събота, 2 април 2011 г.

Тркачи дроге Савршена далекосежном Субс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MDWbM43T-Ww/Drug-Runners-Perfect-Long-Range-Subs:
Хју Пицкенс пише пише "Власти су заробили 74-нога камуфлирани подморница - скоро дупло дуже, као градски аутобус - са два пропелера и 5-нога командни мост који, са посадом од четири до шест, има максимални оперативни опсег 6.800 наутичких миља на површини, може да иде 10 дана без доливања горива и био је вероватно дизајниран да трајектом кокаина подводни у Мексико брод носи терет од 9 тона кокаина са улица вредности од око 250 милиона долара и користи ГПС графикон плотер са стране. скенирање могућности, високо-фреквентни радио, електро-оптичког перископ и инфрацрвена камера монтирана на командни мост-визуелна помагала које допуњују две минијатурне Виндовс у импровизованим кокпиту "Ово је. најсофистициранији под које смо видели до сада , "каже Џон Волас, који је на челу Лични Субмерсиблес организације, или Псубс, за 15 година." То је веома добар дизајн у смислу облика и контроле. "У међувремену џунгли бродоградитеља и даље савршено свом занату".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Стејт департмент гради паник тастер апп

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vSZW26dWp_Q/:
Арраи

(Оснивач приче) Моот О пореклу 4цхан и еволуцију Мерлин

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BqLAf5TjHkU/:
Арраи

СИНЦ друга верзија Искључено да бисте луд почетак, "Форд решава са Цтрл-Алт-Делете

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/02/syncs-second-version-off-to-a-buggy-start-ford-fixes-with-ctrl/:
Са њим се наручити у 80 одсто модела 2011 , Синц је било благодет за крајњој линији Форда, али то није све брескве и крема за посаду је повезивање платформе Деарборн. Наши пријатељи на Аутоблог извештавају да је друга генерација инфо-забаве софтвера има гадан мало навику да се поново покренете када нешто крене наопако са једном од апликација. Не звучи као таква велика ствар, осим ових аутоматски рестартује потрајати неколико минута (вечност ако сте се ослања на ГПС да вам око), а систем има тенденцију да изгубити своју индексираних музику и информације везане телефона, док се за фиксирање . Очигледно је, једини начин да се баве таквим глитцхес је да се погођено Аутомобили до дилера за пун-о софтверу поново инсталирате или реинитиализатион - зашто "Форд" и "Мицрософт је Цтрл-Алт-Делете пут уместо проналажења више усер-фриендли решење, ми вероватно никада нећемо сазнати. Плави Овалне дечака тврде да Аутоблог искуство је атипична, али су ипак избацио софтверске исправке за ублажавање проблема. Надам се, то је довољно да се заустави СИНЦ системи раде снага Затвори плес.

СИНЦ друга верзија Искључено да бисте луд почетак, "Форд решава са Цтрл-Алт-Делете је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 15:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Аутоблог | Емаил тхис | Цомментс

Генерални директор компаније Сони Омогућава Листић То иПхоне-5 ће имати 8МП камера

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kjrDU91vqDM/Sony-CEO-Lets-Slip-That-iPhone-5-Will-Have-8MP-Camera:
Анонимни читалац пише: "Током недавног интервјуа са Волт Моссберг, СОНИ директор сер Ховард Стрингер можда случајно да дозволите да убаците да Сони планира да снабдева Аппле са 8 мегапиксела камера за следеће генерације иПхоне током расправе о јапанском земљотреса. Стрингер је констатовао да Сони сензор камере фабрику у Сендај је утицала и да је испорука од 8 мегапиксела сензоре за Аппле је накнадно одложено. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Викенд Одавање: означене Туми кеса

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6QAsJOwB3QE/:
Арраи

ЦД Риппер "подстиче кршења закона", каже британски регулатор

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gbu51XI9ERM/CD-Ripper-Incites-Law-Breaking-Says-British-Regulator:
Баренце пише "британска фирма је забрањен од оглашавања ЦД-риповање уређаја јер је" подстиче кршења закона ". Бренан ЈБ7 је 'ЦД плејер са хард диска који складишти до 5.000 ЦД-ова. " Рекламе за Бренан истичу погодности риповање целу ЦД колекцију на уређај - слично као сви смо радили годинама на нашим рачунарима, иПод и остали МП3 плејери Адвертисинг Стандардс Аутхорити је забранила огласе након закључивања "тога. оглас варљиво имплицира да је прихватљиво да копирате ЦД, винил и касета, без дозволе власника ауторских права. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Генерални директор компаније Сони лежерно помиње да је снабдевање камере јабука

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/02/sony-ceo-casually-mentions-hes-supplying-cameras-to-apple/:
Били смо у искушењу да га позовете Април Фоолс 'шалу, али прича је исувише обично: Сони директор сер Ховард Стрингер је наводно Нека клизање да је његова компанија за производњу камера за следећу групу иПхоне и иПадова током јавни разговор са Валл Стреет Јоурнал . Традиционално, Аппле потиче из Његови сензори ОмниВисион, укључујући дивно задње стране осветљен- 5 мегапиксела ЦМОС јединица које ћете наћи у иПхоне-4, али сада да је Сони такође је БСИ технологије и ОмниВисион је наводно наишао одлагања, следећи преносиви јабука производ може кући Сони Екмор Р сензор као један смо дивио на КСПЕРИА лука . Пазите, то не може завршити у ствари дешава, због контекста у коме сер Хауард открио вест - у складу са 9 до 5 Мац-у, он је рекао да фабрика сензори за Аппле је погођена цунамијем јапански . Ох велл.

Генерални директор компаније Сони лежерно помиње да је снабдевање камере јабука првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 14:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце 9 до 5 Мац , Валл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Делл остварује АМД Фусион, најављује Инспирон М102з бележник

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/02/dell-achieves-amd-fusion-announces-inspiron-m102z-notebook/:
Делл добија на Фусион, објављује М102з нотбоок
После толико година чекања Фусион уређаји су на нас, и овде је Делл 'с унос. То је М102з, љуљање АМД-е-350 процесор на 1.6ГХз и Радеон ХД 6310 графику, 4ГБ РАМ меморије, као и 11,6-инчни екран Управног 1366 к 768 - није лоше за малог човека по цени од $ 699. Ако је сувише богата постоји 1ГХз модел са пола меморије и нешто ниже спецификације графике за 599 долара. Или, ако вам је заиста као да гледате рекламе, она корак до $ 759 модел са уграђеним ТВ тјунер. Све се каже да су сада доступна у иностранству и треба да се овим обалама ускоро удара, тако да ако сте имали прстом лебди над "Купи сада" дугме на ХП-дм1з само желети да врати за мало.

[Хвала, камарул]

Делл остварује АМД Фусион, најављује Востро нотебоок рачунара М102з првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 12:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Лаптоп Хунтер | Емаил тхис | Цомментс

Предлог гмаил Април Фоолс 'гег неизбежно претворила у реалност користећи Кинецт (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/02/gmail-motion-april-fools-gag-inevitably-turned-into-reality-usi/:
То је морало да се догоди. Када је Гоогле приказао нова и револуционарна кретања Гмаил- контролна шема јуче, није успела да превари већину људи, али није пропустио да ухватим пажњу неких штребера контроле кретања са Кинецт камере на руку. Да, ФААСТ екипе која је већ донео нам Кинецт тастатуру емулатор за Уорлд оф Уарцрафт је преузела задатак да Гоогле и заправо кувана до софтвера за стварање у Гмаил-Мотион рад. Сви ваши омиљени гестови су овде: Отварање е-маил као да је коверат, одговарање бацањем уназад палца и, наравно, "лизање печат" да пошаљете одговор на свом путу. Марвелоус ствари! Скочи прошлости паузу да се то ради, стварно овај пут.

Наставити читање Гмаил-а Оливер Април Фоолс 'гег неизбежно претворила у реалност користећи Кинецт (видео)

Предлог гмаил Април Фоолс 'гег неизбежно претворила у реалност користећи Кинецт (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 13:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце УСЦИЦТ (ИоуТубе) | Пошаљите овај | Коментари

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Берт Рутан се повлачи из Сцалед Цомпоситес

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uZrxFTUEQ10/Burt-Rutan-Retires-From-Scaled-Composites:
хондо77 пише "Изгубљени у свим Дан забаве април Фоол'с је била вест да Берт Рутан пензионисани од 1. априла" Пет његовог авиона. сада виси у Смитсонијан Националне Аир анд Спаце музеј, укључујући Воиагер, која је 1986 постао је први авион да лети широм света, без досипања горива, а СпацеСхипОне, који је у 2004 је постао прва приватна ракета авион икада ставити човека у свемир. " Уживајте у свом пензију, Берт сте га. Зарадио. " Гледање СпацеСхипОне лете у 2004 је један од најсрећнијих успомена у мом животу. Тханкс, Мр Рутан.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле возача аутомобила и логику за безбедност

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bsItxEQojX8/Googles-Driverless-Car-and-the-Logic-of-Safety:
микејук пише "Гоогле-ов возача аутомобила може да уштеди више од 1 милиона смртних случајева годишње и десетине милиона повреда То је импресиван успех, али. ћемо му омогућити да преузме точак Себастијан Тхрун ставља случај? за то у убедљиви Тед . Разговор Видео Међутим, то може бити у реду да људи возачима да убије милионе људи сваке године, али један људски смртности може да буде довољно да заврше пројекат аутомобил без возача - у ствари не може чак узети као смрт може да изазове повреде исту реакцију. Робот возачи могу убити много мање људи него људски возач, али остаје да се види да ли можемо бити довољно логично да прихватимо повремене неуспех алгоритма или хардвера Једноставно смо можда видели све филмове много "зле робота".. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Хакери Стеал Листа купаца Крогер'с

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d-lAfGfQTqo/Hackers-Steal-Krogers-Customer-List:
виредмикеи пише "Крогер, нације највећих традиционалних прехрамбених производа у малопродаји, са више од 338.000 сарадника, обавештени корисници данас кршења базе података која складишти својих клијената имена и е-маил адресе. Компанија је саопштила инцидент догодио у Епсилон, треће стране добављача Крогера користи да управља базом података клијената е-поште. " Читач СатанЦлауз СатанЦлауз цитира е да изађе на Крогера купце ("Ми смо били обавештени и постали свесни неовлашћеног приступа нашу е-маил листу неко изван наше компаније Желимо да вас уверим да је једина информација која је добијена су имена и е-маил адресе. "), пише" У најмању руку су били довољно паметни да одвојите е-дб од остатка информације о клијентима -. или како они кажу ... "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


УСЦ истраживачи Показати стварном животу Гмаил-Мотион

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LNlnhdJJca4/USC-Researchers-Demonstrate-Real-Life-Gmail-Motion:
Анонимни читалац пише: "У овом језик-у-лице видео истраживачи УСК Институту за креативне технологије се разиграни Јабс на Гоогле-у да покажу свој софтвер контролише Гмаил са Мицрософт Кинецт сензор гест Контроле су изразито сличне онима у шали предложили. Гоогле Гмаил-у фиктивном Оливер апликација, као Објављено Април Фоолс 'Даи Пранк Истраживачи су се њихов софтвер доступан за бесплатно на њиховом сајту.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ФБИ-а преплављени 'решења' кодираним Напомена

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qX9w1Bz2ZpA/FBI-Overwhelmed-With-Solutions-To-Encrypted-Note:
Анонимни читалац пише: "Недавно је ФБИ тражи помоћ јавности у решавању шифрирање у напомену повезан са убиством мушкарца Па, они су добили много." Помоћ ", то је преплавила телефона агенције и е-маил система Ден Олсон, шефе. од ФБИ Криптоанализа и рекетирање рекорда јединица (ЦРРУ), позвао потенцијалне код прекидаче да пошаљу своје савете путем поште, а не слање е-поште или поплаве телефонске линије 'Ми немамо пропусни опсег за руковање е-маил ве'ре геттинг ". Олсон је рекао ФокНевс.цом у четвртак. "Ве'ре геттинг гомила [одговора]. ' Предложена решења крећу се од листе лекова распореду Деад Ман'с са упутствима за поправку техничар рачунара: "Он је разговарао са рачунар на тек Како да поправите свој рачунар, 'једне поруке чита".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.