понеделник, 25 април 2011 г.

Будућност у колима рачунарство

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gUbul24QgE4/The-Future-of-In-Car-Computing:
Баренце пише "ПЦ Про је покренут збирка чланака гледа на будућност у аутомобилу компјутерске технологије Они разговарају о томе како смартпхоне ће постати основно средство за забаву у возилу, како ће бити интегрисан у сатнавс Фигхтер-Јет стилу хеадс-уп. приказује, и како аутомобили ће створити бежичне мреже мреже који упозоравају једни друге предстојећих кашњења и судари, такође истражити питање интегрисања возача аутомобила на путевима. "То је једна ствар има паметних аутомобила који могу да разговарају међусобно и реаговати сходно томе. Али, ако половина аутомобила су глупи, то је друго питање. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Делл Прецисион М4600 и М6600 спецификације приметио у процурела за кориснике

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/25/dell-precision-m4600-and-m6600-specs-spotted-in-leaked-manual/:
Делл Прецисион М4600/М6600 упутство
Пошто смо први завирио нови Санди Бридге-опремљен Делл Прецисион М4600 и М6600 назад у фебруару нисмо много чули о овим мобилне радне станице. Ми још увек немамо цена или пуштање датум, али је коначно процуреле упутство испоручује неке спецификације - и ЦАД ентузијаста неће бити разочарани. Оба 15,6-инчни М4600 и 17-инчни М6600 се може конфигурисати са до Цоре и7 Ектреме Куад 2920КСМ и 32ГБ РАМ-а. Мањим, 6.3-фунте М4600 стандардно долази са 1ГБ АМД-ФиреПро М5950 и може се надоградити на нВидиа Куадро 2000м са 2ГБ. Више зверско 7,5 килограма М6600 почиње са 2ГБ ФиреПро М8900 и има опције у распону све до 4ГБ ЛГ 5010М. Обе машине за паковање такође долазе два УСБ 3,0 порта, пар УСБ 2,0 конектора, еСАТА прикључак, као и ИЕЕЕ 1394 порт, што вам даје довољно простора да се прикључите свим екстерним хард дисковима, камерама, научних инструмената, и мачке у облику миша цозиес своје мало срце пожели.

[Хвала, Вук]

Делл Прецисион М4600 и М6600 спецификације приметио у процурела кориснике првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 25 Јан 2011 15:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Делл [ПДФ] | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Т-Мобиле је привремено обуставио Бобслед услуга у првој недељи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/25/t-mobiles-bobsled-temporarily-suspends-service-in-first-week/:
То је био тужан дан за Бобслед је једноок Цхат Буббле чудовиште, као Т-Мобиле је управо објавио да привремено је зграда недавно покренуо ВоИП услуге. Саопштењу објављеном на Фацебоок профил Бобслед је открио да је "добровољно и привремено суспендује сервиса" свог недеља стари апликација да "обезбеди да Бобслед искуство је јасно диференциране и не мешати на Фацебоок створена имовине." Вести долази у посебно незгодан тренутак, јер Вивок управо направио своју најаву (уграђени после паузе), рекавши да ће моћи наизглед несрећнике Апп. Нема још речи о томе када услуга ће се вратити горе и трчање, али то не слути на добро за-Мо'с подухват у Т- ВоИП тржиште.

[Хвала, Елад]

Наставити читање Т-Мобиле је привремено обуставио Бобслед услуга у првој недељи

Т-Мобиле је привремено обуставио Бобслед услуга у првој недељи првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 25 Јан 2011 14:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Боб (Фацебоок) | Емаил тхис | Цомментс

Викилеакс јавност Гвантанамо затвореник фајлова

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VYGnBWZ_0d8/WikiLeaks-Releases-Guantanamo-Prisoner-Files:
ХунгриХобо пише са вестима да је Викилеакс је почео да објави збирку 779 фајлова укључују заточеника у Гвантанаму логора. "Детаљи за сваки притвореник ће се свакодневно пуштен током наредних месец дана ... У хиљадама страница докумената датира од 2002 до 2008, а никада нису видели пре од стране чланова јавности или медија. Случајеви већине затвореника одржан у Гвантанаму - 758 од 779 укупно - описани су детаљно у меморандума из ЗРГ-ГТМО, Заједничке радне групе у Заливу Гвантанамо, САД Јужне команде у Мајамију, на Флориди Ови меморандуми, који садрже ЗРГ-ГТМО препоруке о томе да ли је. затвореници у питању треба да настави да се одржава, или би требало да буде пуштен (преноси се код њихове куће владе, или друге владе) садрже мноштво важних и раније неоткривене информације, укључујући и здравствене процене, на пример, и, у случајевима Већина затвореника који су 171 и даље одржавају, фотографија (углавном за први пут). " Читач рраист примећује да је, према један такав документ, ако користите ЦАСИО Ц-91В ручни сат, можда припадник Ал Каиде.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: ревизије безбедности мреже

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xamHxYVZt3s/Book-Review-Network-Security-Auditing:
бротхке пише "Безбедност у мрежи ревизије је кришом посматрати као комплетан водич за ревизију безбедности, мерење ризика и промовисање поштовања књига живи до своје обећање и свеобухватни референцу на све ревизије мрежне безбедности у вези.." Прочитајте испод за остатак прегледа Бен.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Рачунар Отвара Беспилотне продавница за одмор

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mj-ReeWABrg/Computer-Opens-Unmanned-Store-For-Holiday:
томхудсон пише "Тајмс Валкато на Новом Зеланду је извештавање да је неко заборавио да кажем рачунар не да откључате супермаркета у петак Холидаи 'Око половине 24 људи који су дошли у супермаркету плаћени за свој намирнице користе само-скенирање сервис. служба је престала са радом после алкохола је скенирана. захтевају особља за проверу старости клијента пре него што систем је откључана. " Власник, господин Милер, изјавио је "Ја свакако видим то смешно страну ... али ја не бих ни публицитет да будем искрен Чини ми изгледа мало курвин син.." Уместо да предузме законске мере, господин Милер се нада да људи који нису плате ће учинити праву ствар. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Елон Муск каже да СпацеКс ће послати човека у свемир за три године, Марса у наредне две деценије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/25/elon-musk-says-spacex-will-send-a-man-to-space-in-three-years-m/:
Елон Муск никада није био један до стидљива од доношења Болд предвиђања , због чега нисмо изненађени када су чули да има велике наде за будућност простора путовања. У недавном интервјуу за Валл Стреет Јоурнал, СпацеКс оснивач је рекао да његова компанија ће "вероватно" ставио човека у простору у наредне три године, у нади да ће слања путника на Марс у наредних десет до 20 година. Раније овог месеца, мошус компанија је представила планове за "моћне ракете на свету највише," Соко Тешка , само неколико недеља пре добијања 75 милиона долара НАСА помоћи подстицању развоја своје комерцијалне пројекте свемирски лет. Мошус, изгледа, приближава ових пројеката са скоро свето осећање дужности. "Будућности у којој човечанство је тамо истражује звезда је невероватно узбудљива будућност, и инспиративна", објаснио је он, "и то је оно што ми покушавамо да помогнемо да се деси." Шеф у прошлости паузе да бисте видели пуну интервју (разговор простор почиње око 13:00 знак).

Наставити читање Елон Муск каже да СпацеКс ће послати човека у свемир за три године, Марса у наредне две деценије

Елон Муск каже да СпацеКс ће послати човека у свемир за три године, Марса у наредне две деценије првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 25 Јан 2011 13:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АФП (ПхисОрг) | Соурце ВСЈ | Емаил тхис | Цомментс

Геели МцЦар долази са електрични скутер за људе који мрзе шетњу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/25/geely-mccar-comes-with-an-electric-scooter-for-people-who-hate-w/:
Пронађите коришћење ноге незгодно? Ево Геели МцЦар, ултра компактни, са двоја врата аутомобила који још увек успева да Туцк електрични скутер у леђа. Геели, кинеска компанија која сада поседује Волво се нада да ћете га користити за све од навигације до голф урбано ширење на прелази Малл оф Америца паркинга (а затим и спровођењу себе Циннабон када сте унутра си). Сам аутомобил долази у две верзије: све-електрични један са 12кВх батерију која тврди да до 93 миља на пуњење, као и хибридни итерација која обећава до 31 миља само на електричну енергију и 373 на мешавину гаса и струје . Скутер, у међувремену, могу да трају и до 18 миља - и да буду замењени се за колица за особе са инвалидитетом. Пошто дебитовала у Шангају Ауто-мото, не постоји било речи о томе да ли ће брод МцЦар у континенталном делу Америке, зашто овај аранжман откуцаја паковање свој скутер - или колико Мекдоналдс лоатхес тим именом.

Геели МцЦар долази са електрични скутер за људе који мрзе хода првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 25 Јан 2011 13:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Тецхнабоб , ДВИЦЕ | Соурце Рођен Богат | Емаил тхис | Цомментс

Зашто Наука је лош избор каријере

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ypLmoc3vZ14/Why-Science-Is-a-Lousy-Career-Choice:
Хју Пицкенс пише "Председник Обама је градска већници састанку у седишту Фејсбук прошле недеље и рекао да жели да охрабри жене и мањине да наставе СТАБЛА дисциплина (науку, технологију, инжењерство и математике), међутим, Пастабагел. Пише да је потреба за америчку студентима да студирају Стабљика је један од уморних рефрена у савременој америчкој политици и да је доста људи који су већ студија науке, али они не раде у науци "МИТ-Градс је већа вероватноћа да ће завршити у финансијске индустрије. кванти где и трговци су веома добро компензоване, него у индустрији полупроводника у којима авет оутсоурцинг у Индију и Азију ће виси над главом за своју целу каријеру. " Филип Греенспун додаје да наука може бити забавно, али сматра каријере, наука пати у поређењу са професијама и пословни свет "Просечна научника који наиђем изражава огорчење о () ниске плате. (Б) не добија довољно кредита или референце за свој рад, (в) не знајући куда следећи посао долази из (д) нема довољно новца, или сигурност посла да се удам и / или имају децу, пише Греенспун. "Следити науку као каријеру изгледа тако ирационално да је један пита се зашто сваки млади Американац ће то учинити. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НЕТГЕАР'с Н750 бежични рутер Невспеакс путу до 750Мбпс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/25/netgears-n750-wireless-router-newspeaks-its-way-to-750mbps/:
НЕТГЕАР Н750
Веровали или не, горући брзи бежични рутери не морају да изгледају као против-ваздушне оружја . Нови адмиралски брод уређај са Нетгеар , Н750, држи низ антена сакривеног из вида. Чак и без китњаст дизајна, овај дуал-банд 802.11а/б/г/н рутер може да погоди брзине 450Мбпс преко 5ГХз опсег и 300Мбпс на 2.4ГХз, за ​​"агрегат у комбинацији брзине преноса података" од 750 Мбпс. Немојте се превише узбуђен међутим, све то значи да се можете повезати један уређај у било ком бенду не вуче надоле брзину преноса од других - да сте још увек везани 450 Мпбс ограничење брзине . Н750 такође укључује РеадиСХАРЕ УСБ прикључак за мрежу за пртљаг, родитељска контрола и приступ гостима - није лоше за $ 150, зар не?

Наставити читање Нетгеар је Н750 бежични рутер Невспеакс путу до 750Мбпс

НЕТГЕАР'с Н750 бежични рутер Невспеакс свој пут до 750Мбпс првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 25 Јан 2011 12:43:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце НЕТГЕАР | Емаил тхис | Цомментс

Бизарно порно Раид наглашава Ви-Фи приватности Ризици

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UPSA8nJ5rxc/Bizarre-Porn-Raid-Underscores-Wi-Fi-Privacy-Risks:
алпхадогг пише "лежао на поду породична соба за напад оружјем обучен на њега, узвицима" педофил! " и "порнографски! ' жеже као и његов свеже посекотине и модрице, Бафало власник куће није било потребно дуго да схватим разлог за рано ујутро буђење из рој федералних агената. Тај нови бежични рутер бих стечен је доста покушава да поставите. . лозинку Неко мора да користи свој Интернет прикључак, мислио је заиста, то је био случај за спровођење закона званичници кажу да је случај упозорење Њихов савет:.... лозинком заштитите ваш бежични усмеривач "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нинтендо Уии најављује наследник за 2012

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GtePkr_kIBc/Nintendo-Announces-Wii-Successor-for-2012:
мотанг пише "Нинтендо је званично најавио наследника Уии На састанку инвеститора, Нинтендо. рекли су да су одлучили да покрену наследника Уии у 2012, након фискалне године, и да ће га покаже и да може играти верзију на овогодишњем Е3 ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нови алат Сакрива на обичном погледом на ХДД

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a9NVV8VTotg/New-Tool-Hides-Data-In-Plain-Sight-On-HDDs:
Траилруннер7 пише "група истраживача је развио нову апликацију која може да сакрију осетљиве податке на хард диску без кодирани или остављајући очигледне знаке да подаци представљају нови стеганограпхи систем ослања се на стари принцип скривања драгоцености Ин Плаин Сигхт. развијен од стране групе академских истраживача у САД и Пакистана, систем. може да се користи да уградите тајним подацима у постојећим структурама на датој ХДД-искоришћавањем начина система датотека су дизајнирани и имплементирани. софтвер ради ово разбијање датотека буде сакривен у неколико фрагмената и стављање појединих делова у кластере разбацани широм чврстог диска. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.