четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Мобиус смарт телефона ултразвук хитова тржишту две године прекасно за релевантност

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/13/mobius-smartphone-ultrasound-hits-the-market-two-years-too-late/:
Мобисанте Мобиус паметни телефон ултразвук
Мобисанте је Мобиус смарт телефона ултразвучни систем постигао је ФДА још у фебруару, велики корак ка добијања производа из врата. Сада замисао бивши Мицрософт важна личност у компанији Др Саилесх Цхутани је коначно на располагању како би, једини проблем је да је на основу око две-годишњи технологије. У срцу система Мобиус је Тосхиба ТГ01 (то Виндовс Мобиле 6.5 залиха) сада безнадежно застарели слушалицу. Ипак, сонда и телефон заједно коштају 7.495, само мали део онога што традиционалних система ултразвук трошкова. Сигурни смо да постоје мале клинике, посебно у сиромашним и удаљеним деловима света, који су већ разматра Др Цхутани решење и, ако је његова компанија резултати довољно налога, да се нада да смањи цену на пола. Можда они могу ставити део новца ка развоју система који ради са смарт телефона платформама људи стварно користе - као што су Андроид и иОС. Погледајте видео демонстрацију после паузе.

Наставити читање Мобиус смарт телефона ултразвук хитова тржишту две године прекасно за релевантност

Мобиус смарт телефона ултразвук хитова тржишту две године прекасно за релевантност првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 13 Оцт 2011 09:18:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | извор Мобисанте | Емаил тхис | Коментари

Схади Ресхиппинг центри Изложени

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/71NuBQu_kjk/Shady-Reshipping-Centers-Exposed:
Динамоо пише "сте се икада запитали како криминалци могу да дух далеко производима које купују са украденим кредитним картицама одговор је да они користе софистициране изненађујуће, али веома сумњивог ресхиппинг центара за прање робе на путу ка источној Европи? Лоши момци направити новац. али је муле ради ресхиппинг који ће на крају ухвате. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представљамо неке од наглашава од финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 старији брат Нокиа Ц5, мобилни и представљамо вам пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала светлости (тежак само 90 грама), што употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас који га чине веома комплетан тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екран осетљив на додир од 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела која омогућава видео, радио и ГПС конекције, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40МБ интерне, које се могу конвертовати у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, али ће укључити Стандард 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, која је била позната до сада, као Симбиан С60. Уређај мени нуди добра збирка икона које пружају директан приступ налозима е-поште и друштвених мрежа.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 укључује приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, од којих можете купити музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице докумената и ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо разговарали ја ћу бити 170 евра.

Босе је ОЕ2 и ОЕ2и на слушалице пакет бренда признање, мало шта друго

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/13/boses-oe2-and-oe2i-on-ear-headphones-pack-brand-recognition-li/:
Босе можда најпознатији по својим активним поништава буку слушалице , али то не значи да је странац у равницу Ол 'пасивне типове. Узмимо за пример своју најновију дуо над-ауралс, $ 150 и $ ОЕ2 180 ОЕ2и (који само додаје иДевице компатибилан инлине даљински / микрофон за оне екстра Хамилтонс). Једноставно речено, ове конзерве су еволутивни упдате компаније ТриПорт ОЕС, обећава више удобно пријањање од паддинг-меморијске пене, као и побољшани квалитет звука. Као што очекујете, апсолутно нема помена о спецификацијама, али често путују ће се јоиед да знају да могу слушалице се спаковати за складиштење унутар укључено ношење. ОЕ2с су тренутно доступни за куповину од Бозе у избор црне или беле цолорваис - савршено одговара за да на путу иПхоне твој. Пуна ПР прошлости паузе.

Наставити читање Босе је ОЕ2 и ОЕ2и на слушалице пакет бренда признање, мало шта друго

Босе је ОЕ2 и ОЕ2и на слушалице пакет препознавање бренда, ништа друго првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 13 Оцт 2011 08:10:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | извор Босе | Емаил тхис | Коментари

Деннис Ритцхие, Творца Ц Программинг Лангуаге, преминуо је

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NW7BrNxLaeo/Dennis-Ritchie-Creator-of-C-Programming-Language-Passed-Away:
ВанкерВеасел пише "тужна вест о смрти још једног великог технологије дошло Деннис Ритцхие, творац програмског језика Ц и кључни програмер у Уник оперативног система, је преминуо.. За оне од нас користи Мац ОС Кс, Иос , Андроид и многи други не-оперативног система Виндовс, смо га да се захвалимо Многи од оних који користе Виндовс и ти, као многи од апликација које користите су написане у Ц. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Вентил БОСС очекује Аппле изазов Конзоле игре

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SuUM6UIJ2hU/Valve-Boss-Expects-Apple-To-Challenge-Game-Consoles:
Говорећи на панелу током ВТИА ТецхНВ конференције, вентила директор Гејб Њуел је неке интересантне ствари да кажем о његовим очекивањима за конзоле бизнис. Цитирање: "Дневна соба је домен конзолама, као и његова способност да самостално постоји од других платформи је нестао, Невелл каже Невелл очекује Аппле пореметити платформу дневни боравак са нови производ који ће изазов конзоле, иако је доесн. 'т неке посебне знање тог новог производа. "Претпостављам Аппле ће покренути производ дневну собу да редефинише очекивања људи заиста снажно и појам посебне конзоле платформа ће нестати", рекао је Њуелс поновио своју забринутост у вези затвореног модела. као "погрешан филозофски приступ", али онај који ће људи имитира због успеха Аппле-а и Ксбок Ливе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Компанија представио Персонализовано Аниме робот девојка

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nhgYkIzasY4/Company-Unveils-Personalized-Anime-Robot-Girl:
МрСеб пише "Изгледа, као култура, имамо дубоко укорењеног интересовање за робота и аутомате, и ако могу да воле животиње или другим не-хуманоидни створења, шта да нас спречи да падне у љубави са роботом Упознавање Мека? Роботика 'С2 Хуманоид Глава:. Она има седам степени слободе, високе резолуције ФиреВире камера у сваком оку, нула-ход хармоника диск спремају у врат, и тона уннервингли човека покрети и положаји Она тежи 7.6кг (16.7лбс ), има пар светао, вагглинг куче попут ушију, и може бити прикључен на Мека торзо и руке, ако више волите своје роботе да буду нешто више телесни гирли, Аниме лице је само обичај коже, узгред: Мека. ће прилагодити схелл да изгледа као било шта желите Ми смо рекли да су вредности поверљивост својих клијената - и што је још важније они не судити Покреће отвореног кода и да се прошири М3 контрола софтвера, С2 главе (и тела и.. руку) може бити врло лако надоградити да користе Хооман Самани је вештачки ендокрини и психолошког модела - и ако сте имали избор заљубити у аморфном, одлучно чудно изгледа фурбалл, или сладак, весео Аниме девојка, која би сте одабрали? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аустралијски суд Блокови Продаја Самсунг Галаки __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MO2_0n2POYI/Australian-Court-Blocks-Sales-of-Samsung-Galaxy-Tablet:
јимбох2к пише "Аппле је успео да блокира продају __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ Самсунг 10.1 __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ у Аустралији до завршно рочиште може бити саслушана у случају Довн Ундер суд у четвртак могао да делотворно убије шансе __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ икада покретање исправно у Аустралију после Нокиа тврди даље. кашњења производ ће угрозити наде стицања вуче. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Оштре, ХТЦ и ЗТЕ уче НФЦ руковања форум тајна

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/12/sharp-htc-and-zte-learn-the-nfc-forum-secret-handshake/:
НФЦ форум само постигао неколико високог профила савезника у облику Схарп , ЗТЕ и ХТЦ . Телефон произвођачи били су међу мноштво компанија да се придруже се као чланови, са Схарп и ЗТЕ ударање сарадник ниво и ХТЦ потписивања на Имплементатор нивоу. Сада да мобилни хазинг почне!

Наставити читање Шарп, ХТЦ и ЗТЕ уче НФЦ руковања форум тајна

Оштре, ХТЦ и ЗТЕ уче НФЦ стисак руке форум тајне првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 12 Оцт 2011 19:42:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Телефон кашичицу | | Емаил тхис | Коментари

Скипе будућности под Мицрософт-а: Интеграција свуда?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_mKu7D3bHiw/skypes-future-under-microsoft-integration-everywhere.ars:

Мицрософт има велике планове за Скипе, ми једноставно не знамо тачно шта су. Али са Мицрософт стицања и америчких и европских регулаторних одобрења за 8,5 милијарди долара стицање , спајање је вероватно да ће бити завршена у блиској будућности, омогућавајући Мицрософт интегрисати Скипе-у различите линије производа.

Најочигледнији места за интеграције Линц, Мицрософт Унифиед Цоммуницатионс платформе, и Виндовс Тел. Али током времена, Скипе-а могу бити печен у више производа као што су Оутлоок, Виндовс Ливе Ессентиалс, и Ксбок Ливе или чак постати унапред инсталиран компоненте оперативног система Виндовс на радној површини, аналитичари спекулишу. Док корисници тренутне Скипе услуга вероватно неће одмах видети све велике промене, будуће верзије интегрисан са Мицрософт производима могао да се интерфејс метроа која доминира Виндовс телефони и предстојећи Виндовс 8 десктоп софтвер.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак