сряда, 9 март 2011 г.

Гоогле доноси инстант Прегледи на мобилни, што их чини тешко користан (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/google-brings-instant-previews-to-mobile-makes-them-actually-us/:
Смо никада није имала користити за Гоогле-Тренутно претраживање на мобилним, тако да нисмо много очекивали када су Гоогле-ов Инстант Превиеус напао смарт домен као. Знаш шта? Они су заправо изненађујуће корисно. Уместо да покушавају да уклопе додатне информације у већ препуној Гоогле Мобиле сајту, инстант Превиеус додаје мало лупе поред скоро сваки резултат уместо тога, и кликнути на лупу доноси низ кеширане сличице сваке странице које можете да се крећете у портрет или ландсцапе режимима. То је врло визуелни начин да пронађете оно што тражите, и што је још важније, то је брзо чак и преко 3Г, чиме се штеди време и пропусни опсег мобилних који би иначе бити потрошен кликом преко везе један по један. Уместо да дешифровати дуге објашњење, ипак, зашто не пробате сами, или гледати нашу демонстрација Видео након паузе?

Наставити читање Гоогле доноси инстант Прегледи на мобилни, што их чини тешко користан (видео)

Гоогле доноси инстант Прегледи на мобилни, што их чини тешко користан (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 23:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле Мобиле Блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар