вторник, 5 юли 2011 г.

ИРИВЕР П8 плејер појави на руском сајту, пакети исцрпна батерије

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/04/iriver-p8-player-pops-up-on-russian-site-packs-prodigious-batte/:
ИРИВЕР П8
Прошло је доста времена од ИРИВЕР последњег ажурирају свој П серије великих екрана портабл медија плејера, - толико дуго у ствари, да смо мислили серија је једноставно била у пензији. Замислите наше изненађење, када је овај пет инцхер појавио на руском сајту компаније, спортски дугу листу подржаних формата, па чак и дуже трајање батерије (до девет сати видео и 40 сати аудио). П8 долази у 8ГБ и 16ГБ укуса, али и поседује мицроСД слот за причвршћивање на додатно складиштење. Нисте ограничени да гледају клипове на 800 к 480 екран осетљив на додир ни Плејер поседује ХДМИ порта за гурање ХД садржаја директно на ТВ. Наравно, без обзира да ли или не то пола инча дебео, пола килограма уређај икада чини да се америчким обалама и колико ће коштати када се то деси остаје да се види. Погледајте галерију штампе снимака испод.

Галерија: ИРИВЕР П8

ИРИВЕР П8 плејер појави на руском сајту, пакети чудесна батерија првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 04 Апр 2011 15:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Акихабара Невс | извор ИРИВЕР Русија | Емаил тхис |

Няма коментари:

Публикуване на коментар