събота, 2 април 2011 г.

Први светски ГЛОНАСС-скрипта смарт бродова у Русији, ГПС-пондери поновног израчунавања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/worlds-first-glonass-enabled-smartphone-ships-in-russia-gps-po/:
Па, да ли поглед на то? Планете Први ГЛОНАСС телефон је сада доступан, али изгледа као да ћете морати да се вине Овер то Русију како би га користе. Наравно, ако сте пратили ГЛОНАСС прича уопште не би нашли да је шокантно у најмању руку, а ако се одлучите да узмете ЗТЕ-изграђен МТС-ГЛОНАСС 945 на ваше следеће путовање, од вас ће бити третирани на пуну -ГПС подршком за још Државама. То је Фроио-базирани уређај са 3,2-инчним капацитивни ТоуцхПанел, камера од 2 мегапиксела, 130МБ меморије, Блуетоотх / ВиФи и ценом од нешто мање од 11.000 рубаља. То је око $ 400 у прави новац, који вероватно ћете наћи вам највише одговара у новчанику, ако сте већ покупио све-превише-као Водафоне 945. Ево нада свету други телефон ГЛОНАСС је нешто убедљив у дизајн и функцију становишта, да?

[Хвала свима који су послали ово у]

Први светски ГЛОНАСС-скрипта смарт бродова у Русији, ГПС-пондери прорачунавања првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 23:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хи-тецх маил | Соурце Куинтура , МТС-а | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар