сряда, 16 март 2011 г.

Нетфликс Да бисте започели креирање оригиналан садржај

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/txJrEC3lcRw/Netflix-To-Start-Creating-Original-Content:
олсмеистер пише "Нетфликс могу бити познати за пружање неке од наших омиљених ТВ и филм потоке, али компанија треба да појача своју игру и почети да нуди оригиналан садржај Нетфликс је наводно надмашити број великих кабловских мрежа за нове драмске серије произведене. од стране и глуми Кевин Спејси зове кула од карата, и може бити да затвори око договор на више од 100 милиона долара, наводи се у извештају о Деадлине.цом. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јабука се сели у Заустави Деца Преграде Горе иТунес-записа

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-6yxhydaLvQ/Apple-Moves-To-Stop-Kids-Racking-Up-iTunes-Bills:
Ксацид пише "Аппле Инц је променио начин куповине унутар иПхоне и иПад игре су овлашћени корисници жалили после да су њихова деца просторе до стотине долара оптужби питање је било. Да после унео свој иТунес лозинка на уређају, уређај није упитати за лозинку поново за 15 минута Сваки куповине, да ли у иТунес Сторе или у дете-пријатељске утакмице, као што су "штрумпф село", је прошао кроз нову лозинку, без линији. То значи. да родитељи који су предали над њиховим иПхоне или иПадова да њихова деца су понекад били шокирани велике куповине од 'Смурфберриес и други виртуелни Блинг ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Спринт 'Пројекат прескочи "гласине тврде ЛТЕ мрежу надоградње је у току

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/16/sprint-project-leapfrog-rumors-claim-lte-network-upgrade-is-un/:
Ако смо имали десет центи за сваки пут спринта Цео дан Хесен (или спектру партнера Цлеарвире) је говорио о могућим миграција ЛТЕ , ми смо морали ... добро, бар неколико Димес. Нове гласине да је поппед уп са неколико извора данас - консултантске фирме Герсон Лехрман групе и ГизмоФусион - тврди да ЛТЕ потез је сада готова ствар, са Спринт потписивање уговора са инфраструктуром залиха Ерицссон, Алцател-Луцент и Самсунг да се котрља из сервиса током наредне две до три године, јер децоммиссионс Иден на 800МХз спектра. То је рекао, не ради о ЦДМА је да оде: компанија већ обавезала да унапређује своју ЦДМА отисак са 1к Напредна током наредних неколико година, такође. Глг тврди да спринта дешава Лоне Рангер на ову - да ће бити у потрази за партнером са другим компанијама као што су Цлеарвире или Т-Мобиле , где то има смисла, али одлука да се преселе у ЛТЕ до сада је чисто интерну.

На вези напомена, ГизмоФусион тврди да ће испоруке почети Спринт ВиФи само БлацкБерри ® приручника између краја марта и средине априла испред ВиМАКС верзију касније ове године, заједно са екраном осетљивим на додир / КВЕРТИ хибридних и фулл-тоуцх телефона БлацкБерри ® - како које смо видели недавно причало . ЛТЕ је компатибилан хардвер, под претпоставком да је то све легитимно, вероватно је још увек ван начине.

[Хвала, Стооперед]

Спринт 'Пројекат прескочи "гласине тврде ЛТЕ мрежа је у току надоградња првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 16 Апр 2011 16:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Глг Вести , ГизмоФусион | Емаил тхис | Цомментс

Убисофт је Роцксмитх има за циљ да докаже свако може да свира гитару

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/16/ubisofts-rocksmith-aims-to-prove-anyone-can-play-guitar/:

Па, изгледа да Убисофт још увек мисли да постоје одређени простор лево у игри жанру ритам. То је само најавио да ће бити издати Роцксмитх за ПлаиСтатион 3 и Ксбок 360 понекад ове јесени, што је заправо модернију верзију гитаре Расте игра која је у развоју и на ГамеТанк за неко време сада. Куку са овим је да је заправо обавестићемо вас користите било који прави гитару да играју игре, па чак и обећава да ће вас научити како да игра ако не већ знате. Убисофт такође каже да неће бити потребно да се играју појачало - једноставно прикључите свој гитара директно у вашој конзоли, очигледно са стандардним УСБ каблом инструмента. Детаљи о самој игри су иначе прилично светло, иако се чини да ћете имати прилично солидан састав музике за игру заједно са укључујући нумере са Дејвид Боуви, Тхе Блацк Кеис, Интерпола, Нирвану и Роллинг Стонеса. Шеф у прошлости пауза за задиркивање видео.

Наставити читање Убисофт је Роцксмитх има за циљ да докаже свако може да свира гитару

Убисофт је Роцксмитх има за циљ да докаже свако може да свирате гитару првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 16 Апр 2011 15:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | Соурце Роцксмитх | Емаил тхис | Цомментс

О2 Немачка каже да ХП-кап долази у мају

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/16/o2-germany-says-hp-veer-is-coming-in-may/:
Цвркут горе само говори све за једно - добро, на немачком, свеједно. Према до О2 Немачка, ХП-кап ће бити лансирање на носач негде у мају, што вероватно значи да ће бити доступан у Европи отприлике у исто време, и вероватно у САД, као и - што смо раније сам само чуо " овог пролећа "за покретање датум. Нажалост, још увек нема речи о било ком амерички носачи за Пики наследника, али сигурно ће неко моћи да га покупи. То је прилично светло, после свега.

[Хвала, Марија]

О2 Немачка каже да ХП-кап долази у мају првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 16 Апр 2011 15:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце @ О2инсиде (Туиттер) | Емаил тхис | Цомментс

Светлост сликарство Ви-Фи

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E_mcOi14le0/Light-Painting-Wi-Fi:
достојевски78 пише "Неки Норвешки студенти умјетности изграђен овај Гизмо за визуелизацију Ви-Фи јачину сигнала у улицама резултат је једноставно леп.. Ко каже да технологија не може да се естетски?"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


$ 100К науке 17-иеар-олд осваја Интел награде

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z1qiEvJaavI/17-Year-Old-Wins-Intels-100K-Science-Prize:
аутоспа пише "Калифорнији тинејџер који је напукао сложене математичке једначине је добио Интел науку Потрага за талентима је 100.000 долара награду за прво место Еван О'Дорнеи, 17, освојио је награду за" свој математички пројекат у који је у односу два начина за процену. квадратног корена цео број. [Он] открио управо у тренутку када би бржи начин рада, "Интел је најавио у среду."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛунцхЦоммуницатор филмова ваш сваки залогај, чува односа

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/16/lunchcommunicator-films-your-every-single-bite-saves-relationsh/:
Икада желели да кажете своје вољене како захвалан (или незахвалан) које су за свој лунцх пакет, али не воле да незгодну лицем у лице дијалог о томе? Па, сада можете! Истраживачка група на универзитету Оцханомизу Јапан упао се нерди ручак кутија - састављена од Цреативе Вебцам и Вилив С5 МИД - само за ову намену. Идеја је да кад се отвори, камера ће почети снимање поље у припреми у кући, а када је поново отворена на послу, он аутоматски почиње репродукцију припрему материјала, а истовремено снимање ресторану гладним гостима. Очигледно, можете бацити у повремених "Оисхии" и "аригато" док сте у томе. Звучи као савршен поклон за младенце, ако нас питате. Видео након паузе.

Наставити читање ЛунцхЦоммуницатор филмова ваш сваки залогај, чува односа

ЛунцхЦоммуницатор филмова ваш сваки залогај, чува односе првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 16 Апр 2011 14:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо , ДигИнфо | Соурце ЛунцхЦоммуницатор | Емаил тхис | Цомментс

Књиге: Учење ЕктЈС 3,2

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YbXJu-AXENM/Book-Review-Learning-ExtJS-32:
дулепов пише "обиман скуп функција чини ЕктЈС веома популаран оквира, али богат скуп функција долази са цену. оквир је комплексан Док многи оквир се може научити из извора, са ЕктЈС то није случај Синтакса.. објектно-оријентисаног програмирања у ЈаваСцрипт-у може бити врло тешко за разумевање и ЕктЈС извори показују да је као практични програмер, мислим да је најбољи начин да научите ЕктЈС је да прочитате добру књигу и следите примере инсиде.Тхе ЕктЈС књига коју сам добио је објављена. по Пацкт издаваштво. То се зове Учење ЕктЈС 3,2 Сматрам себе искусног ЕктЈС програмер, али увек има више искусни програмери и ову књигу написао је неколико од њих.. " Прочитајте испод за остатак прегледа дулепов је.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ИсоХунт на суд: Гоогле је већи проблем

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K8wW9nEd7xo/IsoHunt-To-Court-Google-Is-the-Bigger-Problem:
Кристало пише "Профил Провери приватне поруке још увек бори своју правну битку са МПАА У најновијој епизоди, торент сајт поднео Реплика на САД Апелациони суд у коме се сугерише да Гоогле, и не ИсоХунт, је највећи претраживач на БитТоррент. интернета. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НАСА жели да ЗАП нежељене простор са ласерима

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4JaACgSUu6Q/NASA-Wants-To-Zap-Space-Junk-With-Lasers:
Хју Пицкенс пише "МИТ-Технологија преглед извештаје који имају различите идеје су летјели за уклањање нежељене простора, већина њих изузетно скупо, али сада Џејмс Мејсон у НАСА Амес Ресеарцх Центар је дошао са много јефтинији опцију Заппинг појединих делова смећа са земље на бази ласера, да их успори, тако да на крају де орбиту Мејсон процењује да уређај за тестирање укидање Кеслер синдрома може се ставити заједно за милион долара, што би требало да се деле многи простор-фаринг. нација, да се избегне неизбежно правна питања која користе такав уређај ће подићи "шема захтева покретање ништа у свемир - осим фотона (пдф) - и не захтева на орбити Интеракција -.. осим фотона притисак Стога је мање вероватно да ће створити додатни отпад ризик у односу на већину шемама рушевина уклањање ", пише Мејсон." На крају концепт може да доведе до оперативних међународног система за заштити сателите и велике остатке предмета од већине судара, као и пружање високе тачности рушевина праћење података и погонско гориво- мање станице за вођење смаллсатс '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛГ најављује доступност, цене за 2011 ХДТВ, Блу-раи плејера и ХТИБ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/16/samsung-announces-availability-pricing-for-2011-hdtvs-blu-ray/:
То долази мало касно у игри, јер многи од ових модела су већ почели испорука , али Самсунг је коначно видела да стане да открије цене и приближне испорука датуме за 2011 ХДТВ (ЛЦД и плазме), Блу-раи плејера, као и кућни биоскоп у кутији системима. Нема изненађења што се тиче функције од онога што смо видели на ЦЕС-у, и плазма и ЛЦД ХДТВ-линије су нови танки безелед модела, са новим ЛЕД осветљење технологије за ЛЦД и "реал црном" панели за плазме које су сазреле инча у величини ове године. У међувремену, Блу-раи плејера су предвидљиво стечен тањи и брже, бутовања за само три секунде. 3Д и Смарт ТВ карактеристике су стандардне на већини нових производа овог пута, проверите након паузе за више детаља о томе шта је ново и колико ће коштати за почетак напоље.

Наставити читање ЛГ најављује доступност, цене за 2011 ХДТВ, Блу-раи плејера и ХТИБ

ЛГ најављује доступност, цене за 2011 ХДТВ, Блу-раи плејера и ХТИБ првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 16 Апр 2011 13:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Самсунг (плазма) , ЛЦД екран , Блу-раи , ХТИБ | Емаил тхис | Цомментс

СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Бела кућа жели нове Закон о ауторским правима Црацкдовн

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Zx-KTGspLpE/White-House-Wants-New-Copyright-Law-Crackdown:
Анонимни читалац пише: "Бела кућа је забринут због тога што" илегални проток садржаја "не могу бити обухваћени кривичном праву, рекавши да" питања која су се појавила о томе да ли стриминг представља дистрибуцију ауторских дела. " Да се ​​то реши нејасноће, жели нови закон да "разјасни да крше права стриминг, или путем других сличних нове технологије, је кривичног дела у одговарајућим околностима '" "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.