вторник, 27 септември 2011 г.

Нијансу додаје ВП7 подршку, даје девс боље услуге са НДЕВ Мобиле Девелопер Програм

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/27/nuance-adds-wp7-support-gives-devs-better-service-with-ndev-mob/:
Знате Нуанце зар не? Они су људи који праве змаја софтвером за препознавање говора за Мац , иТхингс , БлацкБерри , Андроидс и аутомобила . Раније ове године, компанија је објавила Змај Мобилни СДК да обезбеди алате потребне да се људи разговарају са својим телефонима, а не са њима. Сада, Нуанце је додао подршку за Виндовс Пхоне 7 (нема манго подршка ... још) и унапредила своје Девелопер Програм да обезбеди девс са више подршке, тако да је лакше да се гласа омогућен апликације. Поред тога, то је додао још осам нових језика свом репертоару - канадски француски, Америке шпански, холандски, норвешки, шведски, корејски, тајвански мандарински, кантонски и - са више доћи.

Добили смо да разговара са Нуанце о његовом нови програм, сада се зове НДЕВ Мобилни, и речено им је да је подељена на три нивоа: сребра, злата, и смарагд. НДЕВ Силвер је база ниво који даје девс слободан приступ Нуанце је претварање текста у говор и препознавање гласа технологије. Златна услуга омогућава приступ ССЛ енкрипцију података и услуге веб интерфејс преко по кориснику или по трансакцији модела цене. На самом врху, Смарагдни ниво најавио црвени тепих са интегрисаним прилагођеним речника и граматике - за креирање апликација које признају индустрије жаргон - и наменски рачун за управљање. Компанија види Смарагдни Тиер апелујући углавном за пословни корисници, али је на располагању сваком Дев спремни да пони за екстра Нуанце ТЛЦ. Дакле, неустрашивог Апп одлука, сада да имате средства да би наше телефоне разумеју нас боље него икада, како ћете их користити?

Наставити читање Нуанце додаје ВП7 подршку, даје девс боље услуге са НДЕВ Мобиле Девелопер Програм

Нијансу додаје ВП7 подршку, даје девс боље услуге са НДЕВ Мобиле Девелопер Програм је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 27 Апр 2011 00:00:00 ЕСТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нијанса , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар