събота, 26 февруари 2011 г.

Атомски Антене емитују информације Квантна

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6Nw_lXGsRAI/Atomic-Antennae-Transmit-Quantum-Information:
интеллитецх пише "аустријска истраживачка група коју предводи Рајнер физичар Блатт сугерише фундаментално роман архитектура за квантне рачунање Они су експериментално. демонстрирали квантни антене, који омогућавају размену информација између квантне две одвојене меморијске ћелије се налази на компјутерски чип Овај нуди нове могућности. да се изгради практичне квантне рачунаре. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Схуттле Дисцовери Доцкс са свемирске станице

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ensC9DUPj4s/Shuttle-Discovery-Docks-With-Space-Station:
Велцроман1 пише "Спаце Схуттле Дисцовери је усидрен са Међународне свемирске станице на последњи пут у 2:15 ам ЕСТ, где ће последње испоруке кружи лабораторију простора -. Паркинг на крају пре него што у музеј са Дисцовери присуство, ИСС постаје истински "међународних" свемирска станица Ово је први пут летелица из САД, Русија, Европа и Јапан су сви истовремено купиран. НАСА каже Станица такође домаћини. Леонарда вишенаменски модул изграђен од стране италијанске свемирске агенције и недавно добила Дектре, Канадска свемирска агенција је роботски мајстор. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЦхаЦха тужи ХТЦ телефона на Фацебоок повреде жига

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/26/chacha-sues-htc-for-facebook-phone-trademark-infringement/:
Фејсбук телефон гласине су ковитлају за прилично неко време , а затим одговорио ХТЦ питање које наизглед нико питао испоруком к свету телефон са посвећени Фацебоок дугме ... ЦхаЦха . У ономе што се једино може сматрати удар среће за све човечанство, Тајвански произвођач телефона је добио прилику да исправи захваљујући свом називу гаф од повреде тужбе жига доноси ЦхаЦха Инц Та компанија заштићени назив и лого у 2007 њен текст и гласовне интернет услуге енгине за претрагу и је (с правом), незадовољна избором ХТЦ имена за своју Фацебоок фокусирана слушалице. ЦхаЦха не жели да мобилним корисницима мислећи да је то одобрио телефон, и имајући у виду да компаније хлеб и бутер пружа претраге за мобилне уређаје, као што су конфузија изгледа вероватно. ЦхаЦха тражи новац штете и стални судски налог да спречи телефон од изласка на тржиште са својим именом. То је у реду са нама - ако само судови могу дати налог да се уклоне да Фацебоок дугме.

ЦхаЦха тужи ХТЦ телефона на Фацебоок повреду жига првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 26 Мар 2011 15:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пхонесцооп | Соурце Јустиа | Емаил тхис | Цомментс

НАСА жели летелице за Марс повратак

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9DFwz9bxVc4/NASA-Wants-Spacecraft-For-Mars-Return-Trip:
цоондоггие пише "Ако смо икада доспе на Марс, добијање куће може да се покаже као тешка НАСА-данас изабрали три компаније - Аллиант Тецхсистемс, Локид Мартин и Нортхроп Грумман - да буде задатак дефинисања летелице који ће оставити Марса, вероватно у. прво учитан са црвеним узорцима Планет Роцк, а касније вероватно људи - за срећан пут назад на Земљу инжењерске изазове те три компаније суочавају су огромне. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хајде да се смиримо на Гоогле-УИО Деал

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cav4R72Wyg0/:
Арраи

Гиллмор Ганг 2.26.11 (ТЦТВ)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PJ0fQgPACMI/:
Арраи

Фли ор дие (Таблет издање): Ксоом Моторола и кно

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0QUSzv0qrfA/:
Арраи

СД Цафедзија претвара РРОД-погођених Ксбокс 360 Арцаде на пс3 контролер, Авесоменесс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/26/modder-turns-rrod-stricken-xbox-360-into-ps3-arcade-controller/:
У најновијим на Ксбокс 360 Хацкс , Моддер по имену Морис је израђен ПС3 контролер од нико од других - као иронична, јер то може да изгледа - мртво Ксбокс 360 . Тако је, негде тамо, ПлаиСтатион 3 је убио своју смртни непријатељ, немилосрдно разрушена интерног и сада има моддед Ксбок као свој вечни роб. Случај садржи све дугмад треба да учествују у класичном Беат-'ем-Уп - џојстика, четири тастера ПлаиСтатион, Р1 и Р2. Има још много да се Гандер се у извору везу и довољно путу детаља и инструкција за почетак рада на сопственим аркадна штап превише.

СД Цафедзија претвара РРОД-погођених Ксбокс 360 Арцаде на пс3 контролер, Авесоменесс првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 26 Мар 2011 13:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Котаку | Соурце Схориукен | Емаил тхис | Цомментс

Мицрософт показује радикално нови интерфејс, може да се користи у оперативном систему Виндовс 8

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/givLM7djAJ0/Microsoft-Shows-Off-Radical-New-UI-Could-Be-Used-In-Windows-8:
аутоспа пише "У три и по минута видео записа, Мицрософт може да показују свету оно што је у продавници за жељно очекиваног оперативног система Виндовс 8. У програму Мицрософт видеа показала радикално другачији интерфејс са претходним верзијама оперативног система Виндовс -.. чак Виндовс 7 Руннинг на површини 2, екран осетљив на додир наследник оригиналног Мицрософт Сурфаце, апарат прихвата улаз из оперативног система Виндовс 7 слушалицу телефона (ХТЦ ХД7) Прошли су иконе које диск оперативног система Виндовс, ОС Кс и Линук оперативне системе прошлости и садашњости.. На њихово место су "мехурићи" који интеракцију са датотекама и пост стримовање информације са интернета. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Сласхдот: Да ли је у корпу за отпатке Добра метафора ГУИ?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sHmgeEHN8rs/Ask-Slashdot-Is-the-Recycle-Bin-a-Good-GUI-Metaphor:
дсгинтер пише: "Током недавне надоградње оперативног система Виндовс 7, ја сам онемогућио" корпу за отпатке "да се појављују на радној површини за употребу. Зашто Зато што омогућава корисницима да бисте преузели луталица брисања Иако је ово био циљ" корпе за отпатке у првом. . месту, већина људи (укључујући и мене) су у добра навика вођења уредан радни простор и "вађење смећа" кад виде да је то пун За неке људе, њихове ОКП значило да је брисање датотека два корака: обришете датотеку, а затим испразните корпу за отпатке Пише га онемогућите од погледа., открио сам да се враћа првобитну функцију за натуцање пута да је то заиста потребно Зашто ми троши пиксела на такав сиромашна метафоре. " Идући даље, да ли постоји нека комбинација метафоре и начин коришћења који би вам висе корисно или природно?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АОЦ Ер Црна мониторе са ЛЕД позадинским осветљењем, више од исте, сада у црној боји

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/26/aoc-aire-black-led-backlit-monitors-more-of-the-same-now-in-bl/:
Ако се овај изузетно танак монитору делује познато, то је за добар разлог - АОЦ је нова Ер Црна ЛЕД монитора су скоро идентична својим колегама бела , осим изузетака пар. Као што име сугерише, нова монитора су сви црни аферу, а долазе у 20 -, 22 - и 23-инчни итерација. Танке екране такође долазе опремљене са новим софтвером функцију која се зове монитор + који омогућава корисницима да деле екран у четири одвојене радним местима. Осим тога, није много је нова овде - као и остатак серије Ер, Ер Црни има 12,7-милиметар дебљине екрана, са 16:9 однос страница, 50,000,000:1 динамичког контраста, ДВИ-ХДПЦ улаз, и пет милисекунди време одговора. Ако волите своју мршава монитора, можете добити ваше руке на абоноса приказује сада за $ 129 (20 инча), $ 149 (22 инча), или $ 179 (23 инча). Пуна ПР после скока.

Наставити читање АОЦ Ер Црна мониторе са ЛЕД позадинским осветљењем, више од исте, сада у црној боји

АОЦ Ер Црна мониторе са ЛЕД позадинским осветљењем, више од исте, сада у црној првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 26 Мар 2011 07:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце АОЦ | Емаил тхис | Цомментс

РИМ-а, Банка Америке партнерства се на мобилни новчаник НФВ суђења

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/26/rim-bank-of-america-partnering-up-for-mobile-wallet-nfc-trial/:
Ми смо позната већ неко време да је РИМ ће све у у НФЦ ( не сви? ), али нисмо схватили иду ретроактивно, превише. НФЦ-плаћања суђење долази укључују компаније РИМ, а Банк оф Америца ће омогућити изабране за тестирање да се НФЦ-способан назад за своје Цурве 8520 или 8530, организација 9630 или болд 9000, 9650, 9700 или - другим речима, већина компаније портрет КВЕРТИ моделе из последњих неколико година. Такође је потребно активно Бенк оф Америка рачун, након чега ћете бити у могућности да Тап свој "Бери у НФЦ-терминала добили плате на. Суђење почиње овог пролећа, нема речи о томе када то може бити отворен за свакога.

[Хвала, Дилан]

РИМ-а, Банка Америке партнерства се на мобилни новчаник НФВ суђења првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 26 Мар 2011 11:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце БГР | Емаил тхис | Цомментс

Питајте Сласхдот: Рат против малих маил серверима?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ufVrmFK7GSc/Ask-Slashdot-War-Against-Small-Mail-Servers:
софтегг пише "Моја фирма домаћини сопствени маил сервера Ми имамо високе брзине пословних веза преко Веризон и Цомцаст Недавно, Веризон и Цомцаст. блокирају порт 25 изазивајући наш приватни маил сервер, да престану да раде. Осим тога, доста провајдера. тек почела блокира све пошту из било ког ИП у адресни блок кабловског модема Тако смо почели новца нашу е-маил преко 3рд парти сервис који се зове ДНСекит. Сада МцАфее МАПЕ анти-спам систем за нас. говори да су они блокирају ДНСЕкит за спам. суштини, ми смо проналажења себе све одсечени од слања било одлазне поште Шта је то мала фирма треба да урадите ако желите да хостујете свој пошту. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Како Нед Купљен компаније Аппле Цомпутер (Скоро)

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7itl6CssbgY/How-Sun-Bought-Apple-Computer-Almost:
Хју Пицкенс пише "Дошло је време у 1990-их година, када Сунце, у свом најбогатији, био је спреман да купи Аппле када је у најнижој тачки у својој историји и катом сада еВеек извештаје о томе како договор за Сун за куповину Аппле-пропао. "Још крајем 1995 почетком '96, када смо били на нашем врхунцу, били смо неколико сати од куповине Аппле за око $ 5 до $ 6 удео", каже бивши директор Ед Зандер Сат "Ја не знам шта ћемо. да раде са њом, али смо ишли да га купе. " Нед суоснивач Скот МцНеали додаје да је инвестициони банкар за Аппле који је у основи то блокирани "Ставио толико термине у договор да не можемо приуштити да иде урадите то.". Желите ли бити иПхоне, и иПод иПадова на тржишту данас, ако компаније Сун Мицросистемс је био у стању да затворите договор да откупи Аппле у средином 1990-тих Не, то каже? МцНеали. "Ако смо купили јабука, не би било иПод или иПадова ... ја бих се зајебао да се '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Подизачи телефона новог корисничког интерфејса и Ксбок игре су најузбудљивији аспекти Мицрософт уговор, каже Нокиа анкета

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/26/windows-phones-new-ui-and-xbox-games-are-most-exciting-aspects/:
У потрази за повратне информације о свом значајан одлуку да се депонија Симбиан у корист система Виндовс телефона , Нокиа је ставио горе анкету на свом сајту Разговори агитовање мишљења о томе шта корисници највише очекују од новог посла. Нема консензуса избору, са изврдавање реакција бити наглашена чињеница да је "остало" опција је модални одговор, међутим, од датих категорија, интерфејс освежавања и Ксбок-у вези Гаминг благодети испоставило да је најважније. нема изненађења, Симбиан екраном осетљивим на додир интерфејс мане су добро познате, док о Ксбокс Застој је био један од великих продаје Мицрософт поена за Виндовс 7 Телефон Од свог почетка. Ми само бих питати Сони да буде брз у вези испоруке на овим стварима - потрошња предуго у очекивању режиму неће бити добро за наше здравље.

Подизачи телефона новог корисничког интерфејса и Ксбок игре су најузбудљивији аспекти Мицрософт уговор, каже анкета Сони је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 26 Мар 2011 09:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Инкуирер | Соурце Разговори нокиа | Емаил тхис | Цомментс

Компанија РИМ не жели Девс приручника, жали се један потенцијални Програмер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SM1wlkzN57E/RIM-Does-Not-Want-PlayBook-Devs-Complains-One-Potential-Developer:
фидгет42 пише "Изгледа као да је компанија Ресеарцх Ин Мотион покушава да обесхрабри људе из земаља у развоју за приручника тако што процес сувише Дарн компликовано." То је прилично озбиљан дрека, да ли је неко имао боље искуство са системом РИМ? Понекад јаз између програмерима и корисницима (чак и када оне кориснике су други програмери) може бити више од провалије.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.