сряда, 9 март 2011 г.

Сенат доноси репер Реформа патената Бил

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m_moNR_pFXY/Senate-Passes-Landmark-Patent-Reform-Bill:
инксцапее пише "Амерички Сенат је честитао сам за доношење комад" обележје "закона Реформа патената Неки кључни елементи" прво фајл "уместо прво измислити, и. завршава накнада диверзију, што значи да накнада Уред за Патенте ће заправо фонд Уред за Патенте Занимљиво, ова пракса. је резултирало заостатак од 700.000 патентних пријава кућа је наводно ради на сличан рачун, а ускоро и хармонија и рационалности ће тријумфовати.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ХП Ставите УебОС на ПЦ-у 2012

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ljS54ljIQg/HP-To-Put-WebOS-On-PCs-In-2012:
Стенцхварриор пише "Хевлетт-Пацкард главни извршни директор Лав Апотекер је најавио да ће УебОС бити на сваком рачунару који ХП-бродови у 2012 потез да се привуче. Више програмера и гурните оперативни систем са мобилних уређаја на стоне рачунаре Апотекер је у саопштењу. Току презентације ХП запослених у Индији, према извештају Блоомберг Није вероватно да ће УебОС замени постојеће оперативне системе на рачунарима, већ би се покренуо на врху оперативног система Виндовс да би могли да покрену УебОС апликације. ХП-раније. објавио своје планове да погурају УебОС на прошлог месеца рачунара, али у то време, компанија не открива обим своје залагање за оперативни систем Ми сада знамо да ХП значи да сваки рачунар да продаје са почетком у 2012 ће имати ВебОС-ом инсталиран.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: социјални инжењеринг: Уметност за људска Хакерисање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/poKwJupOISc/Book-Review-Social-Engineering-The-Art-of-Human-Hacking:
бротхке пише "Један може да сумирамо све социјални инжењеринг: Уметност за људска Хакерисање у две реченице са стране 297, где је аутор Кристофер Хаднаги пише" алати су важан аспект социјалног инжењеринга, али они не чине социјални инжењер алат. Само је бескорисна, али знање о томе како да искористе и да користе алат је од непроцењиве вредности ". Далеко превише људи мисле да је безбедност информација и заштиту података је једноставно о покретању алата, без разумевања како да их користе у овој огромној књизи. Хаднаги показује како кључни људски елемент у безбедности информација. " Кееп реадинг за остатак прегледа Бен.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


"Нобелова награда" Лесли Валијант Победе рачунарства

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O26XDWELj9w/Leslie-Valiant-Wins-Nobel-Prize-of-Computing:
аутоспа пише "АЦМ, Асоцијација за рачунарство машине данас под називом Г., Лесли Валијант са Универзитета Харвард победник 2010 АЦМ-Тјурингове награде за своје фундаменталне доприносе развоју рачунарске теорије учења и да се шири теорија информатике Валиант донео. заједно машинско учење и сложеност израчунавања, што је довело до напретка на пољу вештачке интелигенције, као и праксе као што су рачунарство обраду природног језика, препознавање рукописа, и компјутерске визије Он је такође покренут. неколико подобластима теоријском рачунарству, и развијене моделе за паралелно рачунарство. Тјурингове Награда, сматра "Нобеловом наградом за рачунарство, 'је име за британски математичар Алан Тјуринг М., Награда носи 250.000 долара награде, уз финансијску подршку од стране корпорације Интел и Гоогле Инц."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Како рачунара чини Конзоле Погледајте застарела

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g0aWZsKRmdA/How-the-PC-Is-Making-Consoles-Look-Out-of-Date:
Анонимни читалац пише: "Оно што је јасно из игре овогодишњег Девелоперс конференцији је да је конзола почињу да показују своје старости са ништа изван могуће Нинтендо ажурирања на хоризонту, су програмери на ГДЦ ове године окренуо очи и ПЦ рачунара.. члана садржи три видео спота који дају фантастичан увид у то где рачунар графике на челу, укључујући и верзију Унреал Енгине Епиц је, Цритек је Цриенгине 3, и ДИЦЕ је Фростбите 2 мотора обзиром да су ови скокова у Еие Цанди су могуће само уз тренутно стање рачунара. графика, питамо колико дуго конзоле ће бити циљна платформа за развој хит игара. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ХАРМАН АКГ К830 К840, КЛ БТ и бежичних слушалица преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/09/harman-akg-k830-bt-and-k840-kl-wireless-headsets-review/:
Велики бежичне слушалице су тешко чинити право. Постоји толико много проблема на путу, пре свега да нема жица укључени. АКГ К840, КЛ'с 2.4ГХз и К830 Блуетоотх слушалице нуде обећање нешто мало лепше од сиромашних пријем и квалитет звука ми обично чујемо од унтетхеред производа. Да ли они раде на "Премиум" ознаку правду? Прочитајте о, праведни сурфера спектра, за нашу пуну ревизију "телефона.

Наставити читање Харман, АКГ К830 К840, КЛ БТ и бежичних слушалица преглед

ХАРМАН АКГ К830 К840, КЛ БТ и бежичних слушалица преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Мар 2011 12:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АКГ К 830 БТ , АКГ К 840, КЛ | Емаил тхис | Цомментс

У-детаљан поглед на ХТМЛ5

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xkNghZ8mGLs/In-Depth-Look-At-HTML5:
снидек пише "ИнфоВорлд Питер Ваинер нуди четири дела серије посвећен новим функцијама за ХТМЛ5 сваки чланак испитује развија спецификације у дубину, фокусирајући се на платну, видео, аудио. и графика за приказ опција, укључујући и <цанвас> <видео> ознаке, Сцалабле Вецтор Грапхицс, и ВебГЛ, локална складиштење података, укључујући Веб складиштење, веб базе података, и друге АПИ дизајнирана да трансформише Веб страна у локалне апликације, пренос података, за Цросс-документ порука, ВебСоцкетс и друге ХТМЛ5 АПИ који побољшавају веб сајт и претраживач интерактивност;. и облика, за повећање контроле за унос података и провера ваљаности "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Биттерсвеет Финале За Схуттле Дисцовери простор

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MDIlXCabbik/A-Bittersweet-Finale-For-Discovery-Space-Shuttle:
Јулие188 пише "Схуттле Дисцовери поново ушла Земљину атмосферу за последњи пут среду затворити 39. и коначно путовања простору авиона и тако означава почетак краја за Схуттле програм Америке.. Све у вези последњи лет осећао Епиц, од како је превазишла доле до-последњег-Други проблем да покрене на коначну мисију у фебруару, на свом Сунни крајњу одредишну ове недеље Како се цоастед да се заустави. Дисцовери мерач пређеног пута износи око 5.750 орбита покрива скоро 150 милиона миља , током 39 летова која обухвата целу годину у свемиру - рекорд без премца у историји посадом ракета ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони додаје Цлоуд складиштење за игру штеди на ПСН плус претплата

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/09/sony-adds-cloud-storage-for-game-saves-to-psn-plus-subscriptions/:
У реду, то је званична, Сони Плаистатион плус претплата само је ствар вреди поседовање са новим додатком складиштења садржаја на мрежи за игре штеди . То долази са в3.60 на ПС3 фирмваре-а, који смо обећали да добије сутра, 10. марта. бити дозвољено да ћете залиху до 150МБ Плаистатион 3 напретка податке игра у Сони маке.белиеве облака, која није баш запањујући износ, али онда то није попут оних сачувате датотеке које заузимају много простора. Главна атракција да смо ми овде видимо је у стању да само укључите детаље о рачуну у било које пс3 широм света и наставити свој куестинг у Драгон Аге ИИ као да сте још увек код куће. Види саопштење за штампу компаније Сони и упутства о томе како да користите нове облак чувања опцију након паузе.

Наставити читање Сони додаје облака простора за игру штеди на ПСН плус претплата

Сони додаје Цлоуд складиштење за игру штеди на ПСН плус претплате првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Мар 2011 12:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Аппле ИОС 4,3

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/09/apple-releases-ios-4-3/:
То је ван! Знате где да га добијете.

Развој ...

Аппле ИОС 4,3 првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Мар 2011 13:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Облак игре са раи трацинг

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6v4v0ABTqEs/Cloud-Gaming-With-Ray-Tracing:
Анонимни читалац пише: "Пошто је у реалном времену раи трацинг на једној масини је и даље сувише спор за играње, Интел је радио на истраживачком пројекту који ставља тај дан се у облак, ослањајући се на више 32-језгра раде заједно. То омогућава нове специјалне ефекте за игре, као што су реалне рефлексије (нпр. на колима, или обим снајперске пушке), стакла симулације и мулти-сцреен надзором станица истраживачки рад такође се ближи поглед на различите изворе латенцијама које се пробила у. облак заснован Гаминг приступ. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НВидиа гурају у суперрачунарске

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l-gqFGLLLws/NVIDIA-To-Push-Into-Supercomputing:
РедЕаредСлидер пише "НВИДИА наведено план да постане" рачунарске компаније, "креће и преко својих традиционалних фокус на графику и високог профила у областима као што су супер нВидиа је одлука великих улагања у неколико области Њен Тегра производ ће бити садржану у неколико.. мобилне уређаје, укључујући и број таблета које садрже било коју нађе на тржишту већ или су планирани за ову годину издање своје ГеФорце постави је играње-. фокусиран док Куадро је све о ЦАД радним станицама Тесла "линију производа је у центру. НВИДИА супер притиском. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Заустављање ужас &quot;Одговори свима&quot;

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wPayEV1PTpY/Stopping-the-Horror-of-Reply-All:
тхеодп пише "ВСЈ је Елизабет Бернштајн извештаје Одговор Све је још увек дугме свако воли да мрзи." То не треба и даље да се догађа ", Бернстајн каже да те срце заустављање тренутака (ИоуТубе), када се схвати да он или она хит ' Одговори свима "и испалио дрека за све да виде." После скоро две деценије константног, брушење е-поште користите, сви би требало да буде превише технолошки образоване да би доношење исте грешке понижавајући, превише пажљиви да стављајући наше односе и каријери на линији због аљкавости ". Произвођачи су направили неке покушаје да се заустави људе од себе пуца у ногу и можда чак покретање Одговори свима е-поште програма Оутлоок Сторм омогућава корисницима да изаберу да се упозорење ако покушају да е-маил за више од 50 људи.. Гмаил нуди Опозови дугме Сенд , који могу бити омогућено постављање кашњење у вашем ван везане е-маилова, од 5-30 секунди, после чега сте сол и АОЛ разматра показује лица, а не само имена, у поље За у е-маил нова производа. "Питам се да ли Одговори свима проблем би доћи ако сте видели 100 лица у е-пошта". АОЛ Бил Ветхерелл каже. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.