вторник, 5 юли 2011 г.

Гоогле Ребранд Блоггер и Пицаса за Гоогле + интеграције

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XXLzoH7oL6o/Google-To-Rebrand-Blogger-amp-Picasa-For-Google-Integration:
дкд903 пише "Гоогле планира да ребранд своје размену фотографија платформи Пицаса-и блогање платформе Блоггер и да ће их поново уведе као Гоогле-Фотографије и Гоогле Блогови Све то је део велике карактеристика Поред нових Гоогле социјалне мреже, Гоогле +.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Компанија кажњени € 25,000 за мењање Википедија

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Tip6ujA6p3c/Company-Fined-euro25000-For-Altering-Wikipedia:
хцс_ $ ребоот пише "француски суд наложио компанији да плати 25.000 евра на конкурента о чему је она уклоњена име на Википедији посвећена њеном терену хи-медија, оптужени, био је идентификован захваљујући њој ИП адреса наћи на адреси. Википедија страна. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Патриотски акт против заштиту података о ЕУ Директиве

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-dqV8sW43uA/Patriot-Act-vs-the-EUs-Data-Protection-Directive:
итвбеннетт пише "Прошле недеље, Мицрософт је упозорио да се под Патриотски акт компанија може бити приморан да преда податке европске купце о новим облак услуге властима САД -. и да податке тајни пренос Ово је, наравно, у супротности Европском Директивом о заштити података, који каже да мора организације обавести кориснике када изложите Ваше личне податке 'Мицрософт може да већ пренос у ЕУ податке у САД у оквиру Сафе Харбор споразума, али правни стручњаци су упозорили да је овај споразум је једва вредна папир је све.. исписане на, 'пише Микро Вести је Џенифер Бејкер. "постоји седам принципа Сафе Харбор, укључујући разумно безбедност података, као и јасно дефинисане и делотворну примену. Међутим, све ово је поништен ако Патриотски акт покретања.'"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цисцо помаже Кина пазите на своје грађане

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rGz8N0h1b30/Cisco-Helps-China-Keep-an-Eye-On-Its-Citizens:
доперативе пише "су западне компаније, укључујући Цисцо Системс, Инц спреман да помогне у изградњи амбициозни нови пројекат надзора у Кини - градским мрежу чак 500.000 камера које званичници кажу да ће спречити злочин, али да људска права заговорници упозоравају да циљате политичких неслагања. испитивање мирно Чонгкинг пројекат Валл Стреет Јоурнал показује Цисцо ® очекује да обезбеди опрему мрежа која је од суштинске важности за рад великих и компликованих системи за надзор, у складу са људима упознати са посла. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


УС Арми проведено на $ 2.7 милијарди долара на Црасхинг рачунара

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S6HKf3hYKS4/US-Army-Spent-27-Billion-On-Crashing-Computer:
Анонимни читалац пише: "Према Два бивша америчка војска обавештајаца, више милијарди долара ДЦГС-војне компјутерски систем који је дизајниран да помогне у америчке војске у Ираку и Авганистану једноставно не ради ДЦГС-има за циљ да. акумулирају интелигенцију, надзор и извиђање, и пружају у реалном времену анализа бојном пољу и тренутну локацију високе вредности циљева - али уместо тога, она је спречила ратне напоре, пре него је помогао генерал-мајор Мајкл Флин, врхунски обавештајац у Авганистану. каже да ДЦГС-у грешке су чак резултирали губитком живота (ПДФ). "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Италијански Анонимни Хакер Целл ухапшен

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bK7RODAOHlU/Italian-Anonymous-Hacker-Cell-Arrested:
јојо_ит пише "Три хакера, део Анонимни Хацкер Гроуп су идентификовани и ухапшени након италијанско-швајцарске истраге ћелија обавља неколико напада на италијанске владе сајтова и '. релевантне италијанских компанија."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Анти-ПоверПоинт партије Формирана у Швајцарској

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n-sSydU3hbE/Anti-PowerPoint-Party-Formed-In-Switzerland:
љут тапир пише "Многи људи не воле седи преко састанка биће вођен са презентацијом софтвера Мицрософт ПоверПоинт је можда. најпознатијих и највише мрзео програма слајд презентације тамо, али мало би политички став око тога. Ипак, то је управо оно што Швајцарска за борбу против ПоверПоинт странка (АППП) покушава да уради Од чланак: "Према АППП, коришћење софтвер за презентације трошкова швајцарске економије годишње 2,1 милијарде швајцарских франака (УС $ 2,5 милијарде), док у целој Европи, презентације. софтвер изазива економски губитак од 110 милијарди € (УС $ 160 милијарди) АППП заснива своју рачуницу на непроверене претпоставке о броју запослених који похађају презентације сваке недеље, и. претпоставља да 85 одсто тих радника не види сврху у презентацијама. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Реално робот, дизајниран за стоматолошке студенте

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uvTWSvxCCe0/Realistic-Robot-Designed-For-Dental-Students:
Зотхецула пише "у Токију Схова Универзитета је представио свој најновији роботи зуба пацијента Универзитету бави роботике компанија Тмсук за производњу реалан бота који је дизајниран да симулира број типичних пацијената гестове и реакције, што омогућава зуба студентима да искусе како је за рад. прави пацијент ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Прво ВебЦЛ Демо стижу из Нокиа и Интел

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sAEELwNZZ04/First-WebCL-Demos-Arrive-From-Nokia-and-AMD:
Анонимни читалац пише "Самсунг и Нокиа објавили почетне имплементације ВебЦЛ за веб бровсер Нокиа верзија ради са Фирефок-4 и АМД-ов Апп СДК-на Виндовс Виста / 7 32-битни и Самсунг верзија на Мац ОС Кс 10.6.7 са Сафари и нВидиа. . ОпенЦЛ ГПУ имплементација има мало или нимало користи за просечне кориснике, али постоје неколико ИоуТубе видео да излог коњских снага ГПУ-ова у физици израчунавања -. унутар прозору прегледача "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НИТ Ажурирање Бреакс иПад Апп, нервира Претплатници

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BGrsNl9kfmk/NYT-Update-Breaks-iPad-App-Annoys-Subscribers:
јбродкин пише "Нев Иорк Тимес, који је недавно почела пуњење иПад читаоци 20 долара месечно, има много љут дигиталних претплатника после ажурирања сломио НИТимес за иПад примену ажурирање је дизајниран да олакша за читаоце да се претплатите на Тајмс. кроз иТунес (ирони!), али уместо тога напустио читаоци могу да приступе било ком чланака горе. Тајмс није сметало да поправи апликацију током дугог викенда или одговор на кориснике који су се жалили на Твиттер-у Није први пут да програмери су прекршили. иПад апликација са лоше изграђен ажурирање, али читалац жалби истакао да величина Нев Иорк Тимес и висока цена коју наплаћује чине овај гаф посебно боли Бесни корисници су вођена рејтинг апликације доле на мање од два од пет звездица.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.