорнија, земљи и свету" Саопштење за штампу компаније је после паузе.

Наставити читање кс имена Мег Вхитман новог председника и ЦЕО, даје Лав Апотхекер покретање

ХП имена Мег Вхитман новог председника и ЦЕО, даје Лав Апотхекер боот првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 22 Сеп 2011 16:06:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Надзор случаја може открити ФБИ-Целлпхоне Технике за праћење

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jrVhZNUgMR0/Surveillance-Case-May-Reveal-FBI-Cellphone-Tracking-Techniques:
глиттермаге пише "Валл Стреет Јоурнал извештава о току случај о Данијел наводним" Хакер "Дејвид Ригмаиден, у вези алата владе користи за праћење мобилних уређаја са или без налога судија може дозволити Данијел да се брани против тврдње владе постављањем технологије. у светло Звучи добро за мене.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фацебоок представио Тимелине, ажурирано Отворена Графикон

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Fyk9vKa6JjE/Facebook-Unveils-Timeline-Updated-Open-Graph:
Анонимни читалац пише "Фејсбук је данас најавио нови рок функције и нови тип социјалне око под својом отворено Графикон Они нису доступни још, али скоро сви детаљи су на крају званичан.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Могућности из Сумрак Муров закон

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oZ98ArmgajU/Opportunities-From-the-Twilight-of-Moores-Law:
саццаде.цом пише "Ендру" бунние 'хуанг само послали одличан есеј, Зашто најбољим данима Отворени Хардвер тек следе Он показује како се постепено успоравање темпа полупроводничких густине заправо може да створи много нових могућности за мањем обиму иноваторе и предузетнике. То је на основу разговора представљен на 2011 Отворена Хардвер самита.. Да ли смо ми улазак доба Наслеђе лаптоп и занатлија инжењеринг? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЦЕРН-Експеримент Показује брже од светлости Неутрини

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RAFzqNfkz-c/CERN-Experiment-Indicates-Faster-Than-Light-Neutrinos:
интеллитецх пише "Пуззлинг резултате ЦЕРН, куће ЛХЦ је подвео физичари - јер изгледа субатомске честице су премашила брзину светлости Неутрини послата путем тло казује ка Гран Сассо лабораторију 732км далеко изгледало да се појави неколико милијардитих. другог раног резултати ће ускоро. бити на форуму да се приближе испитивање до резултата да је, ако је тачна, би оборити век физике. директор истраживања лабораторије су га звали "наизглед невероватан резултат." Такође на АП жице, како преноси АБЦ, који на сличан начин наглашава да подаци су прелиминарни.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фацебоок партнера до донесу музику, вести и видео записе на ваш профил преко отвореног Граф

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-partners-up-to-bring-music-and-videos-to-your-profile-t/:
Фацебоок Ф8 Девелопер Цонференце се дешава данас, и Енди Самберг Марк Зуцкерберг је недавно открио још један део његовог мастер плана за друштвене мреже. Отворена Графикон ће се сада интегрише многе своје омиљене вести и музичким сервисима, укључујући Спотифи , рапсодија , рдио и МОГ на свој Фацебоок страницу са прилагођеним апликација, а такође ће донети видео Вево, Нетфлик, Хулу и још много тога. Медијску платформу већ горе и трчање, тако да можете видети (и чути) резултате рада Марка сада.

Упдате: На жалост за Фацебоок кориснике у САД, Нетфлик има потврдио да ће њена интеграција Фацебоок-бити доступно само у Канади и Латинској Америци у почетку, због америчке закон који "ствара конфузију око нашу способност да дозволи САД чланове да деле оно што они гледају ". То се не односи на музичким сервисима, међутим, и можете добити идеју како Спотифи ће радити у видео након паузе. Чак и ТиВо је добио у на акцију, најављује нове дељење дугмад за своје иПхоне и иПад мобилних апликација, иако нема директних података ДВР интеграције поменуо.

Наставити читање Фацебоок-партнера до донесу музику, вести и видео записе на ваш профил преко отвореног Граф

Фацебоок партнера до донесу музику, вести и видео записе на ваш профил преко отвореног Графикон првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 22 Сеп 2011 14:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нетфлик , Спотифи , ТиВо | Емаил тхис | Цомментс

Манго испупчења НоДо, пецива ажурирање воз за место одржавања Про Делл

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/22/mango-bumps-nodo-rolls-the-update-train-to-dells-venue-pro/:
Сте имали неколико месеци да се пријатно са НоДо на Место Про , али немојте се превише другарски - Манго је на путу. Званични блогу на сајту компаније Делл гарантује власници здепаст ВП7 клизач да Мицрософт-ов дуго очекиваном оперативни систем ажурира се на путу до краја јесени. Откључан власници у САД, ЕМЕА и Индије, поред закључан телефон власника на Т-Мобиле САД и Синсинатију Белл ће бити третирани на тропском сос софтвер негде у наредних неколико недеља. Изостављена из ове надоградње партије су уговорен уређај власници на АТ & Т, која ће тек морати да чекају најаву будућности. Званични манго роллоут у свим постојећим Редмонду-санкционисано уређаја је већ најављено за наредне две недеље у сваком случају. Ипак, то је увек лепо чути вест потврђена два пута.

Манго испупчења НоДо, пецива ажурирање воз за место одржавања Про Делл је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 22 Сеп 2011 15:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Делл Корпоративни блог | Емаил тхис | Цомментс

Нове Слике Тумблинг САД Сателитска Од Тхеирри Легауллт

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2AJBWm2cx80/New-Images-of-Tumbling-US-Satellite-From-Theirry-Legaullt:
ББЦ извештава да је "астроном аматер бележи слике ван контроле САД сателит, јер поново тумблес на Земљу. Тхеирри Легаулт, из Париза, заробљен видео као сателитски прошло преко северној Француској 15. септембра шест. тони, 20-годишњи летилица је пао из орбите и очекује се да негде несрећи на Земљи на или око 24. септембра. Америчка свемирска агенција каже да је опасност по живот од горње атмосфере за истраживање сателита (УАРС) је 1 у 3.200. мр Легаулт, инжењер, користи специјално дизајниран фотоапарат за снимање гимнастика сателита преко своје 14-инчни телескоп, постављање снимке на свом сајту астрофотографија ". (Претходно, подједнако импресиван рад од Легаулт су његове фотографије коначне Атлантиде поновни улазак и ИСС, Сунца и Месеца у једном пуцао.)

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Оппортунтиес Од Сумрак Муров закон

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vBcISt6SPQs/Opportunties-From-the-Twilight-of-Moores-Law:
саццаде.цом пише "Ендрју" бунние "Хуанг само послали одличан есеј, Зашто најбољим данима Отворени Хардвер тек следе Он показује како се постепено успоравање темпа полупроводничких густине заправо може да створи много нових могућности за мањем обиму иноваторе и предузетнике. То је на основу разговора представљен на 2011 Отворена Хардвер самита.. Да ли смо ми улазак доба Наслеђе лаптоп и занатлија инжењеринг? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ми смо живи од 2011 Фацебоок Ф8 Девелопер Цонференце! (Видео)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/22/were-live-from-facebooks-2011-f8-developer-conference/:
Ох иеах, ми смо ту, живе на Ф8 Девелоперс Цонференце у Сан Франциску, а ми ћемо да вам ударац ударац о томе шта је у продавници за све вас Фацебоок-воли људи. Улице је прича и гласина млин је бућкање при пуној родила о томе шта можемо очекивати, али Марк Зуцкерберг је уводно удаљен је само минута, и све ће ускоро бити откривена. Дакле, проверите поново овде да се кашичицу на све нове друштвене мреже Гоодиес како их је он јела напоље.

Упдате: И то је у току. Главом о прошлости паузе за ливе стреам.

Наставити читање Ми смо живи од 2011 Фацебоок Ф8 Девелопер Цонференце! (Видео)

Ми смо живи од 2011 Фацебоок Ф8 Девелопер Цонференце! (Видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 22 Сеп 2011 12:54:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Фацебоок извлачење Тимелине, које даје страници профила новом руху

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-outs-timeline-gives-your-profile-page-a-new-outfit/:
Па, Марко је само представио Фацебоок нови изглед свог обраћања на Ф8, а он је то зове Тимелине. Идеја је да се лакше види шта желите да видите из прошлости, постављањем, изненађење изненађење, временска оса на десној ивици страници профила који разбија доле садржај по години и месецу. То је много више визуелно искуство од претходних тема Фацебоок, и Тимелине Прегледа вам омогућити да филтрирате садржај фотографије, где сте били (захваљујући Бинг мапе иновације), и још много тога. Такође можете да додате апликације, "воли", и све ваше осталог садржаја на уредно организован окнима на страници свог профила, како бисмо лакше да "исприча причу о свом животу" на начин на који ви желите - укључујући и могућност да оде назад и додајте ствари на своје року након што, без флукса кондензатор потребан.

Развој ...

Фацебоок извлачење Тимелине, које даје страници профила новом руху првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 22 Сеп 2011 13:38:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Фацебоок | Емаил тхис | Цомментс

Боја напушта Апп независност за Фацебоок, се нада да ће платити некоме 'посета'

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/22/color-abandons-app-independence-for-facebook-hopes-youll-pay-s/:
Боја покренуо на правично количину фанфаре у марту, и није изненађујуће, заиста - компанија је предводи Лале оснивач Бил Нгуиен, са десет милиона у подршку неких врха фирми ризичног капитала. Хипе око за размену фотографија око није предузео дуго да умре доле, али - у последњих неколико месеци, нисмо много чули од покретања. Испоставило се боји тим је промишљање пројекат од почетка. Компанија користи Ф8 ове недеље покренути нову верзију апликације уграђене у потпуности око Фејсбуку. Нова боја користи предности ажурирања отвореног социјалне мреже Граф протокол за увођење концепта "посете", социјални гест који пита корисника да захтев уживо видео Фацебоок-пријатеља видевши интересантан фотографију у свом храни друштвеној мрежи или у иПхоне / Андроид апп. Кратак видео снимак могу присуствовати више корисника, постајући нешто мини Устреам уграђен у Фејсбуку. Нова боја је тренутно у фази тестирања затворене, али заинтересовани могу пријавити за учешће у наставку.

Боја напушта Апп независност за Фацебоок, се нада да ће платити некоме 'посета' првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 22 Сеп 2011 13:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Фацебоок | Емаил тхис | Цомментс

Границе биста Средства Б & Н филтер може добити Ваш Историја Куповина

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3ulTR0YmokY/Borders-Bust-Means-BampN-May-Get-Your-Shopping-History:
цоондоггие пише "Да можда нико није изненађење, граница књижара прикупили гомилу потрошача информација - као што су лични подаци, укључујући и евиденцију одређену књигу и видео продају - током нормалног тока пословања Такве личне информације граница је обећао да никада не деле без потрошача сагласности. Али сада да је компанија се распродао као део свог стечаја подношења. свих приватност обећања су искључени. Ројтерс написао је ове недеље да Барнес & Нобле, која платио скоро 14 милиона долара за интелектуалну имовину границе "(укључујући и информације о клијентима) на аукцији прошлог недеље, рекао је да не би требало да у складу са одређеним купцима приватност стандардима које препоручује треће стране омбудсмана. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Електрични Трон Лигхтцицле Прегледа улице

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6BG3PXRdzfM/Electric-Tron-Lightcycle-Hits-the-Streets:
цилонловер пише "Практичност има тенденцију да се задњем седишту када комбинују Сци-Фи култни статус са прилагођеним цопер зграда - и нема места за лако седло путника на Лигхтцицле Прво шпијунирао Паркера Браћа хеликоптери Лигхтцицле пројекат прошле године, када је појавио у гаса. погон форми, а сада предузеће је објавио видео снимак потпуно електрични верзија неонски паковање двоточкаша у акцији електричног мотора може бити тиши, али. ово је још увек гарантовано да се окрену главе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.