четвъртък, 22 септември 2011 г.

Јабука нуди Финал Цут Про Кс упдате и бесплатно 30 дана суђења, нада сви можемо и даље бити пријатељи

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/21/apple-offers-final-cut-pro-x-update-and-free-30-day-trial-hopes/:
Пуно људи су били мање од одушевљени које издање Аппле-овог обновљена Финал Цут Про- - у ствари, речи као што су "незадовољни" падају на памет када описује као одговор на нову верзију софтвера за обраду видеа. Узми срце, међутим, масивна бичевање је није прошао незапажено. Компанија је објавио верзију 10.0.1 Финал Цут Про Кс који нуди неке нове функције, укључујући подршку за КСМЛ и богате Кссан, Лав пуног екрана и медија матичним извоз. Аппле је чак понудио до ретких тренутак смирења, признајући да додаци су покушај "одговарајући на ове забринутости" о "веома гласне купцима." Компанија је такође жели да потисне против неких негативних штампе нудећи до 30 дана демо софтвера опрезни корисницима плаше да пад. Више исправке, укључујући и више камера подршку и емитују квалитетан видео надзор је обећано за почетак наредне године.

Јабука нуди Финал Цут Про Кс упдате и бесплатно 30 дана суђења, нада сви можемо и даље бити пријатељи првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Оцт 2011 16:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Арс-Тецхница | извор Јабуке (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар