вторник, 25 октомври 2011 г.

Робот хода као људска, не захтева напајања

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kYGouP3UJo8/robot-walks-like-a-human-requires-no-power:


МрСеб пише "револуционарни улазак Данашње у Унцанни долина је пар механички, робота ноге које су у потпуности покреће сопствену тежину: они могу ходати са човека као што је ход, без мотора и екстерну контролу Произведен од стране неких истраживача у Нагоји Институт за. технологија у Јапану, све ноге потребно за одрживи кретања (они ишли 100.000 корака, 15км, преко 13 сати прошле године) је благи притисак и благо на доле падину Они онда користите исти "принцип пада" који управља људским ходање, са. пренос тежине (и мало силе земљине теже), повлачењем робота у узастопних корака. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Ференцварош за праћење Гоогле праксе приватности за 20 година

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c2JsyB7gw3g/ftc-to-monitor-googles-privacy-practices-for-20-years:


Рамбо Триббле пише "Као што је речено ТПМ, Савезна комисија за трговину је постигла договор (ПДФ) са Гоогле који ће садржати агенција праћење приватност компаније праксе за наредних 20 година Куда, Фацебоок." Зачудо, још један чланак детаље талас у влади захтевима за корисничке податке из Гоогле-а. У блогу, компанија је објаснио да су желели да пруже више транспарентности у погледу захтева влади, и да ажурирају своје захтеве Влади алат за то.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Прави посао претња

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qvsl_YGQmdM/the-real-job-threat:


НицкнамесАреСтупид пише "НИТимес извештаја о књизи Ерика Брињолфссон и Андрев П. МцАфее (МИТ директор нивоа особље), трка Агаинст Тхе Мацхине, што сугерише да прави претња радних места није Оутсоурцинг - то је машина Замислите Терминатор окретањем! пљескавице, чишћење куће, одобрава ваш кредит, руковање ИТ питања, и раде свој посао брже, боље и јефтиније Сада када је апокалипса са преокрет -. Јов Терминатору ". Читалац вјоустс истиче још један од аргумената аутора: које су га напредак коштати више радних места него што су направили.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

ХПВ вакцина Препоручени за дечаке

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j0Use-Fs4hM/hpv-vaccine-recommended-for-boys:


нецро81 пише "саветодавни одбор за америчког Центра за контролу и превенцију болести ускоро ће издати нове препоруке да се унапред адолесцената дечака вакцинисан против хумани папилома вирус (ХПВ) је сексуално преносиве болести, ендемске у сексуално активних. могу да изазову гениталне брадавице код мушкараца и код жена, а примарни узрок рака грлића материце, која убија на стотине хиљада жена широм света сваке године. три дозе вакцине је доступна за неколико година и већ препоручује за пре-адолесценткиње Вакцинација дечака. би требало да додатно смањи пренос. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Нокиа 800 добија фотографисан, спремна за крупни план

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/25/nokia-800-gets-pictured-ready-for-its-close-up/:
До сада, доказ о Нокиа 800 је ствари спорог, али стабилног разумно цури у виду рекламе , производа снимака и Дев статистика . Овај најновији не много да промени стање ствари, али је стварни свет подешавање би требало да помогне држи неке од манго веран над док се слушалица раније познат као Сеа Раи добија званично званичник, највероватније у врло блиској будућности .

[Хвала, Анонимни]

Нокиа 800 добија на слици, спреман за крупне планове првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Оцт 2011 12:29:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

АСУС, Ацер Андроид 3.0 Табс да на крају добили ажуриране Да Сендвич сладолед

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UhtSQUDVIuM/:
android_ice_cream_sandwich

Сада када Сладолед Сендвич је стваран, произвођачи могу да проговорим о избаце. Добра вест је да ИЦС-а изгледа Тегра 2 пријатељски тако да би требало да ради на већини прве генерације __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__. Асус и Ацер су оба потврдили да ће њихове картице се ажурирање, али нису детаљно лансирање распоред. То је лоша вест, која стварно није тако лоше само по себи.

АСУС објавио неколико изјава преко својих социјалних медија платформи показују да је одговор да, цела Еее ПЦ породица, укључујући писање трансформатор и Клизач ће на крају видети званични Андроид 4.0 издање.

Преко Фацебоок-Асус

Ево званичног речи на Андроид 4.0, сладолед Сендвич:

"Гоогле је недавно најавио најновије ажурирање за Андроид, сладолед Сендвич, који доноси неке узбудљиве нове функције и могућности. На Асус, ми сами понос на испоруку велико искуство са нашим производима, захваљујући честим исправке које додатно унапредити могућности наших производа. Одушевљени смо да потврдимо подршку за сендвич сладолед на Асус Еее Пад породици - наш циљ је да донесе најновију Андроид упдате Еее Пад серија, али у овом тренутку нисмо у могућности да одреди датум за њено пуштање на слободу. Молим вас останите за више вести о нашим плановима Сладолед Сендвич надоградње. "

__Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__-Онлине.пл добио изјаву компанија Ацер Пољске показује да сладолед Сендвич ће се појавити Ацер Ицониа Таб А100/А101 и А500/А501 негде средином јануара. То је време ЦЕС-у, људи.

До сада је Самсунг и Моторола нису пуштени информација у вези са својом __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ ажурирање распоред, иако Самсунг је недавно твеетед да би пуштање ИЦС-а ажурира 6 недеља након што је Гоогле рукама их код. Међутим, већина тренутне __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с води исти хардвер, који би требало да портовање незванични ослобађање __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с не-питање.


Видео: Јапан Министарство одбране развија Ауесоме Балл-обликована Дроне

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/igbMPkEHvEA/:
Picture 2

Свету добио први поглед "првог света сферне летеће машине" поново у јуну ове године , али је произвођач, јапанска Министарство одбране , одлучио је време да се покаже јавно пре неколико дана у Токију. И као што можете видети у видео уграђен испод, њихова трутовско лопта је прилично страшан.

Трутовског може да мирује у ваздуху, лети вертикално и хоризонтално кроз уске просторе брзином до 60 км / х, а (што је веома кул) даље се креће када погоди земљу или зид. Захваљујући три жиро-сензора у свом телу, машина може да се лети чак и ако је погођена препреку.

Шта је, такође импресиван је да трутовског је направљен од делова који коштају само УС $ 1400 укупно.

Ево видео снимак (на енглеском језику, пуцао ДигИнфо ТВ- у Токију):



Уради сам е-бицикл хацк добија машину за прање веша моторизације, заглави на сталном Спин циклус (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/25/diy-e-bike-hack-gets-washing-machine-motorization-stuck-on-perm/:
Да ли сви мртви машине за прање веша изаћи у сусрет да усамљена Маитаг сервисер на небу? Не, неки оф'ем добијају храбрости репурпосед за употребу у Хипстер транспорта, иначе познат као бицикле . Барем то је оно што се доста, скроман Минхену досељеник урадио да би се избегло да немачки град скупе ПТ таксе. То није оно што би позив елегантан хацк, као наш ДИИер је морао да насумице опремити 300В мотора своје перач да рам бицикла и ствари два незгодан начин 12Ах батерије у сидебаг на задњем гуме. Ипак, изгледа да се посао уради, предење на мак од 3000рпмс са избацивача дугме за укључивање / искључивање причвршћене на десној кочнице руку. Нисмо сигурни колико добро или поуздано ово модјоб цене на путевима заузет, тако да за сада смо само ћемо држимо Веспи. Погледајте видео након паузе за непокретни портрет овог Е Фахррад .

Наставити читање уради Е-бицикл хацк добија машину за прање веша моторизације, заглави на сталном Спин циклус (видео запис)

Уради сам е-бицикл хацк добија машину за прање веша моторизације, заглави на сталном Спин циклус (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Оцт 2011 03:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хацк дан | извор Уради сам: Технологија гаџети | Емаил тхис | Коментари

Сони да видимо цене и величина Да ли Гоогле ТВ?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или нисте задовољни својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само да је процурила информација (која још није познато да ли реалне) на могуће величине које долазе Гоогле ТВ, али и имена која су се појавили би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24-инчни НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40-инчни НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они такође подухват да кажу да ће њихове цене укупног између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) за 32-инчни модел скупљи од властитог народа Сони у свом каталогу.

АРМ дублова К3 добит, види пораст прихода, сасвим разумљиво, задовољан

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/25/arm-doubles-q3-profit-sees-surge-in-revenue-is-understandably/:
Вести наставља да све боље и боље за АРМ Холдингс. Данас, чип дизајнер пријавио трећем кварталу нето профит од £ 31,5 милиона ($ 50,4 милиона), више него дупло £ 14,8 милиона је регистрована током К3 2010. Прихода, у међувремену, попео на $ 192.3 милиона - 22 одсто више у односу на претходну годину, а нешто виша цифра него што је првобитно очекивано. У саопштењу, извршни директор Ворен истоку приписује да су ови резултати ", наставио висок ниво дизајна активности, са многим новим клијентима технологије лиценцирања АРМ за први пут, вођен крајем захтеве тржишта за паметније, мале снаге чипова." Заиста, укупно милијарду мобилних чипова АРМ су испоручена у овом кварталу (до десет процената од прошле године), а компанија очекује да се грабуља за око $ 763 милиона укупног прихода, до краја 2011. Пронађи личности и чињенице у изобиљу, на изворишту линк испод.

АРМ дублова К3 добит, види пораст прихода, сасвим разумљиво, задовољан је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Оцт 2011 04:58:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Валл Стреет Јоурнал , берзе жице | извор АРМ Холдингс | Емаил тхис | Коментари

Зашто толико крах Бее-Футроле Камиони?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VSI8Z7nWwzA/why-so-many-crashes-of-bee-carrying-trucks:


Хју Пицкенс пише "међудржавног 15 на југу Јуте је поново отворена и званичници кажу да 25 милиона пчела који је затворио пут су чинили након платформни наслова за Калифорније ношење 460 кошница преврнуо у близини грађевинском реону. Пчеле су били на путу за Бејкерсфилд , Калифорнија за опрашивање бадема следећег пролећа. "возач изгубио контролу, ударио конкретне баријеру и ваљани преко", каже каплар Тод Џонсон са Јута аутопута патрола "Наравно да смо тада имали пчела свуда. '. Али Сличан инцидент догодио у јулу, када је 14 милиона пчела, као и река меда, текла из уништен полу у Ајдахо,. И 17 милиона пчела побегао фаталног судара камиона у Минесоти прошле године Због чега толико много аутопута несреће које укључују . пчела уптицк резултате све више и више меда пчелиње заједнице се транспортује широм земље преко аутопутева у последњих неколико година локалне популације пчела се брзо изумиру из мало разуме болести под називом "Колонија Цоллапсе поремећај ':' Број успео медоносне пчеле колоније [у УС] је пала са 5 милиона евра у 1940 на само 2,5 милиона данас ", каже УС Департмент оф Агрицултуре Нажалост, неки медоносне пчеле научници сумњају да пораст миграторних пчеларења се доприноси врсте." пад као превоз кошнице са фарме на фарму шири патогенима да се локалном становништву пчела. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц такође желе да буду остављени и је представио нови монитор који има технологију начин у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 120Хз освежити стопа, фреквенције по произвођачу за уживање 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена евра, али у Великој Британији је продаја око 330 килограма, које по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када дођете до бити у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Нетфлик стреаминг сервис за Проширење Великој Британији и Ирској

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4_9iff1wPiM/netflix-expanding-streaming-service-to-the-uk-and-ireland:


бдкинг пише "Нетфлик каже да ће почети пружање видео стреаминг услуге клијентима у Великој Британији и Ирској почетком наредне године (без ДВД-поштом, иако је то тако" Оугхтс..) Компанија је покренула услуге прошлог месеца у 43 земаља на латинском језику. Америке и Кариба. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.