петък, 18 март 2011 г.

Викилеакс цасх-Роцкс Екпосе За-Глас Индијска влада

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cX_DQx_lGlg/WikiLeaks-Cash-For-Votes-Expos233-Rocks-Indian-Government:
маге7 пише "Док пажња светске јавности изгледа да буде усмерена на догађаје који се одвијају у Јапану и Блиском истоку, индијски наслови који доминирају открића најновијих Викилеакс" ново процурио кабл (од 17. јула 2008) сугерише. да је Индија владајућа Конгреса странка подмитио посланика да би се осигурала своје гласове за контроверзни нуклеарни споразум између Индије и САД Између осталих детаља, то. описује како Сениор Конгреса помоћник показали 'груди готовине "америчка амбасада" Службени наводно садржи око 25 милиона долара да исплати посланицима уочи гласања Други конгрес Инсајдер је рекао амерички званичник о томе како министар трговине и индустрије раније. "може само да понуди малим авионима као мито ... сада он може да плати за гласове са авионима."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ХТЦ Тхундерболт преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/htc-thunderbolt-review/:
На брз поглед, без икакве додатне информације, ваше очи могу да вам кажем да је ХТЦ Муња је нешто више од Веризон римејк Спринт Ево 4г и АТ & Т Инспире 4Г . Уосталом - као и његови савременици - Муња има пространу 4.3-инчни ВВГА екран, 8 мегапиксела, и дуал-ЛЕД блицем. У стварности, међутим, Тандерболт је нешто више од тога: од Инспире, она позајмљује бољи, јаснији приказ са ширим углом гледања и новије генерације (иако још увек сингле цоре) процесор Куалцомм Снапдрагон. Од ЕВО 4Г, у међувремену, она позајмљује кул интегрисан кицкстанд и додавање другог "4Г" Радио, тако да је ово врста спецификације Франкенштајна - најбоље од оба света. Наравно, уместо Спринт ВиМАКС 4Г за тај радио Тхундерболт вам даје приступ ЛТЕ мреже Веризон - мрежа тако свеже, још има да нови-мрежа мирис. Овде је много коњских снага.

Другим речима, Муња је врло реална могућност да буде најбоље 4.3-инчни уређај ХТЦ је икада направљен - у овом тренутку, у сваком случају. Хајде да видимо како то понаша.

Наставити читање ХТЦ Тхундерболт преглед

ХТЦ Тхундерболт преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 16:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Хитлер је тежак на СКССВ скакање Ајкула

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/gK17-DtgkYU/:
Арраи

Гоогле гуесстиматес ослобађање датуме за филмове и игре

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/google-guesstimates-release-dates-for-movies-and-games/:
Ви већ можете да урадите много прорачуна и конверзија десно у поље за претраживање Гоогле, и чини се да компаније сада се још увек паметнији. Трагајући за титулу предстојећи филм или видео игре Плус "Датум издавања", сада ће одмах дати Гоогле најприближније за када ће наслов заправо бити пуштен, што је очигледно на основу тога колико често је помињу на неким сајтовима. До сада, само смо били у стању да га да ради са филмовима и играма, иако изгледа прилично вероватно да ће ускоро проширити и на друге области, као и - можда чак и гаџете? Испробајте га сами и јавите нам ако нађете било шта.

[Хвала, Марија]

Гоогле гуесстиматес ослобађање датуме за филмове и игрице првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 15:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

Самсунг Ксоом са Спринт Инсигниа, Црвена звезда С. 4Г логотип исцури

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/motorola-xoom-with-sprint-insignia-nexus-s-4g-logo-leak-out/:
Ако сте били овде те странице придржавајући се, знаћете да нешто уређај под називом Некус С 4Г долази до мреже Спринт, уз очекивање се да ће бити објављен на ЦТИА почетком следеће недеље. Поспешивање наших претходних информација о том питању, ми смо сада стечен Ахолд од слика одаје утисак да логотип који ће Спринт и Гоогле користе да представљају своје нове ВиМАКС опремљених сарадњу. Које се могу наћи након паузе, али оно што стварно желе да сазнају више о томе да је слика Моторола Ксоом са сада Мрежа логотип на себи, зар не? Па, то долази из истог извора, чији је рекорд од откривања Спринт бета хардвер (а не отказ) је веома примеран, тако да смо спремни да је кредит као прави посао. Ми смо покренули без датума или цене детаља да деле као још, али није неразумно очекивати да ће се спринта одавање све то сочно информације током свог изузетно дугог ЦТИА пеглер. А ако не, ми ћемо наставити проналажењу ових цурења и добити то за вас ипак!

[Хвала, р0фл]

Наставити читање Самсунг Ксоом са Спринт Инсигниа, Црвена звезда С. 4Г логотип исцури

Самсунг Ксоом са Спринт Инсигниа, Црвена звезда С. 4Г логотипа прочути првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 15:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

"Авантура" у селф-издаваштво књига ИТ-

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T39l4_NP0L0/The-Adventure-In-Self-Publishing-an-IT-Book:
Анонимни читалац пише: "Аутор Кеир Томас је блог о својим искуствима себе објављивања књиге рачунарство Цитирање:" Знао сам да објављивање књига ће бити тешко тако да сам ударио на идеју:. Зашто не поклања еБоок (ПДФ) верзија? могао сам да користим Амазон С3 за хостовање фајлова, тако да би ме то кошта само неколико долара месечно Наравно довољно, дајући еБоок даље генерише велики публицитет.. ... Како иде на продају почетком 2009, књига ме је направио 9.000 долара ... ја сам имао лошије плате у мом животу, и ја сам веома захвалан, али знам Укупно хонорар би вероватно био већи да сам прошао кроз традиционалну руту рада са мејнстрим издавача.. ја процена морам да поклања 446 примерака Књига за сваку продају штампаног издања. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


УС Милитари распоредио Лични Гунсхот детектори

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/roFdWQzTzqw/US-Military-Deploys-Personal-Gunshot-Detectors:
РедЕаредСлидер пише "нови варфигхтинг технологију ускоро ће бити одлука путу у Авганистан америчке војске снага. Добијање ватреним оружјем биће откривање система, који може да каже где је метак испаљен из. Око 13.000 ватреним системи детекције ће бити дат на индивидуалне фоотсолдиерс касније овог месеца , према америчке војске систем. назван Појединачне Гунсхот детектор, има четири мала акустичне сензоре и мали екран прикључен на тело оклоп војника који приказује удаљеност и правац долазећих метака сензори су сваки отприлике величине. шпил карата и може да открије Суперсониц звучни таласи генерисани од стране непријатеља ватреног оружја Он упозорава војник правца пуцао је. за мање од једне секунде. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гроупон Да Изазов ИПО-Рекорд Гоогле

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NhhkehDVJ0E/Groupon-Could-Challenge-Googles-Record-IPO:
јбродкин пише "месеци након спурнинг Гоогле 6 милијарди долара понуде за преузимање, Гроупон може срушити Гоогле рекорд Завода са иницијалне јавне понуде у вредности од $ 25 милијарди Гоогле је јавност. У 2004 са $ 24.6 милијарди долара вредности и Гроупон чини се да је на ивици ИПО у вредности од чак више, Дау Џонс ВентуреСоурце каже Чак и ако Гроупон не прекида Гоогле рекорд, изгледа вероватно да постане тек пети подухват подржава компаније да постигне 10 милијарди долара вредности у време иницијалне јавне понуде.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг Епска 4Г, Галаки картице и трансформише ажурирање софтвера долази 21. марта: Фроио и / или Спринт ИД вучу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/samsung-epic-4g-galaxy-tab-and-transform-software-updates-comin/:
Ово није баш сасвим Службени само још, али корисно Типстер је прошао дуж екрана изнад које сасвим јасно указују на то да су неке софтверске исправке долазе у трио Спринт Самсунг уређаја на 21. марта. То укључује нове и побољшане надамо се над-тхе-аир надоградње на 2.2.1 за андроид Епска 4Г, као и андроид 2,2 упдате за Трансформација , које такође укључују број других додатака као што су Фласх 10,1 на Епска Свипе и на трансформације. Такође, није изостављен из забаве је Спринт верзија Галаксије картица , што је све Спринт ИД ажурирање смо видели из прве руке на ЦЕС-у још у јануару - то је челу да се Епска и трансформишу као.

Самсунг Епска 4Г, Галаки картице и трансформише ажурирање софтвера долази 21. марта: Фроио и / или Спринт ИД вучу првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 13:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Наслеђе из 1800 Лишће Токио у мраку

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ai8eoAFhLso/Legacy-From-the-1800s-Leaves-Tokyo-In-the-Dark:
итвбеннетт пише "Исток је Јапан ушао његов пети дан моћи рестрикције у петак, без краја на видику планиране рестрикције локалним електропривреда не може да надокнади мањак од увоза енергије из другог региона, међутим, јер нема Јапану. националног електричну мрежу, последица одлуке у касним 1800-их. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нетфликс је све у садржај БИЗ, потврђује "Хоусе оф Цардс" ће покренути крајем 2012

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/netflix-is-getting-into-the-content-biz-confirms-house-of-card/:
Гласине су истините, уместо да једноставно нуде старе садржаја од осталих, Нетфликс је скакања назад у садржај бизнис од лиценцирања Дејвид Финчер предстојећи драме Хоусе оф Цардс за Уатцх Тренутно стреаминг у САД и Канади пре него што се емитује било где другде, или је чак био производе. У блогу, главни службеник за садржај Теда Сарандос оправдава пријављивања на серију Сигхт Унсеен истичући популарност раније ББЦ-минисерије на коме је заснован међу Нетфликс чланова и колективне вештине и директор и главни глумац Кевин Спејси . Међутим, ако сте на чекању за око свеже садржаја се појављују на Гледајте Тренутно не задржите дах, 26 епизода епизоде ​​Рун производи (занимљиво, Нетфликс нити ће производити ни сопствени Схов) Медији Права капитала није последица да стигне до краја 2012.

Нетфликс је све у садржај БИЗ, потврђује "Хоусе оф Цардс" ће покренути крајем 2012 првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 14:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Званични Нетфликс блог | Емаил тхис | Цомментс

Интернет Екплореру верзијама од 1 до 9 у односу, знаци напретка пронађен (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/internet-explorer-versions-1-through-9-compared-signs-of-progre/:
Већина разумних људи ће имати поздравио долазак у Интернет Екплорер-9 са знатижељни кликните на дугме Преузми, или једноставно упдате претраживача су већ су користили, али то није довољно за свакога. Један човек са укус за ексцентрично Гееки одлучио да искористим ову прилику да прође кроз ретроспективу свака верзија ИЕ, иде све до назад у Виндовс 95 је први итерације, и да покреће киселина компатибилност тестова да видим како стоје до савременим стандардима. ИЕ1, древне, ЦСС-звер лишена да је, одмах давио и није чак приказали њене Хомепаге без грешке, али ствари полако побољшани одатле до тријумфа итерације 9. Погледајте све то славно напредак се дешава у простору за само неколико минута у видео након паузе.

Наставити читање за Интернет Екплорер верзије 1 до 9 у односу, знаци напретка пронађен (видео)

Интернет Екплореру верзијама од 1 до 9 у односу, знаци напретка пронађен (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 12:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Тецхланд | Соурце Енди'с Технологија Експерименти блог | Емаил тхис | Цомментс

Марио реимагинед као првом лицу игре, осваја дворац наших срца (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/super-mario-reimagined-as-a-first-person-game-conquers-the-cast/:
видели сте Марио еволуира из скромне 2Д Сприте у 3Д свету истражује суперхерој механичар, али да ли сте икада видели живот кроз његове очи? Ево ти прилике, као фанмаде анимације нас третира на првом лицу поглед неустрашивог италијанске авантуре кроз познати свет 1-1. Постоје убити трагове, достигнућа као што су "Хеадбангер" и "пол плесачица", а неки изузетно реалне звучне ефекте да поставите расположење. Непроцењиве Видео следи после паузе.

Наставити читање Супер Марио реимагинед као првом лицу игре, осваја дворац наших срца (видео)

Марио реимагинед као првом лицу игре, осваја дворац наших срца (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 12:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВГЦхартз | Соурце фреддиев (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

ЦЦИА Позиви 'Патриотски закон холивудске' Виретапс Ауторска права

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Hf6gfHUkpW4/CCIA-Calls-Copyright-Wiretaps-Hollywoods-PATRIOT-Act:
Анонимни читалац пише "Арс извештава да ЦЦИА, трговинска група која представља компаније попут АМД-а, на Фацебоок, Орацле, Иахоо, Гоогле и Мицрософт, позива Цопиригхт виретапс тражи ИП-цар 'Патриотског закона Холивуду." За оне који не памте, ИП-цар Викторија Еспинел недавно написао извештај позива на више оптужби за кривично дело повреде права на основу Закона НЕТ, као и кривично дело терети за илегалне уеб стримовање, овлашћење за коришћење у виретапс ће после кршења ауторских права предмета, као и неколико других мера. Укратко, то значи да су ауторска права пандури долазе на мрежи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Виза за Понуда особа-особа плаћања

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wNOCBot1w5Q/Visa-To-Offer-Person-To-Person-Payments:
љут Тапир пише "Виза је саопштила да планира нови сервис који ће омогућити корисницима САД шаљу новац директно једни другима, представљајући нови конкурс ПаиПал визу. већ омогућава људима да шаљу новац на Виса рачунима у многим другим земљама, али то ће бити први пут ће понудити услуге у САД. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.