вторник, 15 февруари 2011 г.

Xperia Играй и Xperia Arc потвърден Роджърс в Канада

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/15/xperia-play-and-xperia-arc-confirmed-for-rogers-in-canada/:
В случай, че сте пропуснали обявяването, едно неотдавнашно съобщение за пресата потвърди това, което ние вече знаем : Xperia Play идва в Канада, изключително Роджърс. Ще се появи по рафтовете по някое време тази пролет заедно с Xperia дъга , и двете от тези лоши момчета ще се движат по Android 2.3 Gingerbread, като цените ще бъдат оповестени при пускането на пазара. Помниш ли, когато сме свикнали да наричаме Xperia играят на "PlayStation телефон?" Това беше забавно. PR след почивката.

Продължавам четене Xperia Играй и Xperia Arc потвърден Роджърс в Канада

Xperia Играй и Xperia Arc потвърден в Канада Rogers първоначално се появи на Engadget на Вто, 15-ти Февруари 2011 година 13:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Играчка превръща в машина Енигма

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rbrAABU4K4U/Toy-Converted-Into-an-Enigma-Machine:
Анонимен читател пише "Енигма машини (машината германците използват за криптиране на съобщения по време на Втората световна война) са готини, както от гледна точка на технологията зад тях и усилия, които влязоха в тях напукване на кожата. Този проект показва, как да превърнат една играчка от втора употреба, се съхранява в една машина Енигма ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Двупосочен Пробив избор, за да Double Wi-Fi скорости

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xKXK4a6WC9M/Two-way-Radio-Breakthrough-To-Double-Wi-Fi-Speeds:
Анонимен читател пише "Учени от Станфордския университет са изградили едно радио, които могат да предават и получават по едно и също време в една и съща честота. Пробив може да доведе до двойно увеличение на дейността на домовете за безжични мрежи и крайни, че досадно навика пилоти довършителни всеки изречение с "над". " Но все пак можете да го направите, ако искате. Аз не съм съд.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Verizon CTO: ние не се "нуждае" от Nokia на Microsoft партньорство; Android, IOS, и BlackBerry са трите големи платформи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-cto-we-dont-need-the-nokia-microsoft-partnership-an/:
Ухажва най-големият превозвач в САЩ е най-вероятно в началото на всеки телефон на производителя списък със задачи, и то започва да звучи като Nokia - по силата на J Уст-обяви Windows Phone хазарт - е една трудна битка напред от него. Verizon главен изпълнителен директор Тони Melone е отишло в историята на най-___B_Mobile Световната Congress___E_ тази седмица каза, че е скептичен Micosoft е в състояние да изпълни своите високи цели обем за Windows Phone - малко странно, като се има предвид, че Verizon е на път да стартира първите си Windows 7 Телефон модел - и че той не смята, че "Verizon се нуждае от Nokia и Microsoft отношения." Позовавайки привидно директно на желанието Nokia главен изпълнителен директор Стивън Елоп да направи смартфон война на "три-конно състезание" между Android, IOS, и Windows Phone, Melone казва, че той мисли, че "в момента трите OS играчи виждаме за нашата мрежа са Android, Apple и RIM. " Разбира се, подобно на iPhone, но ви гарантираме, отношението Melone е да се променя, за нула време, ако Windows Phone улавя достатъчно пара - но дори и в най-добрия случай това ще отнеме известно време.

Verizon CTO: ние не се "нуждае" от Nokia на Microsoft партньорство; Android, IOS, и BlackBerry са трите големи платформи, първоначално се появи на Engadget на Вто, 15-ти февруари 2011 г 13:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник CNET | Изпрати | Коментари

Ерик Шмид: "Ние със сигурност се опита" да се Nokia да използвате Android

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/15/eric-schmidt-we-certainly-tried-to-get-nokia-to-use-android/:
Не е голяма изненада, но Ерик Шмид -що казах на публиката на ___B_Mobile Световната Congress___E_ , че Google "със сигурност се опита" да убеди Nokia да вземем Android като бъдещия си платформа за Windows 7 Телефон . Шмид каза Google "щеше да обича" с Nokia на борда, и че въпреки че те ще са отхвърли този път, предложението за приемане на Android по-късно "е все още отворена." Виж като Vic Gundotra да се наложи да стигнете с Турция в края на краищата.

Ерик Шмид: "Ние със сигурност се опита" да се Nokia да използвате Android първоначално се появи на Engadget на Вто, 15-ти 2, 2011 12:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Преди 2 на разположение за $ 150 през Verizon на 17 февруари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/15/pre-2-available-for-150-through-verizon-on-february-17/:
Наречете го "Странният случай на предприсъединителните 2: Ако изберете слушалката се на сайта на HP , тя ще ви струва $ 100 след отстъпка (по договор, разбира се). Но ако се скитат по на малко парче Verizon е на Interwebs, на същия телефон току-що бяха обявени за $ 150 (нов договор цена) след отстъпка. Така че, нека да предположим за момент, че сте имали възможност за избор между двете - което бихте мотика? Това е, което си мислехме. Налични на 17 февруари, разгледайте оказващ влияние PR след почивката за повече информация.

Продължавам четене преди 2 на разположение за $ 150 през Verizon на 17 февруари

Преди 2 на разположение за $ 150 през Verizon на 17 февруари първоначално се появи на Engadget на Вто, 15-ти февруари, 2011 година 12:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Всичко Предварително | източник HP , Verizon | Изпрати | Коментари

HTC е Facebook-поклонение телефони се насочва към AT & T по-късно тази година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/15/htcs-facebook-worshipping-phones-headed-to-atandt-later-this-year/:
HTC само представи своята MWC състав преди няколко часа, включително ChaCha и салса , като и двете притежават специален Facebook бутони (всички готини деца са Facebooky телефони в наши дни). AT & T, обаче, просто излезе с декларация, нека светът знам, че това ще имате Facebook , посветен HTC телефон от по-късно тази година. Сега, няма дума, на която са AT & телефони T-обвързани, просто все още, но говорител каза всичко D е Ина Фрийд, че превозвачът ще има най-малко дванадесет Android телефони се предлагат тази година.

HTC е Facebook-поклонение телефони се насочва към AT & T по-късно тази година, първоначално се появи на Engadget на Вто, 15-ти Февруари, 2011 година 12:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник All Things D | Изпрати | Коментари

Nokia Акционерите отвърне на удара

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8_RXxGkGwyY/Nokia-Shareholders-Fight-Back:
MohammedSameer пише "Група от девет млади акционерите Nokia се преборят с проблема. Те публикувал отворено писмо за Nokia акционерите и инвеститорите с молба да бъдат избрани с цел постигане на здрав разум обратно. Те също така планират да оспорват стратегията на компанията и партньорство с Microsoft."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Визуализация на египетската революция на Twitter

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xDGsj2gM80k/Visualization-of-Egyptian-Revolution-On-Twitter:
Анонимен читател пише "А визуализация на мрежата от retweets с hashtag # jan25 на 11-ти февруари 2011 година, по време на обявяването на оставката на Мубарак, е на разположение. Данните са събрани при Gephi свързан с Twitter Streaming API, превръщането на потребители и retweets да възли и ръбове в динамична мрежа. Въпреки че данните представляват само около 10% от retweets, това е интересно да се види на голям поток от взаимосвързани retweets само за един час. " Аз бях приложено видео, ако искате да го гледате.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Google демонстрации Android Филм Студио за клетъчна

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/15/google-demos-android-movie-studio-for-honeycomb/:
Google няма да позволя някой да правите снимки по време на MWC 2011 тоника , така че просто ще трябва да ни се доверите, когато казваме, Ерик Шмид само demoed нова редакция приложение за видео наречен Movie Studio за таблетки пчелна пита. В ап е построен от нулата за таблетка устройства, и то се характеризира с всичко, което можете да очаквате: график в стил редактор, ефекти снимка, саундтрак и аудио поддръжка, и разбира се, HD поддръжка с качени на YouTube. За съжаление ние не знаем много други неща за него, но ние ще копаят за повече информация, така че очаквайте.

Update: Ние измъкнал снимка! Можете да видите график и контрол на възпроизвеждане - тя изглежда много хубаво, не мислите ли?

Google демонстрации Android Филм Студио за клетъчна първоначално се появи на Engadget на Вто, 15-ти Февруари 2011 година 12:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Stuxnet удариш пет цели в Иран

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wxte6am5m-M/Stuxnet-Struck-Five-Targets-In-Iran:
Batblue пише "Изследователи от Symantec заяви, че известните червей Stuxnet насочени пет отделни организации, както и атаките срещу тези цели - всички с присъствието си в Иран -. Започна през юни 2009 г., повече от година преди независими експерти алармираха"

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Verizon VOLTE гласови и видео демонстрация се обадете на MWC 2011 (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-volte-voice-and-video-call-demo-at-mwc-2011-video/:
Там не може да е родом LTE мрежа живее в Барселона все още, но това не попречи на Фурията от едно теглене 700MHz демонстрация в Испания за целите на злорадо в ___B_Mobile Световната Congress___E_. Ние чу само няколко дни преди, че LG революция ще бъде един от първите телефони, за да подкрепят vioce над LTE ( VOLTE ) на Verizon, и днес ние получихме доста малко допълнителна информация за внедряването. Като начало, Verizon се надяваме, че останалите превозвачи приемат свои VOLTE платформа, дори и да се стига дотам, че да го насърчаваме. Това е нещо комично да чуят на компанията, че след като осакатен Bluetooth на dumbphones и все още кара да се купуват от един месец от данни , само за да активирате таблетка се говори за "откритост", когато става дума за комуникации, но предполагам, таблиците са включени в известна степен това е VZW че ще спечели. Във всеки случай, VOLTE същество действа като платно VoIP, като фиксирана сума в размер на честотната лента на разговор (което гарантира качеството на разговора, за разлика от Skype, която е в ръцете на споделени приложения, които използват една и съща честотна лента) и също така дава възможност на телефона да използват данни, докато го наричат в ход.

В революция , която се предвижда да започне през март, в крайна сметка ще спечелят VOLTE подкрепа, въпреки че VZW не очакват тази функция да се живее в Америка, докато през следващата година. Bilal Wahid, асоцииран директор Verizon Wireless "от разработката на продукта, ни каза, че поне в началото, може да видите VOLTE глас и videocalling на разположение на Android смартфони, но няма причина, че същите приложения не могат да бъдат разработени за други платформи. В качеството на разговора е била на равенство с някои от висока пропускателна способност VoIP повиквания сме се сблъскват и videocalling е особено впечатляващо. Резолюцията беше огромно и нямаше никаква съществена разлика, каквато. Разбира се, всичко това се е случило през заключена, модулни LTE мрежа, така че резултатите почти сигурно ще се различават в реалния свят, независимо, че е красиво начало и тя със сигурност, че чакането до 2012 г., че много по-трудно. Качете се на миналото на почивка за демонстрация, както и дълго обяснение на технологията, където то се случва, и когато тя ще бъде приложена.

Продължавам четене Verizon VOLTE глас и се обръщаме демо видео на MWC 2011 (видео)

Verizon VOLTE глас и се обръщаме демо видео на MWC 2011 (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 15-ти февруари 2011 г 11:02:00 EDT. Моля, вижте нашите

Глен Бек предупреждава зрителите да не използва Google

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i4zJ2O2XdeY/Glen-Beck-Warns-Viewers-Not-To-Use-Google:
Анонимен читател пише "Глен Бек е казал на зрителите да се правят изследвания, но за да не се използва Google, тъй като" Google е доста дълбоко в леглото с правителството. " Той изтъква факта, че Google е като някои проблеми в чужбина, както и Джаред Коен. Коен е директор на Google "Идеи", е работил с Държавния департамент и е участвал в безредиците 2009 г. в Иран. Той споменава също така социалните мрежи в зловещ оттенък, пита дали това е правителствената пропаганда. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


VMware Android ръцете телефон виртуализация на

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/15/vmware-android-handset-virtualization-hands-on/:

VMware е виртуална Android и LG OS демо на MWC 2011 г. е доста хлъзгав. Скоростта на прехода от собственика на ОС на виртуализирани OS е нищо повече от невероятно като се има предвид, че е всички да тече от картата на устройството SD. Както публикувани по-рано , на възможностите за работа свят са доста впечатляващи: работодател може просто да разпоредба и добавяне на нова операционна система пълна с всички политики на сигурност, отдалечено изтриване възможности, сигурност, VPN довереник, настройки за електронна поща и всички, които магия. Разбира се, VMware е започнало с Android и LG, но очевидно нищо не ги спира да предлага това на всеки смартфон платформа - и честно казано, не можем да чакаме да видим повече. Но до тогава, следните видео ще трябва да се направи.

Продължавам четене VMware виртуализация Android ръце слушалката-на

VMware виртуализация Android ръце слушалката-на първоначално се появи на Engadget на Вто, 15-ти февруари, 2011 година 10:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Intel 310 Series SSD, Mini Сега Доставка, Бенчмарк

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6BAVYBJOBlk/Intel-310-Series-Mini-SSDs-Now-Shipping-Benchmark:
MojoKid пише "310 нови SSD дискове на Intel Серия използват същите 34nm технология NAND флаш памет и контролер намира на 2,5-инчови SSD дискове на производител на чипове, но в форм-фактор само 1/8th размера; една оскъдна 2 инча (51мм) дължина с 1.18 (30 мм) широк и по-плоски от палачинка. Новият малки SSD дискове на Intel вече са корабоплаването и въпреки малкият ръст, изпълнението е действително доста сходна с тази на популярните на компанията X25-M 34nm SSD. Intel твърди, че 310 серията е доставка на клиенти за $ 179 в количества от 1000 бройки за 80GB версия на устройството. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.