вторник, 27 септември 2011 г.

МР Магнети Узрок Нистагмус

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UTb2YD1sRyw/MRI-Magnets-Cause-Nystagmus:
Ударање главну страну по први пут, тибит пише "У занимљив Туист на 'то је тако стара да је нова опет, Џон Хопкинс истраживачи под вођством Дејл Робертс, пронашли оно мора да је изазива забуна за лекаре широм света: јака спољног магнетног поље може стимулисати полукружног канала, изазивајући вртоглавица и нистагмус (клатном оку кретање) То је уџбеник случај Лоренцова сила у акцији: наша угаоне стопа гирос, канали полукружном у средњем уву, испуњен ендолимпх, имају јонске струје која протиче кроз. . у магнетном пољу, тренутно производи силу која гура лимфни дуж канала, изазива стимулацију Цупула -. сензора притиска на крају канала, то се тумачи мозак као ротација главе у простору, и изазива нистагмус који је требало да стабилизује слику на мрежњачи. Наравно тема је којом се и не окреће у свемиру, као и несклада између инерцијалних мерења из уха и стварно стање изазива вртоглавицу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пијани Папагај сезона почиње у Аустралији

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b7ntAsuCIXk/Drunken-Parrot-Season-Starts-in-Australia:
баззалунатиц пише "Сваки мокри сезоне у северној Аустралији десетине шарене лорикеетс морају да буду спасени, јер се појављују пијани, испадају дрвећа, па чак и добију мамурлука-као што је болест Нико не зна сасвим шта се дешава., али најбоље објашњење је да се разбили од ферментисаног воћа Из приче:.. "Стручњаци кажу да нису сигурни да ли лорикеетс заправо пијан, али имају Телл-Тале симптоме" Они показују необично понашање као што пада преко или тешкоћа лети [и] они наставити да ради у ствари ", каже ветеринар др Стивен Дарвин цуттер из барке животиња болници."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сукоб између заузимају Волстрит Демонстранти и НИПД Есцалатинг

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1dQDzheaIF8/Conflict-Between-Occupy-Wall-Street-Protestors-and-NYPD-Escalating:
пхк_зс пише "Данас обележава десета узастопна дана када су хиљаде демонстраната преплавили улице Менхетна, посебно финансијског округа ... недељу обележила промена догађаја, као високи официри НИПД излагао бруталан, ничим изазван агресије на мирном групе. наводно ухапсили најмање 80 људи Многе фотографије и видео записе, појавили су се у НИПД официра ударање демонстраната на терену или у паркирана аутомобила, ау једном добро покривен инцидента НИПД официра (са текућим трошковима полицијске бруталности од 2004) Макед невине жене демонстранте тачке. празно без икаквог разлога. Многи очевици и неколико новинских чланака извештај који НИПД специфично усмерен фотографи и медијске екипе стриминг догађај уживо на интернету. " Да ли неко има Сласхдоттерс очевидаца извештаје да деле? Изгледа да постоји много дезинформација пореклом из свих укључених страна, што отежава да знамо како велики протеста је заправо у овом тренутку и да ли или не полицији се баш тако универзално као насилне демонстранте подразумева.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фацебоок Поправке порука Лог-оут Цоокие понашања

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zoLn4fM6yNw/Facebook-Fixes-Post-Log-Out-Cookie-Behavior:
Анонимни читалац пише "Током викенда, самопрокламоване хакер Ник Чубриловић оптужио Фацебоок-праћења својих корисника, чак и ако се пријављују из социјалне мреже компаније одговорили негирајући тврдње и понуди објашњење зашто њене колачиће понашају начин. они сада. Чубриловић каже да Фацебоок је направио промене у логоут процес, и детаљно шта сваки колачић је одговоран за ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јабуке каже Самсунг 3Г патенти Кршити РАНД Захтеви

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y1UNBmhzdNU/Apple-Says-Samsung-3G-Patents-Violate-RAND-Requirements:
јудгецорп пише "патентна спора између Самсунг и Аппле је коначно свео на јасно разумљив условима Самсунг каже да Аппле није га плаћају роиалтиес за коришћење патентиране 3Г технологије.. јабука, каже Самсунг кријумчаре да је технологија у 3Г стандарда, обелодањивања његова ИП захтеве касније Холандски суд ће одлучивати. 14. октобра. " Питање при руци сада изгледа да ли је Аппле већ има лиценцу за патенте под 3Г "разумно и недискриминаторне" услова за патентентед технологију која се користи у стандарду. Ако Самсунг стварно верује јабука треба посебан лиценцу, када можемо очекивати да тужи све остале?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ХТЦ 4Г радар чијем челу у Т-Мобиле на време за празнике, клин-пун манго

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/27/htc-radar-4g-headed-to-t-mobile-in-time-for-the-holidays-chock/:
Изгледа да ХТЦ 4Г радар је права ствар, на крају крајева. Т-Мобиле оутед Виндовс Пхоне манго -спортски телефон и данас, говори до 3,8-инчни екран, уређаја 1ГХз Снапдрагон процесор, пет мегапиксела (са посвећен тастер камере), и, наравно, титулар 4Г брзина. Нема прецизних датума ствар још, али Магента носач каже да би требало да буде у државама пред празнике.

Наставити читање ХТЦ 4Г радар чијем челу у Т-Мобиле на време за празнике, клин-пун манго

ХТЦ 4Г радар чијем челу у Т-Мобиле на време за празнике, клин-пун манго првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 27 Апр 2011 13:59:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

ДВБЛогиц је Бокее апликација доноси ТВ уживо стриминг на оквир

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/27/dvblogics-boxee-app-brings-live-tv-streaming-to-the-box/:
Ако онлајн видео потоцима и локално чувају медији не пружају довољно функционалности за Бокее Бок , сада можете да гледате ТВ на редовним и она Дигитални Свакодневица помиње. ДВБЛогиц је објавио нову верзију свог ДВБЛинк клијента за уређај који омогућава да прегледате програмског водича и гледати ТВ уживо, под условом да имате и кућни сервер подешен са својим софтвером и тјунер. Ако нисте упознати са софтвером, омогућава вам да претворити већину ли УПнП компатибилан уређај у стању да Ектендер кеширање пренос уживо, са клијентима на располагању за иПад / иПхоне већ, као и Андроид и ВП7 на путу. Требаће вам најновију верзију Релеасе Цандидате од ДВБЛинк Цоннецт! серверски софтвер да би се све иде, затим поставите показивач Ваш претраживач Бокее Кутија за складиште компаније да преузмете клијентски софтвер и обавестите нас како све то функционише.

ДВБЛогиц је Бокее апликација доноси ТВ уживо стриминг у поље првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 27 Апр 2011 14:14:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дигитални Свакодневица | извор ДВБЛинк В4 РЦ1 , ДВБЛинк Бокее складиште | Емаил ову | Коментари

Може преживети Невегг пост-ПЦ рачунара будућности?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7MxqQkpLFqw/Can-Newegg-Survive-the-Post-PC-Future:
јфрухлингер пише "Надоградња видео картицу десктоп рачунара је некада обред пролаз за многе Сласхдот читалаца -.. и може бити капија за изградњу свог рачунара од матичних плоча се и чешће него не, ти си купио компоненте из Невегг Али __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с и ултра танке лаптоп рачунара који су данас продавци вруће зар не дозволите толико као замену у више РАМ-а Шта је компонента трговац да уради у свету без корисник да поправи компоненте. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Сласхдот: Успешна софтвер који долази из академије?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zq4FhHZWCeQ/Ask-Slashdot-Successful-Software-From-Academia:
Анонимни читалац пише "много мајстора и докторских теза су о развоју софтвера циљање решење или аутоматизацију специфичних проблема Биоинформатика, на пример, има доста часописа о софтверу алата који су кодирани у академским срединама, а неки од. овај софтвер је крајњи резултат четворогодишњег др Али моје питање је, колико овај софтвер ће видети светло изван универзитета. ја знам неке примере, као што су БСД, али они су изузетак, зар не? Да ли постоји сваки списак успешних софтверских створио потпуно унутар Лабс универзитета, која је постала широко користе? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Спотифи брани Сигн-уп Захтев за

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WJ1Yh4g_lB0/Spotify-Defends-Facebook-Sign-Up-Requirement:
Анонимни читалац пише "музички сервис Спотифи има Тутус љубитељима музике у обрту инсистирањем да нови корисници имају Фацебоок налог да би се пријавили Компанија је сада бранио политику, наводећи, чудно, да би на Фацебоок обавезу направити. пријаве лакше. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пурдуе Истраживачи Показати мале снаге, брзо ФеТРАМ меморије

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ELOtHWg4dYU/Purdue-Researchers-Demonstrate-Low-Power-Fast-FeTRAM-Memory:
елдавојохн пише "су Истраживачи Бирцк Нанотехнологија Пурдуе универзитета Центар објавио вест о доказ концепта новог фероелектричних транзистора меморија директног приступа или" ФеТРАМ ". Ова нова технологија је трајна и истраживачи тврде да могу да користе до 99% мање енергије него тренутни фласх меморије разлику од већине ФеРАМ технологију која користи кондензатор, ФеТРАМ пружа разарања очитавање тако што ћете ускладиштити информације користећи уместо фероелектричних транзистор из члана:.. ' Нова технологија такође је компатибилан са процесима индустрије за производњу полупроводника за комплементарне металних оксида, или ЦМОС, користи за производњу чипова рачунар има потенцијал да замени конвенционалне системе меморије.. " Дакле, ако се ово у производњу, можда нећете морати да бринете о свом лаптоп рачунару кување своје гениталије Они су објављени у АЦС (паиваллед) и професор водећих истраживачких има много патената поднео у вези са транзистора нанотехнологије.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони открива цене и величине ли Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (још не знам да ли је реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) у односу на 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.