неделя, 5 юни 2011 г.

Самсунг Баја 3 исцури у упутству Видс, потврђује 8МП камера и 1080п снимци (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/05/motorola-droid-3-leaks-out-in-tutorial-vids-confirms-8mp-camera/:

Веризон и Моторола су држали поклопац на чвршћу Баја 3 од многих смарт телефона недавно смо видели, али лепо велики цури само поникла из дна лонац - Стартуп гаџет Блог ПхонеПадс добити три Водич снимке пет-ред КВЕРТИ Клизач шепурење своје ствари. Иако нема разговора о било дуал цоре силикон , је заиста тамо 8 мегапиксела на броду, који је очигледно у стању да 1080п ХД видео записа. Остале промене укључују оно што изгледа да пар јачину звука на десној ивици (уместо уобичајеног звука), очигледан недостатак тастер камере, и оба микро-УСБ и мини-ХДМИ на левој ивици у Баја Кс2 конфигурацију. Имаћете очигледно још увек добити ваше Свипе виртуелну тастатуру, али је тешко рећи коју верзију Андроид телефон ће укључивати - Веризон јасно каже: "Софтвер Видљив није коначан" на сваком видео. Пронађите још снимцима после паузе.

Наставити читање Самсунг Баја 3 исцури у упутству Видс, потврђује 8МП камера и 1080п снимци (видео)

Самсунг Баја 3 исцури у упутству Видс, потврђује 8МП камера и 1080п снимци (видео) првобитно појавио на Енгадгет о Тху, 05 Маи 2011 13:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПхонеПадс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар