вторник, 5 юли 2011 г.

Скипе 5.2 За Мац је стигла, долази са Дељење Група екрана и видео позиве

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6Q0o3k-vWuc/:

Право на петама ослобађања Скипе 5.5 за Виндовс , са дубоким Фацебоок-интеграције , компанија је управо избацио нову верзију свог гласа и видео позиве софтверско решење за Мац.

Скипе 5.2 за Мац је сада доступан и много више вреди него преузети ажурирану верзију 5.1 бета за Мац софтвер објављен у новембру 2010 .

Са новом верзијом, Скипе-а за Мац корисници не могу само да позива групу видео снимак (који је већ доступна у бета производу), али и деле своје екране током таквих позива.

Дељење екрана је већ доступна за бесплатно на један-на-један Скипе позив, али способност да се деле документе, фотографије, презентације и шта све са више људи у току једног тренинга се производ различит ниво, по мом мишљењу, посебно за мала предузећа .

Једно упозорење: да искористе позив групе видео и екран дељење, један или више позива учесници морају да имају Скипе Премиум претплату.

Таква претплата кошта између $ 4.49 и $ 8.99 месечно. Такође можете добити прође дан за $ 4.99 ако користите само повремено производ.

Када користите нови производ, приметићете бару контроле позива сада има видео када више задатак у току видео позива, омогућава вам и даље да виде особу са којом разговарате, као и у стању да спустите слушалицу или искључите разговор чак и када сте у другом програму.

На крају, Скипе има олакшао да пронађете најактивнији разговоре под 'рецентс "у бочној траци, и додао историје део где корисници могу да виде оне који су мање активни.

Када Мицрософт стекао Скипе за 8,5 милијарди долара почетком ове године, они су обећали да ће компанија "наставити да улаже у и подршку Скипе клијентима на не-Мицрософт платформама".

Скипе прошле недеље ажурирао своје Андроид апликација за подршку видео позиве преко 3Г и ВиФи, као и, а ми смо чули да ће Фацебоок-бити Покрећемо нову, у претраживачу видео ћаскање производа убрзо, покреће Скипе.


Няма коментари:

Публикуване на коментар