петък, 18 март 2011 г.

ХТЦ Тхундерболт преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/htc-thunderbolt-review/:
На брз поглед, без икакве додатне информације, ваше очи могу да вам кажем да је ХТЦ Муња је нешто више од Веризон римејк Спринт Ево 4г и АТ & Т Инспире 4Г . Уосталом - као и његови савременици - Муња има пространу 4.3-инчни ВВГА екран, 8 мегапиксела, и дуал-ЛЕД блицем. У стварности, међутим, Тандерболт је нешто више од тога: од Инспире, она позајмљује бољи, јаснији приказ са ширим углом гледања и новије генерације (иако још увек сингле цоре) процесор Куалцомм Снапдрагон. Од ЕВО 4Г, у међувремену, она позајмљује кул интегрисан кицкстанд и додавање другог "4Г" Радио, тако да је ово врста спецификације Франкенштајна - најбоље од оба света. Наравно, уместо Спринт ВиМАКС 4Г за тај радио Тхундерболт вам даје приступ ЛТЕ мреже Веризон - мрежа тако свеже, још има да нови-мрежа мирис. Овде је много коњских снага.

Другим речима, Муња је врло реална могућност да буде најбоље 4.3-инчни уређај ХТЦ је икада направљен - у овом тренутку, у сваком случају. Хајде да видимо како то понаша.

Наставити читање ХТЦ Тхундерболт преглед

ХТЦ Тхундерболт преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 16:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар