сряда, 22 юни 2011 г.

Танак филм премаз чини вечни енергије пиезоелектрични могућност

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/22/thin-film-coating-makes-everlasting-energy-a-piezoelectric-possi/:
Будимо искрени, није ни велика тајна да смо понестаје мртвих диносауруса горива нашим животима. И са недавним природним катастрофама доказује атомска енергија није оно што бих позив "сигурно", то је добра ствар истраживачи доле у РМИТ Универзитета у Мелбурну било тешко на послу фигуринг како да вас претворе у само-одржив енергетски извор. Брак пиезоелецтрицс танким слојем микрочип премаз, они научници Довн Ундер су по први пут идентификован само колико енергије крвни притисак може да генерише. Ово свакако није први пут Тецх је стављен на коришћење - Оранге УК радили нешто слично, мада гломазнији, за Гластонбури фестивал сваке године. Које су неке практичне користи, питате? Замислите теретану покреће мору вежбања-хрчцима, свака производња значајна енергију из табана у ногама. Радознали за више? Покушајте пејсмејкер који ради искључиво на крвни притисак, или лаптоп наплаћују лупање из Фацебоок-исправке. Ко зна, можда чак и компанија РИМ може да стави ово да искористите у наредном Олуја. Само саиин '.

Танак филм премаз чини вечни енергије пиезоелектрични могућност првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 22. Јун 2011 02:16:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхисОрг | извор РМИТ Универзитета у Мелбурну | Емаил тхис | Цомментс

Сони открива цене и величине је Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или су незадовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (која још није познато да ли је то реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40 инча НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

ФБИ је ухвати Сервери у Вирџинији

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1LZGDpKUR_U/FBI-Seizes-Servers-In-Virginia:
Аколотл_Росе пише "ФБИ је запленила сервере који припадају неколико клијената од хостинг компаније у Рестон, ВА, разбијање сервис за многе друге клијенте 'У е-маил на једном од својих клијената. Уторак поподне, ДигиталОне главни извршни Сергеј Остроумов, рекао: ".. Овај проблем је проузрокован од стране ФБИ, а не наша компанија У ноћи ФБИ је преузео 3 кућишта са опремом укључен у њих, евентуално и са вашег сервера - не можемо да проверимо" Господин Остроумов је рекао да је ФБИ био заинтересован само за ". десетине клијената" у једном од клијената компаније, али су се сервери коришћени од стране Он је написао: "Након непрофесионалне ФБИ 'Рад' не можемо да поново наше сервере, то је разлог зашто наш веб сајт је оффлине и подршке не ради. "компаније особље је радио да се реши проблем за протеклих 15 сати, рекао је он."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


<em>Цити оф Хероес</em> преласка на хибридни модел плаћања

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WPmGXyLPxzw/emCity-of-Heroesem-Moving-To-Hybrid-Payment-Model:
КингСкиппус пише "суперхероја са темом ММОРПГ Цити оф Хероес најавио јутрос да је Ребрандинг утакмицу као Цити оф Хероес слободе (" слобода да плати и игра као да изаберете), и креће на хибридни модел плаћања, укључујући бесплатан -плаи опцију 'ВИП' играче који и даље плаћају месечну претплату ће имати већину карактеристика игре. откључана и да ће добити кредит за куповину других Цити оф Хероес Слобода је због касније земљу ове године следећи велики игру ажурирање.. " Тренд бесплатан игра се наставља. У међувремену, недавно упдате који доноси мицротрансацтионс на ЕВЕ Онлине је (барем привремено) довела у дигиталној одевних предмета постаје скупљи од реалног света колегама.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Холандски законодавне Случајно гласова за интернет филтрирање

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jN-yx1-pFQ4/Dutch-Legislature-Accidentally-Votes-For-Internet-Filtering:
тулцод пише "Холандска влада је случајно прошао изузетак закон о Нет Неутралити (Гоогле превод оригинала на холандском) омогућава провајдерима да филтрирате интернет саобраћај на основу" идеолошких мотива. " ПвдА (радничку партију) случајно гласали за ову изузетак Телецомвет (Закон о телекомуникацијама), који, на своју, не дозвољава такве филтрирање ПвдА намерава да поправи своје грешке.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Бест Буи за штампу своју музику облак

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xWXKWNa-qWU/Best-Buy-Releases-Their-Own-Music-Cloud:
тхевебблоггер пише "У потез који више личи на" ја превише "понашање, а не добро планиране издање, Бест Буи је најавио своју музику облака сервис, назван једноставно најповољнијих облак Музика функционалност још није завршено; иОС / Андроид апликација се. није доступна у овом тренутку, и једини део који ради је Веб Плаиер Премиум верзија ће коштати $ 3.99/монтх па ћете морати да отпремите своју музику.. иТунес је обавезно. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Руски помрачења ентузијаста покрене плутајући планете да пуца месец

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/21/russian-eclipse-enthusiasts-launch-floating-globe-to-shoot-the-m/:
Руски помрачења ентузијаста покрене плутајући планете да пуца месец
То света, који је покренуо 15. јуна, био је везан за време балон, и очигледно спроводи са њим ГПС / ГСМ Трацкер, два ГоПро камере, два Цанон фотоапарата и један Баз Светлосна година фигурина. Мисија? Снимите лунарних прошле недеље Ецлипсе. Срећом по нас, мисија била успешна и обе цртани астронаута и пратећи филмски су успешно опоравио. Резултат фотографије су прилично запањујуће, али не морате да се наша реч за то. Ако сте пропустили Гоогле ливе стреам , можете да ухвате корак са Баз и тим на извору линк испод.

Руски помрачења ентузијаста покрене плутајући планете да пуца месец првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Апр 2011 21:16:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | извор Гарнелис | Емаил тхис | Цомментс

Европе је изградити Експериментални Спацецрафт саобраћај

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/igNo9TnVTFs/Europe-Set-To-Build-Experimental-Transport-Spacecraft:
цоондоггие пише "Тражим да се џиновски корак ка учествују у ниској Земљиној орбити транспорт, истраживање и сервисирање кружи око простора структура, Европске свемирске агенције је данас рекао да ће тим са Талес Алениа Спаце Италиа да започне изградњу експерименталне летелице за лансирање у 2013 "2т подизање Тело ће достићи висину од око 450 километара, што му омогућава да достигне брзину од 7,5 км / с на уласку у атмосферу ће прикупљати велику количину података (ПДФ) током хиперсоничног и суперсоничног лета, док.. се она контролише потиснике и аеродинамичке закрилца. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


СлингПлаиер за Бокее Бокс хандс-он (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/21/slingplayer-for-boxee-box-hands-on-video/:

Ремен за медије задиркивали свог СлингПлаиер за повезане уређаје са Гоогле ТВ демонстрацију прошлог месеца , али смо имали прилику да иду руку-на са ТВ-стреаминг сервис на Бокее кутија на вечерашњи гдгт догађај у Њујорку. Играч је покренула без питања на демо систему смо видели, а интерфејс треба да се осећају упознати ако сте користили било који од СлингПлаиер мобилних апликација. Слинг каже да апликација ће се појавити у листи Бокее апликације и лупом Гоогле-ТВ- када погоди јавној бета у наредних месец дана, или можете да се пријавите да буду обавештени на сајту хитнути је. Пост-бета ценама и расположивости детаљи нису пуштени, али можете добити ваше поправити телевизор бесплатно за време трајања бета периода. Скочи иза паузе за брзо завирите у нашим рукама-на видео.

Наставити читање СлингПлаиер за Бокее Бокс хандс-он (видео запис)

СлингПлаиер за Бокее Бокс хандс-он (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Апр 2011 20:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Слинг Медиа | Емаил тхис | Цомментс

Нокиа представља МееГо-Покреће Н9 Телефон

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HYBu0MCHc7s/Nokia-Introduces-MeeGo-Powered-N9-Phone:
Анонимна читалац пише са вестима да Нокиа је представила свој први паметни телефон МееГо погон, Н9. "[П] је смартпхоне апарат нема тастере на предњој, само контроле јачине звука и дугме за закључавање се налази на десној страни уређаја ... перформансе прототип уређаја се осећао веома брз, и она изгледа. скоро спремни за малопродају Као МееГо уређај, Н9 ће бити покренутих апликација заснован на Кт платформи.. " Вашингтон пост назива "платформа која је могла бити", мислећи на одлуку компаније Нокиа да прелазак на Виндовс Мобиле за будуће уређаје. Други кажу да су импресионирани са уређајем, али видим то као било ћорсокак или само још један дистракција за Нокиа дугорочне планове.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли је успон Преносни Електроника коначно ту?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZBUIYjLeZ4U/Is-the-Rise-of-Wearable-Electronics-Finally-Here:
пторроне пише "Маке Магазине се осврнемо на протеклих десет година или тако 'ношење електронике". Од бежичних сатови за ЛЦД наочаре, учинити предвиђа смо заједно улазе у нову еру веараблес. Што се цена за омогућавање компоненте капи, увек-на повезивање у нашим џеповима и ташне повећава, као и приступ ниске цене производње ресурса и кнов-хов расте, видећемо иновација наставити да гура у ове већину личних облика рачунарства. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Веризон планови спрата подаци неће утицати на грандфатхеред клијенти после свега?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/21/verizons-tiered-data-plans-wont-affect-grandfathered-customers/:

Јучерашње откриће да Веризон ускоро бити спровођењу коришћење података на планове дошао као шамар за многе, али може бити најмање једна трунка у сунцу сија кроз тамне облаке изнад. Екрана се појавио данас, наводно запослени из комуникације, да би ићи дуг пут према ассуагинг наше најгоре ноћне море: Веризон је заиста планира да огледало политику компаније АТ & Т да допусти постојећих купаца виси на њихове планове грандфатхеред податке - чак и када обнављању уговора. Вероватно је најбоље да држите прсте прешао, али ми разумемо да су вам руке заузете хвата те старе планове као да ваш живот зависи од њега.

Веризон планови спрата подаци неће утицати на грандфатхеред клијенти после свега? првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Апр 2011 18:08:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Дроид-Лифе | Емаил тхис | Цомментс

Тосхиба 21.5-инчни ДКС1215 све-у-једном може да прими чак и највећи прсте

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/21/toshibas-21-5-inch-dx1215-all-in-one-can-accommodate-even-the-l/:
Јасно је болестан и уморан од гледања свих забаве других фирми су имали са својим све-у-оне , Тосхиба је ове недеље најавио ДКС1215, први улазак у простор за америчко тржиште компаније. 21.5-инчни екран осетљив на додир Десктоп је два УСБ 3.0 порта (и четири досадна стара 2.0 сорте), ХДМИ порт, 1ТБ смештајног простора, а уграђени звучници Онкио. Систем се испоручује са бежични миш и тастатуру, и да ће бити ударање продавницама Најбољи Купите и сајт искључиво на 3. јула, са почетком у $ 930 - тачно на време за Дан независности кечап покривене отиске прстију.

Наставити читање Тосхиба 21.5-инчни ДКС1215 све-у-једном може да прими чак и највећи прсте

Тосхиба 21.5-инчни ДКС1215 све-у-једном може да прими чак и највећи прсте првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Апр 2011 18:33:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Леица М9-П изгледа као да кошта читаво богатство, не разочарати

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/21/leica-m9-p-looks-like-it-costs-a-fortune-doesnt-disappoint/:

Леица нова М9-П дигитални даљиномер славине до 7,995 долара - по истој цени оригиналне М9 командовао када је објављен у 2009 - али не остану у послу прављења скупа камера за скоро један век без нешто право . Нова верзија додаје практично несаломива сафир кристал који покрива ЛЦД екран, произведен коришћењем дијамантски резни алат, као и анти-рефлексивним слојем. Тело садржи вулцаните кожним телом финишу, за више безбедно држање, али занимљиво нема познати црвени лого и Леица М9 натпис на предњој страни, у складу са елегантном фотоапарату "минималистички стил." Поред тога, П обухвата исте фулл-фраме 18 мегапиксела сензор представљен на М9 , "готово неми" затварача, и компатибилан је са пуним асортиманом Леица од астрономски скупо М. сочива. М9-П ће бити доступан у црној или хром за $ 7,995 почетком идућег месеца, или $ 15,990 за два - јер знамо да планирате да купите оба.

Наставити читање Леица М9-П изгледа као да кошта читаво богатство, не разочарати

Леица М9-П изгледа као да кошта читаво богатство, не разочарати првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Апр 2011 19:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДПРевиев | извор Леица | Емаил тхис | Цомментс