сряда, 9 март 2011 г.

Интел вПро доводи до Санди Бридге процесора, чини изгубити свој рад лаптопа нешто мање болно

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/intel-brings-vpro-to-sandy-bridge-cpus-makes-losing-your-work-l/:
Замислите, ако хоћете, пословне путнике галливантинг широм света са отиске заштите у свету - сигуран у чињеници да они треба да изгубе лаптопа милом или силом, могу да га онемогући у једноставну текстуалну поруку. Па, сан је сада реалност, као Интел је ставио свој трећи генерације вПро технологије у Санди Бридге Цоре и5 и и7 пословне чипова, дајући корисницима могућност да закључате и поново рачунара даљински путем СМС-а. Не баш свеже идеје , али је лепо видети га пренети на модерним чипсетовима. Да би даље поједноставили животе ИТ професионалаца, нову верзију вПро има шифровање пријављивање захтев након буђења из режима мировања, 1920 к 1200 резолуцију даљинско управљање, и хост-басед конфигурацију да би постављање безбројних рачунара одједном. Наравно, то подразумева ваш послодавац спреман да се на нови Пони опрему Цхипзилла је - економска криза скоро је завршена, зар не?

Интел вПро доводи до Санди Бридге процесора, чини изгубити ваш лаптоп ради нешто мање болно првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 20:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ИнформатионВеек | Соурце Интел | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар