неделя, 2 октомври 2011 г.

Иди напред и освоји

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PjtijsaV9Aw/:
by Scoble

Напомена уредника: Гост аутор Арон Левие је оснивач и генерални директор Бок.нет.

Стара технологија гарду Силиконске долине брзо реметили. Од заиста стари са којима се суочава осциловања стратегије и лидера , да ново старо завија кроз директори тако брзо као они мртви-базен производа, преусмеравање читаве компаније на такмиче са Цукерберг, или изазива велике конфузије купаца као што су помак у будућност , или чак старији-Нови, задовољан стожер или два пре него пријатељски слетања у Гоогле или Фацебоок.

Са овим транзиције старих на нове, и нове до старе, долази упадљиво ретка прилика да се изгради следећи велики електране технологије. Револвинг данашњој технологији пејзажа ће фаворизовати оне са склоност према брзине, промена и поремећаја.

У последњих неколико месеци сам, ја сам чуо за нова предузећа која стоје на радикално трансформише како смо у интеракцији са здравственим, ударац отворен потрошња телевизије, и да образовање мобилни. И освежавајуће, нисам потребна модификатора за опис ових новооснованих: ништа о "гледање телевизије, док Твеетинг", или "олакшати здравству са локалним купона." Не, они имају потенцијал да буду игре мењају услуге од предузетника који су поставили своје очи на сан.

Марк Андреессен недавно изложио невероватно уске аргумент за зашто софтвер ће прилично завладати светом . Или, да будемо прецизнији, то једите. Али то ће се десити само ако радимо на заиста свет мења технологију. Технологија која нам помаже да комуницирају, чување и побољшање живота, или да боље одлуке у нашим предузећима, брже.

Покреће на пореметити и демо пре неколико недеља ме је размишљање о том магичном фази покретања животног циклуса: тачка у процесу изградње у којој је све и све је могуће. Ви тек треба да направите ваш први стожер, нисте могли да је одбијен за више од неколико Подесавање тастатуре, и сигуран сам да тим динамична је само цопацетиц. Ах, славе дана.

Па, пре него што добијате много даље, ево неколико нежељених лекција Мислио сам да деле после пет ваљак-жељезница година у долини:

Проверите да ли сте стално радите нешто што није било могуће пре 3 године

Само фирме у вредности од почетка у овој индустрији су они који не би могао да постоји у некој другој ери. И са брзином промене на интернету достиже брзину побегне, епоха се мере у четвртине, а не година. Ако нисте искористивши неке фундаментално нове омогући, ти си тост. Можда предност је ред величине промене у цени и доступности инфраструктуре због облака (Цлоудера, ДотЦлоуд, Твилио), или сада свеприсутни приступ моћне "паметне" уређаје (Трг, о, кно, прозрачне Лабс) , или промена у друштвеном понашању и на послу и код куће (кукати, Јиве, ХеалтхТап), или све три. Идеја је да се стално буде посегнете за ивици онога што је могуће, проширујући границе онога што се очекује и претвара роман у навику. Ако то не урадите ово, нећете се издвајају, нећете добити вучу, и нећете победити. Као Енди Грове бих нагласио, ако не правите 10Кс побољшање у односу на димензије трошкова, ефикасности, или корист потрошача,

Бостон Динамика Алпха Дог чини Алик Ванце је кућни љубимац изгледа као играчка (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/02/boston-dynamics-alpha-dog-makes-alyx-vances-pet-look-like-a-toy/:
Бостон Динамика ' БигДог је један од наших омиљених луд нивоу ДАРПА пројеката; робота пакет-мазга која може да носи 400 килограма комплет за војника. У неком тренутку, Масачусетс механике одлучио бота би било много боље ако је величине бика, или, знате, СУВ-а. Алпха Дог губи УН-нечујно зујање буке својих претходника, има домет од 20 миља и може да потраје много више кажњавања. Ако сте погледајте видео после паузе, видећете двоје људи безуспешно покушавају окривљујуће на чудовиште - Халф-Лифе 2 диехардс могу да доживе флешбек прса на само поглед од тога. АТ-АТ ЈР Очекује се да бисте видели тестирање терену током следеће године, када је неће имати кревет тест стене да се суочи са, али амерички маринци. Знак наше речи: Очекујемо их да се појави у сваком кошмарне дистопију од 2020с, и да зури улогу у предстојећем Робопоцалипсе .

Наставити читање Бостону Динамика Алпха Дог чини Алик Ванце је кућни љубимац изгледа као играчка (видео запис)

Бостон Динамика Алпха Дог чини Алик Ванце је кућни љубимац изгледа као играчка (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 02 Окт 2011 13:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ИЕЕЕ Спецтрум | извор Бостон Динамицс | Емаил тхис | Цомментс

Самсунг Стратоспхере поставља све уз техничке карактеристике третмана

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/02/samsung-stratosphere-lays-it-all-out-with-spec-sheet-treatment/:
Предстојећи Самсунг Стратоспхере за Веризон Вирелесс је тешко тајна, али осим неколико прича детаље , спецификације за ову ЛТЕ опремљен КВЕРТИ слајдер су остали мало мистерија. Сада, све што се променило, захваљујући у великој мери своје процуриле спецификације лист из Биг Ред - само завирити после паузе. Биће паковање 4-инчни Супер АМОЛЕД екран са ВВГА резолуцијом, (вероватно) сингле цоре процесором брзине 1ГХз, заједно са 512 МБ РАМ-а, 4 ГБ интерне меморије и мицроСД картици од 4ГБ који је унапред инсталиран. Занимљиво, то ће бити први ЛТЕ телефона Веризон да укључе Микро СИМ картице уместо већих, традиционалне понуде. Осим тога, изгледа као да спекулације Андроид 2.3, заједно са 5МП позади / 1.3МП испред камере били мртви на. Такође ће бити ЛЕД блиц у вучу, мада видео снимање ће бити ограничен на прилично световне 480п. Ипак, ако сте жедни за брзину, али су потребна тастатура, у стратосферу је налик на евидентне (мада само) избор.

Наставити читање Самсунг Стратоспхере поставља све уз техничке карактеристике третмана

Самсунг Стратоспхере поставља све уз техничке карактеристике третмана првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 02 Окт 2011 15:13:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Дроид живот | Емаил тхис | Цомментс

Питајте Сласхдот: Како да искористи пост-катаракте Визија УВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Igs3li8Zr8/Ask-Slashdot-How-to-Exploit-Post-Cataract-Ultraviolet-Vision:
кмас2003 пише "Недавно сам имао операцију катаракте са Цристаленс имплантата Са сунни жути (УВ филтер) природна сочиво уклони, ја видим свет у новом светлу (више о томе у тренутку), као је све светлији и боје су више. . живо ... плус у фокусу Као типичан Сласхдот читалац, сам кратковиде од детињства, тако да је дивно да се не морају да носе наочаре / контакти на даљину Једна занимљива настраност је да сам сада може да види ултраљубичасту светлост -. изгледа да постоји неколико људи који су осетљиви фоторецептори испод 400 Нм у УВ спектру сам урадио неки тест са Блацк Лигхт и УВ филтера да потврди то, али бих волео да се уради више убедљив тестирање као што је коришћење Моноцхроматор -. било ко у Боулдеру, Колорадо области имају приступ једној И било какве предлоге са Сласхдот читалаца о томе како сам даље да истражујете овај феномен? Док не видим мртве људе, мислим да имам "суперсила" ... мада нисам сигуран? средовечни предграђа тата би Дон љубичасте хеланке и рта да постане криминалом борац! "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сигурносних пропуста На ХТЦ Андроид телефона

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aUYBDQjgXVM/Security-Vulnerabilities-On-HTC-Android-Devices:
ревјтантон пише "У Последње ажурирање на неке од својих уређаја ХТЦ представио пакет сече алата који прикупљених информација и доста информација.. МНОГО. год да је разлог, да ли за боље разумевање проблема на уређајима корисника, лакше даљински анализе, или корпоративни евилнесс - није битно ". То је зато што "сваки апп на утицала уређајима који захтева један андроид.пермиссион.ИНТЕРНЕТ (што је нормално за било коју апликацију која се повезује на Интернет или показује огласи)" на један од ових телефона сада може да зграби све врсте занимљивих битова од пријављене података.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Псистар губи Жалба у Аппле случаја

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DI2oK7thz68/Psystar-Loses-Appeal-In-Apple-Case:
Спор између Мац-Цлонер Псистар и Аппле је дуг и кривудавим један, а сада, читалац УнкновингФоол пише да "Прошле недеље, амерички Девети кола Апелациони суд је пресудио углавном против Псистар у свом апелу за њихов случај са Аппле Суд је утврдио за. Аппле у да нису злоупотребе ауторских права тако што услови у ОС Кс дозволе. Псистар је победио на једну тачку у којој неки од судских налога треба да нису запечаћене. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Рокови Фацебоок не Да ли ...

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7g5fDl4W6vM/:
article_graphics_28

Напомена уредника: Фацебоок рокови су само почетак. У овом гост пост, Џим Питков и Адријан Аоун скицирали оно рокова могло изгледати ако се примени на све. Ауон је директор стелт покретања Вавии , који ради на подскуп проблема наведених у наставку, а Питков је саветник.

Прошле недеље Фацебоок-у историју. Након прикупљања података о својим корисницима већ годинама, Фејсбук се окренуо дизајнер Николас Фелтон који су одлучили да је време да се те податке на следећи ниво и визуелизацију га - и Тимелине је рођен. Али шта о томе шта се дешава са остатком света, а не само моји пријатељи ... засто нема Фацебоок-има рокове за то?

Ми ћемо одговорити да је у минут, али прво, зашто је још важно? Из истог разлога читате овог члана, људи воле да остану до датума на широк спектар информација-социјални, тематских, локалним, националним, глобалним и ми сви мрзе да пропустите важан нову причу. Информације тако лако доступна осећамо обавезу да обрадимо више информација него икада раније. Фацебоок је пионирски начин добијамо информације о нашим пријатељима, али, нажалост, алате за остатак вести светских још нису хвата.

Али нисмо вам говорим нешто што већ не знате. Милијарди долара питање је шта да уради поводом тога? Верујемо да су информације потрошња данас је спремна за преврата-технологија развија тако да одговара нашем понашању. Дакле, како ће се ова трансформација десити?

Борбе преоптерећености информацијама

Оно што је некада била једноставна вежба за скенирање једног или два новине дан за интересантне наслове вести и чланке је ескалирао у понављају скенирање у току дана више онлине вести извора (Фацебоок хране, туеетс, РСС фидове, онлајн новине и блогове). И у многим случајевима, различите изворе само понови исту причу изнова и изнова, што очигледно обиље опција заблуду. Дакле, док већи избор је често боље, овде је једноставно нас преоптерећења.

На пример, када Кате Миддлетон оженио принц Вилијам, можете да прочитате хиљаду чланака о томе. Зачудо, читање традиционалне штампане медије заправо ефикаснији од тога, јер прича се помиње само једном папиру. У садашњем стању "преоптерећења", можете видети истом члану твеетед, заједнички на Фацебоок-у, гурнути на РСС феед, итд и у многим случајевима издавачи савити до перверзне подстицај сензационалистички наслови на диференцирају своје цоокие-цуттер садржаја и диска више кликова. Због тога је тешко избећи предрасуде и схвате шта се стварно дешава, или чак знам да ли сте алре

Енгадгет Мобилни Подцаст, живи на 2ПМ ет!

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/02/the-engadget-mobile-podcast-live-at-2pm-et/:
Петак поподне једноставно нису исте без мобилног подкаст да слуша, али надамо се вашем поподне недељу је сада много боље хецкува овог викенда. Испоставило се да 2ПМ ЕТ је био савршен прозор времена за Мирјам и Бред да своје Рантс у реду и сецира апсолутно огромне недеље бежичне дешавања све у исто време. Придружите нам се за посебан недељу издање Енгадгет Мобилни Подцаст, живи на 2ПМ ЕТ-Ванземаљац (11АМ, ПТ, 6ПМ ГТ)!

Наставити читање Енгадгет Мобилни Подцаст, живи на 2ПМ ет!

Енгадгет Мобилни Подцаст, живи на 2ПМ ет! првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 02 Окт 2011 13:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Руски софтверска фирма каже да Његова апликација може да црацк БлацкБерри безбедности

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gHBjDe4iUj4/Russian-Software-Company-Says-Its-App-Can-Crack-BlackBerry-Security:
АЗА43 скокове у редове прихватио подносилаца, пише "Руски безбедносни софтвера Елцомсофт је објавио апликације које тврди да одреди БлацкБерри ручни лозинке софтвер наводно хаковање БлацкБерри лозинку преко напредни ручни сигурносна подешавања која је требало да шифровање података који се налазе на. корисника меморијске картице и хакер. не ни треба да имају БлацкБерри одреди лозинку, само меморијску картицу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони открива цене и величине ли Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (још не знам да ли је реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) у односу на 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

Сони Ерицссон даје руку ФрееКспериа девс, показује љубав према ЦианогенМод 7.1

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/02/sony-ericsson-lends-hand-to-freexperia-devs-shows-love-for-cyan/:
Испоставило се, Сони Ерицссон је заиста долази около на разумевање да Андроид телефони нису једна величина-одговара-свих предлог. После узимања обавештење о неуморне ФрееКспериа тима напори да се ЦианогенМод 7.1 одређеним СЕ уређајима, компанија је сада " вуче Самсунг "од стране кредитирање своју подршку узрок. Фирма је обезбедила група са око 20 телефона, заједно са дебуггед и обнављан камера библиотека бинарне да би се исправно корисничко искуство. Не престају ту, Сони Ерицссон се нада да ове бита доступна свим програмерима под посебним ЕУЛА у блиској будућности. Наравно, компанија наставља да подсети својим корисницима да не одобрава посебно откључавање боотлоадер - који и даље резултате у поништи гаранцију - иако је спреман да вам помогне да урадите управо то.

[Хвала, Торстен]

Сони Ерицссон даје руку ФрееКспериа девс, показује љубав према ЦианогенМод 7.1 првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 02 Окт 2011 12:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Сони Ерицссона Сони Ерицссон светског | Емаил тхис | Цомментс

Канадски суд утврди Сајт Сцрапинг повређује ауторска права

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dH7Ff7K2yCc/Canadian-Court-Finds-Website-Scraping-Infringes-Copyright:
Први пут прихватио подносилац уништен пише "првостепене пресуде из Британска Колумбија, Канада, открили да Зооцаса, некретнине сајт за претраживање управља Роџерс комуникације, крше ауторска права стругањем некретнине огласи и фотографије са Центури 21 Канаде одлука детаљно прегледа питања. сајта стругање, Услови коришћења, "Схринк Врап 'и' Кликните преломи" споразума, роботс.ткт датотеке, као и ауторска права импликације хиперлинкове за америчке читаоце користи за више милиона долара одштете., суд је доделио овде 1.000 долара (хиљаду долара ) за кршење услова века 21. сајта коришћења и законска ауторска права штета у укупном износу од $ 32.000 ($ 250 по крши некретнина фото) Више анализе на блогу Мајкл Геист, а глобус и Пошта.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недељни Погледајте Роунд Уп

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9getOPVYO1g/:
Dedgumo-watches-12

Сваког викенда, водимо брзо округли-уп главних гледају вести. Зашто? Зато што сатови су прилично дарн кул.

Диевас Вортек професионални сат добија прегледани . Трајна титанијумско кућиште и лак за читање бирање за људе који само треба озбиљна сат (за озбиљан рад и игре).

Гледајући модерног класика, веома јединствен класика. Џералд Гента Гефица Би-ретро Сафари гледају ГЕТ памте и препоручује се као наплатити.

Љубав која Јапански изгледају децонструцтионист Стеампунк? Дедегумо сатови су прилагођене су ручно и не превише скупо.

За мало више коментара, погледајте Поп Хоуртиме Ватцх .

Кликните за приказ слајдова.


(Оснивач прича) Меетуп је Хеиферман: Рад На Мекдоналдс и будућност социјалних мрежа

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zHaEbj3FpGA/:
Sequence 1 Backgroun#5987FA.mov

Меетуп суоснивач и извршни директор, Скот Хеиферман је Крис Диксон је гост у овој епизоди Оснивач приче . Серијски ентренепенур, Хеиферман каже Диксон почео "прва онлајн оглас агенцију у '94", након корпоративној Америци напустио га је незадовољан. Под називом И-саобраћају, "идеја је била да буде онлине медија купују агенције, иако није било медија да купи у том тренутку." Пет година касније Хеиферман продају И-саобраћаја на Агенци.цом.

Након изласка, Хеиферман је нерешен и каже да Хеиферман је посао у МцДоналд'с-потез је кредите компанија је одржавање "отишла мало луд не знајући шта желим да урадим са својим животом.". "Био сам висио око са превише правника и рачуновођа и на време само сам хтео да видим шта је било да буде део стварног реалног бизнис."

Након окретања пљескавице Хеиферман скочио назад у покретање сцени са РоцкетБоард, пројекат описује као "огроман пропуст и стварно ми је дувао кроз око $ 20 милиона долара АОЛ новца." Силвер Лининг? Хеиферман добили савете која се лепи са њим до данас-стварамо производе како би веће добро друштва.

Наставак испод разговора, Хеиферман разматра Фотолог , компанија је покренула непосредно пре оснивања Меетуп. Хеиферман почела дељење фотографија сајт у 2002 и каже "да је постао број један друштвена мрежа" у неколико земаља. На крају продат је за милионе долара. Међутим, Хеиферман напомене Фотолог претраживач статуса урушава када Флицкр погодио веб и успели Хеиферман схвате да ниједна компанија није потпуно сигуран против конкуренције.

Научена лекција, Хеиферман каже Диксон "Не мислим да можете узети здраво за готово да је свака социјална мрежа ће бити овде 10 година од сада."

Проверите да ли сте слушали и клипове за додатне увиде, укључујући и оно што Диксон приметио док испоруку пица.

Прошлости епизоде ​​Оснивач Приче су овде .

Освежи преглед: недеља 26. септембар 2011

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/02/refresh-roundup-week-of-september-26-2011/:
Ваш смартпхоне и / или __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ је само просјачење да се ажурирају. С времена на време, ови мобилни уређаји су благословени са одржавањем освежава, исправке грешака, прилагођене РОМ и ништа између, па многи од њих су плутајући око које је лако за значајан комад да се изгубите у миксу. Да бисте били сигурни да не побегну без претходног обавештења, ми смо се окупили све могуће ажурирати, хаковање, и разних других будалаштина од прошле недеље и нагуране их у један згодан Роундуп. Ако пронађете нешто на располагању за Ваш уређај, молимо Вас да нас виче на Савети у Енгадгет давт цом и обавестите нас. Уживајте!

Службени Андроид ажурирања
  • Прича врху ове недеље се врти око ХТЦ Муња је дуго очекивани __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ ОТА ажурирање. Коначно је Покрећемо, који је узбудљиве вести за власнике овог уређаја - све док је морао да буде повучен због неких веома је важан грешака. Највећи од свих је да говорна пошта обавештења више не ради правилно, видео ћаскање преко Гоогле Талк-а такође је незнатно забрљао као добро. Нема речи о томе када можемо очекивати да га виде вратити са онима бугс фикед. [ Дроид-Живот ]
  • На жалост, Муња није једини телефон постане жртва повукао ревампс; ЛГ Оптимус С на Спринт је имала ажурирање __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ кибосхед, мада корисници имају две недеље да га добијете - довољно времена за сваког ко да искусе неке од бугова , која је укључивала телефон не пуни, СД картице не признаје када телефона повезан са рачунаром, нема приступ на дата сервисе и предиктивни текст на виртуелној тастатури престао да ради. То је разочаравајуће да види ово десити тако брзо после Киоцера Ехо ажурирање прошао кроз сличну дебакл. [ СпринтФеед ]
  • ЛГ Оптимус 3Д: В10К фирмваре, омогућава телефону да конвертује ОпенГЛ-способан 2Д игара у стереоскопски 3Д. Напомена: ово још увек ради Андроид 2.2.2, тако да још увек чека __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__. [ АндроидЦентрал ]
  • Моторола Ксоом ВиФи: Андроид 3.2.1 почиње да избаце. [ АндроидЦентрал ]
  • Делл Стреак 7: __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ ажурирање Покрећемо сада неодређено региона [ АндроидЦентрал ]
  • Асус Еее Пад трансформатор: Ревампед на Андроид 3.2.1, додаје други исправки грешака [ АндроидЦоммунити ]
  • ЦАСИО Г'Зоне командоса: __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ Покрећемо сада [

Хот мулти-ОС-Пребацивање - Зашто то није свуда?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xTKNQefz9KE/Hot-Multi-OS-Switching-mdash-Why-Isnt-It-Everywhere:
Први пут прихватио подносилац поновно избијање пише "може Сласхдот читаоци сетити најаву Тоуцхбоок из Увек Иновирање распиривање доста узбуђења у Сласхдот заједница поново у 2009 (скоро годину дана пре иПад је најавио и суштински убио овог искључен, а пут пре него што је Асус трансформатор, који је у суштини иста идеја). новог производа компаније изгледа да подржи Популарна више ОС-пребацивање, наводно са минималним перформансама казна Оно што изгледа чудно за мене. је, зашто нису остали програмери скочио у тај већ Мац? , на пример, направио велику кампању нову могућност својих производа да коначно подржавају Мицрософт Виндовс-а, али (без обзира на емулацију опције) су још увек ограничене на подизање система на један систем рада у било ком тренутку. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.