вторник, 15 март 2011 г.

РИМ ББМ социјалну платформу иде да отворите Бета, омогућава Девс пече ББМ у БлацкБерри апликације

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/15/rims-bbm-social-platform-goes-to-open-beta-lets-devs-bake-bbm/:
Најављена је у 2010 БлацкБерри Девелопер конференцији прошле јесени, ББМ Социјална платформа је управо постала доступна заинтересованим треће стране Девс у бета форми. Наравно, можда се нада да отвара БлацкБерри Мессенгер други (читај: не купина) платформе преко АПИ-ја ... али да, то је не дешава баш увек . Уместо тога, СДК омогућава људи у развоју за БлацкБерри ОС да се интегришу ББМ могућностима у своје апликације, као и листа могућности је прилично велико: моћи ћете да прочитате и ажурирање профила корисника уградили ББМ цхат у твоју апликацију, и пренос датотека , да поменемо само неке од великих (уз дозволу корисника, наравно). Тренутни Бета ради за Јава апликације, а РИМ је тешко на послу црафтинг нова верзија да се појави у априлу да ће додати ВебВоркс Веб компатибилност апликација.

РИМ ББМ социјалну платформу иде да отворите Бета, омогућава Девс пече ББМ у БлацкБерри ® апликација је првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 15 Апр 2011 17:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Унутар Девелопер Блог БлацкБерри ® | Емаил тхис | Цомментс

НАСА-Мрежа за изградњу Смарт камере Широм САД

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zP2wywyUIrk/NASA-Building-Network-of-Smart-Cameras-Across-US:
кклеинер пише "главна владина агенција жели да ћебе САД са камерама да никада неће престати њихова надзор, али не. брини, приватност стручњаци, ових камера ће се шпијунира небу, а не цивили НАСА Све небо Фиребалл Мрежа је. серија камера које прате метеорити јер улазе у атмосферу Са пажљивим триангулације, НАСА-е. не могу да знају само где ће метеоритима земљу, они могу да одреде одакле су дошли, као. Један од најбољих делова све-небо Фиребалл Мрежа је да је у потпуности аутоматизован Метеори се открију рачунар који шаље слике, видео клипове, као и анализа података на Виллиам Кук, шеф НАСА метеорских канцеларијско окружење сада можете добити исте информације као и Кук, превише -. Алл-небо Фиребалл. Мрежа сајту јавно бележи све податке за вас прегледати. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛЕКСАР сада испоруку 128ГБ и 64ГБ СДКСЦ картице из будућности директно на ваш врата

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/15/lexar-now-shipping-128gb-and-64gb-sdxc-cards-from-the-future-str/:
Један од велики број најаве ЦЕС-у 2011 је Лекар је нови пар класа 10 СДКСЦ меморијска картица , један величине по 64 ГБ, а други нудио своје спектакуларне 128ГБ капацитета. Два рада - Минимална брзина преноса од 20МБпс - и складиштење појачивача за ДСЛРс и камкордери сада почела испорука, тражећи бобичав $ 200 и $ 330, респективно. То су стрме брда цену да се попне, да буду сигурни, али они кикирики у односу на почетних $ 400 и $ 700 МСРПс да Лекар је нудио још у јануару. И хеј, да професионални ознака краси картице не постоји ни случајно, Лекар понуда ограничена доживотном гаранцијом са сваким складиштење ћелије. Пуна саопштење за штампу и локације на којима можете да купите нови СДКСЦ ловелиес чекају након паузе.

Наставити читање Лекар сада испоруку 128ГБ и 64ГБ СДКСЦ картице из будућности директно на ваш врата

ЛЕКСАР сада испоруку 128ГБ и 64ГБ СДКСЦ картице из будућности директно на ваш врата првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 15 Апр 2011 16:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дпревиев | | Емаил тхис | Цомментс

РобоТоуцх доноси жични контролер НСЗ за бежичне иПад (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/15/robotouch-brings-a-wired-nes-controller-to-a-wireless-ipad-vide/:
РобоТоуцх доноси жичну НСЗ контролера за бежичну иПад
О Ардуино , да ли постоји било шта што не можете да урадите кад се стави у праве руке? Руке у овом предмету припадају момак по имену Јовен од ПротоДојо, и они су шлаг на чудна можете видети у видеу испод. У суштини, то је жичану НСЗ контролер који иде на Ардуино одбора, што заузврат контролише скуп Сервос. Они Сервос артикулише проводљиве оружје додир екрана само на правим местима. Цела чудна омогућава прилично играти верзију Рецклесс трке , што га осећа све више као РЦ ПРО Јесам наследника то покушава да буде. Цхецк ит оут у видео испод, а онда се надам да је Јован журно се и поруке упутства тако да можемо почети изградњу наше.

[Хвала, Чад]

Наставити читање РобоТоуцх доноси жични контролер НСЗ за бежичне иПад (видео)

РобоТоуцх доноси жични контролер НСЗ за бежичне иПад (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 15 Апр 2011 15:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПротоДојо (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Јута је гувернер "Почасни" Са Блацкхоле награда

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VEZe8z9bLyg/Utah-Governor-Honored-With-Blackhole-Award:
Национално удружење професионалних новинара планира да 'част' Јута је гувернер Гери Херберта са првог Црна рупа награду за рестриктивног новог закона отворена записа. Из чланка: ". Дејвид Цуиллиер, СПЈ о слободи информисања и главног одбора професор новинарства на Универзитету у Аризони, каже да ће покушати да представи награде Херберта у среду награду, Цуиллиер рекао, део Сунсхине недеље, годишње иницијатива почела је 2002 да промовише већу транспарентност у владиним номинације су се окупили. широм земље, али Цуиллиер рекао 'не постоји питање "награду треба да иде у Херберта као извршни директор државе."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сечење цена само начин да се заустави пиратерија

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9-wm7jTPy5Q/Cutting-Prices-Is-the-Only-Way-To-Stop-Piracy:
Стообалоу пише "Једини начин да се заустави пиратерија је да смањи цене које је пресуда велики нови академске студије која сматра ауторским правима крађе неће бити заустављена од стране 'три ​​пута прецртан' широкопојасни искључења, повећање цензуре или драконских нови закони довели под. . борбу против фалсификовања уговора Ацта Медији пиратерије пројекат, објавио је прошле недеље Друштвене науке истраживачког савета, извештаје да је илегално копирање филмова, музике, видео игрице и софтвер је "боље описује као глобални цена проблем" - и једини начин да се Прибор је носиоцима ауторских права да наплаћују потрошачи мање новца за своје производе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Џеф и Роб Посетите Луцасфилм

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4E9me3MP-XQ/Jeff-amp-Rob-Visit-Lucasfilm:
Прошле јесени Хемос почиње да ради за Перфорце: један од њихових клијената је Луцасфилм. Једна ствар је довео до другог, а прошле недеље сам добио да посете објекат Президио у Сан Франциску. Њихов безбедносне политике спречити од мене говорећи ништа о супер-слатких ствари које сам видео у згради, али можете да шаљете ову слику од нас поред Јода статуа испред улазних врата. Захваљујући Мет Јанулевицз за нас узимајући у предња врата и показује око нас, Негатив Џејкобсон за отварање врата кул и Тина Млинови за притиском на клик. Сада могу да кажем да сам био физички ближе Старварс.цом него морам да Сласхдот.орг од 1998, када је живео под мојим столом. Коначно, двобој је бачена: ако негде ради супер (Пиксар јабука НАСА-Беле куће Цомерица Парк??) Ми је спустите е-маил! Нисам горе користећи Мајице као подмићивање да бисте видели Цоол места!

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јабука Лисице Веб Аппс на иПхоне почетни екран

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WNssaE2GrFk/Apple-Handcuffs-Web-Apps-On-iPhone-Home-Screen:
ПФ Полацк пише "на Аппле ИОС 4,3, ХТМЛ5 и Јава апликације раде знатно спорије када они тече од иПхоне или иПад почетном екрану, а не Сафари и ОС омета вршење ових апликација на други начин крајњи резултат. је да је теже за уеб апликације да се такмиче са изворним ИОС око продаје путем Апп Сторе, где је јабука узима 30 одсто од продаје. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нови Адобе Фласх 0-даи

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OrF6fM_9NmA/New-Adobe-Flash-0-Day:
Траилруннер7 пише "Адобе упозорење својим корисницима о критична рањивост у Фласх-у који утиче на Адобе Реадер и Ацробат, такође, и користи се у неким високо циљаних напада управо сада рањивост у Фласх Плаиер-а утиче Реадер и Ацробат, које укључују. Блиц функционалност, али то не утиче на Адобе Реадер-Кс званичници кажу да ће читач Кс Протецтед Моде Сандбок спречити успешно експлоатише компанија планира да има патцх за погођене производе спреман до следеће недеље за све платформе, укључујући Виндовс, Мац, Линук. , андроид и Соларис ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт каже Зуне није баш мртав, да не желе да иду у корпу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/15/microsoft-says-zune-isnt-exactly-dead-that-it-doesnt-want-to/:
Сортирај мицрософт-у каже да Зуне није мртав, не желе да иду у корпу
Мицрософт је и даље нуди ни фирма, ни потврда порицање Блумберг јуче је позивајући се они "упознат са одлуком" да Зуне-одређени хардвер, Ла Зуне ХД је мртав. Сада, слично као прошли пут , људи из Зуне тима су ребуттинг те тврдње - врста. Дејв МцЛауцхлан, виши менаџер за развој пословања Зуне, направио дуг изјаву у анитхингбутипод форумима, али је добро кратко зауставио да се каже да је Зуне платформи је жива и здрава. Овде је укус:
СВЕ потрошачке електронике производи имају век трајања, а Зуне ХД је 18мо стара. Ми смо били потпуно искрени у вези Зуне хардвер ове године биће ВП7 телефона, и ми настављамо да обе продаје и у потпуности подржавају Зуне ХД линије производа. И као што сам обећао - ми настављамо да донесе нове апликације и игре на платформу. Више од њих су у радовима, ја вам обећавам.
Велико је питање да ли ће да је 18 месеци стара Зуне ХД икада телефон без замене. Било да је ВП7 или ништа одавде. То је оно што Зуне обожавалаца желе да знају, а од сада још увек не

[Хвала, Ед]

Наставити читање Мицрософт каже Зуне није баш мртав, да не желе да иду у корпу

Мицрософт каже Зуне није баш мртав, да не желе да иду у корпу првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 15 Апр 2011 13:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце анитхингбутипод | Емаил тхис | Цомментс

Соундбите стоматолошке слушни апарат добија одобрење Европске

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/15/soundbite-dental-hearing-aid-receives-european-approval/:
Већ смо видели принцип коштане проводљивости може применити на слушалице, али Сонитус Медицинска предузима идеја да се потпуно нови ниво са својим Соундбите стоматолошке слушни апарат, која је управо добила неопходне европске ЦЕ ознака сертификат (који је већ ФДА .) Као што можете претпоставити вероватно, уређај је слушни апарат који је постављен на зубима, иако је заправо не имплантира у прилогу или на било који начин - то је једноставно обичај смештена на горњем особе задње зубе. Други део пакета је више Стандардни-тип слушног апарата који је носи иза уха, који обрађује и бежично преноси до уређаја у устима. То очигледно није намењен случајевима када једноставна слушни апарат ће урадити, али Сонитус каже да систем може да помогне људима који су "у суштини глуви" на једно уво поврате своје просторне способности слуха.

Наставити читање Соундбите стоматолошке слушни апарат добија одобрење Европске

Соундбите стоматолошке слушни апарат добије одобрење Европске првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 15 Апр 2011 12:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МедГадгет | Соурце Медицински Сонитус | Емаил тхис | Цомментс

ГНУ-бесплатан позив најављено, СИП ВоИП

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PKLLX-YFvNg/GNU-Free-Call-Announced-SIP-based-VoIP:
андреа.сартори послао у "развојни план за ГНУ позив је бесплатан, отвореног кода ВоИП услуге засноване на СИП протокол Према саопштењу., она има за циљ да буде као свеприсутна и употребљив као власнички Скипе ВоИП услуге."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Наука Стоут пива

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aLOBAgrX6V4/The-Science-of-Stout-Beer:
АЦ пише "математичари измислили нови метод може и флашу пива Стоут као Гинис, док још увек добијам да задовољава главу из члана:". ... Прасак група математичара са Универзитета у Лимерику, коју је предводио Вилијам Ли, је по узору Буббле формације у Стоут пива у детаље Њихов рад сугерише да облоге фелне конзерви и боца са материјалом као обичан филтер за кафу би био једноставнији, јефтинији алтернатива виџета.. тима прорачуни показују да обилно број мехурића би облик из ваздуха заробљени унутар шупљих влакана, што се ова постава су управо поднео свој рад за објављивање у Пхисицал Ревиев Е и индустрије се надају да ће ускоро почети тестирање њихов предлог. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.