четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Скипе будућности под Мицрософт-а: Интеграција свуда?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_mKu7D3bHiw/skypes-future-under-microsoft-integration-everywhere.ars:

Мицрософт има велике планове за Скипе, ми једноставно не знамо тачно шта су. Али са Мицрософт стицања и америчких и европских регулаторних одобрења за 8,5 милијарди долара стицање , спајање је вероватно да ће бити завршена у блиској будућности, омогућавајући Мицрософт интегрисати Скипе-у различите линије производа.

Најочигледнији места за интеграције Линц, Мицрософт Унифиед Цоммуницатионс платформе, и Виндовс Тел. Али током времена, Скипе-а могу бити печен у више производа као што су Оутлоок, Виндовс Ливе Ессентиалс, и Ксбок Ливе или чак постати унапред инсталиран компоненте оперативног система Виндовс на радној површини, аналитичари спекулишу. Док корисници тренутне Скипе услуга вероватно неће одмах видети све велике промене, будуће верзије интегрисан са Мицрософт производима могао да се интерфејс метроа која доминира Виндовс телефони и предстојећи Виндовс 8 десктоп софтвер.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар