вторник, 24 май 2011 г.

Ллано АМД куад цоре АПУ и Замбези Оцта-Цоре процесори се цена, које су на списку бивши КС дв6

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/amd-llano-quad-core-apus-and-zambezi-octa-core-cpus-get-priced/:
Не грешка релативна тишину из АМД-а на АПУ фронт неактивности. Још од објављивања прва испорука својих Ллано Убрзана процесор у априлу, компаније су радили иза сцене да појача доступност ОЕМ, а негде дуж ланца снабдевања милостив душа је пронађен који је процурео Булк цена за те чипове. Нови куад цоре серија процесора кренути на $ 110 за-А6 3450 и мак од $ 170 за А8-3550П, али је такође постоји помиње Оцта-Цоре ФКС процесора, који ће вагати у на $ 320 комад и наводно се такмиче са 3.4ГХз Интел'с Цоре ™ и7-2600К . Други су изграђена око АМД Булдожер модула (у којем један модул рачуна за два језгра) и изгледа да се манифестација компаније Замбези процесора , која би могла доћи без интегрисани графички процесор као што је доступна на Ллано и остатак Фусион линије АМД-ов .

Само да подстицај апетити даље, ми такође смо наишли ХП- дв6 на опскурне немачког мало сајт, нудећи 1.6ГХз А6-3410МКС АПУ, 6ГБ РАМ-а, и најразумнији € 590 цена. Очигледно Нема обећао датум испоруке, али то би требало да буде први од многих таквих наступа у наредним данима као што смо изградити према Цомпутек-2011. Нешто нам говори да АМД неће одржати назад када Тајпеј Елецтроницс Схов стартује.

[Хвала, Схасхват и Вигантас]

Ллано АМД куад цоре АПУ и Замбези Оцта-Цоре процесори се цена, које су на списку бивши ХП-дв6 првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 04:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВЦЦФ Технологија , МиДриверс | Соурце ДигиТимес- , Пассионтец.де |

Няма коментари:

Публикуване на коментар