вторник, 24 май 2011 г.

Делл знатижељно недостаје од хардвера Виндовс Пхоне партнера "манго" листи, Мицрософт каже 'Стаи тунед'

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/dell-curiously-missing-from-windows-phone-mango-hardware-partn/:
Мицрософт јутрос је додао Ацер, Фујитсу и ЗТЕ своје стабилно Виндовс Телефон хардвера партнера, али погледајте ту слику горе и наћи ћете једно име недостаје. Да, Мицхаел Делл презиме је приметно одсутна из групе манго произвођача, што је подстакло нас да се допре до некога задужен да види шта је шта. Мицрософт Реп нас је обавестио да компанија нема шта да објави на том плану у овом тренутку, али је позвао нас да "Стаи тунед," шта год да значи. Ако се питате где је Нокиа, дирка није, то је још увек врло много у плановима Мицрософта , то је само добио посебан споменути. Што се тиче Делл? Није провирити у целом Кеиноте. То долази само дан након што је Валл Стреет Јоурнал-чланак наведених Делл намеру да смањи своје присуство на тржишту потрошачке и фокусирати се на њене предности предузећа - могу напуштање Виндовса Телефон бити један од тих корака?

Делл знатижељно несталих са телефона 'хардвер партнера Прозори манго листи, Мицрософт каже' Стаи тунед ' првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 11:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Велика 24 / 7 соларне електране да се изгради у Невади

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V3CO2Xseh_Y/Large-Scale-247-Solar-Power-Plant-To-Be-Built-in-Nevada:
РаиТомес пише "Обамина администрација је обезбедила кредит од $ 737 гаранцију милиона долара за изградњу прве велике соларне електране који складишти енергију и обезбедјује струју 24 сата дневно, 7 дана у недељи." Овај пројекат соларне енергије, хелиостат него фотонапонских система, са растопљене соли за чување енергије у виду топлоте за време када сунце не сија, биће изграђена у Невади и, каже чланак, се очекује да створи "600 Послови у грађевинарству и 45 сталне позиције. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ИПв6 саобраћаја су ниске, али нико не зна како Грешка

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2RZIN3S94dk/IPv6-Traffic-Volumes-Are-Low-But-Nobody-Knows-How-Low:
нетбузз пише "Како 8. јун Светски дан ИПв6, експеримент приближава, постоји општа сагласност да је мало ИПв6 саобраћај прелази на Интернет у овом тренутку догађај је осмишљен у делу за повећање јачине звука који, међутим, то ће бити тешко за Интернет политике.. , инжењери и корисника заједницу у целини да каже како надоградњу на ИПв6 напредује, јер нико нема прецизне или свеобухватне статистичке податке о томе колико Интернет саобраћаја је ИПв6 у односу на ИПв4. " А у случају да не знате много о ИПв6 и зашто је то важно, даве.ио је љубазно обезбедио "буквар о ИПв6 транзицији. Зашто је кул, како да почнете са њом и шта се променило"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мозилла одбацује ВебП формат слике, Гоогле додаје на Пицаса

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/wxs5XPn6NP0/mozilla-rejects-webp-image-format-google-adds-it-to-picasa.ars:

Гоогле уграђени Роиалти фрее ВебМ видео формату са софистицираном технологијом ВП8 компресије који је добила у 2009 стицање Он2. Поред унапређења циљ отворених видео за Веб претрагу гиганта такође користи Он2 технологију да изгради нови формат слика се зове ВебП са циљем да се смањи време учитавања странице повећањем ефикасности компресије слике.

ВебП користи неки од још увек слике компресију технике које се ослања на ВП8 за компримовање појединачних кадрова видеа. Формат је намењен за употребу са губицима слике као алтернатива поштовани ЈПЕГ формату. Гоогле спроводи велике студије који показују да ВебП нуди просечна величина фајла уштеде од 39 одсто. Упркос наизглед импресивне резултате, а не свако је убеђен Гоогле резултати. Мозилла, која је званично одбио да подржи формат у Фирефок-у, је настао као један од најистакнутијих противника ВебП'с.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Сиано подиже још $ 20 милиона за мобилни процесор ТВ-пријемник

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Tu32xC-P7i8/:
Арраи

Ливе ат Барнес & Нобле догађај у Њујорку

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eFo4CH_cR4c/:
Арраи

Бригхтцове представио Апп цлоуд. То није само за Видео Висе

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/w8vSlaOG5Ak/:
Арраи

Виндовс телефон "манго" претрагу нуди локацију-специфичне резултате, око интеграције (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/windows-phone-mango-search-offers-location-specific-results-a/:

Виндовс телефон најновије итерације (цоденаме манго ) је све о томе имајући у хаубе. Имали смо прилику да седнемо са Виндовс Пхоне понављања пре него што данас откривају велики , и они су нас пустили да на неколико нових функција које ће сасвим сигурно поставити оперативни систем осим - у најмању руку када је у питању кретање уплетени Интернету који се Интернет. Ми смо добили брзи увид у ИЕ9 , али нови прегледач није много игре шаржер - подржава ХТМЛ5, али и даље неће испоручити Фласх или Силверлигхт-компатибилност. Праве вести овде, у Бинг-погон за претрагу функцију која омогућава корисницима да сурфују пространствима огромне интернет четири различита начина, са фокусом на локални.

Кликом на дугме "Претражи" посвећен са Виндовс Телефон почетном екрану вас води познати Бинг страну, нудећи визуелне, аудио и глас опције смо чули гласине раније овог месеца, уз град крајолик икону. То представља Скилине Локални извиђачке, функцију која се фокусира на ваше упите сте у суседству, обезбеђујући локацију-специфичне резултате који истичу важне информације о установама и догађаја у непосредној околини. Ако кликнете на било који линк путем доводи до опште информације као и критике прикупљене из популарних корисника генерисаних сајтовима. То није све што је ново, међутим, као манго такође нуди неке трикове диван у свом визуелна претрага. Уместо да само снаппед баркод, можете користити снимак самог производа да би се информације о ценама, доступности, и релевантне апликације.

Демо смо видели користити маску Девојка која је играла са ватром, и испоручује међу резултатима претраге везују на титулу у Киндле апликација. Ово није баш иновативна технологија - Гоогле-Наочаре ради исту ствар - али оно што је заиста другачије овде је тесна интеграција таквих функција у оперативном систему, као и линкове за спољне апликације. Дакле, искуство је мало за разлику од било ког другог оперативног система у атмосфери, упендинг наше идеје о томе шта то значи за претрагу интернетс без посезања за самосталне програме. Било да је то нешто што ће корисници предузети да узевши, али смо сигурни да је довољно да се људи причају. За дубље (и веома вертикална) погледајте на локалном извиђачке, ускочите у прошлости паузе.

Наставити читање Виндовс Пхоне "манго" претрагу нуди локацију-специфичне резултате, око интеграције (видео)

Виндовс телефон "манго" претрагу нуди локацију-специфичне резултате, око интеграција (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 10:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | |

Барнес & Нобле најављује нове додир омогућена кутак

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/barnes-and-noble-announces-new-nook/:
Догађај кутак
Да се не надмашила по Кобо који само Унлеасхед је последњи Е Инк Реадер јуче људи на Барнес & Нобле се вратио са најновијим упдате за своју линију Кутак уређаја. "Све нове" кутак на додир омогућена је и траје до два месеца на једном пуњењу.

Развој ...

Барнес & Нобле најављује нове додир-скрипта кутак првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 10:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Скилон Спацеплане Дизајн доноси Кључне преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/seTLEfA3H78/Skylon-Spaceplane-Design-Passes-Key-Review:
гбјбаанб пише "револуционарни Велика Британија спацеплане концепт је повећала закључцима важан технички преглед Скилон је дизајн за спацеплане који користи моторе који раде као нормалне авионе у близини тла и пребаците на ракетни погон у горњим слојевима атмосфере.. Концепт значи да авион неће морати да носи што више горива и тако не треба за једнократну употребу фазе Процењује се (по програмера) који ће Скилон пад цене испоруке товара у орбиту од 15.000 долара по килограму на $ 1000.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ФиреПро В5900 АМД и Воркстатион-В7900 ГПУ

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2CX-rgsBPug/AMD-Releases-FirePro-V5900-and-V7900-Workstation-GPUs:
примесуспецт пише "Данас АМД објавио две нове радне станице ГПУ. ФиреПро В5900 и В7900, са циљем да на средњем и врхунске радне станице картица на тржишту"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


САД-обавештајне агенције да се састави Планина метафора

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dkUwCHfPMwE/US-Intelligence-Agency-to-Compile-Mountain-of-Metaphors:
цоондоггие пише "Истраживачи са америчком обавештајном напредне истраживачке пројекте Активност желе да изграде складиште метафора сте прочитали права.. Не само амерички / енглески метафоре уму али они иранских фарси, мексичке шпански и руски говорници. Зашто метафоре" метафорама? су позната још од Аристотела као поетска или реторичке уређаја који су јединствени, креативни инстанце језика уметничке (на пример: Свет је позорница, време је новац) Током последњих 30 година, метафоре су показала да се прожима у свакодневном језику. и да открије колико људи у култури дефинишу и разумеју свет око њих, "каже ИАРПА."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фирефокс 5 бета за десктоп и андроид

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/EOcg73mfIWI/firefox-5-beta-arrives-for-desktop-and-android.ars:

Мозилла је најавила доступност првог Фирефок-5 бета верзије за Виндовс, Линук, Мац ОС Кс и андроид. Нови десктоп верзија укључује уграђену Свитцхер ослобађање канал и подршку за ЦСС анимације. Нове мобилне верзија уводи подршку за не прате заглавље и низ других побољшања.

Мозилла је Прелаз на бржи темпом развоја модела са краћим циклусима између главних издања. Организација има за циљ да пружи још три велике исправке ове године, чиме Фирефок верзија број 7 до краја 2011. Да се ​​прилагоде више итеративно стратегије управљања издање, Мозилла је успостављен систем издање "канала" преко којих ће нова побољшања протока пре доласка у стабилном издању. То је слично приступу већ успешно користи од стране Гоогле-а за свој Цхроме Веб претраживач.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Е-Г8 разговора Нова индустријска револуција - Али где су парњаче?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MPI47OV_m9w/:
Арраи

Гледајте ТецхЦрунцх Реметите живе дан 2!

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fHexv2GVTAI/:
Арраи

Опера мини 6 За ИОС - Бољи претраживач за иПхоне и иПад? (Сцреенсхотс)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2LLO09QOe58/:
Арраи

Опера Мини земљишта на иПад у верзији 6,0

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/opera-mini-lands-on-the-ipad-in-version-6-0/:
Било љубави Опера мини искуство на иПхоне и желе за њу на веће ИОС уређаја? Опера је данас да је жеља претвара у стварност уз ослобађање в6.0 свог мини мобилни прегледач, који сада има подршку за све ИОС Портаблес, укључујући иПад и иПад 2, као и специфичне Схоутоут за иПхоне 4 је мрежњаче приказ. Укупни дизајн Интернет Екплорер је такође освежен се, уз "нови изглед и осећај", док социјални дељења функција ће вам омогућити да у експлозији УРЛ адресе Твиттер и Фацебоок директно из Апп. Поред тога, нова верзија укључује способност да се учита картице у позадини и побољшава подршку за нон-латиницом као што су арапски и кинески. Хит извор линк за преузимање.

[Хвала, Крис]

Наставити читање Опера Мини земљишта на иПад у верзији 6,0

Опера Мини земљишта на иПад у верзији 6.0 је првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 08:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иТунес | Емаил тхис | Цомментс

НПГ, ЦСУ партнер за $ 49 динамичке дигиталне уџбенике

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/npg-csu-partner-for-49-dynamic-digital-textbooks/:
Најгори део бити студент? Скупа материјала за учење ... они чине чак рамена резанци фенси јела. Ове јесени, студенти на Цалифорниа Стате Университи ће бити најмање чине корак до брзе хране. ЦСУ је најавио трогодишњи уговор са природом Издаваштво Група за ниске цене, интерактивни веб-базирана уџбеници који имају приступ опцијама за ученике ометене у. Први да се понуди је уводни текст биологије, фиттингли под називом Принципи биологије 1.. Студената на, ЛА, северним гребеном и Чико кампуса ће свака имати различите дозволе и плаћања модела, али је 49 долара добија неко потпуно издање почетком септембра. Професори да мењате садржај, који обухвата 175 "интерактивне лекције", приступ бази података од научних радова, као и процене за студенте. могу да се користи на било ком уређају од шкриљаца на рачунар, па чак и штампана ако желите сцрибинг белешке помоћу оловке и папира или неће бити у близини интернет конекцију. Детаљи су суви о будућности књиге помоћу система, али изгледа као обећавајуће паузе за студентима. Ипак, пре него што спремите се да ров књига и ранац за више новца и мање болови у леђима, ми бисмо предлажемо скимминг Саопштење за штампу, након паузе.

Наставити читање НПГ, ЦСУ партнер за $ 49 динамичке дигиталне уџбенике

НПГ, ЦСУ партнер за $ 49 динамичке дигиталне уџбенике првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 09:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце НПГ , ЦСУ | Емаил тхис | Цомментс

Сонос сада стримовање музике на 320кбпс МОГ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/sonos-now-streaming-mog-music-at-320kbps/:
Ако живите у САД и своје Сонос цео-аудио-систем за кућну онда свет стреаминг аудио заиста је ваш каменица. Иоу'д бити теско да именује један велики домаћи звук услуга није доступна на ваш С5 све-у-једном или ЗонеПлаиер подешавање. Данас Сонос додаје МОГ музичку услугу високог квалитета 320кбпс потоци доступно на захтев или преко уметника прилагођена само за радио станице. Још боље, можете пробати 11 милиона песму библиотеку бесплатно током наредних 14-дана пре него што се тражи да се претплатите на 9,99 $ месечно Примо понуде.

Наставити читање Сонос сада стримовање музике на 320кбпс МОГ

Сонос сада стримовање музике на 320кбпс МОГ првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 09:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Обавезна Аутомобилизам црне кутије могу бити на путу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjDV9VueK3Q/Mandatory-Automotive-Black-Boxes-May-Be-On-the-Way:
Атила Димедици пише "Народна Аутопут Безбедност саобраћаја управа је требало да објави нови пропис захтева од свих возила да садржи" црна кутија ". Не само то, већ уређаји бити организован тако да је тешко (можда и илегалне) да бисте изменили које информације прикупљамо ове уређаје или да их дисбале иако су судови одлучио да је власник возила има податке судови су владали. да власти може да приступи тим подацима (у којој мери и да ли налог је потребно зависи од државе). "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Европска комисија поврати разум, отказује € 22 милиона СИМБЕОСЕ пројекта

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/european-commission-regains-sanity-cancels-22-million-symbeose/:
Прошлог новембра, на изненађење и ужас многих, Европска комисија је одлучила да је потребно да подстакне неке домаће иновације у мобилном простор и издвајали заједно € 22 милиона у јавног и приватног улагања дизајниран да помогне Симбиан напредују. Намера је била да се обрате Нокиа бившег љубавника у уграђени оперативни систем за Европу (отуда назив СИМБЕОСЕ), али авај распада између Симбиан и фински произвођач мобилних је било превише да се превазиђу. ЕК је одлучила, сасвим исправно, да нема смисла настављати са својим симбтопиа пројекта, а сада члан Неелие Кроес ' тим потврдио је цео подухват је отказан. Европских пореских обвезника (од којих су двојица видите на десно) такође ће бити драго да знају да никакав новац није размењена руке, па метак је добро и заиста је избегла. Ваљда зато што траже тако срећна.

[Хвала, Данијела]

Европска комисија поврати разум, отказује € 22 милиона СИМБЕОСЕ пројекат првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 07:20:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Све о телефони | Соурце @ Ццбухр (Туиттер) | Емаил тхис | Цомментс