сряда, 16 март 2011 г.

ЛГ најављује доступност, цене за 2011 ХДТВ, Блу-раи плејера и ХТИБ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/16/samsung-announces-availability-pricing-for-2011-hdtvs-blu-ray/:
То долази мало касно у игри, јер многи од ових модела су већ почели испорука , али Самсунг је коначно видела да стане да открије цене и приближне испорука датуме за 2011 ХДТВ (ЛЦД и плазме), Блу-раи плејера, као и кућни биоскоп у кутији системима. Нема изненађења што се тиче функције од онога што смо видели на ЦЕС-у, и плазма и ЛЦД ХДТВ-линије су нови танки безелед модела, са новим ЛЕД осветљење технологије за ЛЦД и "реал црном" панели за плазме које су сазреле инча у величини ове године. У међувремену, Блу-раи плејера су предвидљиво стечен тањи и брже, бутовања за само три секунде. 3Д и Смарт ТВ карактеристике су стандардне на већини нових производа овог пута, проверите након паузе за више детаља о томе шта је ново и колико ће коштати за почетак напоље.

Наставити читање ЛГ најављује доступност, цене за 2011 ХДТВ, Блу-раи плејера и ХТИБ

ЛГ најављује доступност, цене за 2011 ХДТВ, Блу-раи плејера и ХТИБ првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 16 Апр 2011 13:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Самсунг (плазма) , ЛЦД екран , Блу-раи , ХТИБ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар