вторник, 14 юни 2011 г.

Шокира! Гамер понашање је заправо прилично предвидљив

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/14/shocker-gamer-behavior-is-actually-quite-predictable/:
Зар није чудно како ви увек прасак отворите пиво пре насељавања у за неке ГТА ? Или како сте склони да се анксиозна преда свој новчаник приликом пријављивања на ПСН? Не војник, није чудно. Уопште не. Али ово је: Истраживачи на државном универзитету Северне Каролине тврде да су пронашли начин да се предвиди ваше понашање у игри са "и до 80 одсто прецизности." Након анализе за доношење одлука од 14.000 Уорлд оф Уарцрафт играча, они су приметили да различити играчи преферирају различите врсте достигнућа. Ови приоритетни достигнућа прамен заједно у статистички значајна група, позната као "клике", чак и ако немају ништа очигледно у заједничко. Дакле, УОУ играча који воли да се побољша ненаоружане борбе и њихове вештине, из неког психолошког разлога, тежи да желе поена за путовања по свијету. Шта више, истраживачи верују да клика-Споттинг могу бити искоришћене ван прилично специфичан свет УОУ, у том случају њихов метод могао да докаже да се игра уносан дизајнера, продавница на мрежи и скоро свако ко има интерес у предвиђању свој следећи потез. Желите да знате више? Онда ми предвиђамо ћете Кликните за односе са јавношћу, након паузе.

Наставити читање Схоцкер! Гамер понашање је заправо прилично предвидљив

Шокира! Гамер понашање је у ствари веома предвидљив првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 14 Апр 2011 16:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Јабука мало шеф Рон Џонсон има своје царство изградњу геније да ЈЦ Пеннеи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/14/apple-retail-chief-ron-johnson-takes-his-empire-building-genius/:
Рон Џонсон
Можда не знате име Рон Џонсон, али ти си дефинитивно упознати са његовим радом - то је човек који је саградио Аппле мало царство . Пре једанаест година Послови довео Џонсон на креирали први Аппле Сторе, краде га од свог положаја на циљним. Сада човек који је донео вам Гениус Бар и Роаминг, иПхоне витлајући продаје понављања се креће на и узимајући његова стручност за робне одлучан ЈЦ Пеннеи. Портпарол Цупертино посада је све Ствари Д који је компанија већ у потрази за његову замену, али смо више заинтересовани за оно што ће бити Џонсон ради са мола сортирано шопинг када је преузима као директор 1. новембра. Можемо само да замислимо да ће иПад бази виртуелне опреме просторије и столове Жан-иусес да Вам помогнемо да изаберете свој следећи пар Левис. ПР након паузе.

Наставити читање Јабука мало шеф Рон Џонсон има своје царство изградњу геније да ЈЦ Пеннеи

Јабука мало шеф Рон Џонсон има своје царство изградњу геније да ЈЦ Пеннеи првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 14 Апр 2011 14:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

ГАРМИН за куповину Навигон, планира да заврши до краја јула стицање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/14/garmin-to-purchase-navigon-plans-to-complete-acquisition-by-lat/:

Вести о Гармин планира да стекне Навигатион процурила је раније овог месеца , али сада имамо званичне реч која ГПС-гигант ће донети мање немачке компаније под своје окриље почетком крајем јула. Чека регулаторних сагласности, договор би Навигон, један од највећих брендова ГПС-у Европи, функционише као ћерка Гармин, која је много јача присуство у Северној Америци. Компаније биле у стању да открије све финансијске информације, иако раније процене ценом посао у "средином двоцифрени милиона" евра опсег. НАВИГОН каже да није спремна да подели све детаље у вези куповине, али смо вероватно да ће видети велике ефекте у САД, где компанија има смартпхоне апликација, али није продала посвећена ГПС уређаја у неколико година.

Наставити читање Гармин за куповину Навигон, планира да заврши до краја јула стицање

ГАРМИН за куповину Навигон, планира да заврши до краја јула стицање првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 14. Јун 2011 15:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Навигон | Емаил тхис | Цомментс

Кеепин 'је прави лажна: Кспериа Арц КИРФ има КИРФи дуал цоре процесор (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/14/keepin-it-real-fake-xperia-arc-kirf-has-kirfy-dual-core-proces/:
Кеепин 'је прави Лажни: Кспериа Арц КИРФ има КИРФи дуал цоре процесора
Да ли је то 1ГХз Куалцомм МСМ8255 погон Кспериа Орлеанка сувише брзо за Дарн? Ми можемо имати само КИРФ коју тражите. Једноставан телефон са једноставним именом: "Др." Овај Петите Претендер брије 0,2-инча офф 4.2-инчни екран лука, додајући само 0,03 мм дебљине на путу. Заборави да Адрено 205 графички процесор, ова беба ради на Медитек МТК6516 АРМ компатибилни процесор, подешавање често погрешно рекламиран као дуал цоре са невероватних 416МХз језгро за покретање андроид 2.2.1, и друго 208МХз Цоре посвећен искључиво за бежични радио . За снимање, радио посвећена партиције се обично прескаче на основним тачкама. Замотати га са премо луксуз као што су 3,5-инчни прикључак за слушалице и камера од 2 мегапиксела, а имате Кспериа куцам-офф-а то је ... Па, прилично плашљив. Али хеј, то је само 1000 јуана ($ 154), па макар можете добити опасно близу Кспериа територије без ломљава банке. Ако је то довољно за вас, проверите руке на видео (на кинеском), након паузе.

Наставити читање Кеепин 'то прави лажна: Кспериа Арц КИРФ има КИРФи дуал цоре процесор (видео)

Кеепин 'је прави лажна: Кспериа Арц КИРФ има КИРФи Дуал-Цоре процесор (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 14 Апр 2011 15:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МИЦ гаџета | Соурце м8цоол | Емаил тхис | Цомментс

Откључан иПхоне у САД-а за $ 649

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9f90UqV62To/Unlocked-iPhones-in-US-For-649:
Ендофлов2010 пише "Јабука у уторак је почела продају откључан верзију свог иПхоне-4, са почетком у $ 649 16ГБ откључан иПхоне-4 ће вас вратити $ 649, а 32ГБ верзија је продају за $ 749 Оба су доступна у црној или белој боји,.. Црно ће брод у року од једног до три радна дана, а бели је доступан у три до пет дана, у складу са Аппле Веб сајта. корист откључан телефон да нисте закључана у двогодишњи уговор са одређеном провајдеру. Али то такође значи да не добијете субвенционисане цене које неко попут АТ & Т или Веризон. Исто телефоне са уговором кошта $ 199 и $ 299 ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Искористити Метасплоит представио програм броду Баунти

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SNTzKAuxebA/Metasploit-Launches-Exploit-Bounty-Program:
Траилруннер7 пише "тим иза пројекта Метасплоит је лансирао своју верзију програма лов на баг: Цасх исплате за рад експлоатише група се нада да се екплоит код за што многи од његових првих 30 слабих тачака што је могуће пре него што истекне крајем овог програма. . лета износ новца плаћен за радно експлоатишу модул за Метасплоит зависи од вредности рањивости модул за једну од слабих тачака у првих пет листа - који укључује пропуст у програму Гоогле Цхроме и други у Виндовс ДНС клијента. - је вредан $ 500 Модули за слабе тачке у одвојеним првих 25 листи. вреде $ 100 сваки по правилима. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЕВЕ Онлине на мети ЛулзСец

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZlDoicP-Kdw/EVE-Online-Targeted-By-LulzSec:
лордсиленце пише "Изгледа да је сада за мету ЛулзСец КПК Еве Онлине игре са дениал оф сервице напада обим овог напада још није познат, али игра кластера и ЕВЕОнлине.цом сајту су доле на писање овај пост ... могућа Разлог за циљање КПК може бити припадност са Сони КПК. недавно је објавила током Е3 да ће њихов предстојећи игру Дуст514 се Сони ПлаиСтатион 3 ексклузивна ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Стив Џобс: стрип

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iM8gc3YCeLw/Steve-Jobs-the-Comic-Book:
Анонимни читалац пише Стив Џобс "Стив Џобс 'живота и каријере се иморталисед у стрип биографија".: Суоснивач компаније Аппле "изгледа као да описује свој живот од рођења до данашњих дана Послови ноторно мрзи биографије, тако да. "Биће интересантно видети како он реагује на ову једну."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Њујорк тајмс, ОпинионЛаб тужи Лодсис траже декларативне пресуде

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/14/new-york-times-opinionlab-sue-lodsys-seeking-declaratory-judgem/:

Инди програмери окренули веб сати након пријема писма са упозорењем Лодсис прошлог месеца, али већи Девс је више традиционални приступ , остављајући комуникације и прст-указујући на адвокате уместо. Две такве компаније, Њујорк тајмс и ОпинионЛабс, дошао на видело након подношења тужбе против патента трол јуче, тражећи декларативне пресуде да поништи Лодсис'с патената. Девет страна приговору Нев Иорк Тимес наводи четири Лодсис патентима, укључујући 7.222.078, која је претходно била коришћена за циљање мање програмерима. Нев Иорк Тимес је клика кроз систем и ОпинионЛабс "анкете су били и мета, а ако одела су успешни, Лодсис би био одговоран за све правне трошкове и не би било дозвољено да прикупљају на патената у будућности.

Разговарали смо са Џули Семјуелс од ЕФФ , који је објаснио да подношење за декларативне пресуде могло теоретски омогућавају Нев Иорк Тимес и ОпинионЛабс да су суђења у Калифорнији и Илиноису, где пресуде су поднете декларативно, уместо источном округу Тексас - изузетно тужилац-суд, где пријатељски Лодсис поднијело тужбу против седам Девс 31. маја . Остали који су примили Девс писма, али још увек нису тужени може да уради исто. Одговара доноси Нев Иорк Тимес и ОпинионЛабс формално позива ваљаност патената Лодсис је у питање, али, нажалост, не мењају игру намењено Лодсис већ тужио, који ће и даље бити одговоран за лиценцирање таксе и друге штете ако суд утврди да патената важи (и њихове апликације бити крши права).

Њујорк тајмс, ОпинионЛаб тужи Лодсис траже декларативне пресуде првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 14 Апр 2011 13:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце Њујорк Тајмс компаније | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле најављује Претрага по слике, Претрага по Глас за Десктоп

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/14/google-announces-search-by-image-search-by-voice-for-desktop/:
Гоогле урадио тону говори о претрази на његовој унутрашњости Претрага догађаја данас, а две највеће су нова кретања на радној површини. Само је најављено да Андроид стил Претрага по гласа је челу на десктоп веб прегледачи (са подршком за енглески само у почетку), и да ће се придружити нови претраживач Имаге функцију. Да бисте користили да касније, можете једноставно превуците и отпустите слике или исечете и налепите УРЛ адресу слике у оквир за претрагу, а затим покушава Гоогле-у њеној моћи да га препозна и достави релевантне резултате - укључујући идентификовање локацији у старом одмору фотографија, за пример. Обе функције ће бити ваљања се у наредних неколико дана, и они ће сваког захтевају хрома (или Фирефок екстензије у случају Тражи по слици).

Развој ...

Гоогле најављује Претрага по слике, Претрага по гласа за десктоп првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 14 Апр 2011 13:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Малезијски Владини троши 600.000 долара Дана 6 Фацебоок Пагес

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NsN0LRSGPgs/Malaysian-Govt-Spends-600000-On-6-Facebook-Pages:
гизмодолт пише "укорењене Малезији владајуће партије, Барисан Национал је провео скоро 600.000 долара на шест Фацебоок Пагес промовисање туризма у земљи Ово је изазвало критике опозиционих странака, осуђујући" смешно "образложење иза овог отпада пореског обвезника средстава. и добио широко оптуживања Малежани из целог света, који су дали своје осећања познато, сасвим јавно, на тих истих Фацебоок Пагес. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле треба да се пријаве у Фацебоок

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DlJ8rOZFZXw/Google-Should-Be-Logging-In-To-Facebook:
Честе Сласхдот сарадник Бенет Хаселтон пише "Фејсбук индиректно оптужио Гоогле-стварања лутке рачуна да се пријавите и Спидер информација са њиховог сајта, и Гоогле-а задужен Али, ако Гоогле жели да помогне корисницима да пронађу оно што странци могу сазнати о њима, а затим спидеринг Фејсбуку. са лажним рачунима је управо оно што би требало да раде. " Прочитајте о за остатак његове мисли.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Италија Гласова да напусти Нуклеарна електрана

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N0yiz0xHUD0/Italy-Votes-To-Abandon-Nuclear-Power:
ЕлементОфДеструцтион пише "Италија се придружила Немачкој у заустављање производње енергије из атомске енергије Ово се разликује од Немачке да је италијанска одлука донета је јавним гласањем, него Влада намерава искључивања. 57% италијанских домаћинстава гласали у овом јавности. Иако је демократија мера требало би да све адут. Да ли је паметно да одржи већинско мишљење толико висока да се успорава напредак? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Тааки Амира О Битцоин

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GDQHHSOOd9U/Ask-Amir-Taaki-About-Bitcoin:
"Битцоин", каже веб сајт пројекта ", рекао је пеер-то-пеер валуте пеер-то-пеер значи да не постоји централна власт издаје нови новац или нумере трансакција.." Википедија нуди прочитати објашњење основне технологије. У (врло) кратко, Битцоин користи дистрибуирана база података и јавни кључ за шифровање који омогућава корисницима да пренамени власништво јединица Битцоин валуте (БТЦ), и то ради на начин који може да задржи корисника идентитет приватно. Битцоин још увек није прихваћен начин на кредитне картице, али то је више него теоријске. Можете да (неке) ствари са Битцоин, и трговина сама валуту. Сада, можете питати питање о Битцоин Амира Тааки, програмер клијент интерфејса и трговања акцијама софтвер за Битцоин, и власник и оператер трговања размене Бритцоин.цо.ук. Амира захтева да питања фокус није "толико о рударству (превише људи се фокусира на то када је мањи аспект Битцоин), нити једноставна техничка питања (људи могу да иду сматрају да се информација о Википедији / Форумс / изворни)," већ на теже до одговора на питања. Читање неке приче у вези доле наведених могу вам дати идеје о томе шта се ради. Стандардни Сласхдот Интервју правила: Питајте онолико питања колико желите, али имајте их једну по коментар. Амира ће се вратити са својим одговорима.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.