неделя, 5 юни 2011 г.

Домен Србија: Паи.цом Сада на продају

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oGAvRlYqX7s/:
Арраи

Израда Време

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Qz5E_IKtSE0/:
Арраи

Сони Ваио серија З21 помиње на разним европским сајтовима, у ствари, није на продају још

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/05/sony-vaio-z21-series-mentioned-on-various-european-sites-isnt/:
Овде у државама, Сони 13-инчни Ваио З серија је нестало из'с Онлине продавнице компаније за месеци, али у Европи, барем, она живи - квартет З21 серије лаптоп рачунара, појавили су се на различите Е-таилерс као могући наследник прошлогодишњег З11. До сада смо видели пар конфигурација са Цоре и5-2410М процесор и 128ГБ солид-стате складиштењу и још две са Цоре и7 ЦПУ и 2620М-256ГБ складишног простора. Судећи по овом узорку, у најмању руку, 1600 к 900 резолуција је стандардна, као и тастатуром са позадинским осветљењем, 3Г СИМ картицу, читач отисака прстију, 3Д излаз и ХД камера са Екмор Имагинг Сони технологије. Авај, на располагању спецификације указују Муња је непојављивања, иако има гласина Сони имплементацију Интелове Лигхт Пеак технологија ће користити УСБ конектора, од којих овај има три. Ево да се прижељкује, зар не?

Ствар је чудно, не можете стварно да купи још. Ф2Ф листа невероватних ценама у распону од € 1,809 ($ 2,642) до 2.839 € ($ 4.146), мада није, у ствари, на располагању. У међувремену, резултати претраге се појављују помиње на статицИЦЕ Великој Британији и Белгији је извршити, али сам био прерађене из стварног страница. Дакле, изгледа да је на Сони да објави већ ове - а јело се неке слике, док је у томе.

[Хвала, Ихор]

Сони Ваио серија З21 помиње на разним европским сајтовима, у ствари, није за продају али првобитно појавио на Енгадгет о Тху, 05 Маи 2011 14:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк НотебоокРевиев (Форум) | Соурце Ф2Ф (1) , (2) , (3) , (4) | Емаил тхис | Цомментс

Цхамптрон је 65-инцхер могу да препознају два прста додир, чине пристојно пространа други екран (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/05/champtrons-65-incher-can-recognize-two-finger-touch-make-for-a/:
Ако никада не можете имати довољно екран непокретности док радите, можда ћете желети да Цхамптрон је 65-инчни Бехемотх изглед. То је 1080п Оштро панела прожета способност да препозна два улаза на додир у време - што може да се прстима или "свако" друга врста оловке - што треба да докажу прилично проклето корисно када покушавате да Пхотосхопу мало екстра сјаја на врху Стив Балмер с славна купола. Као додатни бонус, димензије овог екрана чине оперативног система Виндовс 7 кориснички интерфејс изузетно прстију пријатељски. Пакао, то се граничи са песнице-пријатељски експлодирала када је на 65-инчним величине. Погледајте видео на овој шампион после паузе.

Наставити читање Цхамптрон је 65-инцхер могу да препознају два прста додир, чине пристојно пространа други екран (видео)

Цхамптрон је 65-инцхер могу да препознају два прста додир, чине пристојно пространа други екран (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет о Тху, 05 Маи 2011 15:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Компримовани време Аустралије телескоп Компактни Арраи

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0FFVXz5ySL8/Compressed-Time-at-the-Australia-Telescope-Compact-Array:
епаелл пише "Ја сам био играју мало са Тиме-лапсе видео монтажу и током прошле недеље, док Дужност астроном Аустралије ЦСИРО је телескопа Компактни Арраи (АТЦА) у близини Наррабри у земљи Новом Јужном Велсу (Аустралија) Играње са видео је. све сасвим ново искуство за мене, али сам имао забавно стављајући заједно овај и помислио други могу уживати у њој сам заробљен број снимке и око телескопа и покушао да истакне не само инструмент и небо, али и неке. Вилдлифе наилазимо на дневној бази уз поштовање тамо такође укључује. обавезне видео цоцкатоос узимајући хаириде на једном од јела и жабе у контролној соби да су наши стални пратиоци током дугог посматрања седница :-) Препоручујем пребацивање из 360п до 1080п и подешавање на режим целог екрана да бисте добили пун ефекат видео. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг Баја 3 исцури у упутству Видс, потврђује 8МП камера и 1080п снимци (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/05/motorola-droid-3-leaks-out-in-tutorial-vids-confirms-8mp-camera/:

Веризон и Моторола су држали поклопац на чвршћу Баја 3 од многих смарт телефона недавно смо видели, али лепо велики цури само поникла из дна лонац - Стартуп гаџет Блог ПхонеПадс добити три Водич снимке пет-ред КВЕРТИ Клизач шепурење своје ствари. Иако нема разговора о било дуал цоре силикон , је заиста тамо 8 мегапиксела на броду, који је очигледно у стању да 1080п ХД видео записа. Остале промене укључују оно што изгледа да пар јачину звука на десној ивици (уместо уобичајеног звука), очигледан недостатак тастер камере, и оба микро-УСБ и мини-ХДМИ на левој ивици у Баја Кс2 конфигурацију. Имаћете очигледно још увек добити ваше Свипе виртуелну тастатуру, али је тешко рећи коју верзију Андроид телефон ће укључивати - Веризон јасно каже: "Софтвер Видљив није коначан" на сваком видео. Пронађите још снимцима после паузе.

Наставити читање Самсунг Баја 3 исцури у упутству Видс, потврђује 8МП камера и 1080п снимци (видео)

Самсунг Баја 3 исцури у упутству Видс, потврђује 8МП камера и 1080п снимци (видео) првобитно појавио на Енгадгет о Тху, 05 Маи 2011 13:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПхонеПадс | Емаил тхис | Цомментс

Питајте Сласхдот: Компензација Технички Људи за допринос продају?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/do8kFnYfTUc/Ask-Slashdot-Compensating-Technical-People-For-Contributing-to-Sales:
облак-Иаи пише "Радим за ИТ консалтинг фирму, а недавно сам био са задатком да се наслов инжењеринг консалтинг тим - који се без фенси корпоративне говори значи да ми покушавамо да оснаже наш инжењерски тим да размишљају мало као што су продаја људи уместо да буде чисто сервиса оријентисан на разјасне, наши људи су технички прегледано од стране наших купаца, као саветници од поверења и кад виде прилику за комплементарни продају / мреже Освежи / пројекат који су често укључују наш продајни тим, међутим, када купац види. продају људи, они су увек повући се у себе зато што су "продавци и клијенти мисле да су само заинтересовани за њих ублажавању њиховог новца сам заинтересован! шта Сласхдот заједница мисли о томе како треба да плати накнаду екипе инжењеринг за ову 'продаје 'рад (који би нас коштати комисије да продаје људима свеједно), али на начин који не подстичу нетрпељивост између било које продаје и Технологија особље јер на крају продаје људи живе и умиру на провизију. Да ли је неко радио у овој средини било где и шта Т рад радови / доесн 'у вашем искуству? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Предвиђање: Фацебоок и Гоогле ће превазићи прихода од оглашавања

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XxN8Rc98ATA/:
Арраи

СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Викилеакс Каблови Реци крвопролића Унутар Тјенанмена

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Th-pVk_NuwE/Wikileaks-Cables-Say-No-Bloodshed-Inside-Tiananmen-Square:
нетцхаос пише "Тајна каблове из амбасаде Сједињених Америчких Држава у Пекингу, показала су да није било крвопролића унутра тргу Тјенанмен када је Кина угушила студентске про-демократске демонстрације 22 година." Који не значи да је све цвеце и вино: "Уместо тога, каблови показују да су кинески војници отворили ватру на демонстранте изван центра у Пекингу, као што су пробили су се ка тргу из западно од града."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Дроид Кс2 преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/05/droid-x2-review/:
Да ли би Баја Кс од стране било које друго име мирис као слатка? Када смо прегледали тог телефона прошле године смо открили да је то добро показао у чврсте шасије. Укратко: веома добар телефон. Сада се вратио са новим именом, или ревидиран једном бар, Самсунг Баја Кс2 нуди исти основни дизајн као и његов претходник, али паковање много више топлоте на унутрашњој страни - дуал цоре дозу Тегра 2, да буде специфичан . Да ли ће заголицати ваш мирисни сензора као први Кс?

Галерија: Самсунг Баја Кс2

Наставити читање Баја Кс2 преглед

Дроид Кс2 преглед првобитно појавио на Енгадгет о Тху, 05 Маи 2011 12:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Цоллатз Доказ Предложене: Низови зрно града крај у 1

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iNlc6azhW-Q/Collatz-Proof-Proposed-Hailstone-Sequences-End-In-1:
микејук пише "доказ [Препринт ПДФ] је предложен за Цоллатз гипотеза о зрно града секвенце секвенцу зрно града почиње од било позитиван цео број н следећи број у низу је н / 2 ако је н чак и 3н +1. Ако је н Одд претпоставке. је да је ово једноставан низ увек завршава у једном једноставном до државе, али врло тешко доказати и да је узео више од 60 година да се приближимо решењу.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Леново ИдеаПад У300С флаунтс своје Трим оквир на Цомпутеку

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/05/lenovos-ideapad-u300s-flaunts-its-trim-frame-at-computex/:

Такозвани Ултрабоокс су сви бес на Цомпутек 2011, и Асус , ЛГ и Цомпал нису једини на улог потраживање - овај Леново ИдеаПад У300С је још један кандидат у ултра-танки, под-$ 1,000 лаптоп игре. Иако чујемо да компанија Леново није била одавање тачним спецификацијама и доступности, на сајму, компаније наводно надоградити Слицк ИдеаПад У260 дизајн са Санди Бридге чипове и 13,3-инчни екран, и ставити већ трим унибоди лаптоп на дијети да остваре супермодел мерења. Ево нада инжењери су такође побољшана да три сата трајање батерије превише, зар не?

[Хвала, Сем]

Леново ИдеаПад У300С флаунтс своје исећи фрејм на Цомпутек првобитно појавио на Енгадгет о Тху, 05 Маи 2011 11:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Лаптоп Италиа , нДевил | Емаил тхис | Цомментс

НСА је суђење Докази 'пуна боксови и стрелице "

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nmMDGXQJk2Y/NSA-Trial-Evidence-Riddled-With-Boxes-and-Arrows:
ДЕЦОРА пише "У шпијунажа Закон суђење АНБ информатику ИНСАЈДЕРА Томас Дрејк, главни докази против њега су пет докумената које је он наводно 'намерно задржао у свом подруму влада, по први пут, користи Силент Витнесс правило' замена. 'речи у овом доказа, тако да јавност неће моћи да виде наводно осетљиве информације Резултат тога. "процес замене" описана је као одбрана замршеној хаос кутија, стрелице и код речи [ПДФ] да ће немогуће збунити чињенице случаја. "Две недеље пре суђења, господин Дрејк и његов адвокат још увек не знам какве доказе жири ће видети."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Црвена ХТЦ 4Г Инспире сада доступан искључиво у Радио Схацк

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/05/red-htc-inspire-4g-now-available-exclusively-at-radio-shack/:
Ми смо већ сам имао неке индиције да ће АТ & Т је радио ускоро Нека колиба нуде ексклузиван црвена верзија ХТЦ 4Г Инспире , и то је сада озваничено (и доступне). Као што можете горе видети, можете закачити телефон за $ 29,99 на две године, АТ & Т уговора (или $ 550 офф-уговор), који ће вас купити 4,3-инчни ВВГА екран, 1ГХз Снапдрагон процесор, 8 мегапиксела са ЛЕД блиц, и Андроид 2,2 са Сенсе - још увек нема речи о __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ надоградњу за ову једну. Наравно, радио колиба ће вам такође продати црно један за исту цену, али смо прилично сигурни црвеној брже.

[Хвала, Џејмс]

Црвена ХТЦ 4Г Инспире сада доступан искључиво у Радио Схацк је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 05 Апр 2011 10:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Радио колиба | Емаил тхис | Цомментс

Зашто Стартупс треба да подигну новац на горњој Нормална

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wxIkwu0MSHE/:
Арраи

Индија је школовање Експеримент Тестови богатих и сиромашних

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eMv9Lz0JBpg/Indias-Schooling-Experiment-Tests-Rich-and-Poor:
тхеодп пише "донет 2009, Индија је право на образовање Закон налаже да приватне школе издвојила 25% од пријема за ниским приходима, сиромашни и студената са инвалидитетом Многи од највећих светских приватне школе нуде стипендије Смарт сиромашну децу, али Индија је план. више бришући у том правила забрањују пријем-тестирање ученика. "Током година, школовање које нуде ова два система [јавних и приватних] постаје све различите и неједнаке," објаснио је Ансху Ваисх за Завод за развој људских ресурса Али. најзначајније резултате експеримента до сада, преноси ВСЈ, су фрустрације и разочарење, као сепарације које дефинишу индијском друштву су сатрт, што је довело чак и неке присталице да закључити да јаз између врха и дна индијског друштва је превише велика да превазиђе Хеј. , барем ми немамо овакве проблеме у САД-у, десно бтв, око 30% од Интел-ове године науку Потрага за талентима 2011 финалиста поздравили из приватних школа,? где годишња школарина се креће од $ 15.750 на Уршулинке академији (Алма матер од Мелинде Гејтс) до $ 37.020 на Гротон школи (алма матер Рузвелт). Око 10% свих основних и средњих школа студенти су у приватним школама у периоду 2009-2010, према УС Депт образовања ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.